Sıfır 1 Adana 5. Sezon 7. Bölüm yayınlandı - Sıfır 1 Adana son bölüm izle

Sıfır 1 Adana 5. Sezon 7. Bölüm yayınlandı. Savaş 'cehennem' olarak nitelendirdiği cezaevinde hiç beklenmedik bir hızda örgütlenmeye başlıyor. Cezaevindeki bütün torbacılara, kötü işler yapanlara savaş açıyor. Uyuşturucu karşıtı bütün mahkumları etrafında toplayan Savaş, torbacıların hepsini tek tek öldürüyor. Mahallede ise işler karışmış durumda. Savaş'ın yokluğunda para hırsıyla hareket eden Gökhan tam yoldan çıkıyor. Kardeş olarak bilinen mahalleli gençler birbirlerine düşman kesiliyor. Gökhan'ın yaptığı karanlık işler ortaya çıkmaya başlayınca Gökhan kendi kardeşlerini de öldürmeye başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sıfır 1 Adana 5. Sezon 7. Bölüm yayınlandı - Sıfır 1 Adana son bölüm izle

Sıfır 1 Adana 5. Sezon 7. Bölüm de yayınlandı. Blutv üzerinden yayınlanan Sıfır 1 Adana 7. Bölüm izleyenler yine kanlı sahnelere maruz kalacak. Savaş, 'cehennemin dibi' dediği cezaevinde zorlu bir sürece girmiş durumda. Cezaevinde kendi düzenini kuran uyuşturucu, tefecilik, kumar çetelerine karşı ya boyun eğecek ya da savaşacaktı. O savaşmayı seçti. İlk iş olarak torbacılara karşı savaş açan Savaş, büyük bir ilerleme de sağlıyor. Ancak cezaevi yönetiminin de uyuşturucu çetelerinin elinde olması işini biraz zorlaştıracak.

Öte yandan Savaş'ın Gökhan ve Cihat'a emanet ettiği kardeşleri ise birbirlerine düşmüş durumda. Özellikle Gökhan'ın bitmek tükenmek bilmeyen para hırsı, gözlerini döndürmüş durumda. Gökhan, Savaş'ın cezaevine düşmesinden son ilk iş olarak kumarhane işine girmişti. Daha sonra da çek-senet, kumar, haraç işlerine girmeye başlayan Gökhan, son olarak da tefeciliğe başlamış durumda. 

Gökhan'ın tefecilik işlerine de bulaştığını öğrenen Doğan ise bunu hayatıyla ödüyor. Çünkü, yaşananları Cihat'a anlatmaya karar veren Doğan, Gökhan tarafından fark ediliyor ve öldürülüyor.

Öte yandan Cihat'ın da başı kuzeni Abbas ile belada. Abbas, Almanya'da edindiği kokain çekme alışkanlığını mahallede de sürdürünce Cihat tarafından fark ediliyor. Cihat, Abbas'ı temiz bir şekilde döverek, oda hapsi veriyor. Ancak Abbas ise Cihat'ın arkasından büyük bir ihanete imza atıyor. Önce onun Doğan ile yapacağı toplantıyı haber vererek Doğan'ın ölümüne neden oluyor, ardından Cihat'ın evdeki sevgilisine saldırarak, tecavüz ederek Gökhan'ın yanına kaçıyor.

Sıfır bir 5. Sezon 5. Bölüm Blutv üzerinden yayınlandı. Sıfır 1 Bir Zamanlar Adana dizisinin son bölümü izleyiciyi yine ekran başına kilitleyecek sahnelerle dolu. Sıfır bir Adana son bölüm izleyenler yine kanlı sahnelere maruz kalacak. Gökhan tarafından açılan kumarhaneye silahlı çeteler tarafından baskın düzenleniyor. Gökhan ve yanındakiler sert bir şekilde karşılık verince ortalık kan gölüne dönüyor. Gökhan ile arkadaşları bir önceki bölümde akaryakıt kaçakçılarına çökmüş, onlardan pay istemişlerdi; ancak bekledikleri cevabı alamamış, mekanlarını taratmışlardı.

SIFIR BİR ADANA 5. SEZON 5. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU

 Düştüğü cezaevindeki zulme daha fazla dayanamayarak müdürü ve başmüdürü öldüren Savaş, başka bir cezaevine sürgün edilir. Savaş'ın sürgün edildiği bu yeni cezaevi ise tam bir cehennem. Bütün sürgünlerin toplandığı bu cezaevinde Savaş'ı zor bir süreç bekliyor. Gökhan'a teslim edilen mahallenin gençleri ise giderek yoldan çıkmaya başlıyor. Kumar ve gasp işlerine başlayan Gökhan, Savaş'ın emanet ettiği gençleri unutuyor.

Savaş, zulmüne dayanamadığı cezaevi müdürünü ve baş gardiyanı öldürüyor. Bunun üzerine başka bir cezaevine sevk ediliyor. Cezaevinde bulunan diğer tutuklular ise aynı gece firar ediyor. Başka bir cezaevine sevk edilen Savaş'ın gittiği yeni yer tam bir cehennem. Cezaevi yönetiminin tamamen mahkumların elinde olduğu bu yeni yerde Savaş'ı zorlu bir süreç bekliyor. Savaş ile yeni cezaevinin söz sahibi çete başları arasında geçen diyaloglar yeni çatışmaların habercisi gibidir. Savaş'tan kendilerine tabi olmasını isteyen yeni cezaevindeki çete lideri, beklediği cevabı alamayınca Savaş'a karşı iyice kinlenir. 

Öte yandan Savaş'ın mahalleli gençleri emanet ettiği Gökhan ise kumar ve eğlenceye dalarak gençleri başıboş bırakmaya başlıyor. Gasp ve hırsızlık çeteleriyle daha rahat iş tutmaya başlayan Gökhan, mahalleli gençlere sahip çıkmıyor. Öte yandan Cihat ile yanındakiler, cezaevinden çıkan eski düşmanlarının yolunu, polis kılığına girerek, kesiyor. 

SIFIR BİR 5. SEZON 3. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Savaş, cezaevinde yaşanan işkence ve zulme daha fazla dayanmayarak cinayet işlemek zorunda kalıyor. Cezaevi müdürününün yaptıklarını müfettişe anlatan Savaş ve koğuş arkadaşları, müfettiş gittikten sonra müdürün hışmına uğruyor. Ancak müdürün yaptıklarına daha fazla dayanmayan savaş ve yanındaki tutuklu çocuk, müdürü ve  baş gardiyanı makam odasında öldürüyor. Diğer mahkumlar ise kaçma planları yapıyor. 

Hürriyet mahallesini kumardan, hırsızlardan korumak için hayatını ortaya koyan Savaş cezaevine düştükten sonra onun yerine geçen Gökhan, bütün kirli yollara başvurmaya başlıyor. Soygun, gasp, hırsızlık ve kumar gibi bütün yollara girmeye başlıyor. İlk iş olarak mahallede kumarhane açıyor. Hırsızlık ve gasp çetesiyle iş tutmaya başlıyor. Savaş bunları duyuyor ancak cezaevinde olduğu için elinden bir şey gelmiyor.

Sıfır 1 Son Bölüm İzlemek isteyen internette izleme yollarını arıyor. Sıfır 1 Adana'da Bir Zamanlar dizisi Türkiye'nin internetten yayınlanan ilk dizilerinden biri olarak biliniyor. Sıfır 1 5. Sezon 2. Bölüm sadece internet üzerinden Blutv sitesi üzerinden yayınlanıyor.

Blutv'ye nasıl abone olunacağını öğrenmek isteyenler bu makalemizi okuyabilir.

Savaş cezaevine düşüyor. Cezaevinin acımasız müdürü ve yönetimi ise Savaş'ı hiç de hoş karşılamıyor. Sıfır 1 Adana'da Bir Zamanlar son bölümünde cezaevinde hareketli anlar yaşanıyor. Savaş'ın cezaevindeki günleri çok hareketli geçeceğe benziyor. Öte yandan Savaş mahallede ağabey olarak bildiklerinin ihanetine uğruyor. 

Savaş'ın yokluğunda kendi başına hareket eden Cihat Sarsılmaz, "abi" olarak bilinenlerin hışmına uğruyor. Cihat elinden gelenin fazlasını yapmak istese de kaçak olduğu için sade ve sadece yakalanmamaya çalışacak

Bu sebeple mahallede sıkıntılı süreçler başlıyor. Gökhan ise mahalledeki sorunları çözmek, para getirmek istese de mahalleli ona daha önce yaptığı hareketlerden dolayı sıcak bakmaz. Gökhan, Savaş'tan sonra elindeki çocuklarla daha farklı işler yapmaya çalışır. Haraç toplamaya, kumar oynatmaya niyetli olan Gökhan, bunun için önünde engel olarak gördüğü Cihat ve Cabbar'a da sinir olmaktadır.

Ancak gençlerden Cengo ve Burak onun mahalleye abilik edemeyeceğini düşünerek kendi yollarını çizecekler. Gökhan parayı alacak olan Cabbar'lara güvenmeyip iş kurmak için parayı almaya çalışınca mahallede olanlar olacak. Savaş'ın cezaevine düşmesinden hemen sonra Gökhan ilk olarak iki cinayet işler. İki ayrı iş yerinden haraç alınmasını sağlar. Üstüne bir de kumarhane açmak istediğini söyler.

Mahallelerdeki çetecilik olaylarının abartılarak anlatıldığı dizi tartışmaların da odağında bulunuyor.

SIFIR 1 ADANA 5. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Önemli Not: Dizi sansürsüz olduğu için aşırı derecede küfür ve argo barındırmaktadır.

Yorumlar

Mehmet 5 sezon 7 bölüm http://lin k.tl /22KTm boşlukları silin
Mehmet 5 sezon 7 bölüm http://link.tl/22KTm
mehmet http://link.tl/22KTm 5 sezon 7 bölüm full hd patlmadan izleyin