Doğduğun Ev Kaderindir Barış Bey kimdir?

Doğduğun Ev Kaderindir Barış Bey karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir? İşte detaylı bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir Barış Bey kimdir?

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Barış karakteri olarak giriş yapan oyuncunun gerçek adı nedir, kimdir?

Barış karekteri, dizide Zeynep'in büyük bir çaba harcayarak giriş yaptığı uluslararası bir şirketin patronudur. Barış, başarılı bir avukattır. Zeynep’in çalıştığı hukuk bürosunun sahibi olan Barış; genç, yakışıklı ve başarılı b avukattır. Disiplinli, azimli ve adil bir karakteri vardır. Geçmiş yaşamları birbirine çok benzeyen Barış ve Zeynep kısa zamanda birbirler fark ederler. Daha önceki bölümlerde Barış'ın sadece adı anılıyordu ancak kendisi görünmüyordu. Dizinin son bölümünde ilk kez Barış karakteri de ortaya çıkıyor. 

Ortaya çıkan karakteri canlandıran oyuncunun kim olduğu ise merak konusu oldu. Türkiye bu oyuncuyu ilk olarak Fatma Gülün Suçu Ne dizisinden hatırlıyor. Sonrasında ise en ünlü rolü ise Diriliş Ertuğrul dizisinde olmuştu. Peki, Barış karakterini canlandıran kimdir? İşte detaylar: 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterini canlandıran oyuncu Engin Öztürk'tür. Peki Engin Öztürk kimdir?

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterini canlandıran Engin Öztürk 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi.

Dört kardeşli bir ailede dünyaya gelen Engin Öztürk memleketi Eskişehir'de büyüdü. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı.

Lisans eğitimini ise Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okudu. 2008 yılında girdiği bölümü 4 yılda başarıyla tamamladı.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girdi. Bu bölümden ise iki yıl sonra ayrıldı.

Tekrar konservatuvara giriş yaptı. 

Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi.

Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına oldu.

Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini oynadı.

Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü canlandırdı.

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde kale kumandanı karakterini canlandırdı

Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırdı. 

Engin Öztürk Doğduğun Ev Kaderindir 15. bölüm itibariyle yer almaya başladı. İşte o bölüm:

Yorumlar