Sıfır 1 Adana 6. Sezon full tek parça halinde izlemek mümkün mü?

Sıfır 1 Adana 6. Sezon bütün bölümlerini tek parça halinde izlemek mümkün mü sorusu son günlerde sık sık soruluyor. Dizinin hayranlarının da bildiği gibi Sıfır Bir Adana Blutv üzerinden yayınlanan bir dizi. Dizinin bütün bölümlerini engelsiz ve reklamsız izlemek ancak Blutv üzerinden mümkündür.

Google Haberlere Abone ol
Sıfır 1 Adana 6. Sezon full izle

Sıfır 1 Adana 6. Sezon full bütün bölümleri bir arada bulmak son günlerde yeniden önem kazandı. Çünkü Hadi yarışması 250 bin liralık bir ödülü Sıfır Bir Adana 6. Sezon bütün bölümlerini izleyenlere dağıtacak. Bütün bölümleri izleyenler sorulan bütün soruları da rahatlıkla cevaplayarak 5 bin lira kazanma şansı elde edecek. Peki, Sıfır Bir Adana 6. Sezon ful tek parça halinde izleyebilmek mümkün mü? Bu sorunu cevabı kişiye göre değişir. Çünkü, yasal olmayan yollardan diziyi izlemek isteyenler yasadışı sitelerden bu dizinin bütün bölümlerini full tek parça izleyebilir; ancak bu yol önerdiğimiz bir yöntem değil. Çünkü yasa dışı siteler her zaman tehlike barındırır, bilgisayarınıza zarar verebilir. Öte yandan dizinin bütün bölümlerini yasal olarak, reklamsız bir şekilde Blutv'de izlemek mümkündür.

Sıfır 1 Adana 6. Sezon 6. Bölüm 12 Haziran 2019 Çarşamba akşamı saat 19.01 itibariyle final yaptı. Sıfır 1 Adana Son Bölüm izleyenler, Savaş ve Cihat'ın cezaevindeki çete liderlerini öldürdükten sonra firar ettiklerine şahit olmuştu. Savaş cezaevinde kurduğu planların tıkır tıkır işlemesinden sonra dışarı çıkmayı başarıyor. Cezaevindeki iki çetenin de ele başlarını öldürdükten sonra yaralı bir şekilde hastane yoluna düşüyor. Cengoların kendisini kurtarmasını sağlıyor. Böylece mahalleye yeniden geri dönüyor. İlk iş olarak da Gökhan ile hesaplaşmaya başlıyor. Topladığı arkadaşlarıyla Gökhan'ın mekanını basıyor. Peki Sıfır 1 Adana 6. Sezon 5. Bölüm full tek parça izlemek nasıl mümkündür? İşte detaylar

Sıfır 1 Adana 6. Sezon 6. Bölüm 12 Haziran 2019 Perşembe saat 19.00 itibariyle hayranlarıyla vedalaştı. Dizi final yaptı.

SIFIR 1 ADANA FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Sıfır 1 Adana son bölüm izleyenler, Savaş'ın, yaptığı planlar sayesinde cezaevinden bir şekilde kurtulduğunu görmüştü. Savaş'ın şimdi ilk işi, bir zamanlar birlikte çalıştıkları Gökhan ve arkadaşlarına haddini bildirmek. Ancak, bu çok da kolay olmayacak. Çünkü, Savaş cezaevindeyken Gökhan, yaptığı pis ve kirli işler sayesinde büyük paralara hükmetmeye başlamış durumda. Bu nedenle etrafında da para ile tuttuğu çok sayıda insan bulunuyor. Savaş'ın avantajı ise, etrafında sevdiği insanların bulunması. Şimdi ikisinin hesap vakti...  Peki Sıfır 1 Adana 6. Sezon 5. Bölüm full tek parça izlemek mümkün mü? Nereden izleyebiliriz? İşte detaylar: 

Sıfır 1 Adana 6. Sezon 4. Bölüm yayınlandı, peki nasıl izleyebilirim?

Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde çekildiği bilinen dizinin sezon finali çekiliyor.  Son bölümde Savaş'ın yoğun bakımdan çıkmak üzere olduğu görülmüştü. Savaş yeni bölümde  hastaneden taburcu olarak cezaevine geri dönüyor. Ancak döndüğünün ilk günü cezaevinde vukuat yaşanıyor. Kendisinden yana olan gardiyan Ahmet, Savaş'ın geldiği gün karanlık çetenin adamları tarafından vurularak öldürülüyor. Dizinin yeni bölümünde, Fesih dışarıda, Savaş ile Cihat ise cezaevinde haksızlığa ve kötülere karşı mücadele ediyor. 

Cezaevinde ilk kez Savaş'ın istedikleri oluyor. Cezaevine yeni atanan müdür, cezaevini parselleyen çetelere savaş açıyor. Bu savaşta, Savaş ile Cihat'ı da yanına çekiyor. Mahkumlarla işbirliği yapan gardiyanlar görevden alınıyor. Öte yandan Gökhan'ın yerini öğrenen Fesih ise büyük bir hataya imza atıyor ve canından oluyor. Gökhan'ın kaldığı eve tek başına baskın düzenliyor. Çıkan çatışmada Gökhan yaralanıyor; ancak kendisi ise hayatını kaybediyor.

Sıfır 1 Adana 6. Sezon 4. Bölüm yayınlandı, peki nasıl izleyebilirim?

Savaş'ın yokluğunda fakir fukara mahalleli de zor durumda kalıyor. Çetenin paralarını toplayan Gökhan, Cengo'ların silah için ayırdığı parayı da bir şekilde eline geçiriyor.

Sıfır 1 Adana 6. Sezon 2. Bölüm zaman başlayacağı dizinin fanları tarafından merak ediliyordu.

SIFIR BİR 6. SEZON 1. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Yeni bölümde öncelikle kimlerin kaldığı kimlerin gitti merak ediliyordu. Mezarlıkta çıkan çatışmada yaralanan veya öldükleri bilinenlerin birçoğu yaralı olarak kaldırılarak, tedavi edilecek gizli bir yere götürülüyor.

Savaş'ın ölüp ölmediği merak ediliyordu. Savaş, cezaevindeki çatışmadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor. Yoğun bakıma alınıyor.

Cihat ise yanındaki adamıyla birlikte cezaevine konuyor.

Savaş'ın mücadele ettiği cezaevinde şimdi sıra Cihat'ta. 

Gökhan ise, mezarlıkta sağ kalanların da öldürülmesi talimatını veriyor. Şimdi mahalledekilerin bir numaralı düşmanı oluyor.

Ancak mezarlıkta sağ kalanlar yeniden toparlanarak, Gökhan'ın peşine düşüyor. Buldukları yerde öldürme kararı alıyorlar.

Karşılıklı saldırıların hamlelerin yapıldığı Sıfır 1 Adana 6. Sezon 1. Bölüm'de Fesih'i çok acı bir haber bekliyor. 

5. SEZON 8. BÖLÜM İLE SONA ERMİŞTİ

Bilindiği gibi Sıfır 1 Adana 5. Sezon 8. Bölüm ile sona ermişti.

Dizinin hayranları, yeni sezon olup olmadığını merak ediyordu.

Dizinin yapımcılarından ve dizinin yayınlandığı Blutv'den yapılan açıklamada dizinin hayranlarına müjde verildi.

Buna göre 01 Adana yeni sezonla tekrar hayranlarının karşısına çıkıyor.

Açıklamaya göre Sıfır 1 Adana 6. Sezon çekiliyor.

Dizi yapımcıları tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre 6. Sezon'un yayın tarihi ise 8 Mayıs 2019 olacak.

Şayet bir değişiklik olmazsa dizinin açıklandığı tarihte yayınlanması bekleniyor. 

SON SEZONDA BİRÇOK KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Sıfır 1 Adana 5. Sezon 8. Bölüm'de savaş cezaevinde tuzağa düşürülmüş, düşmanları tarafından alçakça öldürülmüştü.

Öte yandan dışarıdaki çocukların başında bulunan Gökhan ise ihanet içine girmiş, arkadaşlarını öldürmeye başlamıştı.

Gökhan ilk olarak Doğan'ı öldürmüş, daha sonra Doğan'ın öldürüldüğünü anlayan Cabbar'lara pusu kurmuştu.

Pusuda Cabbar kafasından vurularak ölmüştü. Onunla birlikte Fesih de vurularak ölüyor. 

Dizide ölenlerden biri de Doğan olmuştu. 

Yine Savaş da cezaevinde kalleşçe vurulmuştu, ancak ölüp ölmediği henüz kesin belli değil. 

Muhtemelen dizinin yeni sezonunda yer alacak isimler yaralı olarak kurtulmuş olacak. 

Dizinin yeni bölümünde yeni oyuncuların yer alması bekleniyor.

SIFIR BİR ADANA FULL TEK PARÇA NEREDEN NASIL İZLENEBİLİR?

Sıfır 1 Adana dizisi sadece internet üzerinden yayınlanıyor.

Dizinin yapımcıları ile Blutv şirketi arasında yapılan anlaşma gereği, dizi sadece bu site üzerinden ücretli bir şekilde yayınlanıyor.

Peki Blutv'ye nasıl abone olunur, Sıfır 1 Adana nasıl izlenir?

Sıfır 1 Adana dizisinin internet üzerinden bazı korsan sitelerden izlemek mümkün; ancak biz yöntemi kesinlikle tasvip etmiyoruz. 

Sıfır 1 Adana'yı kesintisiz, reklamsız full tek parça halinde Blutv üzerinden izlemek mümkün. 

Blutv'ye kayıt olmak isteyen aşağıdaki resme tıklayarak kayıt formunu doldurabilir. 

Blutv'nin aylık yaklaşık 20 TL abonelik ücreti bulunuyor.

Blu TV Kayıt

SIFIR 1 ADANA'DA BİR ZAMANLAR DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapımcısı: Kadri Beran Taşkın

Sıfır 1 Adana Yayın Yönetmeni Kadri Beran Taşkın

Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

Yayınlandığı platform: Blutv

Yayınlandığı gün ve Saat: Her Çarşamba Saat 19.00

Sıfır Bir Adana Oyuncuları: Savaş Satış, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin

Konusu: Adana'nın kenar mahallelerinde yaşanan olayların aşırı derecede gerçekçi bir dil ve tarzla anlatıldığı dizide, mahallelerdeki çetecilik olaylarına dikkat çekiliyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar