Vurgun 6. Bölüm Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Vurgun 6. Bölüm 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle seyircinin karşısına çıkıyor. Vurgun 6. Bölüm izleyenler tüm sırların ortaya çıktığına tanıklık edecek. Vurgun final bölümü ile ekranlara geliyor. Vurgun son bölüm ile ekranlara veda ediyor. Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı dizi Vurgun 6. bölüm ile final yapıyor. Vurgun son bölüm izlemek isteyenler için detaylar

Google Haberlere Abone ol
Vurgun 6. Bölüm Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Vurgun 6. Bölüm 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 20:00 itibari ile ekranlara geldi. Vurgun son bölümde tüm sırlar bir bir ortaya çıkıyor. Reyhan'ın babasının evine giden Kemal artık gerçeği öğrenmek ister ve Reyhan'ı orda bulan Kemal artık Reyhan'a her şeyi itiraf ettirir. Vurgun bu akşam final bölümü ile ekranlara veda ediyor. Vurgun son bölümde Kerem gerçek babasının Kemal olduğunu öğrenecek mi? Vurgun izleyicileri ekranlara kilitlendi.

Diğer taraftan Rısıh Asya ve Kemal'in arasında ne olduğunun peşine düştü. Vedat'ın da desteği ile Kemal'e karşı savaş açtı. 

Erdoğan Bey Kerem'i yolda görerek babası Kemal'i sordu. Kerem'in aklı karışmaya başladı. Vurgun final bölümü heyecan dolu sahnelerle izleyicinin beğenisini topladı.

Sonunda Kerem annesinin 2. yaş doğum gününde çektiği CD'yi bulup izleyerek gerçeği öğrendi. Annesi ve babası Kemal'i kış bahçesinde eski resimlere bakarken bulan Kerem annesine CD'yi gösterdi. 

VURGUN 6. BÖLÜM FULL HD İZLE - FİNAL TEK PARÇA

VURGUN 5. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Vurgun 5. Bölüm 5 Mart 2019 Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle seyircinin karşısına çıktı. Vurgun izleyicileri Reyhan'ın içinde bulunduğu acınası durumdan nasıl kurtulacağını merak ediyor. Artık üzerinde taşıdığı yükü kaldıramayan Reyhan Kayhan'a bu sırrını anlatarak aslında Kayhan'ı da nasıl bir belanın içine sürüklediğinden habersizdir. Vurgun son bölüm izleyenler Kemal'in gerçeklerin peşine düştüğünü ve Reyhan'ın neden böyle bir evlilik yaptığının altını araştırdığını görecekler. Vurgun son bölüm izleyicileri Reyhan'ın Kemal'e itirafını da soluksuz izleyecekler.

Erdoğan Bey'in günlüğünü eline geçiren Vedat Asya'nın da büyük sırrını öğrenir. Bunu sonuna kadar kullanacaktır. Kayhan'ın artık her şeyi biliyor olması başına büyük iş açmıştır. Kayhan'ı bir odada tutsak ettiren Vedat Kayhan'a ne yapacak merak ediliyor. 

Özel geceye büyük bir heyecanla hazırlanan Kerem bu gösteriye Kemal'i de çağırmıştır. Ancak güzel başlayan gece kötü noktalandı. Fazla heyecana gelemeyen Krem burnunda kanlar olduğu bir halde yere yığıldı. Bu durum Kemal'in Kerem'in nesi olduğunu araştırmaya itti. Doktorundan düzgün cevaplar alamayan Kemal bu işin ardında saklanan bir şeyler olduğunu anlar. Ve bunun cevabını aradığı hiçbiryerde bulamayan Kemal en son çareyi Reyhan'ın babasına gitmekte bulur oraya gideceğini haber alan Reyhan ondan önce oraya varıp öğrenmesini engellemek ister ancak başarılı olamayınca artık Kemal'e her şeyi kendi itiraf edecektir.

VURGUN 6. BÖLÜM FRAGMANI

VURGUN 4. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Vurgun son bölümde Kemal, kendisiyle ilgili sırların peşine düşüyor. Amcasının herşeyi günlüğe yazdığını bilen Kemal amcasının o yıllara ait yazdığğı günlüğü aramaya başlar ancak bir türlü ulaşamaz. 3 kişinin büyük sırlarının yazılı olduğu defterin peşine düşen sadece Kemal değildir. Asya ve Vedat'da günlüğün peşine düşer. Kemal'in o günlükte yazanları mutlaka okuması gerektiğini düşünen Erdoğan Bey hastalanmadan önce o defteri Kemal'in evine bırakmıştır. Ancak Vedat herkesten önce günüğe ulaşmayı başarırı ve Asya'nın da büyük sırrını böylece öğrenmiş olur. 

Öte taraftan Kemal Reyhan'ın 10 yıl boyunca gizlide olsa onu ziyaret etmeyi hiç kesmediğini öğrenir. Bu evliliğin ardında başka birşeyler olduğundan şüphelenmeye başlayan Kemal bu sırların peşine düşer. Diğer taraftan oğlunla yakınlaşmayı sürdürür. Vedat'ın tehditlerine artık dayanamayan Reyhan Vedat'ın Kemal'i oğlundan ayırmaması için istediği herşeyi yapmaya razıdır ancak içindeki sırrı daha fazla tutamaz ve Kayhan'a bütün gerçeği anlatır. Kayhan'ın öğrendiği bu gerçekler Vedat'la başının derde girmesine sebep olacaktır. 

Vurgun 3. Bölüm İzle

VURGUN 3. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın oynadığı Vurgun son bölüm izleyenler, 10 yıllık bir uykudan sonra hayatı bıraktığı yerde bulamayan adamın öfke haline tanıklık edecek. Kendisine bu ihaneti yapanlardan tek tek hesap sormaya kararlı olan Kemal, ilk iş olarak Vedat'ın siteyi terk etmesini istiyor. Ancak Vedat ise, Kemal'in maddi durumunun içinde bulunduğu halden faydalanmanın yollarını düşünerek adım atmıyor. Kemal şimdilik ilk iş olarak karakutusu olan, 10 yıllık süreçte yaşananların bir numaralı tanığı Asya'yı yanına alarak büyük bir hamle yapıyor. Bu ise Vedat'ın en çok korktuğu bir şeydi, çünkü Vedat, Asya'nın İstanbul'u terk edeceğini düşünüyor, yaptıklarının ise sır olarak kalacağını düşünüyordu. Asya Kemal'e olan gizli aşkından dolayı ve aslında büyük sırrından da dolayı Kemal'in teklifini kabul ediyor ve ona bakmaya devam edeceğini söylüyor. Vurgun 3. Bölüm izleyenlenler, bir ailenin hayatını çalan Vedat'ın ne kadar zalim olabileceğine de tanıklık ediyor. Vedat, ne kadar para lazımsa vereceğini ve İstanbul'u terk etmeleri gerektiğini söylüyor ve hatta tehdit ediyor.

Diğer taraftan Turan'ın başı büyük derttedir bir yanda abisi bir tarafta içinden çıkamadığı durum Turan'ı iyice çaresiz bırakmıştır. Fabrikanın satışı için yönetim kurulu toplantısına gelemeyen Turan yengesi Reyhan'ı durumdan haberdar edip bir şekilde fabrikanın satılmasını engellemeye çalışır. Reyhan toplantıya gelerek Kemal'in lehine oy kullanır ve fabrikanın satışını engeller. Ancak Vedat satışın ne olursa olsun gerçekleşmesi için elinden geleni yapacaktır.

Öte taraftan Kemal oğlu ile arasındaki bağı kuvvetlendirmeye devam ettirmektedir. Artık oğlunun sırdaşı gibi olur ve ona ilk aşkına aşkını itiraf edebilmesi için yardımcı olur. Ancak Kemal'le konşmasını istemeyen Vedat bu durumu öğrendiğinde Reyhan'ın vekaletinin yetkisi ile Kemal'in eşyalarını dışarı attırarak evin tahliye edilmesini ister. Bunu öğrenen Kemal beline silahı alarak Vedat'ı iş yerinde kıstırır. İkili kavgaya tutuştuğu anda yetişen Reyhan Kemal'in yerde duran silahını alarak önce havaya ateş ederek kavgayı ayırır daha sonra ise silahı alnına dayayarak 'Yeter artık ben dayanamıyorum' der. Vurgun izleyicilerinin nefeslerini ağzına getiren sahne önümüzdeki bölüm için heyecanlı bekleyişe sebep oldu.

Vurgun-canli-izle

VURGUN 2. BÖLÜM FULL HD İZLE

Kemal hastaneden çıktıktan sonra Reyhan başta olmak üzere herkesten hesap sormayı kafasına koyuyor. Reyhan ile Vedat'ın neden evlendikleri, gerçekte ve görününürde olanların birçoğu Vurgun 2. Bölüm'de ortaya çıkıyor. Hastanedeyken Kemal'e bakan Asya bir anda ortadan kayboluyor. Asya'nın ortadan kaybolması ve yanında birçok sırrı da götürmesi ise hem Kemal'i hem de Vedat'ı endişelendiriyor. Herkes Asya'nın peşindeyken, dizinin ilerleyen dakikalarında Reyhan'ı evliliğe mecbur bırakan sebepler de bir bir belli oluyor. Ancak bu mecburiyeti bir şekilde sağlayanın aslında Vedat olduğu ortaya çıkıyor.

Öte yandan Kemal toparlanmaya çalışırken, aylak ve işe yaramaz kardeşi ise başına iş açmaya devam ediyor. Kemal'in hayatının kararmasına neden olan fabrika yangınını çıkaran kardeşi Turan, Kemal yıllarca hastanedeyken onu bir kez bile ziyarete gitmemesinin suçluluğunu taşıyor; ancak yine abisi onu affediyor. Ancak Turan yine de yerinde durmayarak tefecilere kaptırdığı yakasına bir deyeni belalar ekliyor.

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'ın başrollerini paylaştığı Vurgun 1. Bölüm'de Kemal Vardar, her şey yolunda giderken, en mutlu günlerinden bir gün, oğlunun doğum gününün kutlandığı gün, aniden kalkar sahibi olduğu fabrikanın yolunu tutar. Şirkette çıkan yangın sırasında Kemal Vardar da kaza geçirir. Bu elim kaza sonucu Kemal için "öldü" haberi gelir. Doktorlar Kemal'in yaşayamayacağını söyler. Ancak yine de yıllarca bu şekilde yoğun bakımda hayatını sürdürmeye devam eder. 

Yaklaşık 10 yıllık bir yoğun bakım süreci yaşayan Kemal sonunda uyanır. Ancak Kemal, uyandığında 10 yıl önce bıraktığı ailesi ve hayatı artık bambaşka bir aile, bambaşka bir hayattır.

Kemal yoğun bakımdayken kendisini ölü olarak kabul eden karısı ve en samimi arkadaşı yeni bir hayat kurarlar. Kardeşleri, dostları ve arkadaşları onu tamamen unuturlar. Kemal'in uyanması herkesin hayatını olumsuz bir şekilde etkiler.

Gold Film tarafından yapılan filmin yapımcısı Faruk Turgut. 

VURGUN 1. BÖLÜM FULL HD İZLE - İLK BÖLÜM TEK PARÇA

2. Seçenek:

Vurgun 1. Bölüm İzle

VURGUN 1. BÖLÜM FRAGMANLARI:

VURGUN DİZİSİNİN KÜNYESİ:

Vurgun Dizisi

Yayınlandığı Kanal: Fox TV

Yayınlandığı gün ve saat: Çarşamba, Saat 20.00

Yapımcısı: Gold Film / Faruk Turgut

Senaryosu: Başar Başaran - Emre Özdur

Yönetmeni: Altan Dönmez

Başrol Oyuncuları: Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay

Vurgun Dizisi Oyuncuları: Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz.

Yorumlar

saadet uzunlu Allah kahretsin sizi filmi rezil ettiniz kardeşim beğenmediğiniz diziyi yayına sokmayın milletle dalgamı geçersiniz