Ufak Tefek Cinayetler Final Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Ufak Tefek Cinayetler 45. Bölüm final full izle... Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu akşam final yapıyor. Ufak Tefek Cinayetler dizisi Final bölümü ile bu akşam izleyicilere veda ediyor. Ufak Tefek Cinayetler finalinde bu akşam iki nikah bir cenaze vardı.

Google Haberlere Abone ol
Ufak Tefek Cinayetler Final Full HD İzle  - Son Bölüm Tek Parça

Ufak Tefek Cinayetler dizisi son bölüm tek parça halinde izle... Star TV'nin çok izlenen dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler 45. Bölüm yine sırlar gizemler ve Serhan ve Merve'nin velayet davası sürecinde yaşanan çekişmeler ile izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi son bölümünde yine gizem ve heyecan zirvedeydi. 

Ufak Tefek Cinayetler 44. Bölüm 'de neler yaşandı?

Merve Serhan arasında süren Mila'nın velayeti davasında çekişme son hızı ile sürüyor. Arkadaşlarından kendi taraflarında olmasını isteyen Merve ve Serhan kıyasıya mücadeleye devam ediyor. Serhan Mehmet'ten velayet davasında onun yanında durmasını ister. Diğer taraftan Merve de arkadaşlarını yanına çekmiştir. Taylan Mehmet'i Merve'nin yanında durması için ikna etmeye çalışır ancak Mehmet Serhan'ın lehine konuşur. Serhan aynı zamanda Oya'dan bu dava sürecinde yanında olmasını ve şahitlik etmesini istedi fakat Oya kabul etmedi. Oya Serhan'a bir kadını anneliğinden vurmak alçaklıktır diyerek karşı çıktı. Serhan'ı Merve ile bu konuda uzlaşması için ikna etmeye çalışır. Ancak Serhan'ı ikna edemez. Serhan Şebnem'le bu konu hakkında dertleşir. Şebnem Oya ile konuşacağını söyler ve Oya'yı Merve'ye karşı doldurarak Serhan'ın yanında yer almak için ikna eder. Taraflar velayet davasını kendi lehlerine döndürmek için her fırsatı değerlendirir. 

Merve ve Kerim arasındaki sır yavaş yavaş ortaya çıkar. Parçaları birleştiren Pelin Kerim ile Merve arasında bir ilişki olduğunu anlar ve bu durumu Oya'ya söyler. Oya velayet davası için bunu fırsat olarak görmektedir. Merve ve Kerim'in mahkemenin MErve'nin lehine sonuçlanması için işbirliği yaparak Serhan'ı öfke kontrolü olmayan kişi pozisyonuna sokmuştur. Pelin'in Kerim ile ilgili öğrendiği sır durumu değiştirecek gibi gözüküyor. 

Bu arada Taylan Pelin'in kendisinden birşeyler gizlediğinden şüphelenir ve bu durumun peşine düşer. 

Taylan, Serhan'ın aleyhinde konuştuktan sonra, Seyhanla yüzyüze gelir. Seyhan Taylan'dan hesap sorar. Taylan Pelin'in fikirlerini savunmak zorunda kaldığını söyler. Seyahn, Mehmet ve Taylan oturup dertleşirler. Serhan Oya'ya nasıl aşık olduğunu anlatır. Evliyken başka birine aşık olmanın savunulcak bir yanı yok ama der ve başlar aşkın nasıl başladığını anlatmaya. Mehmet'te Serhan'a eşlik eder. Mehmet ve Serhan anlattıkça, Taylan Pelin'in kendisini aldattığından şüphelenir. 

Serhan Kerim'i dava eder. Kerim'in hapse gireceğinden korkan Merve Kerim'le olan ilişkisini Serhan'a itiraf eder ve davasından vazgeçmesini söyler. 

Serhan Mila'nın velayetini kazanır fakat Serhan Mila'yı annesinden koparmaya kıyamaz ortak velayet başvurusu yapar. Merve ve Serhan konuşurak Mila için orta bir noktada anlaşırlar.Velayeti kazandığı halde Mila'yı annesinden koparmaması için Oya Serhan'ı ikna etmiştir. Tüm bu kararı değiştiren Oya'dır. Serhan'a kötülüğün hiç birşeyi değiştirmeyeceği konusunda ikna eder. Savaş barış getirmiyor diyen Oya bu yıkımın onlara bir yarar getirmeyeceğini söyleyerek Serhan'ı ikna eder.

Serhan ve Merve Mila için anlaşırlar. 

Ufak Tefek Cinayetler Final'de neler yaşandı

Ufak Tefek Cinayetler adına yakışır bir final yaptı. Bu akşam dizide 2 nikah bir cenaze vardı. Burcu ve Emre nikah törenlerinde büyük bir süprizle karşı karşıya kaldı. Nikah kıyıldığı esnada gelen polisler Burcu'yu Arzu'yu öldürmek suçundan gözaltına aldılar. Dizinin finalinde Oya evine gelip oğlunu kaçırmak isteyen Şebnem'i öldürdü. 

Ufak Tefek Cinayetler Final Full İzle

Dizinin oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer alıyor.

Ufak Tefek Cinayetler Oyuncu Kadrosu

Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın

Ufak Tefek Cinayetler Son bölüm tek parça full izle

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde İstanbul'da doğdui. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun olarak eğitim hayatını tamamlayan Bahadır, bir süre boyunca Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk eğitimi aldığı dönemde Fenerbahçe FM'de radyo programı sunan Gökçe Bahadır, mezuniyetinin ardından Best TV'de VJ'lik yaptı ve ardından Show TV'de Sinyal programını sundu.

Sırasıyla bir dönemin önde gelen dizilerinden Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi ve Mühürlü Güller'de rol aldı. Oyunculuğuyla dikkat çeken Gökçe Bahadır, başarılı yapımlar arasında yer alan Hayat Bilgisi adlı dizide “törpü” karakterini canlandırdı ve tanınan isimlerden oldu.

Kanal D'de yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Leyla karakteriyle oyunculuk kariyerinin zirvesine ulaştı. Yaprak Dökümü dizisinin ardından yine Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde rol aldı ve bu dizideki rolüyle daha çok ünlendi ve ödüller kazandı.

Gökçe Bahadır, ardından Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın ve Hatırla Gönül dizisinde rol almış ve oyunculuk kariyerini sürdürmüştü. Performansıyla dikkat çeken Bahadır, yakın dönemde Kanal D'de ekrana gelen Adı Efsane dizisinde başrol oynamıştır.

Son olarak da Star TV'de geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol oyuncusu olarak Oya karakterini canlandırmaya başlamıştır.

Yorumlar