Söz dizisine yeni transferler, Selim Hayroviç Kimdir?

Herkes tarafından beğeni ile izlenen dizi 'Söz' e art arda yeni transferler oluyor. Kadrosunu yeni isimlerle genişleten 'Söz' dizisi reytingleri alt üst edecek.

Google Haberlere Abone ol
Söz dizisine yeni transferler, Selim Hayroviç Kimdir?

Geçen bölümlerde kadrosuna Survivor şampiyonu Avatar Atakan'ı dahil eden Söz dizisi yeni bir isimi daha transfer ediyor.

TIMS&B Productions'un yapımcılığında, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımını gerçekleştirdiği 'Söz' dizisinin oyuncu kadrosuna adından söz ettiren oyuncu Genco Özak dahil oldu.

GENCO ÖZAK ‘SELİM HAYROVİÇ’ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Son dönemde bir çok başarılı projede ki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Genco Özak ‘Söz’de sürpriz ve bir o kadar da iddialı bir karakterle seyirci karşısına çıkacak. Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Söz’de Genco Özak, ‘Selim Hayroviç’ karakterine hayat verecek.

SELİM HAYROVİÇ KİMDİR?

Selim Hayroviç, nam-ı diğer ‘Kopuk’, tam bir görev adamı ve vatan sevdalısı olan eski bir askerdir. Deli dolu, nerde ne yapacağı belli olmayan, kopup gitmeleriyle meşhurdur. Bosna Hersek’te doğmuştur ve Dragan’ın Bosna’da yaptığı katliamda henüz 6 yaşında olan Selim, gözünün önünde bütün ailesinin katledilmesini izlemiştir. Daha çocuk olmasına rağmen o anı, öfkesini ve çaresizliğini unutamamıştır. Çocukken Türk Devleti Selim'e sahip çıkıp okutmuştur. Türkiye’de büyümüş, acılarını burada sarmıştır.

Yorumlar