Tek Yürek 21. Bölüm Full Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Tek Yürek 21. Bölüm 18 Temmuz 2019 Perşembe günü bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Tek Yürek son bölüm izleyenler hokey takımının şampiyonluk kazandığını, bir üst lige çıktığını görmüşlerdi. Mahalleden ülkeye, ülkeden uluslararası arenaya açılmaya hazırlanan takımın önünde yeni heyecanlar ve yeni hedefler var. Takım üyelerinin özel hayatlarındaki fırtınalar ise dinmek bilmiyor. Özellikle de Yiğit'i son derece üzecek gelişmeler yaşanacak. Aniden ortaya çıkan genç bir delikanlı, Yiğit'i çileden çıkarıyor. Öte yandan, geçen bölümün sonlarında Akif'in peşindeki düşmanlar ile ilgili gelişmeler de merak konusu olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Tek Yürek 21. Bölüm Full Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Tek Yürek 21. Bölüm 18 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 20.00 itibariyle kendi kanalında yani TRT 1 ekranlarında bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor.

TEK YÜREK 21. BÖLÜM CANLI İZLE

Zeytinburnu'ndan kendi hallerinde mahalle serserileriyken, aniden hayatlarına giren idealist bir hocanın çabalarıyla artık ülke genelinde tanınan ünlü bir hokey takımı haline gelen arkadaşların serüveni kaldığı yerden devam ediyor. Tek Yürek Son Bölüm İzleyenler, hokey takımının beklentileri boşa çıkarmayarak şampiyon olduğunu görmüşlerdi. Takım artık daha büyük hedefler ve heyecanlar peşinde koşmaya hazırlanıyor. Takım üyelerinin kişisel ve ailevi sorunları ise bitmek bilmiyor. Öte yandan bazılarının gönül işleri ise arada başlarına iş açsada renkli görüntülere neden oluyor.

TEK YÜREK 18. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

TEK YÜREK 16. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Tek Yürek dizisi birkaç haftalık aradan sonra bu akşam yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor. Tek Yürek 16. Bölüm 13 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 20.00'de hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümü ise yine heyecan ve aksiyon ile dolu. Yiğit, babasıyla ilgili gerçeklerin peşine düşüyor. Arayışları sırasında ise önemli bilgilere ulaşıyor. Bu bilgiler onu bundan sonraki hayatı konusunda daha da cesaretlendiriyor, daha da hırslandırıyor. Ancak Sait ile arasını da bozuyor. Çünkü Sait'in kendisinden bazı şeyleri saklaması için gerekçeli hiçbir neden bulamıyor.

Hokey takımında oynayan gençlerin mahalledeki sorunları sık sık hayatlarının yeni rotasını olumsuz yönde etkiler. Son bölümde Yusuf ile Yiğit, Akif'in tamirhanesinden aldıkları emanet lüks araçla bir partiye gitmişlerdi. Ancak bu emanet araba ikisinin de başına büyük bir iş açar.

TEK YÜREK 15. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - SON BÖLÜM

TEK YÜREK 11. BÖLÜM FULL HD

Tek Yürek son bölümde Yiğit aldığı kararın yanlışlığını anlamış, mahallesine geri dönme kararı almak zorunda kalmıştı. Yiğit, karanlık işlerle uğraştığını henüz bilmediği iş adamının büyük meblağlı maaş önerisini kabul ederek onun yanında işe başlama kararı almıştı. Ancak aldığı karar başta takım arkadaşları olmak üzere mahallede onu tanıyan herkesi üzmüştü. Yiğit, yanında çalıştığı adamın aslında nasıl biri olduğunu ancak başına gelen musibetlerden sonra anlıyor. Öte yandan hokey takımında her şeye rağmen ilerleme kaydediliyor.

TEK YÜREK 9. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

TEK YÜREK 8. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM 

TEK YÜREK 7. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - TEK PARÇA

Halit hocanın uzun uğraşlarla takım haline getirdiği gençler ilk deneme maçlarında büyük bir hüsran yaşıyordu. Karşı takım oyuncularının onlarla alay etmelerine Halit hoca da daha fazla tahammül edemeyince ortalık savaş alanına dönüyor. Gençler ilk maçlarını boks ringine çeviriyor. Gençlerin iki maçı da yine büyük bir hüsranla sona eriyor ancak Halit için, "sahadan ayakta ayrılmaları" bir teselli olur. 

Halit hoca ile gençlerin hokey takımı kurma ve çalıştırma dışındaki hayatlarında da ilginç gelişmeler oluyor. Örneğin Akif'in, onu öldü bilen annesi İstanbul'a geliyor. Akif'in çalıştığını düşündüğü, çünkü şuan Akif'in bizzat kendisi çalıştırıyor, tamirhaneye giderek onun hakkında bilgiler alıyor, mezarının nerede olduğunu soruyor. Annesinin feryatları onu uzaktan izlemek zorunda kalan Akif'in yüreğini dağlıyor. Akif uzun süre annesini uzaktan uzaktan takip ediyor. Ancak tabii ki sonunda dayanamıyor.

TEK YÜREK 6. BÖLÜM FULL HD - TEK PARÇA

Tek Yürek 5. Bölüm izleyenler, hokey hocası Halit'in aylak bir mahalleli grubundan nasıl tek yürek bir takım çıkardığına tanıklık edecek. Başıboş, hedefsiz, amaçsız bir hayat sürerken, Halit hocanın çabalarıyla tek hedef etrafında toplanan gençlerin azmi Tek Yürek son bölüm izleyenleri duygulandıracak. Öte yandan Halit'in gençleri bir arada tutabilmesi de büyük bir yetenek isteyecek. Halit'in tek başına verdiği bu mücadelede önüne bazen mahalleden bazen de ailevi sorunlar çıkacak. Her birinin kendi hikayesi olan, her birinin başında ayrı ayrı dertleri olan gençlerin her derdine koşan Halit hoca sonunda onları "tek yürek" haline getirmeyi başarıyor. Gençlerin önünde şimdi iyi bir takım olma zamanı gelmiş durumda.

Halit'e en büyük engeli, kızının ölümünden onu sorumlu tutan kayınvalidesinden gelir. Kayınvalidesinin yaptığı girişimler neticesinde Halit'in beklenen lisansı federasyon tarafından bir türlü çıkarılmaz. Federasyonda işleri geciktiren kişinin Halit'in kayınvalidesi olduğu ise bilinmiyor. 

Öte yandan Halit hocanın kızına gönlünü kaptıran Yiğit'in durumu da içler acısı. Yiğit, aşık olduğu kızdan beklediği karşılığı bulamayınca hayalleri yıkılır. Bu durum arkadaşlarının ve hocanın gözünden de kaçmaz.

TEK YÜREK 5. BÖLÜM FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Tük Yürek son bölüm izleyenler Akif, Yusuf ve Yiğit dahil birçok kişinin önemli yüzleşmelerine tanıklık edecek. Akif, düşmanlarıyla yüzleşme zorunda kalıyor. Yusuf ise şu anakadar hep yalan söylediği Aslı'ya artık gerçeği söylemek zorunda kalıyor. Yiğit ise bir gönülde iki sevdanın barındırılamayacağını anlayarak artık birine itirafta bulunacak. Tek Yürek son bölümde bütün yürekler hüzünlü bir şekilde atacak. Özellikle de Akif'in düşmanlarına karşı yaptığı, "Hadi artık bitirin şu işi demesi" düşmanlarının bile yüreğini sızlatıyor. Akif'in başındaki kan davası belası, Halit hoca ile Sait'i birbirlerine yaklaştırıyor. Akif'i kurtarmak için canını ortaya koyan Halit hoca, polisi inandıramayınca Sait'ten yardım istemek zorunda kalıyor. Şimdi Akif'in düşmanlarına karşı ikisi birlikte hareket etmek zorunda. Sait, Akif'i ele vermekle suçladığı Hamdi'yi mahalleden kovuyor, dükkanını ise Akif'e veriyor. 

Mazlum, sevdiği kızdan mektup beklerken hayatının şokunu yaşıyor, sevdiği kızın en yakın arkadaşı Yusuf'u sevdiğini öğreniyor. Akif'in başındaki kan davası belasına birlik olan mahalleli, sonunda düşmanlarını atlatmayı başarıyor. Tek Yürek 4. Bölüm izleyenler Halit hocanın lisansıyla ilgili bir probleme de şahitlik edecek. Federasyon, Halit hocaya lisans vermiyor. Lisansın verilmemesinin arkasında ise Halit'in kaynanasının rolü olduğu ortaya çıkıyor.

TEK YÜREK 4. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Tek Yürek 3. Bölüm izleyenler verilen emeğin nasıl karşılık bulduğunu Halit örneğinde görecek. Halit, başı boş gençlerden bir takım kurmanın hayal olduğunu düşünenlere büyük bir başarı hikayesi gösteriyor. Gençler, sonunda bir takım olmayı kabul ediyor. Tek Yürek son bölüm izleyenler Sait'in artık Halit hocanın yanında mahallenin gençlerine de düşman kesildiğine tanıklık edecek. Kirli işlerinde çalıştırdığı gençlerin elinden kayıp gitmesine üzülen Sait, yine kirli tuzaklara başvuracaktır.

Halit Hoca binbir güçlükle bir araya getirdiği gençlere artık belediye başkanının da aracılığıyla lisans almaya hazırlanıyor. Federasyondan ekipler lisans için buz pistine geliyor. Gençlerin ise lisans almak için öncelikle hazır olmaları gerekiyor. Ancak her birinin başında türlü türlü işler var. Yiğit'in başında Sait'in açtığı işler dururken, Akif başında ise kan davalaları ve ustası var. 

TEK YÜREK 3. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

TEK YÜREK 2. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM

Kanada'da iyi bir Buz Hokeyi takımına antrenörlük yaparken istenmeyen olayların yaşanmasından sonra Türkiye'ye dönmek zorunda kalan Halit'i zorlu bir hayat serüveni bekliyordu, öyle de oldu. Bulduğu gençlerden takım çıkarmaya çalışan Mahir, birçok engelleme ve zorlukla karşılaşıyor. Tek Yürek son bölüm izleyenler idealist bir antrenörün sokak serserilerinden başarılı bir takım nasıl çıkarılır görecekler.

Halit, mahalle gençlerinden takım kurma inadından vazgeçmiyor. Ancak gençler de sokaklardan vazgeçmek istemiyor. Öte yandan gençleri engelleyen bir başka unsur da mahallenin ağır abisi Sait. Halit'in Sait ile de uğraşması gerekiyor. Tek Yürek 2. Bölüm izleyenler yine hareketli sahnelere şahitlik ediyor.

Mahallenin gençlerinden buz hokeyi takımı kurmak isteyen Halit'in çabaları bir türlü sonuç vermiyor. Aklı beş karış havada olan gençler, sokaklarda daha mutlu görünüyor. Mahallenin ağır abisi Sait de gençleri kaybetmek istemiyor. Kirli ve pis işlerini gençlere yaptırmaya alışmış olan Sait, bu imkanların elinden kayıp gitmesine göz yummak istemiyor. Ancak Halit de böyle birbirine bağlı bir takım bulmanın başka yerde mümkün olamayacağını düşünerek, gençler üzerinde titremeye onları kazanmaya çalışıyor. Hatta onların kavgalarına da dahil oluyor. Sait'in haraç istemek için görevlendirdiği gençler, gittikleri mekanda feci halde dayak yiyor. İmdatlarına ise Halit hoca yetişiyor. Bu arada Yiğit mekanın sahibini öldürdüğünü düşünerek büyük bir buhrana giriyor. Üzüntüden ne yapacağını bilemeyen Yiğit, umutsuz ve çaresiz bir şekilde karakola giderek teslim olmaya karar verir. 

Tek Yürek ilk bölüm itibariyle heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle geçti. Kanada'da çalıştırdığı Buz Hokeyi takımından istenmeyen olayların yaşanmasıyla birlikte ayrılmak zorunda kalan Halit, Türkiye'ye yani doğup büyüdüğü Zeytinburnu'na geri dönüyor. Kanada'da geçirdiği trafik kazasında eşini kaybeden Halit, Zeytinburnu'na biri kız iki çocuğuyla dönmek zorunda kalıyor. Babasından yadigar kalan eve yerleşen Halit'e ilk geldiği günden yeni bir iş teklifi gelir. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı tarafından ona ilçede bulunan Buz Pisti'nin faaliyete geçirilmesi, yeni bir buz hokeyi takımı kurulması teklif edilir. 

Halit ise önceleri teklife biraz soğuk baksa da sonra kabul etmek zorunda kalıyor. Halit'in yapacağı ilk iş ise takım için sporcu bulmak. Bu hiç de kolay olmayacak. Çünkü ortada ne bir spor kulüpü ne de sporca var. O da mecburen bir oylunu bulmak zorunda.

Daha önce adı Sıfır Noktası olarak açıklanan dizinin ismi Tek Yürek olarak değiştirilmişti.

Tayanç Ayaydın’ın buz hokeyi takımının koçu Halit rolüne hayat verdiği dizide Vildan Atasever ise Halit'in aşık olduğu mahalle kuaförü İlknur rolünü canlandırıyor.

TEK YÜREK 1. BÖLÜM İZLE FULL HD - İLK BÖLÜM TEK PARÇA

TEK YÜREK 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TEK YÜREK 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

TEK YÜREK DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı Kanal: TRT 1

Yayınlandığı gün ve saat: Henüz belli değil

Tek Yürek dizisinin yönetmeni: 

Tek Yürek dizisinin başrol oyuncuları: Vildan Atasever, Tayanç Ayaydı, Hilmi Cem İntepe ve Anıl Tetik

TEK YÜREK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tek Yürek dizisi İstatnbul'un Zeytinburnu ilçesinde çekiliyor. Dizideki buz pisti ise Fatih ilçesi sınırları içinde bulunuyor ancak Zeytinburnu Belediyesi'ne ait.

TEK YÜREK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde geçen dizinin konusu, kararlı ve cesur bir buz hokeyi antrenörünün, mahallenin başı boş gençleriyle olan ilişkisi, onlara yeni bir hayat kazandırma hikayesinden oluşuyor. Buz hokeyi eğitmeninin mahalleye gelişiyle, başıboş bir hayat yaşayan, kendileri başta olmak üzere herkese zararı dokunan gençlerin hayatında beklenmedik değişiklikler yaşanacak.

Yorumlar