Tozkoparan 9 Eylül 2019 Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Tozkoparan 34. Bölüm 9 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Tozkoparan dizisi kaldığı yerden yeniden başladı. Uzun zamandır yayınlanmayan dizi 10 Haziran 2019 Pazartesi 22. Bölüm ile kaldığı yerden tekrar devam etmişti. Çocukların yakından ilgiyle takip ettiği Tozkoparan dizisinin yeni bölümünde yeni oyuncular da yer alıyor. Tozkoparan son bölüm izleyenler yine eğlenceli ve keyifli anlar yaşayacak.

Google Haberlere Abone ol
Tozkoparan 9 Eylül 2019 Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Tozkoparan 34. Bölüm 9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle yeniden TRT 1 ekranlarında geliyor. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği Tozkoparan son bölüm izleyenler, yaz kampındaki Metelerin başlarına gelenler ile bir kez daha heyecanlanacaklar. Kamp hocasının rakip takımla işbirliği yaparak Metelerin takımına kurduğu tuzaklar heyecanlı anların yaşanmasına neden olacak. Tozkoparan son bölüm izleyenler çocuklar yine eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşayacak. Dizinin önceki bölümünde çocuklar yaz kampına girmiş, burada heyecanlı vakit geçirmişti.

TOZKOPARAN 34. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

TOZKOPARAN 30. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

TOZKOPARAN 27. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

TOZKOPARAN 25. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Tozkoparan son bölüm izleyenler, geçen bölümde doğum günü için bekleyen Sinan'a yapılan sürprizlerin takımdan geldiğini görmüştü. Mavi Ay takımının sürprizin yanında bir nişan taşından bir işaret bulma çabaları vardı. Öte yandan kemankeş ocağının peşini bırakmayan karanlık adamları Salih Hocayı yakın takibe alır. Salih'in büyük bir tehlikenin içinde olduğu, kötü adamlar tarafından kaçırılarak, elleri ve ayakları bağlandığı önceki bölümün sonlarında merak konusu uyandırmıştı.

Tozkoparan yeni bölümde Salih, kendi ellerini çözerek kurtuluyor. Sonra da binada bulunan kötü adamları tek tek etkisiz hale getiriyor. Salih'in kurtulmaya çalıştığı sırad binada bulunan patlayıcı maddeler havaya uçuştu.

Tozkoparan son bölümde 18 Mart Çanakkale Zaferi için özel hummalı bir çalışma yapılarak gösteriler düzenleniyor. 18 Mart etkinliklerinde Burak ve Mete geleneksel ata sporu okçuluk dalında gösteri yaptılar.

TOZKOPARAN 18. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

TOZKOPARAN 17. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

TOZKOPARAN 16. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Nişan taşının çalındığını fark eden Cihan ve Salih soluğu Nevzat’ın evinde alır. Taşın Sinanların evinde olduğunu öğrenen Mavi Ay, diğer ipucuna ulaşabilmek için yeni bir plan yapar. Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü için okulda bir etkinlik düzenlenecektir. Sezgin Hoca, bu etkinlik için Azmi ile sürpriz bir gösteri yapmaya karar verir. Sinan’ın doğum günü partisi için bütün hazırlıklar fazlasıyla yapılmıştır. Onu bu mutlu gününde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir.

Miniklerin okçuluk eğitimi ve yaşadıkları eğlencelir maceralar üzerine kurgulanan Tozkoparan son bölüm izleyenler Sezgin Hoca'nın unutkanlığının neden olduğu skandala şahit olacak. Sezgin, uzun zamandır aşık olduğu Nurgül Hoca'ya nihayet aşkını ilan etmeye karar veriyor. Ancak bunu yaparken büyük bir hataya da imza atıyor. Çünkü Nurgül Hoca'ya ulaşan mektubun altında imza yok. Bu durum da Nurgül Hoca'nın mektubun sahibi olarak başka birini düşünmesine neden oluyor. Kısacası hatlar birbirine karışıyor. Yaptığı bu hatayı telafi etmenin yolunu arayan Sezgin Hoca yeni yöntemler aramaya koyuluyor.

Kemankeş Salih ise çocukların iyi birer okçu olabilmeleri için onlara bütün bildiklerini öğretmeye hazırdır. Ancak Salih, Kerem’in iyi bir okçu olabilmesi için güçlü bir iradeye sahip olması gerektiğini düşünür ve ona çok büyük bir ödev verir. Kerem’in bu ödev ile dünyası yıkılırken babası Azmi durumdan çok memnundur. Öte yandan Ayla’nın sinsi planları gittikçe ileri boyutlara ulaşır. Artık küçük planlarla uğraşmayan Ayla, alevlerle oynamaya başlar. Bir yandan Sinan’dan aldığı gizli bilgiyle kayıp taşın izini süren Ayla, Yasemin’i kullanmaya karar verir.
 
Tozkoparan 14. Bölüm izleyenler, okçuluk meraklısı çocukların giderek ünlendiğine şahit olacaklar. Çünkü, bir televizyon kanalı, çocukların turnuvasını çekmek için okula gelir. Çekim günü geldiğinde Karayel ekibinin kafasında kurnazca planlar dolanmaya başlar. Okulda kameraların kayda gireceğini duyan Sedef ise yine kendini kaptırır. Cihan, Sedef’e engel olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Diğer taraftan Mavi Ay, hesapları doğrultusunda ormanda bulduğu gizemli kutunun içindekileri Salih ile birlikte incelemeye başlar. Salih, tüm izleri birleştirip çok büyük bir sırra erişecektir.

TOZKOPARAN 14. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

TOZKOPARAN 13. BÖLÜM İZLE FULL HD

Tozkoparan son bölümde kemankeş, çocuklara zarar verdiğini düşünerek onlara zarar vermemek, onları korumak adına, kendi kendine bir karar alarak bir daha onlara dersk vermemeyi planlamıştı.

Ancak daha sonra başkalarının da telkinleriyle bu düşüncesinin ne kadar yanlış olduğunu kendisi de anlıyor ve çocuklarla okçuluk eğitimine kaldığı yerden devam ediyor.

TOZKOPARAN 12. BÖLÜM İZLE FULL HD

TOZKOPARAN 11. BÖLÜM İZLE - TEK PARÇA

Sinan ile Mete, başka okuldan gelen öğrencilerle girdikleri müsabakada zorlu bir sınav veriyor. Müsabakalar takımın daha çok çalışması gerektiğini ortaya koyuyor.

TOZKOPARAN 10. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

TOZKOPARAN 9. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

TOZKOPARAN 8. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Tozkoparan 6. Bölüm'de neler olacak diye merak edenler için kısa özeti şöyle çıkardık: Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita buluyor. Mete, düştüğü çukurda sırlarla dolu eski bir harita bulur. Üzerindeki simgelerden yola çıkarak haritanın sırrını çözmeye çalışan Mavi Ay takımını gizemli bir yolculuk beklemektedir. Sinan, Mete’den daha iyi ok attığını ispatlamak için Mete’ye meydan okur ve onu yarışmaya davet eder. Sinan’ın baskıları karşısında Mete, yarışmayı kazanamayacağı düşüncesine kapılır. Mete’nin en büyük destekçileri her zaman olduğu gibi ailesi ve tabii ki, Mavi Ay takımıdır. Mavi Ay takımı, ellerindeki gizemli haritanın sırrını çözebilecek mi? Sinan ve Mete’nin merakla beklenen yarışında kazanan taraf kim olacak?

TOZKOPARAN 7. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

TOZKOPARAN 6. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA İZLE

TOZKOPARAN 5. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

TOZKOPARAN 4. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

TOZKOPARAN 3. BÖLÜM

TOZKOPARAN 2. BÖLÜM

TOZKOPARAN İLK BÖLÜMÜ - 1. BÖLÜM

TRT 1’de tüm çocukların ve onlarla birlikte ailelerin severek izlediği, sıra dışı ve macera dolu bir hikaye içeren Tozkoparan dizisi beğeniyle takip ediliyor. 

Yapımcılığını Veya i.m.p. yapım Elif Hamamcı’nın, yönetmenliğini Şevki Es’in üstlendiği Tozkoparan’da çocukların çok seveceği ve örnek alacağı bir kahraman ortaya çıkacak. Gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan, yediden yetmişe tüm izleyicilerin gönlünde taht kuracak.

Küçük Mete’nin hastalıktan kahramanlığa uzanan hikâyesi… 

Minik yıldız Özgür Ege Nalcı’nın hayat vereceği Mete karakterinin hastalığı ile mücadele etmek için ailesiyle birlikte İstanbul’dan küçük bir kasabaya yerleşmesiyle başlayan hikâyede, Mete’nin yolu okçuluk sporuyla kesişecek ve ardı arkası kesilmeyen maceralar izleyici ile buluşacak.

Çocuk oyunculara, ünlü oyuncularda eşlik ediyor

Yunus Emre dizisinde Yunus Emre karakteri ile gündeme gelen Yusuf Gökhan Atalay; projede eski bir kemankeşi canlandırıyor. Mete’nin annesini ekranların sevilen yüzü Burcu Altın, okul müdürü olan babasını ise ünlü yıldız Burak Kut oynuyor.

Tozkoparan İskender günümüzde tekrar hayat buluyor

916 yılında gelmiş geçmiş en uzun menzilli oku atarak Osmanlı kayıtlarına giren ve bu güne kadar rekoru kırılamayan kemankeş Tozkoparan İskender de bu projenin sürprizleri arasında yer alıyor.

Heyecan Dolu Okçuluk Müsabakaları

Hayal dünyasında kendisini şahbaz okçu Tozkoparan olarak hayal eden Mete Sağlam, rahatsızlığı ve annesinin korumacı tavırlarından dolayı bugüne kadar okçuluk yapamamıştır. Mete taşındığı kasabada bu fırsatı yakalayacak ve büyük bir maceranın içine girecek.

TOZKOPARAN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Tozkoparan filminin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterlerin isimleri şöyle:

Özgür Ege Nalcı
METE

Yusuf Gökhan Atalay
YABANİ / SALİH

Burak Kut
CİHAN

Burcu Altın
SEDEF

Leya Kırşan
ELİF

Demir Saygı
BURAK

Tuana Naz Tiryaki
ASYA

Doruk Kaan Aslan
KEREM

Yağız Kılınç
SİNAN

Alara Kardak
MERVE

Fatih Yılmaz
CAN

Deniz Erayvaz
ARDA

Helin Melike Çal
YASEMİN

Yorumlar

yiğit berk tetik bu filmi her gün izliyorum
yiğit berk tetik bu filmi her gün izliyorum
kral fenerbahçe en çok sevdiğim mavi ay sevmediğim ise karayel en büyük mavi ay
İklima çakmak Tozkoparanın bizler enzaman izleyeceyiz ve yeni bölümü nezaman yayınlanacak çok merak ediyoruz lütfen bizlere söyleye bilirmisiniz bunu bilmek bizim hakkımız
Tozkparan