Söz sezon finali Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Söz 84. Bölüm 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü hayranlarıyla bu sezon son kez buluşuyor. Söz son bölüm izleyenler terörist başlarına Dragan'dan sonra en büyük darbenin indirildiğine tanıklık edecekler. Önceki bölümü izleyenlerin bildiği gibi Dragan, tim tarafından köşeye kıstırılmıştı. Dragan'da bir çamur çukurunda boğularak ölmüştü. Tim şimdi büyük bir operasyon başlatıyor. Terör yuvalarına aynı anda iki farklı koldan saldıran tim, örgütün en büyük karargahını ve en önemli adamlarını yok ediyor. Öte yandan örgütün en tepesindeki isme de sezon finalinde operasyon düzenleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Söz sezon finali Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Söz 84. Bölüm 27 Mayıs 2019 Pazartesi saat 20.00'de yeniden hayranlarının karşısına yine heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle çıktı. Söz son bölüm izleyenler, terör örgütüne en ağır darbenin vurulmasına tanıklık edecekler. Kahraman tim, önceki bölümde örgüte en büyük darbelerden birini indirmişti. Ancak darbeden sonra Yavuz komutan ağır bir durumdan geçmişti. Bayılarak hastaneye kaldırılmış, yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Şimdi ise örgütün en büyük karargahı ve en üst düzey adamlarına büyük bir darbe vuruluyor. Örgütün akıl hocasına da büyük bir operasyon düzenleniyor. Ancak burada işler biraz ters gidecektir. 

Dizin son bölümünü izleyenler Dragan'ın sonunun geliş şekliyle bayağı bir keyiflenecekler. Çünkü, uzun zamandır Türkiye'yi uğraştıran örgütün ele başlarından biri olan Dragan en sonunda tim tarafından köşeye sıkıştırılıyor. Dragan kaçmak isterken bir pislik çukuruna düşerek boğuluyor. 

Öte yandan Yavuz komutanın durumu ise timdeki herkesi son derece üzüyor. Çünkü zehirlendiği öğrenilen Yavuz komutan, tedavi görmeyi reddediyordu; ancak en sonunda bayılıp yere yığıyılıyor. Hastaneye kaldırılarak yoğun tedavi altına alınıyor.

SÖZ 83. BÖLÜM

Söz son bölüm izleyenler timin teröristler tarafından düşürüldüğü tuzağa tanık olacaklar. Yavuz'un da içinde bulunduğu tim, Albay Erdem'i rehit tutan terörist başı tarafından tuzağa düşürülüyor. Timin içinde bulunduğu minibüs, yollara döşenen mayınların da yardımıyla bir çukurun içinde kıstırılır. Minibüsün içinde bulunan Yavuz komutanla konuşan terörist başı onu teslim olmaya çağırır. Ancak Yavuz komutan bunu kabul etmeyecektir. Teröristler, çukurun içindeki minibüsü yaylım ateşine tutar. Tam umutlar tükenmek üzereyken birden ortaya sürpriz bir isim çıkar, bütün teröristleri taramaya başlar. Yavuz ve arkadaşlarını kurtaran bu kahraman Kopuk'un ta kendisidir.

Öte yandan üzerine bombalar bağlanmış Erdem komutanın durumu ise belirsizliğini koruyor.

SÖZ 82. BÖLÜM 

Söz son bölüm izleyenler, terör örgütünün İstanbul'u kana bulamak için yaptığı hain planlara tanıklık edecek, teröristlerin bu hain planlarını bozguna uğratmaya and içmiş kahramanların gösterdikleri fedakarlıklarla birlikte heyecanlanacak. Elebaşları gözaltına alınan terör örgütü üyeleri ve örgütü maşa olarak kullananlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Örgütün İstanbul'daki hücrelerinde bulunan teröristler, Dragan'ın gözaltına alınmasından sonra harekete geçirilir. İstanbul'un birçok noktasında eş zamanlı saldırılar planlanır. Öte yandan Yavuz ve tim ise tüm bu saldırıları bertaraf etmek için zamanla yarışıyor.

Söz yeni bölümünde Erdem komutanın da başı ayrıca dertte. Teröristleri kullanan Dost isimli karanlık yüz ile Linda'nın adamları, Erdem komutanı rehin alırlar.

Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı Söz son bölüm de yine izleyenlerini ekran başına kilitilyor.

SÖZ 81. BÖLÜM

Söz 80. Bölüm izleyenler Dragan ile ilgili sürpriz bir gelişmeyle sevinecek.

Uzun yıllardır, terör devleti hedefiyle Türk askerini uğraştıran, şehitler verdiren ve büyük zorluklar çıkaran Dragan sonunda Yavuz'un akıllıca planları sayesinde yakalanarak gözaltına alınır ve ardından sorguya çekilir.

Ancak sorguya çekilen Dragan, batılı destekçilerine güvenerek zaman kazanmaya çalışır. Sorguda konuşmak yerine İstanbul'u havaya uçurmakla tehdit eder. 

Söz dizisinin yeni bölümündeki bir başka önemli gelişme ise Eylem ile ilgili oluyor.

Eylem'in hayatı tehlikededir. Tim bütün imkanlarla Eylem'i kurtarmak için harekete geçer, ancak Eylem rehin alınmış vaziyette. 

Ayrıca uzun zamandır, terör devleti destekçilerinin arkasındaki güçlerin en tepesindeki ismi araştıran Yavuz, bu bölümde önemli bir aşama kaydetmiş gibi duruyor.

Yavuz ve Kopuk, Linda'dan aldıkları adrese operasyon yapmak için hazırlık içindedir.

SÖZ BÖLÜM 80. BÖLÜM

Söz 79. Bölüm izleyenler Linda'nın yaptıklarından sonra Yavuz'a nasıl yalvarma aşamasına geldiğine tanıklık edecek. Dizinin son bölümünde terör örgütleri ve onu kullanan odaklar Yavuz ve Timi zor durumda bırakan bir kumpasa imza atıyor. Yavuz, Derya'nın başına gelenlerden sorumlu olarak tuttuğu Linda'ya almak için bütün gücüyle çalışıyor. Linda ise Yavuz'dan kaçmak için terör yuvalarından birine sığınmış durumda. Yavuz onu almakya kararlıdır. Ancak terör örgütü ise sağlam bir hazırlık yaparak Yavuz'un işini zora sokuyor. Yavuz'a tim yardım ediyor. Terör yuvasından Linda'yı kaldırmayı başaran Yavuz onu öldürmeye karar verir. Linda'nın başına silahı dayayan Yavuz, tim arkadaşlarının bütün ısrarlarına rağmen geri adım atmaz. Linda kendisini öldürmemesi için Yavuz'a yalvarır. Yavuz ise sevdiklerinin yaşadıklarını düşündükçe Linda'yı öldürmekten geri adım atmayacağını söyler. Linda kendini kurtarmak için büyük bir teklifte bulunur. Örgütün en büyük destekçisinin kim olduğunu açıklayacağını söyleyerek canını kurtarır.

Söz 79. Bölüm'de Yavuz'un Derya'nın intikamını almak ve terör örgütüne darbe indirmek için peşine düştüğü Linda'yı almak için düzenlenen operasyonla heyecanlı sahneler bulunuyor. Terör örgütünün inlerinde saklanan Linda, Yavuz'un eline düşmemek için örgütün bütün gücünü seferber ediyor. Yavuz ve tim örgütün bütün çabasına rağmen Linda'yı almayı başarıyor. Ancak Linda'nın gözaltına alınması anında terör örgütünün batılı destekçileri tarafından uluslararası kamuoyuna yansıtılıyor. Linda nedeniyle Türkiye'yi zor durumda bırakmaya çalışan terör destekçilerine karşı Eylül ve Yavuz tarafından yeni hamleler geliyor. Öte yandan tim ve Yavuz, hem Dragan'ın hem de onun Avrupa'da kullanmak istediği yakın adamı Sadık'ı almak için harekete geçiyor.

Linda'yı aldıktan sonra onu öldürmeye karar veren Yavuz'u tim arkadaşları vazgeçirmeye çalışır. Yavuz ise sevdiklerinin yaşadıklarını düşündükçe Linda'yı öldürmeye daha çok istekli olur. Linda ise kendisini öldürmemesi karşılığında büyük bir teklifte bulunur. Terör örgütünün en büyük destekçisinin ismini vereceğini söyler. Böylece Yavuz'un elinden kurtulmayı başarır. 

SÖZ 79. BÖLÜM FULL TEK PARÇA - SON BÖLÜM

Söz 78. Bölüm izleyenler Linda ve teröristlerin kumpası sonucu ağır şekilde yaralanan Derya'nın ölüm kalım savaşına tanıklık edecekler. Ateş yani diğer adıyla Karabatak yeniden Kılıç timindeki komutanlık görevine geri dönerek onlarla birlikte operasyona katılıyor. Ancak bu kez operasyonda kendilerini tehlikeli bir pusu bekliyor. Aşık'ın mayına basması ekibe ölüm terleri döktürür.

Derya’nın vurulmasının ardından Yavuz için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır. Mayına basan Aşık’ı kurtarmak için Tim, canla başla bir çözüm bulmak için uğraşırken teröristlerin boş durmaya niyeti yoktur. Dragan’ın gönderdiği adamlar Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim’i zora durumda bırakır. Derya’nın Yavuz tarafından hastaneye getirilmesiyle kritik bir ameliyat süreci başlar. Derya hayata tutunma mücadelesi verirken Derya’nın başına gelenlerin hesabını Linda’dan sormak isteyen Yavuz büyük bir öfkeyle harekete geçer. Linda’nın bulunduğu yüksek korunaklı evi basan Yavuz Linda’ya ulaşmak için önüne çıkan her engeli aşmakta son derece kararlıdır. Korumalar Yavuz’a direnirken Linda son anda kaçmayı başarır. Yavuz’un gazabından kurtulan Linda can güvenliği için Dragan’ın yanına sığınır. Eylem’in Tarık vasıtasıyla Linda’nın bulunduğu yeri öğrenmesiyle Yavuz da hemen peşine düşer. Linda’yı köşeye sıkıştıran Yavuz’un yolu Tim ile kesişir. 

SÖZ 78. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Yavuz'a yardım eden Derya'nın başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Derya için bu o olay zor günlerin başlangıcı niteliği taşımaktadır. Öte yandan Melisa'nın Cahit tarafından alınkonularak bir yere kapatıldığını öğrenen Keşanlı, Eylem'in de yardımıyla Melisa'nın tutulduğu mekanı sonunda öğrenir.Tim arkadaşlarıyla birlikte harekete geçen Keşanlı, sevdiği kızı Cahit'in elinden kurtarmaya çalışacaktır. Yavuz komutanın durumu da hiç iç açıcı değil. Derya'nın başını derde soktuğu için kendini suçlu hisseden Yavuz, Derya'yı düşürdüğü zor durumdan kurtarmak istiyor. Ancak El Muğdar'ı geri almak isteyen Linda ile yine başı beladadır. Öte yandan Türkiye sınırında korsan devlet kurmaya çalışan karanlık güçler ise yeni bir adım daha atarlar. Attıkları bu yeni adımı ise canlı yayından bütün dünyaya duyuracaklar. Terör devletinin göndere çektiği bayrakları indirmek ise yine time düşüyor. Öte yandan Linda'nın tehditleri altındaki Yavuz, Derya'nın hayatınnı tehlikede olduğun anlıyor. Linda, Derya'yı öldürmek için kiralık katil tutuyor. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır. 

SÖZ 77. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA

Söz 76. Bölüm izleyenler Yavuz ile nişanlısı Derya arasında üzücü bir gelişmeye tanıklık edecek. Baskın yapılan hücre evinde karşısında Yavuz'u bulan Derya bunca zamandır duyduğu tüm şüphelerinde haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşayacaktır. Büyük bir hesaplaşma içine giren Derya ve Yavuz yaşanacak kavganın ardından hala bir arada kalabilecek mi merak ediliyor. 

Öte yandan tim tarafından köşye sıkıştırılan terör örgütü ele başı Dragan kaçış yolu olarak Karabat'ı kullanmaya çalışacaktır. Ancak Dragan'ın yaptığı planlar bir kez daha boşa çıkıyor. Çünkü timi atlattığını düşünürken yolun sonuna geldiğini fark etmeyecektir. Ayrıca karanlık güçler tarafından kurulacak terör devleti için planlarına devam eden Linda, kurulacak ülkenin başına getrilmesi planlanan kişi olan El Muğdar'ı ülkeye sokmanın hazırlığı içindedir. Fakat bunu denerken Yavuz ve Türk İstihbaratını unutuyorlar. Sorgu işlemlerinden sonra Başsavcılığa sevk edilen Yavuz'u polda bekleyen bir tuzak olduğu ortaya çıkıyor. Ancak Yavuz, kendisine kurulan bu tuzağı bir fırsata çevirerek kaçmayı başarır. Öte yandan Yavuz, Linda'nın planlarını bu kaçışından sonra daha rahat bir şekilde bozabilecektir. 

Dragan sıkıştığı köşeden kaçmak için hafızası yerine gelen Ateş'i kendine kalkan olarak kullanmaya başlıyor. Ancak timden kaçması imkansız. Dragan üzerine bağladığı bombalarla ilk etapta timden kaçmayı başarıyor. Ancak yanına Karabatak'ı da alarak kaçıyor. Karabatak yolda Dragan ile cebelleşiyor. Sonrasında ise elinden kurtulmayı başarıyor. 

SÖZ 76. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE - SON BÖLÜM

Söz son bölümde karanlık güçlerin kurmayı planladıkları devlet için Linda ve Dragan'a tarih gelir. Dragan ve Linda'ya aynı talimatla birlikte bir de Türkiye'yi içeriden karıştırarak iç işleriyle meşgul edilmesi talimatı veriliyor. Öte yandan özel tim terör örgütü lideri Dragan'ı ortadan kaldırmak için harekete geçiyor. Bunun için daha önce hafıza kaybı geçiren ancak sonra da numara yapmaya başlayan Ateş'ten yani Karabatak'tan faydalanılacak. Karabatak, Dragan'ın güvenini kazandığı için yeniden onun yanına geri dönmüştü. Buradan gerekli olan bilgileri merkeze bildiriyor, bu sayede birçok saldırıyı önlemeyi başarıyor. Özel tim ise şimdi Karabatak'tan alacağı bilgiler ile Dragan'ın ipini çekmeye hazırlanıyor. Ancak Karabatak'ın Dragan'ın yanından bilgi sızdırıp sızdıramayacağı bu kez biraz şüpheli görünüyor. Çünkü Dragan da artık şüphelenmeye başlamış durumda. Öte yandan Eylem'in hayatı tehlikededir. Bu önemli bilgiyi ise yine Yavuz komutan ele geçirmiş durumda. Yavuz komutanın bir hücre evine düzenlediği baskın sırasında elde ettiği bilgidir bu. Yavuz'un çatışma yaşadığı hücre evinde birçok ceset ortada kalır. Ancak bu sırada Yavuz ile nişanlısı Savcı Derya bir kez daha karşı karşıya gelir.

Söz son bölüm tek parça izleyenler Ateş'in Dragan'ın güvenini kazanmak için bayağı yol kattetiğine şahit olacak, Yavuz'un başının Linda ile yine belada olduğunu görecek. Yavuz ve Kopuk, Linda'nın yabancı devlet başkonsolosuyla işbirliğini görür. Onları takibe alır ancak takibin sonu başkonsoloslukta biter. Linda tam da Yavuz'u öldürmek üzereyken sürpriz bir gelişme yaşanır. Öte yandan güvenlik güçleri tarafından darbe üstüne darbe indirilen Dragan ise çileden çıkmış vaziyette. İntikam almak için timin en mutlu gününü beklemektedir. Üstçavuş Fethi Söz son bölümde en mutlu gününde özel ve zorlu bir görevi yerine getirmek zorunda kalır.

Dragan'ın Samet üzerinden kanlı planı Fethi Üstçavuş'un fedakarlığına takılıyor. Dragan ve adamları Samet'i ayarlayarak bütün tim ve arkadaşlarının katıldığı Çanakkale Şehitlerini Anma törenini kana bulamaya çalışıyorlar. Terör örgütünün bu karanlık planı Fethi Üstçavuş'un dikkati sayesinde akamete uğruyor. Lavabo ihtiyacını gideren Fethi Üstçavuş, hareketlerinden şüphelendiği hizmetlilerden birinin kimliğini sorar, ancak o kimliği veremeyince her şey ortaya çıkar. Fethi Üstçavuş, bütün teröristlerle tek başına mücadele etmek zorunda kalır. Törene saldırı planı çöker ancak Fethi komutan da ağır şekilde yaralanarak bayılır. 

Öte yandan Dragan'ın yanına yeniden "Mahmut" adıyla geri dönen Ateş, birçok saldırının gerçekleşmesini engeller. Ateş, Çanakkale Anma Törenleri'ne saldırıyı da öğrenir ancak detaylarını alamaz. 

Linda ile Yavuz'un konsolosluktaki kapışması ise Yavuz'un üstünlüğüyle sona erer. Yavuz ve Kopuk, başkonsolosu da yanlarına alarak delil olarak merkeze götürürler.

Dragan'ın güvenini iyice kazanan Ateş, Ferman'ın gerçekleştiremediği patlamanın bir benzerini daha engellemeye vesile oluyor. 

Sıvı patlayıcı yüklü kamyon, timin takibi neticesinde hedefine ulaşamadan etkisiz hale getiriliyor.

Anma törenini basma girişiminin yaşandığı dakikalarda Yavuz ile Kopuk da başka bir yerde operasyona devam ediyordu. Yavuz, saldırının planlarını yapan Samet'in evini basıyor. Samet'in bütün adamlarını etkisiz hale getiren Yavuz Komutan ve Kopuk, sonunda Samet'i konuşturuyor. Samet, ödül töreninin basılacağını söylüyor. Ancak o sırada Fethi Komutan, bütün silahlı adamları tek başına etkisiz hale getirmiş bile. Fethi çatışma sırasında birçok yerinden ağır bir şekilde yaralanıyor. O yaralı haliyle ödül töreninin yapıldığı salonun sahnesine çıkarak, "Dün başaramadılar, bugün de başaramadılar yarında başaramayacaklar" diyor. 

SÖZ 74. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Söz son bölüm izleyenler hafızasını kaybeden Ateş'in canlı bomba olarak tim

Söz son bölüm izleyenler, timin Ateş tarafından tuzağa düşürüldüğünü görmüş, bölümün bu heyecanlı sahnede son bulmasına sinir olmuşlardı.

Ateş, tim arkadaşlarını izbe bir yerde bulunan harabe binaya çekerek onlara tuzak kurmuştu. Terörist bir grupla birlikte etraflarını çevirerek, onları öldüreceğini söylemişti. 

Söz 72. Bölüm izleyenler ise Ateş'in arkadaşlarını öldürüp öldüremeyeceğini görecek. Tim hiç beklemedikler bir destek sayesinde bu kötü tuzaktan kurtulacak.

Öte yandan, Daha önceki bölümlerde Yavuz'un başına türlü işler açan Linda şimdi zor durumda. Çünkü Yavuz Komutan, artık Linda'nın peşinde. Ondan intikamını alacak.

Yamaç komutan, Linda'nın peşine düşünce, sürpriz bazı gelişmelere şahitlik edecek. Bu sayede önemli bazı terörist saldırıları engellemiş olacak.

Yavuz'un Lina'yı takibi sırasında, terör örgütünün ülkeye büyük çapta bir patlayıcı madde sokmaya çalıştığını, bununla ses getirecek eylemler planladığını öğrenecek.

Öte yandan Yavuz'un kendisini takip ettiğinin farkına varan Linda, yabancı bir ülkenin başkonsolosluğuna sığınıyor. Bu yolla Yavuz'dan kurtulacağını düşünen Linda'nın hesaplayamadığı başka şeyler var. 

Ateş, tam da tim arkadaşlarını öldüreceği sırada, arkadaşları Gündoğdu Marşı söylemeye başlıyor. 

Bütün arkadaşları bir ağızdan Gündoğdu Marşını söyleyince Ateş bir şeyleri hatırlamaya başlıyor. Ateş bu sırada komutanıyla gizlice işaretleştikten sonra yanında bulunan teröristlere ateş açmaya başlıyor. Çıkan büyük çatışmada tim ve Ateş sağ salim kurtuluyor. Ateş sağ olarak kurtulduğuna sevinemiyor, arkadaşlarına karşı yaptıklarından üzüntü duyuyor. Ancak arkadaşları durumunu bildikleri için onu çoktan affetmiş durumdalar.

SÖZ 73. BÖLÜM

Söz son bölüm izleyenler hafızasını kaybeden Ateş'in canlı bomba olarak tim arkadaşlarının karşısına dikildiğini üzülerek seyredecek. Ancak Ateş'in kendini havaya uçurup uçurmayacağı ise henüz belli değil, Öte yandan Yavuz, Linda'nın bütün oyunlarına rağmen Derya Savcı ile arasını düzeltmeyi başarıyor. Hatta Söz 72. Bölüm izleyenler biraz da romantik sahnelere tanık olacak. Öte yandan tim bir kez daha terör örgütleri tarafından harabe bir binanın içinde tuzağa düşürülüyor. Timin buradan nasıl kurtulacağını ise Söz izleyenler görebilecek.

Ateş, kışlanın önünde kendini patlatması için verilen görevi yerine getiremeyince tim arkadaşlarından Feyzullah'ı kaçırıyor. Feyzullah'ı metruk bir binada tutan Ateş, diğer tim üyelerinin de gelmesini bekliyor. Bu arada Feyzullah ile Ateş arasında geçen konuşmalar, Söz Son Bölüm izleyenleri duygulandırdı. Ateş'in kendilerini hatırlaması için duygusal konuşmalar yapan Feyzullah, istediğini bir türlü başaramıyor. Sonunda tim metruk binayı basarak Ateş'i de omzundan vurmak zorunda kalıyor. Ateş yaralandıktan sonra hastaneye kaldırılıyor. Hastanede yapılan tedavinin ardından kendine gelen Ateş'in hafızası da yerine geliyor.

Linda Yavuz'daki tapuları almak için Turan Usta'yı kaçırıyor. Yavuz'u şimdi uzun ve meşakatli bir kurtarma operasyonu bekliyor. Turan Usta'nın hayatı tehlikede.

İçindekiler

  • Söz 71. Bölüm izle
  • Söz 70. Bölüm izle
  • Söz 69. Bölüm izle
  • Söz 68. Bölüm İzle
  • Söz 67. Bölüm izle
  • Söz 66. Bölüm izle
  • Söz 65. Bölüm izle
  • Söz 64. Bölüm izle
  • Söz 63. Bölüm izle
  • Söz 62. Bölüm izle
  • Söz 61. Bölüm izle

SÖZ 71. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Söz 71. Bölüm izleyenler Ateş'in hüzünlü hikayesine bir kez daha şahitlik edecek. Ateş, terör örgütü tarafından canlı bombaya çevrilerek karargaha gönderiliyor. Dragan, hafızasını kaybeden Ateş'in askeri kabiliyetlerinden yararlanmaya başlıyor. Ateş, terörist kampında eğitimci olarak görev yapmaya başlıyor. Söz Son Bölüm izleyenler, teröristlere atış talimi yaptırmaya başlayan Ateş'in düştüğü durumlara tanıklık edecek. Ateş, ara sıra kendine geliyor ancak yine de hafıza kaybıyla devam ediyor. Yavuz'un başı terör örgütü başlarının kurduğu tuzaklarla belada. Örgüt bu kez Yavuz'a karşı Derya Savcı'yı kullanmak istiyor. Öte yandan uzun zamandır kayıp olan Ateş'ten hala sağlıklı bir bilgi alınamıyor. Nazlı Ateş'in peşine düşüyor. Hiç olmadığı kadar Ateş'e yaklaştığını düşünüyor.

Dragan hafızasını kaybetmiş Ateş'i şu ana kadar kullandığı alanlardan çıkararak daha büyük bir komplo için kullanıyor. Ateş'i canlı bombaya döndüren Dragan, onu karargaha gönderiyor. Ateş'in geldiğini gören tim ise ne yapacağını bilemiyor. Öte yandan ajan Linda ise Yavuz ile mücadelesini daha da sertleştiriyor. Yavuz ise Linda'nın hiçbir tehdidine boyun eğmiyor. Terör örgütü lideri Dragan, terörün vicdansızlığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Ateş'in nişanlısı Nazlı'nın elleri ve ağzı bağlanarak Ateş'e öldürmesi emri veriliyor. Ateş'in Nazlı'yı öldürüp öldürmeyeceği ise merak konusu.

Yavuz, kendisini deşifre ettiğini düşündüğü Linda'ya karşı pes etmeye karar veriyor. Usta ise Yavuz'u arayarak artık kendileriyle iletişime geçmemesi gerektiğini söylüyor.

SÖZ 70. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Yavuz'un başı terör örgütü başlarının kurduğu tuzaklarla belada. Örgüt bu kez Yavuz'a karşı Derya Savcı'yı kullanmak istiyor. Öte yandan uzun zamandır kayıp olan Ateş'ten hala sağlıklı bir bilgi alınamıyor. Nazlı Ateş'in peşine düşüyor. Hiç olmadığı kadar Ateş'e yaklaştığını düşünüyor. 

Linda'nın Yavuz hakkında söyledikleri derya'yı derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda tarafından çok bir durumun içine sokulan Yavuz ise Lina'ya karşı hamle için harekete geçer. Samet'in evine düzenlenen operasyonun ardından Samet'in bulaştığı pis işler Melisa ile Keşanlı'nın arasında mesafe girmesine neden olur. Sami'nin de alınmasının arıdndan Seda'nın ifadesi büyük önem kazanır. FAkat Seda'nın konuşmasını engellemek için eski bişbirlikçiler de devreye girecektr.

Kurulması planlanan terör devleti için Dragan ve Linda hazırlaklarını hızlandırır. FAkat ellerinde bulundurdukları terör örgütlerini uluslarararası alanda meşrulaştırmak için kurdukları plana Tim karşı mücadelesini sürdürecektir.Karabatak'ın izini bulmak için çıktığı yolda, aşkı uğruna büyük bedeller ödemek zorunda kalan Nazlı ise kendisini Ateş'e hiç olmadıağı kadar yakın bulacaktır. 

Dragan, hafızasını kaybeden Ateş'in askeri kabiliyetlerinden yararlanmaya başlıyor. Ateş, terörist kampında eğitimci olarak görev yapmaya başlıyor. Teröristlere atış talimi yaptırmaya başlayan Ateş, ara sıra kendine geliyor ancak yine de hafıza kaybıyla devam ediyor. 

Linda, Yavuz hakkındaki iddiaların kanıtlayacağını söyleyip Derya'yı buluşmaya ikna eder. Eline geçen kanıtlarla Derya büyük bir şok yaşayacaktır. Öte yandan, Dragan terör örgütünden kurmayı planladığı ordu için adam toplarken bu iş için Ateş'i de kullanmaya başlıyor. Ateş'ten kendisine itaat etmeyen militanlardan birini öldürmesini istiyor. Ancak Ateş bir yolunu bularak, onu öldürmekten vazgeçiyor, Dragan'ın da bundan vazgeçiriyor.

Mücahit, Melisa'yı rehin alan Sami'nin adamının alnının çatısından vurarak onu kurtarıyor. Ancak Melisa kurtulduktan sonra acı bir gerçeği öğreniyor. Babasının terör örgütleriyle kirli ilişkiler içinde olduğunu öğrenen Melisa'nın büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Sıradan bir tamirci görüntüsü bulunan Yavuz, bunu kaybetmek üzeredir. Yavuz'un deşifre olması halinde bütün görevi tehlikeye girecektir.

SÖZ 69. BÖLÜM İZLE FULL HD SON BÖLÜM

Yaptığı kötülüklerin hesabını vermesi Dragan için artık çok yakındır. Yavuz, Dragan'ı ele geçirmek için Linda'yı kullanıyor. Yavuz, Dragan'ı yakalayarak Türkiye'ye getirmeye çalışacak. 

Öte yandan havaya uçan arabadan hafızasını kaybederek kurtulan Karabatak'ın yaşadığına dair yeni bir iz bulunur. Karabakat'ın yaşadığını gören Nazlı, bu müjdeli haberi anında tim ile paylaşır. Tim Karabatak'ı aramaya başlar.

SÖZ 68. BÖLÜM CANLI İZLE FULL HD TEK PARÇA

Söz 68. Bölüm'de Dragan'ın elinde bulunan Derya Savcı ile Erdem Komutan'ın kurtarılması için Yavuz Karasu hayatını ortaya koyuyor. Sonunda timin de yardımıyla Erdem Komutanı ile Savcı Derya kurtarılıyor. Söz Son Bölüm'de Karabatak'ın nerede olduğu ve ne yaptığı da ortaya çıkıyor. Ancak Karabatak hafızasını kaybettiği için kim olduğunu bilmiyor. Bunu fırsat bilen Dragan ise kirli planlar hazırlamaya başlıyor. Karabatak'a, "Sen benim en yakın adamımdın. Senin aileni Türkler katletti" şeklinde telkinlerde bulunarak onu etkilemeye çalışıyor.

Dragan tarafından hapishanede tuzaklanan dört duvar arasına hapsedilen Erdem Komutan ile Derya Savcı'nın kurtarılmas ise hiç de kolay olmuyor. Tim Savcı Derya'yı kurtarırken, Yavuz da Derya ile komutanı arasında bir tercih yaparak komutanını kurtarmayı seçer. Ancak sonuçta ikisi de kurtarılır.

Tim, Karabatak'ın izini sürmeye kararlıdır. Hala bir iz bulamamıştır. Karabatak'ın saati bir yerde sinyal vermişti ancak o da başkası tarafından kullanıldığı için Karabatak'a yine de ulaşılamaz.

Karabatak ise sınırın ötesinde kızıyla birlikte yaşayan bir kadın tarafından sahipleniyor. Dragan'ın da bilgisi dahilinde Karabatak'ı "Mahmut" olduğuna ikna etmeye çalışan kadın emellerine ulaşacak mı belli değil.

Önceki Bölüm'de bombacı Şero ile birlikte bomba yüklü minibüsle ilerlerken onunla boğuşan Karabatak'ın bulunduğu minibüs uçurumdan uçmuştu. Karabatak patlama sonrası bulunamamıştı. Olay yerinde inceleme yapan arkadaşları ise bazı ceset parçalarını toplayarak bir torbaya koymak zorunda kalmıştı. Ancak Söz son bölüm izleyenler yeni bir sürprizle karşı karşıya. Söz 67 Bölüm izleyenler Yavuz'un da çok zor durumda düştüğüne tanıklık edecek. Yavuz birlikte çatışmaya girdiği Savcı Derya'nın Dragan tarafından kaçırılmasına engel olamıyor. 

Sınır ötesinde bir hapishaneye baskın düzenleyerek Ateş'i arayan ekip aradığını bulamaz. Üstüne bir de Dragan'ın saldırısına maruz kalırlar. Dragan Albay Erdem'i esir alarak hapishaneye kapatır. Savcı Derya'yı da aynı hapishaneye koyan Dragan, Yavuz'un gelmesini bekler. 

Söz son bölümde biraz duygusallık, biraz aşk biraz dah hüzün hakim olacak. Yavuz Dragan'ın elinde rehin bulunan Savcı Derya ile Albay Erdem'i kurtarmaya çalışacak.

SÖZ 67. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

SÖZ 66. BÖLÜM FULL HD İZLE - SÖZ SON BÖLÜM TEK PARÇA

Söz 66. Bölüm'de Yavuz, Dragan ile yeni bir devlet hayali peşinde olduğunu ileri sürerek adamlarını sömüren Sami'nin ipliğini pazara çıkarıyor. Sami ile Dragan'ın Türkiye, Suriye ve Irak topraklarındaki petrol yataklarıyla dolu alanları ele geçirme planlarını konuştukları ses kayıtlarını Sami'nin adamlarına dağıtan Yavuz, büyük bir plana çomak sokmayı başarıyor.

SÖZ 66. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Karabatak'ı kurtarmak için bütün kuralları bir kenara bırakarak gözünü karartan tim Amerikan üssünün kapısına dayanıyor. Yavuz ise en yakın adamı Kopuk'u vurmak zorunda kalıyor. Söz 65. Bölüm 24 Aralık 2018 Pazartesi akşamı saat 20.00'de hayranlarının karşısına çıktı. Söz Son Bölüm Tek Parça izlemek isteyen okurlarımızın makalemizi iyice okumaları gerekiyor. Ekip Ateş'i almak için Dragan'ın da bulunduğu Amerikan üssünün kapısına dayanıyor. Amerikan askerlerinin bütün tehditlerine rağmen ekip geri adım atmıyor. Öte yandan Yavuz, şehir eşkıyalarıyla mücadelesinde büyük bir imtihanla karşı karşıya. Ustanın mekanı şehir eşkıyaları tarafından baskına uğruyor. Çıkan çatışmadan sonra ustanın mekanı darmadağın olur ancak Kopuk da mafyanın eline düşer. Mafya Kopuk'un akli dengesiyle oynayan bir ilaç içirir. Kopuk tamamen kimliğini kaybeder ve sonu Derya Savcı'yı öldürmeye kadar varır. 

Bombacı Şero'ya yakalamak için örgüt içine sızan Ateş (Karabatak) ise Amerikan üssünde saklanıyor. Dragan'ın da bulunduğu üssün kapısına dayanan Tim, Karabatak'ı almadan oradan ayrılmayacağına and içer. Üssün komutanı ve Dragan bir plan hazırlayarak ekibi tuzağa düşürmeyi amaçlar. Üssten bomba yüklü bir araca bindirilen Ateş, yola çıkarılır. Aracın şoförü ise bombacı Şero'dur. Şero'nun amacı bomba yüklü aracı yolda patlatarak bütün ekibi yok etmektir. Ancak şoför mahalinde baygın halde yatan Ateş bir süre sonra kendine gelir ve Şero'ya müdahale eder. Uzun bir boğuşmadan sonra bomba yüklü araç şarampole devrilir. Ekip koşarak Ateş'i kurtarmak ister ancak bomba yüklü araç bir anda havaya uçar. Ateş'in ölüp ölmediği ise bir sonraki bölümde belli olacaktır. Söz 65. Bölüm İzlemek isteyen dizinin hayranlarını yine heyecan dolu anlar bekliyor.

SÖZ 65. BÖLÜM FULL HD İZLE - SÖZ SON BÖLÜM TEK PARÇA

SÖZ 65. BÖLÜM FRAGMANI-1

SÖZ 65. BÖLÜM FRAGMANI - 2 

Söz dizisi hayranları son bölümü tek parça halinde nereden izleyebileceklerini merakla araştırıyor. Söz 64. Bölüm 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 20.00'da Star TV'de ekranlara geldi. Söz 63. Bölüm'de örgüt içine sızmayı başaran Ateş'in başı belada. Bombacı Şero'nun peşine düşen Ateş, sonunda onu bir şekilde etkisiz hale getirmeyi başarıyor ancak bir anlık gaflet hayatının hatası oluyor. Şero onu yaralayarak esir alıyor, Dragan'a götürüyor. Öte yandan özel kuvvet timi Dragan'ın İHA yüklü TIR'ını havaya uçurmayı başarıyor. Ateş (Karabatak)'i kurtarma operasyonu düzenleyen özel tim operasyonın hedef noktasına giriyor ancak Ateş'i bulamıyor. Ateş ise örgütün elinde akıl almaz işkencelere maruz kalıyor. Yalvarması için yapılan işkencelerin hiçbirinde örgütün isteklerini yerine getirmeyen Ateş, Dragan tarafından Amerikalılara veriliyor. Yavuz ise şehir magandalarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor.Şehir magandaları ise Yavuz'a karşı yeni yollar arıyor. Onlar da Dragan'dan yardım almanın yollarını arıyor. Yavuz'un mücadele ettiği şehir magandalarından Sami, Yavuz'a ağır bir darbe vurmaya hazırlanıyor. Yavuz komutanın takıldığı tamirhaneyi basmaya karar veriyor. Sami'nin ortağı İrfan ise bunu Yavuz geç de olsa haber veriyor.

SÖZ 65. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI

Söz 65. Bölüm Fragmanları yayınlandı. İşte Söz Yeni Bölüm fragmanı: 

SÖZ 64. BÖLÜM FULL HD İZLE

Söz 64. Bölüm 17 Aralık 2018 Pazartesi Saat 20.00'de Star TV ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Söz 64. Bölüm de öncekiler gibi aksiyon dolu sahnelerle izleyenleri ekran başına kilitledi. Pusuya düşeN Fethi ile nişanlısının kurtuluşu zor oluyor. Örgüt içine sızan Ateş'in ise durumu son derece vahim. Öte yandan Yavuz, şehir magandalarıyla tek tek hesaplaşmaya devam ediyor. Öte yandan Söz 65. Bölüm Fragmanı da yayınlandı. Söz 65. Bölüm İzle.

SÖZ HAYRANLARI DİZİ YAPIMCILARINA TEPKİLİ

Ancak dizisinin Türkiye'de yaşayan hayranları Star TV ve dizi yapımcılarına son derece tepkili. Çünkü artık diziyi internetten ücretsiz şekilde izleyemeyecekler. Star TV'nin sevilen dizilerinden Söz 62. Bölüm ile 3 Aralık 2018 saat 20.00'da sevenlerinin karşısına çıktı. Ancak diziyi daha sonra izlemek isteyenler büyük bir şokla karşılaştı. Söz 62. Bölüm neden yayınlanmadı? Çünkü dizinin yapımcıları artık kanalın sitesinden ya da Youtube'dan yayın yapmak yerine ücretli blutv.com sitesiyle anlaşma yaptı. Artık diziyi tekrar izlemek isteyenler sadece blutv'ye üye olarak izleyebilecek. Karar dizi hayranlarının tepkisini çekti. Dizi yapımcılarının geri adım atması bekleniyor.

Öte yandan Söz 64. Bölüm Fragmanları da yayınlandı. İşte o tanıtımlar:

SÖZ 64. BÖLÜM FRAGMAN - 1

SÖZ 64. BÖLÜM FRAGMAN - 2

SÖZ 63. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Tim, Dragon tarafından canlı bombayla kurulan tuzağı defediyor, ardından terör örgütüyle gerçekleştirmek istediği saldırıdan da eli boş dönüyor. Örgütün bütün adamları tim tarafından kuş gibi avlanıyor. Söz 62. Bölüm'de Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğdu. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koştu. Ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplandı. Kötü adam Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanıyordu ancak Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin etti. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık'tı. Son bölümde de hareketin ve aksiyonun eksik olmadığı Söz dizisi son bölümüyle sevenlerin ekran başına kilitledi.

SÖZ 63. BÖLÜM FULL İZLE - TEK PARÇA 

NOT: Video açılmıyor uyarısı alıyorsanız bilgisayarınıza VPN kurmanız gerekiyor. VPN nasıl kurulur?

SÖZ 62. BÖLÜM FULL İZLE - TEK PARÇA

SÖZ 61. BÖLÜM FULL İZLE - TEK PARÇA

SÖZ 61. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Söz 61. Bölüm de yine izleyicilerin nefeslerini kesti. Hainlerin tuzağına düşen ekip çok zor durumda kalıyor.

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir. 

Bombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık’ı kurtarmak isteyen Tim, bu sefer de teröristlerin saldırısına hedef olur. Ama bu saldırıyı püskürtüp üs bölgesini korumak için kardeşleriyle birlikte kendi canlarını da feda etmekten çekinmeyeceklerdir. 

Artık terör örgütünün bütün organizasyonlarından sorumlu hale gelen Dragan örgütün yönetimine katılmadan önce son hamle yaparak Erdem’e gönderdiği bombalı paketle herkese büyük bir acı yaşatacaktır.

Dragan örgütü daha organize bir hale getirip üs bölgesi baskını için hazırlarken, Sami’nin emriyle Tarık yarım bıraktığı işi bitirmek için Yavuz’un peşine düşer. Başından beri Yavuz’un en büyük destekçisi olan Derya onları engellemek için hamle yapsa da Tarık ve adamları ölümle burun buruna olan Yavuz’u çaresiz yakalamak üzeredir.

SÖZ 59. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Söz 59. Bölüm ile yine nefesleri tüketti. Son bölümde vatansever kuvvetler ile terörü finanse eden odaklar arasında amansız bir yakalamaca, takip ve çatışma yaşandı. 

Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girdi. Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa düştü.

Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istedi. Dragan bu yol haritasının kilit adamı oldu. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirdi.

Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenledi. 

SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşledi.

SÖZ 59. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

ÖNEMLİ NOT: Star TV'nin Blo. Linki ise şu: https://www.blutv.com.tr/diziler/yerli/soz

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Samet arda Sizin yapacağınız primin ben
mete cura dizileri izleyemiyorsam internet neden boşa para veripte kullanıyorum anlamadım
Serhan Star tv deki söz dizisi 66 Bölüm neden çıkmıyor yazıklar olsun
tayfur star tv yi sildim
Kürşat sürmeli Valla ben de her hafta izliyordum. Ama bu haftaki bölüm u kaçırdım ve haftaya ki bölümü izlesem de bir bölüm eksik olacak. Tekrar kaçırSam tadı tuzu kalmayacak. O yüzden bu diziyi izlemeyi bırakıyorum artık. Yaza netten verirler ise kaldığım yerden hepsini birden izlerim. Aksi halde dizi çok. Film çok