Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde Zeynep her şeyi öğreniyor

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm full izle 4 Mart 2020 Çarşamba günü ekranlara geldi.

Google Haberlere Abone ol
Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm full izle

Doğduğun Ev Kaderindir 4 Mart 2020 Çarşamba günü 9. bölüm canlı izle. Doğduğun Ev kaderindir son bölümde, Zeynep Meral'i çocuğu aldırmaması için ikna eder. Ancak çocukla ilgili gerçekleri hala bilmemektedir. Öte taraftan Zeynep ve Mehdi arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe ilerler. Zeynep farkında olmadan kendi geleceğini de şekillendirdi. Öte taraftan Meral Mehdi'nin ablasına Mehdi'den bir çocuğu olacağını söyler ve bunu mutlaka halletmeleri gerektiğinin altını çizer. 

Nermin ise en son Zeynep ile konuşmasından sonra Zeynep'i hayatından tamamen söküp atmaya kararlıdır. Zeynep'ten geriye ne kaldıysa Zeynep'e geri gönderir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 9. BÖLÜM FULL İZLE HD

 

doğduğun ev kaderindir

Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölümde; Mehdi Faruk ve Zeynep'in samimi fotoğraflarını görünce neye uğradığını şaşırır. Zeynep ise bu yalanın altından nasıl kalkacağını bilemez. Doğduğun ev kaderindir izleyicileri merakla neler olacağını izliyor. Mehdi ve Zeynep arasında bir yakınlaşma başlarken Faruk boş durmayacaktır. Öte yandan Mehdi, çocuk esirgeme kurumuna giderek durumu öğrenir. Bu sırada Zeynep'te oradadır.

Zeynep söylediği yalanın ortaya çıkmasından sonra ne yapacağını bilemez. Evi terk eden Mehdi tamirhanede kalır. Zeynep ile sonlarının ne olacağını bilmeyen Mehdi büyük bir kararsızlık içindedir. Diğer taraftan Zeynep Mehdi'nin karanlık yüzünü öğrenirken aynı zamanda Mehdi kendisine bir dilekçe ile gelir. Faruk ise Zeynep'e bilet ve pasaport ile gelir. Faruk, Zeynep'in kendisiyle birlikte kaçmasını isterken Mehdi durumu öğrenir. Öte yandan çocuk esirgeme kurumunda polis eşliğinde gelen memurları karşısında gören Mehdi duruma isyan eder. Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izleyicileri büyük bir heyecanla Mehdi ve Zeynep'i nasıl bir son beklediğini merak ediyor.

Dizinin 3. bölümünü izleyenler Zeynep'in kaderindeki kişinin Mehdi olduğunu düşünerek evlenmesine şahit olacak. Öte yandan Zeynep'in annesi kızını almaya gelince Mehdi'nin annesi duruma tepki gösterir. Öte yandan, Faruk Zeynep'in evlenmesine sert tepki gösterdi.

OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı'nın senaryasonu yazdığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in yer aldığı

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı eserinden ekranlara uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oldukça dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicinin karşısına çıkarak beğeniye sunuluyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. Mehdi ve Zeynep'in yaralı ruhları aidiyet hissini birbirinde bulacak ve ikilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisinin beğenisine sunacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

 

Yorumlar