Vuslat 41. Bölüm FULL HD Tek Parça İzle - Son Bölüm

Vuslat 41. Bölüm 17 Şubat 2020 Pazartesi günü yeni sezonun son bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Aziz, babasının işlediği cinayeti öğrendikten sonra Feride'yi kaybetme korkusu yaşamaya başlamıştır.

Google Haberlere Abone ol
Vuslat 41. Bölüm FULL HD Tek Parça İzle

Vuslat 41. Bölüm 17 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle yeni sezonun son bölümüyle hayranlarıyla buluşuyor. Aziz babasının işlediği cinayeti öğrendikten sonra Feride'yi kaybetmekle karşı karşıya gelmiştir. ziz, Bülent’in davetiyle onun yanına gittiğinde, sevdiği iki insanı daha kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Aziz ve Bülent buluşmasında neler yaşanacak? Aziz sevdiklerini koruyabilmek için kendi canını hiçe mi sayacaktır?

VUSLAT 41. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE - SON BÖLÜM 

Kerem, Azize ait kavga görüntülerini basına servis ederek Aziz'i iş dünyasında rezil etmiştir. Prestijini kaybeden Aziz ise etrafını saran hain sarmalından kurtulmak için boğuşurken kendisini pes etmekle yüzyüze bulur. Ancak, Salih Baba, Aziz'e verdiği sır ile onun mücadelesine devam etmesini sağlamıştır. Feride ise sonunda halasının katilinin Tahsin olduğunu öğrenmiş ve Tahsin'in peşine düşmüştür.

Feride halasının katilini bulmaya bir adım daha yaklaşmıştır. Silahtan çıkan kurşunun kendi evindeki silahtan çıktığını öğenen Feride, katili bulmakta kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Kerem ile Aziz arasındaki kapışma yeni bir boyuta evriliyor. Öte yandan Enes'in kafasına silah dayanmıştır. Ve Enes, Aziz'i hedef alan kurşunun önüne atlamaktan geri durmaz.

 Aziz, Kerem’in ihanetinden sonra, Bülent ve Kerem’i bitirmek için yeni bir plan hazırlar ve Kerem’in en gizli sırlarını açığa çıkarmak için giriştiği hamlenin sonunda, hiç beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır. Bülent ise ele geçirdiği minyatürde gizlenen sırrı bulur, eline geçen kozla Tahsin’i köşeye sıkıştırmaya karar verir. Ve cazip vaatlerle maşa olarak Kerem’i kullanır. Feride ise ailesinin geçmişinde saklı olan sırrı yaklaşamaya biraz daha yaklaşmış ve bu sırrı elde etmekte son derece kararlıdır.

Aziz ve Feride geleceklerini belirleyecek olan minyatüre kavuşmasına saatler kala bu heyecanı yaşarken, Aziz ise bu müzayedeye katılmak için gerekli olan parayı bulmak zorundadır. Ancak Aziz, Bülent ve Tahsin’in çevirdiği oyunlardan habersizdir. Bülent, Aziz’i durdurmak için onu her taraftan sıkıştırıp abluka altına almaya kararlıdır. Aziz, kendisine kurulan tuzakların farkına varabilecek ve bu planları bozabilecek mi?

Aziz, Salih ile birlikte bir oyun olan Satranc-ı Urefa tahtasının başına gelir, ikili beklerken çarkıfelek durur ve bu sırada ‘KİN’ karesinin geldiği görürlür. Aziz’in Satranc-ı Urefa'dan çıkan yorumu Salih’ten dinlediği anda adeta yönetim kurulu toplantısında başına gelecek olanları öncesinden öğrenmiş gibi olur. Şer cephesinin karşısında amansız bir savaş veren Aziz, kendisine emanet edilene sahip çıkmak için holdinge geldiğinde adeta karşısında bir duvar görür.

Vuslat son bölümde dizinin başrol oyuncuları Aziz, ve Feride geçmişlerine dair araştırmalar yapar. Ancak bu durum onları ölümle burun buruna getirecektir. Aziz'in gerçeğin ortaya çıkması için sorduğu sorularda yanıtsız kalmaktadır. Öte yandan müzayede tarihine az bir süre kala Aziz ve Feride'ye tehditler artacaktır. Gizli bir el ikilinin vazgeçmesi için çabalarını yoğunlaştırır. Bülent'ten Aneta'yı geri almak için her yolu deneyen Kerem yine başarısız olur. Bunun sonucunda öfkesi katlanarak artmaya başlar. Aneta'yı ele geçirmek isteyen Kerem, bunun için Bülent'in istediği minyatürü bulmaya kararlıdır.

Aziz, Salih'ten Satranc-ı Urefa'nın özel bir tahta olduğunu öğrenecek. Aziz, kararını verip gönlünden geçen yolcu olmak ister. Aziz iyi ile kötü arasındaki bir yol ayrımındadır. Feride ise ailesi tarafından kendisinden saklanan sırların peşinde düşmekte son derece kararlıdır. Babasıyla konuşan Feride istediği yanıtı alamaz ancak kararlı duruşunu sürdürerek ailesini darmadağın eden cinayetin arkasındaki ismi öğrencektir. Feride'nin bu yoldaki en büyük destekçisi ise Aziz'dir. Tahsin ve Bülent gerçek minyatürü ele geçirebilmek için uğraşırken Kerem Aneta'yı geri alabilmek için çabalamaktadır.

Aziz Feride ile aralarına giren tüm engelleri kaldırmakta kararlıdır. Bunun için artık kartlarını açık oynamaya karar verir. Tahsin'e meydan okuyan Aziz, dedesinin klasik arabasıyla Tahsin'in karşısına çıkar. Holdingde her şeyin kendi kontrolünde olduğunu sanan Tahsin ise Aziz'in emanete sahip çıktığını görünce gerçeğin farkına varmaya başlar. Minyatürü bulan Feride, Aziz’le bambaşka bir yola girer. Taş plaktaki şarkıya ve anlamını çözmeye çalıştıkları minyatüre sırlanmış aşk hikayesinde olduğu gibi, Aziz ve Feride de vuslata erişme yolunda büyük bir sınavın eşiğindedir. 

Aziz ve Feride'nin arasına bu kez Aziz'in babasının girdiği görülüyor. Vuslat 32. Bölüm izleyenler Aziz, Kerem ve Feride'nin önemli bır sırrın peşine düştüğünü, bu sırrı buldukları anda başlarının derde girdiğini görecekler. Öte yandan soruşturmaya maruz kalan Korkmazer ailesinin başı yine dertte. Feride'nin Aziz ile babasının arasında kaldığına tanıklık edecekler. Aziz'in babası Feride'yi Aziz'den uzaklaşması için tehdit eder. Ancak Feride buna yanaşmaz. Aziz ise babasını uyarır. 

Ramazan ayı münasebetiyle kurgusunda ona göre düzenleme yapılan dizinin son bölümünde Ramazan ayının tatlı telaşı yer alıyor. On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle mahalleyi tatlı bir telaş sararken Aziz, Salih’i ziyareti esnasında huzurlu anlar yaşar. Yaklaşmakta olan fırtınadan Feride de, Aziz de habersizdir. Sultan’ın ve Fırat’ın verdiği karar ikisini de kötü bir sürprizle karşı karşıya bırakır. Kerem yeni planını devreye sokmaya hazırlanırken, annesiyle ilgili öğreneceği büyük sır bütün dengeleri değiştirecektir. Yolcu, Satranc-ı  Urefa’da, “Bast” adımına ilerlerken Aziz, aradığı huzurun henüz çok uzakta olduğunu anlayacak ve önüne çıkan engelleri aşmak için gireceği savaştan galip çıkmaktan başka bir şansı olmadığının farkına varacaktır.“Vuslat” dizisi yeni bölümünde açığa çıkan yeni sırlarıyla, kurulan yeni oyunlarıyla, iftar sofralarının sıcaklığıyla ve Salih Baba’nın güzel anlatımıyla evlerinize konuk olmaya geliyor.

VUSLAT 17. BÖLÜM TEK PARÇA

Dizinin yeni bölümünde Kerem'in hayatta olan dedesiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Tahsin bey, Aziz'e karanlık yapılanmanın başındaki en üstündeki ismin Kerem'in babası olduğunu ilk kez açıklıyor. Öte yandan, Satranc-ı Urefa'da bu bölümde 4 numaralı aşamaya geliniyor. Bu aşama ise ihanet aşamasıdır.

VUSLAT 15. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Aziz, Feride'nin hayatını kurtarmak için her türlü yola başvuracaktır. Ancak kader ağlarını bir kez ördüğü için Aziz'i Feride'ye götürecek yol yine Salih Baba ile Mecnun Abdullah'tan geçiyor. Aziz, başına gelenlerle ilgili Salih ve Abdullah'tan aldığı ipuçları sayesinde önemli bir mesafe katedecektir. Öte yandan dizide hemen hemen geçmişinde farklı bir gerçeklik olan karakterlerin hepsinin toplandığı bir kurgu olduğu için Feride de geçmişiyle ilgili yeni gelişmelere tanıklık edecek, geçmişini araştırmaya koyulacaktır. Tahsin beyin kurduğu tuzakta ölümden dönen Sultan'ın hastanedeki durumu ise iyiye gidiyor. Sultan'ın hastaneden dönüşüyle birlikte konakta farklı bir hava esmeye başlayacaktır. Öte yandan Feride'nin ailesinde de farklı bir atmosfer hakim olmaya başlayacaktır. Kerem de babasının adamı olarak bildiği birisini Faik'in evinde görünce şoke olacaktır. Aziz, Kerem ve Sultan'ın babası Tahsin bey de kendi hayatında ilginç gelişmelere maruz kalıyor. Şimdiye kadar bütün işlerini Kerem ile yürütmeye çalışan Tahsin bey, sonunda en çok güvenebileceği tek kişinin gerçek oğlu Aziz olduğunu anlar. 

VUSLAT 14. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Vuslat son bölüm izleyenler yine ilginç olaylar ve ilginç sonuçlarına tanıklık edecekler. Özellikle de Tahsin beyin Yalçın komiseri öldürmek için kurguladığı tuzakların nasıl kendisini can evinden vurduğu Vuslat son bölümde izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Tahsin'in kurduğu tuzağa kendi kızı Sultan düşüyor. Sultan ölümle pençeleşirken, düşman kardeşler Aziz ile Kerem de bu vesileyle birbirlerine yakınlaşmaya başlıyor. 

VUSLAT 13. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA 

İki kardeşin ve onların çevresindeki insanların esrarengiz hayatlarını konu alan Vuslat dizisinde Aziz'in, kardeşi Kerem ile imtihanı her geçen gün daha da ağırlaşırken çektiklerini anlatılıyor. Vuslat son bölüm tek parça izleyenler, Aziz'in annesi Perihan'ın onu Nehir ile evlendirme planlarına tanıklık edecek. Satranç-ı Urefa'da Salih Baba, "Keder" aşamasına gelmiş durumda. Aziz de en "kederli" anlarından birini yaşıyor. 

VUSLAT 12. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Kerem, ağabeyi Aziz'i tutuklatmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ancak bu kez direkt polise gidiyor. Yalçın Komiser ile görüşerek, Aziz'in işlediği cinayetleri bir bir anlatıyor. Ayrıca, üvey babasının gerçek anne ve babasını katlettiğini de Yalçın Komiser'e tek tek anlatıyor. Kerem, babası ve Aziz'i hapse tıktırmak için gereken belgeleri de toplamaya başlıyor.

Yaşananlara artık tahammül edemeyen Aziz, evden taşınma kararı alıyor. Altan'ın yanına taşınan Aziz böylece daha huzurlu olacağını düşünüyor.

VUSLAT 11. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE 

Vuslat son bölüm tek parça izleyenler Aziz ile Feride'nin arasındaki ilişkide yeni bir aşamaya geçildiğine tanıklık edecek. Feride, Aziz ile ilgili elinde bulunan kanıtları Yalçın Komiser'e vermeyi planlıyor. Ancak onları verip vermeme arasında bir tereddüt yaşıyor. Öte yandan Kerem, gerçek ailesinin kim olduğunu ve akıbetlerini sorgulamakta ısrar ediyor. Bu durum, babasının canını fena halde sıkıyor. Babası önlemler almaya çabalasa da Kerem'e başka yerlerden bilgiler sızacak. Uzun yıllardır evi terk etmesini isteyen üvey annesi ise Kerem'e sonunda istediği belgeler karşılığında evi terk etmesini ve holdingdeki haklarından vazgeçmesini ister. Kerem ise annesinin yüzünü görmek pahasına bütün haklarından vazgeçmeyi kabul eder.

Öte yandan Aziz'in gerçek kişiliği konusunda şüpheleri bulunan Feride ise hem kendisine hem Aziz'e ızdırap yaşatan bir karar verir. İlk gece yaşanan olaylara ilişkin elindeki görüntüleri Yalçın komisere teslim eder.

VUSLAT 10. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA 

Kerem ile Aziz'in arasındaki mücadele her geçen gün daha da sertleşirken, Aziz'in Salih efendi ile muhabbeti de yeni bir boyuta ulaşıyor. Aziz, herkese ve her tarafa saldıran Kerem'i durdurmak için elindeki en büyük kozu masaya sürüyor. Altan'ın ağır yaralanması, Emine'nin kaçırılması olaylarının altından da çıkan Kerem'in hala yerinde durmaması Aziz'i artık ciddi bir karar almaya zorluyor. Aziz, Kerem'e annesi ve babasıyla ilgili büyük sırrı ona açıklamaya karar veriyor. Kerem'in artık başka bir konuyla ilgilenmesini isteyen, gündeminin değişmesini arzu eden Aziz, Kerem'e "anneni ve babanı babam öldürdü" dedi. Bunu duyan Kerem ise hayatının şokunu yaşadı.

Aziz'in sağ kolu Altan, Kerem'in adamları tarafından vurularak ağır bir şekilde yaralanmıştı. Altan'ın hastanedeki tedavisi ediyor. Bu arada Kerem, düzenlediği aile yemeğine Fırat ile Ceylan'ı da aynı yemeğe davet ediyor. Kerem'in bu hareketleri üvey annesi Perihan, bu tabloya sinirlenerek yemeği terk ediyor.  Kerem verdiği yemeğin fotoğrafını Aziz ile Feride'ye atıyor. Bu durum Feride ile Aziz'in tartışmasına neden oluyor.

VUSLAT 9. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Aziz ve Kerem kardeşler arasındaki savaş giderek amansız bir hal alıyor. Aziz, Vuslat son bölüm izleyicilerinin de bildiği gibi Kerem'e karşı harekete geçerek onu şirkette pasifize etme kararı almıştı. Kerem'in ise buna cevabı ağabeyine saldırmak olmuştu. Aziz ile Feride arasındaki sırlı ilişkiyse giderek daha farklı bir boyut kazanıyor. Kerem'i korumaya yönelik hamle yapan Aziz'in babası ise hiç beklemediği bir cevabı alır. Geçen son bölümde Aziz'in babasının, ilk kez Kerem'in anne ve babasının katili olduğu ortaya çıkmıştı. 

Vuslat 9. Bölüm izleyenler kız isteme sürpriziyle karşı karşıya kalacak. Yalçın Komiser'in Feride'yi istemek için aile ziyaretine gitmesi üzerine Aziz harekete geçiyor. Aziz, Feride'nin Yalçın Komiser ile evlenmesini istemiyor; ancak elini de kana bulamak istemiyor. Kız isteme töreni, Yalçın Komiser'in cep telefonuna gelen bir mesajla sona eriyor. Kız isteme törenini bozan mesaj ise Emine'nin kaçırılmasıyla ilgilidir. Ancak işin asıl sürpriz kısmı ise Emine'yi kaçıran kişinin kimliğidir. Aziz ile Kerem arasındaki kızışan savaşta Kerem, bu kez Emine ve Altay'ı kaçırıyor. 

Aziz'in babası ise Kerem'i korumak için Aziz'e sert çıkıyor. Kerem'i tekrar yönetim kuruluna almasını ve herkesin içinde özür dilemesini istiyor. Ancak Aziz, babasının işlediği cinayetlerden duyduğu vicdan azabından bu şekilde hareket ettiğini ona hatırlatır. Kerem'in annesini ve babasını öldürdüğünü bildiğini babasına söyleyen Aziz, babasını son derece zor durumda bırakır.

Salih baba ise Satranc-ı Urefa'da bu hafta Araf aşamasına geliyor. Araf, iki arada kalmak anlamına geliyor.

VUSLAT 8. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Feride, işe alındığı Aziz'in yönetimindeki şirkette büyük başarılar göstermeye başlıyor. Yaptığı işiyle Aziz'in hayranlığını daha da çekmeye başlıyor. İşin sırrının yüklü olduğu broş ise Aziz'in ceketinin cebinden düşüyor. Vuslat 7. Bölüm izleyenler, Aziz ile Feride'nin arasındaki büyük sır olan broşun bir kez daha ortaya çıktığına tanık olacak. Vuslat son bölüm izleyicileri Feride ile Aziz'in bu anlarda yaşadıklarından dolayı duygusal anlarlar yaşabilir. Feride bu anlara göz yaşları içinde tanıklık ediyor. Aziz ilk başlarda Feride'nin gözyaşlarına bir anlam veremiyor. Feride, Aziz'e broşu nereden ve nasıl bulduğunu sorar. Aziz ise gördüğü rüyayı hatırlar, kuyununun içindeyken broşun elinde belirdiği, bir anda kuyudan kurtulmak için bir ipe dönüştüğü rüyayı hatırlıyor. Sonrasında ise broşun kendisine verildiği anları, söylenen sözleri hatırlamaya başlar. Aziz, Feride'ye ısrarla "Bunun sahibi sen misin?" diye sorar. 

Aziz ve Korkmazer şirketinin başına açılan her türlü işin altından çıkan Kerem'e karşı Aziz bu kez harekete geçiyor. Polisin Aziz'i yeniden gözaltına almasından sonra bu kez çok sert kararlar alınıyor. Aziz, bütün şirket çalışanlarını toplayarak, şirketteki tasfiyeyi duyuruyor. Şirketten 10 kişiyi kovduğunu açıklıyor. 

Aziz, holdingdeki bütün yetkilerini Kerem'in de elinden aldığını açıklıyor.  Aziz'in bu hareketi Kerem'i çileden çıkarır. Kerem ilk bu siniriyle Aziz'e ilk kez fiziki olarak saldırmaya başlar. Aziz'den de karşılık alan Kerem, yediği yumrukların etkisiyle sersemliyor; ancak Aziz'e daha büyük düşmanlıkların haberini de veriyor.

VUSLAT 7. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Vuslat son bölüm izleyenler Feride'nin işe alındığı Aziz'in yönetimindeki şirkette büyük başarılar göstermeye başlamasına rağmen başının dertten kurtulamadığına tanıklık edecek. Yaptığı işiyle Aziz'in hayranlığını daha da çekmeye başlıyor. İşin sırrının yüklü olduğu broş ise Aziz'in ceketinin cebinden düşüyor. İkisinin ortak sırrı olan broş bir kez daha ortaya çıkıyor. Öte yandan, Yalçın Komiser, Aziz'in peşini bırakmamaya kararlıdır. Aziz'in işlediği suçu üstlenen kişiyi serbest bırakıyor.

Kerem'in üvey evlat olarak büyüdüğü ailede özellikle annesinden gördüğü muamele onu Aziz'e karşı her geçen gün daha da dolduruyor. Kerem ise, küçükken kuyuya düşerek hayatını kaybeden Fırat'ın isim benzerliğini taşıyan Feride'nin kardeşini ailenin hayatına sokarak ailenin unutulan acısını daha da arttırmaya çalışıyor. Vuslat son bölümde Kerem'in küçükken kuyuya düştüğü, birlikte kuyuya düştüğü Fırat'ın boğulduğu onun ise Aziz tarafından kurtarıldığı ortaya çıkıyor. Kerem ise Aziz'e, "Keşke o gün beni kurtarmasaydın. Annenle sürekli beni suçladınız" diyerek yaşadığı acıyı anlatmaya çalışıyor.

Kötülük timsali Kerem ile iyilik timsali Aziz'in mücadelesi son bölümde de amansız bir şekilde devam etti. Kerem, Fırat'ı kullanmak için kaldığı yerden devam ediyor. Ancak Aziz durumdan haberdar olarak Fırat'ı kurtarmaya karar veriyor. Feride ise işin aslını bilmediği için hala Kerem'den medet umarak Aziz'e karşı yardım talebinde bulunuyor. Aziz her geçen gün hayatının sırrına biraz daha yaklaşıyor. Feride'nin vesile kılınacağı bu sırlı yolda çeşitli sıkıntılar yaşansa da Aziz sonunda hidayete ereceği mekana teşrif ediyor. Sır dolu bir hayat hikayesinin anlatıldığı Vuslat dizisinde Türkiye'de ilk kez Satranc-ı Urefa'dan da söz ediliyor. Kadir Doğulu'nun başrolünde oynadığı dizi şimdiden TRT'nin iddialı yapımları arasında yer almaya başladı.

Vuslat, “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanarak, tüm karakterlerin insana ait hallerini İbn-i Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatıyor. Sır dolu bir hayat hikayesinin anlatıldığı Vuslat dizisinde Türkiye'de ilk kez Satranc-ı Urefa'dan da söz ediliyor. Kadir Doğulu'nun başrolünde oynadığı dizi şimdiden TRT'nin iddialı yapımları arasında yer almaya başladı. Dizinin ilk bölümünde Kadir Doğulu'nun canlandırdığı Aziz karakteri, zengin bir iş adamının şirket yöneticiliği yapan oğludur. Aziz, bir yandan şirketini yönetmeye çalışırken diğer yandan sorumsuzca hareket eden kardeşinin yaptıklarını düzeltmeye çalışır. Vuslat 1. Bölüm'de Aziz, kardeşi Kerem'in karıştığı kavgaya müdahale ederken 3 cinayet birden işlemek zorunda kalır. Aziz'in bu cinayetleri işlemesi onun sırlı yolculuğuna çıkmasına vesile olacak genç bir kız şahitlik eder. 

VUSLAT 6. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

Aziz, Kerem'in Fırat'ı kullanmak için kurduğu planları bozmaya başlıyor. Kerem'in teslimat için gönderdiği Fırat'ı Aziz engellemeye gidiyor. Ancak Feride, durumdan bihaber olduğu için Kerem'den yardım istiyor. 

VUSLAT 4. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

Aziz, Kerem'in işlediği cinayet nedeniyle düştüğü nezarethaneden babasının girişimleri sonucu kurtulur ve gözaltından serbest bırakılır. Kerem ise, Feride'nin hırsızlık çetesinin bir üyesi olan kardeşi Fırat üzerinden yeni planlar kurmaya devam eder. Fırat lüks bir araba, bol bol para veren Kerem, onu kullanacağı güne hazırlıklar yapar. Kerem'in babası ise onun bu şekilde kazandığı parayı kabul etmez ve onu reddeder.  Kerem'in kurduğu oyunları kapsamında Feride'ye tekstil şirketinde işe sokması, sonrasında Aziz'e de bunu sürpriz şekilde açıklaması Aziz'i son derece rahatsız eder. 

Kerem'in bu küçük oyunları neredeyse Feride'nin hayatına mal oluyor. Aziz'in peşinde olan adamlar yanlışlıkla Feride'yi vuruyor. Feride hastaneye kaldırılırken, Aziz bunun bedelini Kerem'e tokat atarak ödetir.

Feride, kardeşinin kirli işlere bulaştığını bildiği için onu yakın takibe almaya başlar. Ancak sağlık sorunları peşini bırakmayacak. Feride'nin sağlık durumu eyni karşılaşmaları beraberinde getiriyor. 

Öte yandan Feride'nin ailesinin bir de iş yerinin yakılmasıyla ilgili başı dertte. Feride'nin annesi sahip oldukları iş yerini yakarak suçu mecnun Abdullah efendinin üzerine atmıştı. 

VUSLAT 3. BÖLÜM FULL HD İZLE

Aziz işlediği cinayetler nedeniyle gözaltına alındığı Emniyet Müdürlüğü'nden babasının girişimleriyle çıkar.

Ancak şirkete döndüğünde hiçbir şeyi eskisi bulamayacak.

Çünkü kardeşi Kerem, o içerideyken işleri iyice karmaşık hale getirmiş durumda.

VUSLAT 2. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Vuslat 2. Bölüm'de Aziz işlediği cinayetler nedeniyle gözaltına alınır. Kardeşi Kerem ise Aziz içerideyken şirkette işleri iyice karıştırmaya başlar.

Vuslat 1. Bölüm 7 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de yayınlandı. TRT1'in sevilen yapımları arasına yepyeni bir dizi giriyor. Kadir Doğulu'nun da rol alacağı Vuslat dizisi 1. Bölüm 7 Ocak 2019 Pazartesi ekrana geliyor.

Vuslat 1. Bölüm 7 Ocak 2019 Pazartesi saat 20.00'de TRT1 ekranlara geldi. Derin tasavvufi anlamlar barındırması beklenen Vuslat dizisinin çok konuşulması bekleniyor. Vuslat; girdiği aşk yolculuğunda halden hale girecek ve pek çok badire atlatacak olan Aziz’in dönüşüm serüvenini anlatacak. Almanya’da doğan ve 15 yaşında Türkiye’ye ailesi ile birlikte dönüş yapan Aziz karakterini canlandıracak olan Kadir Doğulu, rolü gereği otoriter, dikkatli, karizmatik, veliaht olarak aile şirketini yönetecek. 

Vuslat’ta “aşık” kavramının bedenlenmiş hali olacak olan Doğulu, Aziz’i şöyle anlatıyor: ‘Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor.”

VUSLAT DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: TRT 1

Yayınlandığı gün ve saat: Her Pazartesi 20.00

Vuslat dizisinin yapımcı şirketi: A23

Vuslat dizisi yönetmeni: Murat Onbul

KADİR DOĞULU ASLEN NERELİDİR, KAÇ YAŞINDADIR, EVLİ MİDİR?

Vuslat senaryosu: Betül Yağsağan

Vuslat dizisi başrol oyuncuları: Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür

Vuslat Dizisi oyuncuları: Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya

Yorumlar