Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri dizisi oyuncu kadrosu

Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Sorularının yanıtı Zemheri dizisinin yakında başlayacağı haberini alan izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Zemheri ne zaman başlayacak?

Google Haberlere Abone ol
Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri dizisi oyuncu kadrosu

Zemheri dizisi ne zaman başlıyor? Zemheri dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Zemheri dizisi yapımcısı kimdir? Sorularının yanıtı Zemheri dizisinin yakında başlayacağı haberini alan izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Zemheri ne zaman başlayacak?

ZEMHERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ay Yapım'dan başarılı yönetmen Hilal Saral yönetmenliğinde çıkacak olan dizi şimdiden merak konusu olmaya başladı. Show TV'de yakın zamanda başlaması beklenen dizi şimdiden çok konuşulmaya başladı bile. Dizinin içeriğini konusunu ve oyuncularını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Peki, dizi ne zaman başlıyor. Dizinin başrollerinde kimler var. 

Show TV ekranlarında yakında ekranlara gelecek olan Zemheri dizisinin ne zaman yayına hayatına başlayacağına dair herhangi bir tarih verilmedi. Öte yandan dizinin ilk fragmanı da henüz yayınlanmadı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak kısa zamanda ekranlarda olması bekleniyor.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Yeni başlayacak olan Zemheri dizisinde Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan başrollerde oynayacak. Yeni oyuncularında yer alacağı dizinin güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olacağı biliniyor. O oyunculardan bazı ise Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Zerrin Tekindor, Engin Öztürk, Hakan Taşkırna ve Eylül Kandemir gibi başarılı oyunculardır.

Ay Yapım tarafından çıkması beklenen dizide ünlü yönetmen Hilal Saral yönetmenliğinde Alperen Duymaz, Hakan Taşkıran gibi oyuncular yer alacak.

Dizinin konusu ile ilgili henüz net bilgiler bulunmasada başarılı yönetmen Hilal Saral tarafından çıkacak olan dizinin başarı çıtasının yüksek olması bekleniyor. 

Hem yapım şirketi hemde oyuncular yeni diziyle reytingleri alt üst edeceği düşüncesinde. 

Yorumlar