Yerli Godfather: Çukur

Çukur dizisinin başrol oyuncularından Ercan Kesal, oynadığı dizinin halka istediğini verdiğini söyledi. Kesal, oynadığı İdris rolünü ise "Yerli Godfather" tanımı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Yerli Godfather: Çukur

Show TV'de her Pazartesi günü seyirciyi ekran başına kilitleyen Çukur dizisi için "yerli Godfather" tanımı yapıldı. İş dünyasının ve Türkiye markalarının global rekabet gücünü artırma misyonuyla 2000 yılından buyana düzenlenen MARKA Konferansı'nda bugün "Çukur" fırtınası esti. SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur'da İdris’i canlandıran oyuncu Ercan Kesal ve dizinin senaristi Gökhan Horzum, sana sahnede "Çukur: Hayatı Durduran Dizinin Psikanalizi" isimli oturumda Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner’in  sorularını yanıtladı. 

Kesal, diziyi ve oynadığı karakteri yerli 'Godfather'a benzetirken Horzum da, Çukur'un tek bir hikayeden oluşmadığını belirtti. Çukur'un neden sevildiğini anlatan Ercan Kesal, "İnsanlar içinde olmak istedikleri dünyayı izlerler, Çukur'un sevilmesinin en önemli nedeni budur" dedi. Seyircinin arzuladığı dünyayı Çukur dizisinde gördüğünü kaydeden Kesal, "Kendi hikayemizden ve coğrafyamızdan vazgeçmemeliyiz, oynarken de senaryo yazarken de bunu yapıyoruz. Mış gibi yapmamalıyız olduğumuz gibi samimi davranmalıyız" diye konuştu. Kesal, diziyi ve oynadığı karakteri yerli 'Godfather'a benzetti. 

Dizinin senaristi Gökhan Horzum da, Çukur'un tek bir hikayeden oluşmadığını belirtti. Horzum, "Arızalı karakterleri işlemeyi seviyorum. Bu tarz karakterlerden farklı hikayeler çıkıyor ve insanlar bu karakterlerde kendilerini bulabiliyor" dedi.

Yorumlar