Yüzleşme 4. Bölüm Full HD Canlı İzle - Final Bölümü

Yüzleşme 4. Bölüm 26 Mart 2019 Salı günü itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Kanal D'de 5 Mart'ta ilk bölümü yayınlanan Yüzleşme izleyicilerden tam not almıştı ancak dizi final kararı aldı. Bu akşam itibariyle dizinin final bölümü yayınlanıyor. Yüzleşme son bölümde Masal, Kalender Kasabası'nda günlük hayatın akşını değiştirmiş durumda. Kasabanın ileri gelen aileleri birbirlerine düşmüş halde, tam da Masal'ın planladığı gibi. Yüzleşme 3. Bölüm izleyenler, Masal'ın, hayatını çalanlardan intikam serüveninin nereye varacağına tanıklık edecek.

Google Haberlere Abone ol
Yüzleşme 4. Bölüm Full HD Canlı İzle - Final Bölümü

Yüzleşme 4. Bölüm 26 Mart 2019 Salı saat 20.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor.

YÜZLEŞME 4. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Yüzleşme 3. Bölüm izleyenler Masal'ın intikam savaşında geldiği son noktayı seyredecek. Savcının son araştırmaları, son cinayet Masal'ı da yavaş yavaş şüpheliler listesine ekliyor. Son cinayetin ilk şüphelisi Ömer'di ancak Masal'ın Ömer'i kurtarması kendisini şüpheli durumuna sokmuş halde. Öte yandan Halil, oğlunun cinayete kurban gittiği yönündeki şüpheleri paralelinde deliller toplamaya başlıyor. İlk olarak restauranın kadın çalışanını bularak alıkoyuyor. Masal'ın kasabaya gelmesiyle yeniden ayaklanan Fikret ise herkesi şaşırtan bir canlanma yaşıyor. Kimse kabul etmese de Fikret, Masal'ın aslında Gonca olduğunu adı gibi biliyor. Ancak, Masal'ın bunu itiraf etmesini bekliyor.

Yüzleşme son bölümde kızını kokusundan tanıyan Fikret, Masal her ne kadar ben Gonca değilim dese de onun kızı Gonca olduğundan emindir. Ömer de Masal'ın Gonca olduğundan şüphelenir. Yıllar öncesinin intikamını almak isteyen Masal gerçek kimliğini saklar. Yüzleşme izleyicileri büyük bir merakla Masal'ın Kalender kasabasında neler yapacağını merak ediyor. Yüzleşme 2. bölüm izleyicileri Ömer ile Masal'ın kendileriyle alakası olmayan bir cinayetle dertte olduğunu da seyredecek. Masal'ın öldürmek istediği Battal'ın yeğenini başkası öldürüyor. Cinayet neredeyse Ömer'in üstüne kalacak.

Battal Ömer'in Ufuk'la kavga ettiğini duyar ve Ömer'i Ufuk'tan uzak durması için tehdit eder. Ufuk'un öldüğünden haberi yoktur. Bedestenin ortasında çiçek dağı olması bütün Kalender Kasabasını bedestene toplar haberi duyan Battal Bedesten'e gelir ve çiçeklerin derhal fabrikaya götürülmesini ister. Çiçek dağının altından Ufuk'un cesedi çıkmaz. Masal ve Ömer cesede ne olduğunu merak eder.

Kasaba Ömer'in Fikret'in 3 milyonluk borcunu tek çırpıda ödediği dedikodusu yayılır. Fikret Masal'ın kızı Gonca olduğundan emindir ve kızının kapısına gider yeterki bana Gonca'yım de her ne olduysa seni korurum dedi. Ancak Zümrüt Masal'ın kimliğini açıklamasına engel oldu.

Öte yandan yeğeni öldürülen Battal, katilin Ömer olmadığını duyduğunda ise gerçek katilin Tunç'un babası Halit olduğunu anlar. Ve acı bir intikamla karşılık verme kararı alır. Bu ise aslında tam da Gonca'nın istediği bir şeydi.

YÜZLEŞME 1. BÖLÜM FULL HD İZLE - İLK BÖLÜM

Yüzleşme 1. Bölüm 5 Mart 2019 Salı günü saat 20.00 itibariyle Kanal D ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Başrolünde Uğur Yücel'in oynadığı Yüzleşme dizisinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Ailesi ve bütün sevdikleri elinden alınan Masal, her şeyin intikamını almak üzere Kalender Kasabasına geri döner. Ancak onun kasabaya dönmesiyle birlikte şüpheli ölümler başlar. Kimse Masal'dan şüphe etmez. Ancak Masal'ın hesaba katmadığı birisi var. İlginç olayların döndüğü Yüzleşme dizisinde hırs, intikam ve acı bir arada.

Başrollerini Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk ve Yiğit Kirazcı'nın oynadığı, yapımını T Company'nin üstlendiği "Yüzleşme" dizisi Kanal D'de yayına başladı.

YÜZLEŞME DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çiçek yetiştiriciliği ve esans üreticiliği ile ünlü Kalender Kasabası'nda geçen hikayede geçmişte yaşanan olaylar, sırlar teker teker gün yüzüne çıkarken kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Dizide Masal karakterinin kasabaya gelmesiyle birçok şey değişiyor. Masal ismindeki esrarengiz kadının kasabaya gelişi ile yıllardır saklanan büyük sırlar açığa çıkacak ve kasabada artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü Masal'ın dönüşünün altında çeşitli hesaplar yatıyor, intikam almak gibi... Ancak Masal bunları yapmaya çalışırken önüne türlü türlü engeller çıkmaya başlayacak. 

YÜZLEŞME DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: T Company

Yapımcı: Bülent Turgut

Senaryo: Altuğ Küçük

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel

Yayılandığı kanal: Kanal D

Yayınlandığı gün ve saat: Henüz belli değil

Başrol Oyuncuları: Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı

Yorumlar