Zalim İstanbul 32. Bölüm İzle FULL HD - Son Bölüm

Zalim İstanbul 32. Bölüm izleyenler Agah Beyin çaresizliğine ve korkularına tanıklık edecek. ​Ceren, Şeniz’in otel odası görüntülerini Cemre’ye izlettiğini gördükten sonra Şeniz’le ilgili bütün travmaları gün yüzüne çıkar.

Google Haberlere Abone ol
Zalim İstanbul 32. Bölüm İzle FULL HD - Son Bölüm

Zalim İstanbul 32. bölüm izleyenleri heyecan dolu sahneler bekliyor. Zalim İstanbul canlı izleZalim İstanbul 32. Bölüm 24 Şubat 2020 Pazartesi ekranlara gelen Zalim İstanbul dizisinin 32. bölümünde Cemre kendine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlar. Bu yolda yalnız olmaya kararlıdır. Ancak çok sevdiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesi Cemre’yi hayallerinin peşinden gitmek için yüreklendirir. Ancak aldığı bir haber, yeni işinin sevincini yakınlarıyla paylaşmasına bile izin vermez. ​

ZALİM İSTANBUL 32. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE

zalim istanbul son bölüm izle

Şeniz oğlunu kaybetmeyi göze alamaz ve kokteyl gecesi Cemre’yi sustururmak için harekete geçer ve istediğini elde eder. Cenk ise kendisiyle konuşmak isteyen Cemreyi aramaktadır, bu durum Nedim’in de dikkatini çekmektedir. Şenizin planı umduğu gibi ilerlemezken, Cenk Cemre’nin yokluğunun izini sürerken Nedim cep telefonuna gelen mesajı görünce şoke olur. Seher ise çaresizce yıkılan kızından gelecek bir haberi bekliyor.

Zalim İstanbul 29. Bölüm 3 Şubat 2020 Pazartesi ekranlara gelen Zalim İstanbul dizisinin 29. bölümünde Şeniz'in sinsi planları devam ederken Nedim, yargılandığı davadan Şeniz'in yardımıyla ceza almadan sıyrılır. Cemre ise eline geçen DNA sonucunda Nedim ve Cenk'in kardeş olduğunu öğrenir. Bu durum Cemre'yi bir çıkmaza sokar. Ne yapacağına bir türlü karar veremeyen Cemre, karşı karşıya gelen ve kılıçları kuşanan iki kardeşe gerçeği söyleyebilecek mi? İki kardeşin karşı karşıya gelmesi noktasında Cemre bir karar alır. Peki, Cemre'nin aldığı bu karar nedir? Ve kararını uygulamaya sokacak mı?

Şeniz Nedim’in sınırlarını zorlayacak ve Nedim’in ilk sığınağı amcası olacaktır öte yandan Şeniz’ in Nedim’i sürüklediği uçurumda Agah yeğeni için elinden geleni yapmakta kararlıdır. Ancak Agah’ın şüpheleri Nedim için yıkım olur. Ceren ise Nedim’e elini uzatmıştır. Cemre Nedim için çırpınsa da karşısında Ceren’i bulacaktır. Mahkeme günü geldiğinde ise, mahkemeye son anda gelen kişi ile kimsenin beklemediği olacaktır. Zalim İstanbul yeni bölümünde yeni süprizler izleyenleri bekliyor.

Ev halkı Nedim için endişelenirken karşılarındaki manzara ile şaşkına dönerler. Nedim için tuzak kuran Şeniz ise kurduğu tuzağa yakalanacaktır. Cemre artık bu oyunu sürdüremeyecek kadar yıpranmıştır. Cenk’in gönüllü olarak kullanılmayı kabul etmesine de aldırış etmeden bu evliliği bitirmek üzere harekete geçer. Ancak Agah bir adım öndedir ve kamera kaydını izlemiştir. Nedim’in de kaydı izlediğini ve sustuğunu öğrenmesi ise Cemre için artık son damla olur. Ceren’in kendine yapılanların hesabını sormak için tek şansı artık Nedim’dir. Nedim Ceren’in uzattığı ele şüphe ile yaklaşır. Agah öğrendiklerinin şokunu atlatamadan köşkü alt üst edecek sırra doğru ilerliyordur.

Nedim'in ele geçirdiği gizli kayıtlardan sonra Cemre'ye olan davranışları 360 derece değişiyor. Ancak ortada yeni bir sorun var. Cenk sorunu. Çünkü, Cenk, Cemre'ye aşık olduğunu yeni yeni anlıyor. Ancak aşk mı yoksa Nedim ile gireceği rekabetin verdiği duygusal tepkiler mi henüz belli değil. Nedim, Ceren ile boşanma aşamasındayken Ceren buna karşı elinden gelen her türlü hileyi yapmaya hazır. Öte yandan Cemre de Cenk'ten boşanmak istediğini söyledi ancak Cenk'in nasıl bir tepki vereceği ise merak ediliyor. Öte yandan Nedim'in Cemre'ye olan aşkı ile yılların verdiği hırsı arasında gidip gelmeler yaşıyor. Amcası ise ona şirketi verip vermemenin ikilemi arasında bocalıyor.

Cemre, Cenk'e yaşanan tüm olaylardan sonra boşanma zamanlarının geldiğini söyler. Bunu duyan Cenk yıkılır. Çünkü Cemre'ye karşı beslediği hisler gün geçtikçe artmıştır. Günün birinde Cemre'nin de kendisini sevebileceğini düşünen Cenk, duyduklarından sonra tüm öfkesini Nedim'e yöneltir. Sevdiği kadın ile arasındaki tek engelin Nedim olduğunu düşünen Cenk öfkeden deliye döner. Ancak öfkeli olan sadece o değildir. Nedim esaretle geçen acı dolu yıllarının aşktan çok daha önemli olduğunu düşünür ve hırsının hepsinin üstesinden geleceğine emindir.

Nedim cephesinde yaşanan ani gelişmelerle şoke olacaklar. Nedim ve Ceren ile Cenk ve Cemre aynı yerde karşılaşır. Cenk ve Cemre kısa süreli bir şok yaşasada ortam buz gibi soğuktur. Ortaya atılacak bir söz bir bomba etkisine sebep olacaktır adet. Öte yandan balayı Ceren için keyifli başlasada sonu o kadarda iyi olmayacaktır. Bu durumu öğrenen Agah ise, Şeniz’e patlar. Şeniz, Agah’ın yönünü Seher’e çevirecek kılıfı hazırlamıştır. Seher’i ince ince işleyen Şeniz, Agah’ın Seher’e kızının gerçek yüzünü göstermesini sağlar. Şeniz planının kusursuz işlediğinden emin ilerlerken, hiç beklemediği anda kendi bombası ellerinde patlayacaktır.

Büyük bir acı üzerine kurgulanan Zalim İstanbul son bölüm izleyenler Şeniz'n hazırladığı planlar dönüp kendini bulmuştur. Cenk ve Nedim içinde bulundukları durumunu şokunu yaşamaya devam ederken Şeniz olanlar karşısında şaşkındır. Bu hesaplaşmanın ortasına Agah bomba gibi düşer. Cenk annesi ile arasına uzun bir duvar örecektir. Ceren ise bebeğini kaybetmesinden sorumlu olduğunu düşündüğü Şeniz ile hesaplaşmaya hazırlanmaktadır.

ZALİM İSTANBUL 18. BÖLÜM 

Çünkü Nedim, yaşadığı onca acının verdiği hırsla ayağa kalkmayı başarıyor. Ve Cenk ile Cemre'nin bir oyundan ibaret olan düğünlerini basıyor. Bu durum köşkte herkesi şoke ediyor. Bazıları bu durumdan memnun olurken bazıları ise hayatlarınnı şokunu yaşıyor, bundan sonra yaşanacaklaı merakla bekliyor. Çünkü Nedim'in ayağa kalkması aynı zamanda yeni hesaplaşmaların başlaması anlamına geliyor. Başta Şeniz olmak üzere birçok kimse bunu bildiği için korkuyor. Ancak amcası Agah bey ise bu durumdan son derece memnun kalıyor.

Cenk ve Cemre'nin evliliklerine şahitlik edecekler. Düğüne sürpriz bir isim gelecek ve herkes çok şaşıracaktır. Dizinin üzerine kurgulandığı Nedim ise iyileşmeye başlamıştır; hem de öfkeyle ve hırsla iyileşmeye başlıyor. Zalim İstanbul 18. Bölüm'de özellikle de Cemre'nin Cenk ile evlilik yaptığını duyması onu da hırslandırır ve iyileşme çabası daha da artar. İlk başlarda Cemre ile farklı amaçlarla evlilik planları yapan Cenk'in hiç hesaba katmadığı gelişmeler yaşanıyor. Bu evliliğin sonu farklı bir yöne doğru ilerlerken, yine en çok Nedim'in hayatı bundan etkilenecektir.

Zalim İstanbul son bölümü izleyenler konaktaki babalık testi gerilimine tanıklık edeceklerdir. Çünkü, Ceren karnındaki bebeğin Cenk olduğunu ispatlamak için babalık testi yaptırıyor. Bu durum doğal olarak bütün herkesin huzurunu kaçırıyor. Özellikle de Cenk ve Agah beyin. Zalim İstanbul son bölüm izleyenler herkesin sıkıntılı bir durumda olduğunu görecekler. Çünkü, Ceren'in bebeğine yaptığı babalık testi sinirleri geriyor. Herkes sonucun ne olacağını merakkla bekliyor. Özellikle de Cenk, başına geleceklerden dolayı oldukça gerilim dolu anlar yaşıyor. Agah bey de bu durumdan son derece rahatsızdır. Bebeğin babasının Cenk çıkması konakta her şeyi alt üst edecektir. 

Önceki bölümlerde de sürpriz gelişmeler yaşanmıştı. Uzun süredir tekerlekli sandalyeye mahkum olan Nedim, Agah'ın da desteğiyle yavaş yavaş iyileşmeye başlar. Bu durum bazıları için iyi bir gelişme olurken bazıları için ise felaketin başlangıcı oluyor. Nedim'in durumundaki bu gelişme herkes için farklı duygular uyandırır. Agah çok mutlu olurken, Şeniz başına gelecekler için oldukça tedirgindir. Agah, Nedim'i şirkete götürür. Yıllardır beklediği bir andır bu. Cenk ise annesinin aksine Nedim'in sağlığına kavuşması taraftarıdır. Bu yüzden Nedim'e destek olur. Nedim'in iyileşmesi neleri değiştirecek? Şeniz'in yeni planları neler?

Cemre'yi koruması altına alan Cenk artık NEdim'in iyileşmesini istemektedir. Diğer taraftan da Cemre'yi annesinin kötülüklerine karşı korumaya çalışır. Öte taraftan Seher Hanım kızının Nedim'e nasıl davrandığının farkına varır ve Cemre'nin Nedim için söylediklerini önemsemeye başlar.

ZALİM İSTANBUL 12. BÖLÜM - 23 EYLÜL 2019

Cemre nereye gideceğini bilmez haldeyken yine Cenk'in uzattığı eli tutmak zorunda kaldı. Cemre'yi bir eve yerleştiren Cenk babası dahil tüm aileyi karşısına alır. Öte taraftan Ceren ise Nedim'e karşı tüm kötülüklerine devam etmektedir. Ancak Cenk'in yaptığı son hamle rüzgarı tersine döndürecek. Cenk Cemre'ye Nedim'i iyileştirmeye cesareti olup olmadığını sorar ve ona Nedim'i kurtarmak için bir teklifte bulunur.

Zalim İstanbul son bölüm Cenk'in Cemre için tüm ailesini karşısına almasına sahne olacak. Öte taraftan Cenk'in Cemre'ye ev tuttuğunu öğrenen Ceren iyiden iyiye çıldırır ve Nedim'e karşı kötülüklerine arttırarak devam eder. Cemre ise eli mahkum Cenk'in uzattığı yardım elini tutmak zorunda kalmıştır. Agah Bey oğluna rest çekerken Nedim ise Ceren'in kötülüklerinin yanıdna Şeniz'in düşmanlığına maruz kalmaya devam etmektedir.

Cemre annesine Ceren'in NEdim'e yapılan kötülüklerin içinde olduğunu söyler ve bu durumu gözlemlemesini ister. Annesi Ceren'in Nedim'e nasıl davrandığını kendi gözleri ile görür. Öte tarfatan kaldığı otelden kovulan Cemre oradan ayrılırken yanına giden Cenk Cemre'ye Nedim'i kurtarmak için bir teklifte bulunur.

ZALİM İSTANBUL 11. BÖLÜM

Cemre'nin Nedim'i kaçırması ve ona sağlığını kazandırmak istemesi izleyiciden büyük bir beğeni almıştı. Ancak Cemre peşinde bulunanlardan artık kaçamayacağını anladı. Annesinin de polisler tarafından götürüldüğünü öğrenen Cemre teslim olur. Ancak Nedim'in bulunduğu yerde yangın çıkması ile hastaneye kaldırılması son denilen şeyin onlar için aslında bir başlangıç olacağını gösterir. Agah Bey, Seher Hanım evlatları ile sınanmaktadır. Yeğenine karşı büyük sorumluluk duyan Agah Bey abisinin mezarının başında gözyaşları içinde Nedim'in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar. Sonunda Nedim bulunur ancak Cemre'yi bundan sonra çok zor günler beklemektedir.

Nedim ve Cemre'nin kaçmaları artık herşeyin farklı olacağının başlangıcıydı. Nedim için bitti sanılan yerde hayat yeniden mi başlayacak? Zalim İstanbul izleyicileri Seher Hanım ve Agah Bey evlatları tarafından büyük sınava tabi tutulmaları ve gözyaşları izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Cemre'nin ve Nedim'in başına gelenler artık Şeniz Hanım için de hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı anlamına geliyor. 

Cenk artık içinde tuttuğu sırlarla baş edemeyerek artık içindekileri ve sırları dökecek mi? Seher Hanım Cemre'yi affedecek mi, Agah Bey karısının ihanetini ne zaman öğrenecek diye sorular izleyicilerin büyük merakı ile cevap bulmayı bekliyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan Zalim İstanbul bu sezona damga vuracak dizilerin başında yer alıyor.

Cemre Nedim'i kaçırdığı için Agah Bey'in şikayeti ile hapse girdi ancak onu kurtaracak olan Nedim'in Agah Beye vereceği söz oldu. Bir daha Cemre'yi görmeyeceğine dair Nedim'den söz alan Agah Bey Cemre hakkındaki şikayetinden vazgeçer. Bunun üzerine hapisten çıkan Cemre Köşke gelir ancak NEdim'in onu istememesi Cemre'yi yıktı üzerine bir de annesinin onu reddetmesi Cemre için çok zor oldu. Cemre'nin bundan sonra ne yapacağı merak konusu.

ZALİM İSTANBUL 10. BÖLÜM FULL - 9 EYLÜL 2019

Zalim İstanbul yeni sezonu izleyicisi tarafından heyecanla bekleniyordu. Bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile hasreti bitiren dizi heyecan dolu sahneleri ile izleyicisini ekrana kilitleyecek. Nedim'in içinde bulunduğu durumdan kurtarmak isteyen Cemre artık başka çaresi kalmayıp Nedim'i o cehennemden kaçıracaktır. Ancak Şeniz büyük ihanetinin ortaya çıkmasını engellemek için peşlerini bırakmayacaktır. Öte taraftan Seher hanım evlatlarının arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır. Ceren'in ya o ya ben çıkışı ile ne yapacağını bilemeyen Seher Cemre'nin gitmesiyle artık iyice sıkışıp kalmıştır. Seheri ve aileyi zor günler beklemektedir. 

Zalim İstanbul izleyicisi heyecan dolu bekleyişin ardından heyecan dolu bir bölüm ile karşı karşıya

Zalim İstanbul son bölümde Seher Hanım çok zor durumdadır. Evlatları arasında kalan Seher kayınvalidesinin kötülüklerinden sıkılmıştır. 

Cemre Nedim'le birlikte köşkten kaçar tek isteği ilaç diye verdikleri zehirlerden Nedim'i uzak tutarak iyileşmesini sağlamaktır. 

Diğer taraftan Ceren annesinin kocasını kaçıran kızına yardım ettiğini ileri sürerek polislere şikayette bulundu ve polisler Seher Hanımı tutuklayarak götürdüler.

Öte taraftan Cenk Cemre ve Nedim'in yerini bulur ve Cemre ile karşı karşıya gelirler. Önümüzdeki hafta dizide neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Zalim İstanbul 10. Bölüm sezonun ilk bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni sezonda Cemre'nin Nedim'i kaçırıp kurtarmak istediğine şahit olacağız. Nedim'in yaşadığı acı veren olaylara kayıtsız kalamayan Cemre sonunda dayanamayıp o cehennemden Nedim'i kurtarmaya arar verir. Ancak Şeniz peşlerini bırakmayacaktır. Geçmişte yaptığı büyük ihanetin Nedim'in iyileşmesi ile ortaya çıkacağından korkan Şeniz oyunlarına devam ediyor. Nedim ve Cemre'yi yakalamak için herkes peşlerindedir ancak Şeniz herkesten önce onlara ulaşmaya çalışır. Ancak Cenk onları bulur

Zalim İstanbul 9. Bölüm 27 Mayıs Pazartesi günü ekranlara geldi. Dizi bu akşam sezon finaliyle bu sezon son kez ekranlara geliyor. Dizinin son bölümünde Ceren kendini bıçaklıyor. Bunun üzerinde gerçekler ortaya çıkıyor. Karnındaki bebeğe zarar vermek isteyen Ceren ağır şekilde yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Bu olay Karaçay köşkünde tüm olayların seyrini değiştirir. Çünkü Ceren'in gizlediği hamileliği ortaya çıkmıştır. Seher başta olmak üzere herkes duydukları şey karşısında şok olur. 

Zalim İstanbul son bölüm izleyenler köşkte yeni sürprizlerle karşılaşacak. Çünkü Cenk'ten beklediği karşılığı alamayan Ceren, birçok şeyin ortaya çıkmasına vesile olacak bir hamlede bulanarak kendini bıçaklar. Kendi bıçaklaması ise gizlediği büyük sırrının ortaya çıkmasına neden oluyor. Çünkü Ceren hamiledir. Annesi gözyaşları içinde kızının içinde bulunduğu durumu anlamaya çalışır. Şeniz'in kurduğu oyun neyin üzerine Zalim İstanbul son bölüm izleyicisi merakla takip ediyor. Ceren'i kandırarak Nedim'le nikah masasına oturtan Şeniz Ceren'i otel odasında çektiği video ile tehdit eder. Ceren'in artık Nedim'le evlenmekten başka çaresi yoktur.

Zalim İstanbul son bölüm heyecan dolu anlara sahne oldu. Ceren'in beyaz gelinlik içinde ancak gözyaşları ile nikah masasına oturuyor olması izleyiciyi meraklandırdı. Ceren'in annesi Seher hanım gözyaşları içinde kızının durumuna perişan oldu.

Şeniz Ceren'i ailesini köşkten uzaklaştırması için kullanmaktadır. Özellikle Cemre'nin köşkten gitmesi için çabalaan Şeniz Nedim'e yaptıklarının ortaya çıkmasından korkar. Ancak yüzyüze geldiği Cemre Şeniz'in Nedim'e de oğlunada ne yaptığını bildiğini yüzüne haykırır.

Seher Hanım ise Agah Beyin karşısına geçip biraz Allah korkun varsa boz şu işi diye çıkışır ancak Agah Bey bozamayacağını söyler, üstüme gelme yüzün kızarır dediği Seher iyice çılgına döner neler olduğunu öğrenmeye çalışır.

Öte taraftan Ceren Cenk ile konuşmak için gittiği odasında Cenk'in onun hiç hiç bir şey hissetmediğini söylemesi üzerine cebine koyduğu bıçağı çıkararak Cenk'i tehdit eder. Ancak bıçağı kendine doğrultarak karnında taşıdğı Cenk'in bebeğini öldüreceğini söyler. Zalim İstanbul son bölüm heyecan dolu bir sahne ile son buldu.

ZALİM İSTANBUL 7. BÖLÜM FULL HD

Cenk'in Cemre'ye çocukluğunda yaptıklarını anlatmasına şahit olur. Öte taraftan Seher Hanım ve Agah Bey otel odasında çocuklarının yanına giderler ikisi de ne yapacağını ve ne ile karşılaşacağını bilemez. Ancak ters bir görüntü ile karşılaşmazlar. Ancak bu durumdan korkan Seher hanım kızını korumak için hiç beklenmedik bir karar verecektir Bu kararı dört gözle bekleyen Agah Bey bile Seher'in bu kararı karşısında şok olur.

Agah Bey Cenk'i içinde bulunduğu ortamdan dolayı sorguya çeker Cemre ile birbirlerine aşık olduklarını söyleyen Cenk'e inanmadığını söyleyen Agah Bey işin peşini bırakmayacağını söyler. Öte taraftan Nedim'e yeni doz bir ilaç vermeye çalışan Şeniz hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Şeniz'in boğazını sıkan Nedim'in elinden Şeniz'i tüm aile zor kurtardı. Ancak bu anlarda Agah Bey'in gözünden kaçmayan şey Cenk'in annesi boğulurken hiç bir şey yapmamış olması. 

Seher Hanım kızını Cenk'ten korumak için Cemre'yi Nedim'le evlendireceğini söyler.

ZALİM İSTANBUL 6. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Son bölüm izleyicileri Cenk'in elindeki silahın namlusunu Nedim'in başına dayamasına tanıklık etti. Vidyodan Cenk'in annesi hakkında söylediği herşeyi duyan Agah Bey çılgına döner ve Şeniz'den hesap sorar. Diğer taraftan Şeniz Cemre'nin oğlundan hamile olduğunu öğrenmiştir ve bir oyunun peşine düşer. Fakat Cenk'in Nedim'in başına silah dayaması Şeniz'in ayağına dolanır.  Agah Bey'le yolları ayrılan Şeniz bavulunu alarak evden ayrılır. Ancak bu durum uzun sürmez Agah Bey gidip Şeniz'den özür diler ve eve getirir ancak Şeniz'in eve dönmek için tek şartı Nedim'in odasındaki kameranın kalkması ve Nedim'in sorumluluğudur. 

Öte taraftan Ceren'in hamile olduğunu öğrenen Şeniz bebeği yasal haftası dolduğu için yasa dışı yollardan yok etmenin yollarını arar. Sessiz bir şekilde bunu halletmeye çalışan Şeniz bir otel odasında Ceren'in bebeğinin hayatına son verir.

Cemre'nin Cenk'in yıllar öncesine ait sırrını öğrenmesi ona karşı yumuşamasına sebep olur, ancak öğrendiklerinin ağırlığından kurtulamaz ve dahasını öğrenmek için Cenk'le oteldeki dairesinde buluşup konuşacaktır ancak telefon konuşmasına şahit olan annesi ve Cenk'i takip ettiren Agah Bey otele gelirler. Zalim İstanbul 6. bölüm izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

ZALİM İSTANBUL 5. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Cenk'in Cemre'ye iyice aşık olmasına tanıklık edecek. Bu durum iki kardeş arasının iyiden iyiye açılmasına sebep olacak. Civan'ın arabada uyuşturucu ile bulunması Agah Bey'in adının uyuşturucu ile anılmasına sebep oldu. Agah Bey kendini aklayabilmek için bütün delilleri toplarken diğer taraftan Cenk'in gözünden kaçmayan ayrıntı ile gerçeği ile ortaya çıkarır. Civan'ı içerden çıkarmayı başaran Agah Bey adını da böylelikle temizlemiş oldu. 

Zalim İstanbul 5. Bölüm izleyicileri Nedim ve Cemre arasında neler olacağını merak ediyor. 

Cemre Cenk'in mekan kapatıp kendisini kandırarak şarkı söylettiğini üstüne birde taciz ettiğini babasına söyledi. Bu durumda babası ile arasında bir türlü erimek bilmeyen buzlar iyice dağ oldu. Baba oğul arasındaki tartışma büyük bir şekilde devam ederken içeri giren Nedim ve Cemre Şeniz Hanımla ilgili büyük bir gerçeği ortayı çıkardı. Zalim İstanbul son bölüm izleyicisi büyük bir merakla Agah Beyin nasıl davranacağını takip ediyor.

Cemre Şeniz ile Nedim'in arasında geçen görüntüleri Agah Beye gösterdiği halde Agah Bey karısı Şeniz'in haklı olduğunu düşündü. Nedim'in konuşup Şeniz'in yalancı olduğunu söylese bile amcası ona da inanmadı. Cemre'yi kovan Agah Bey olup bitene anlam veremez.

Şeniz Nedim'in odasına giderek onu tehdit eder. Bir daha böyle bir şov yaparsa hemşirenin sonu olacağını söyler.

Cemre tekrar Nedim'e bakabilmek için Şeniz'den özür diler. Ancak Şeniz'in oyunları bitmemiştir. Bu kez oyununu gizli oynayan Şeniz Nedim'in ilaçlarının yerine kendi ilaçlarını koyar ve Nedim'i tekrar hastalığın pençesine bırakır. Olanlara anlam veremeyen Cemre Nedim'in bu haline çok üzülmektedir.

ZALİM İSTANBUL 4. BÖLÜM FULL HD

Zalim İstanbul 4. Bölüm izleyicileri Şeniz'in kovduğu Seher ve ailesinin Agah Bey'in vesilesi ile tekrar konağa dönüşüne tanıklık edecek. Zalim İstanbul son bölüm izleyicileri Cenk'in Ceren'i kandırarak kendisine konser verdirtmesine tanıklık etmişti. Ceren'in Cenk Karaçay'a nasıl haddini bildiriyorlar. Kerem'in Agah Bey'in kızının önünü kesmesi sonucu çıkan olaylar sonucu Tarık ve Agah karşı karşıya gelir. Uzun bir konuşmadan sonra Tarık'ı ve oğlunu def eden Agah artık bir düşman daha kazanmıştır. Diğer taraftan Seher konağa döndükten sonra Şeniz ve Seher arasında da soğuk bir savaş başlayacaktır. Yine Zalim İstanbul izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Zalim İstanbul 4. bölüm izleyicileri Seher ve ailesinin Şeniz'e rağmen tekrar konağa dönmelerine tanıklık edecekler. Zalim İstanbul son bölümde Ceren ve Cemre arasında Cenk Karaçay'dan dolayı sürtüşmeleri devam etmektedir. 

Civan'ın arabasında kilolar dolusu uyuşturucu bulunur ve bunu sorumlusu olarak Agah Bey'inde evinde uyuşturucu madde aranır. Zalim İstanbul 4. Bölüm izleyicileri Agah Bey ve Civan'ın gözaltına alındığına tanıklık eder. Bu olay Agah Bey'i derinden sarsar ve olayın arkasında kimlerin olduğunu araştırı. Sonunda bu olaya sebep olan kişileri bulup polise teslim ettikten sonra hem kendini akalr hem de civan'ı kurtarır. Diğer taraftan bu olayı fırsat bilip Seher ve ailesini kovan Şeniz'e aileden özür dileterek tekrar köşke getirip işlerinin başına geçirir.

Öte taraftan magazinde Cenk Karaçay ve Cemre'nin aşk yaşadığına dair çalkalanan haberler sosyete de konuşulmaya başlamıştır. Şeniz bunun sıkıntısını yaşarken diğer taraftan Nedim'in konuşmaya başlaması da onu korkutmaktadır. Nedim'in geçmişte olup biten her şeyi amcasına anlatmasından korkan Şeniz bu korku ile Nedim'e yıllardır verdiği ilaçlardan vermeye çalışır ancak Nedim'in sert tepkisi ile karşılaşır. Zalim İstanbul son bölüm hareketleri anlara sahne oldu.

Şeniz'in Nedim'e zorla ilaç vermeye çalıştığı anlar kameraya yansıdı ve bu görüntüleri Cemre Agah Bey'e gösterdi. Bakalım Zalim İstanbul 5. bölümde neler olacak?

ZALİM İSTANBUL 3. BÖLÜM FULL HD

Zalim İstanbul 3. bölüm izleyicileri Seher ve Agah Bey'in çocuklar yüzünden aralarının gerilmesine tanıklık etti. 

Diğer taraftan Agah Bey'in kızı kanlar içinde babası ve annesinin yanına geldi ve Civan'ın başına gelenleri anlattı. Agah Bey büyük bir hışımla Kerem'in haddini bildirmeye çıktı ancak oğlu Cenk ondan önce davranmıştı. 

Diğer taraftan Ceren ve Şeniz Hanım karşı karşıya gelir Ceren Şeniz'e Agah Bey'in onu para ile oğluna gelin olarak İstanbul'a getirdiğini söyledi. Bu durum Şeniz'i bu aileye karşı daha da bir tepkili hale getirdi. Ceren'i alarak seni buraya üstüne para vererek kime eş yapmak istediğini gel göstereyim diyerek Nedim'in önüne attı. Ceren bu durum karşısında sinir krizi geçirdi. Ancak yinede Cenk'ten vazgeçme niyeti yoktur.

Zalim İstanbul son bölüm izleyicisi Seher'in çocuklarının karşısında aciz kalışı karşısında duygusal anlar yaşadı. 

Nedim'e fizik tedavi için doktor getirten Ceren bu durum karşısında karşısında Şeniz'i bulur. Ayrıca havuzda Nedim ve Cenk'in karşılaşması duygusal anlara ve geçmişe yolculuk yaşattı. Nedim'in başına ne geldiğini merak eden Zalim İstanbul 3. bölüm izleyicisi çocukluk çağında Nedim'in camdan düşerken Cenk'e gitme diye yalvardığını gördü. Aynı sahne yine yaşandı Cenk Nedim'le göz göze gelmemek için büyük çaba harcarken yine Nedim'in gitme yakaraşı ile evden bornozla kaçar gider.

Zalim İstanbul 3. bölüm izleyicileri Cenk'in Damla'yı korumak için ölümün eşiğine gelmesine de tanıklık ettiler. Zalim İstanbul son bölüm izleyicileri Seher'in oğlunu hastane kapısında beklemesi karşısında duygusal anlar yaşadı. Zalim İstanbul son bölüm izleyicisi Cemre'nin Nedim'i sevgi ile iyileştirmesine tanıklık etti.

ZALİM İSTANBUL 2. BÖLÜM FULL HD

Seher ve üç evladının İstanbul'a gelip köylüleri olan Agah'ın evinin müştemilatına yerleşmeleri dizide devam edecek olayların başlangıcı oluyor. Evin küçük kızı Ceren'in kurduğu plan işler ancak Ceren aileden beklediği ve söz verilen ilgiyi göremez. Evin gelini olacağını düşünen Ceren kendisini hizmetçi önlüğü içinde bulur. Zalim İstanbul 2. bölüm fragmanında görüldüğü üzere Agah Bey Cemre'yi değil yeğeni Nedim'in bakımından sorumlu tuttuğu hemşire Cemre'yi gelini yapacağını söyler. 

Ceren ise İstanbul'a sakat Nedim'e eş olmak için geldiğinden habersin evin oğlu Cenk Karaçay'la evleneceğini düşünmektedir. Cenk'le birlikte olabilmek için gözünü karartmıştır. Ancak Agah Bey'in konuşmalarını duyar ve artık oğlu ile konuşması gerektiğini düşünerek büyük bir hata yapar.

Öte taraftan Zalim İstanbul son bölüm izleyicileri Civan'ın nezarete düşmesine tanıklık etti. Yeğeni Nedim'in Cemre'yi geri istediğini anlayan Agah Bey yeğenini mutlu etmek için Civan'ın içerde olmasını Seher Hanımı ikna etmek için kullanacaktır. Konaktan kovularak çıkan Seher ve ailesi tekrar konağa dönerler. 

Tek derdi çocukları ile birlikte namusuyla kimseye boyun eğmeden yaşamak olan Seher kendisinden habersiz kayınvalidesinin para uğruna tüm ailesini bir belirsizliğe sürüklemesinin üstesinden nasıl gelecek? Çocuklarının gözünün önünde savrulmasına nasıl engel olacak? Zalim İstanbul izleyicisi büyük bir merakla yeni bölümü bekliyor. 

Zalim İstanbul 2. Bölümü heyecanlı anlara sahne oldu.

Zalim İstanbul Künyesi

Yapım: Avşar Film

Yapımcı: Şükrü Avşar

Yönetmen: Cevdet Mercan

Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık

Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan

Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda

Zalim İstanbul Oyuncuları: 

Fikret Kuşkan (Agah),

Deniz Uğur (Seher),

Mine Tugay (Şeniz),

Ozan Dolunay (Cenk),

Simay Barlas (Damla),

Berker Güven (Nedim),

Bahar Şahin (Yağmur),

Sera Kutlubey (Cemre),

İdris Nebi Taşkan (Civan),

Ayşen Sezerel (Nermin),

Gamze Dem

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar