Sev Yeter 207. Bölüm Canlı izle - Son Bölüm Tek Parça

Sev Yeter 207. Bölüm 4 Nisan 2019 Perşembe akşamı itibariyle Kanal 7 ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Sev Yeter 207. Bölüm Canlı izle - Son Bölüm Tek Parça

Sev Yeter 207. Bölüm 4 Nisan 2019 Perşembe Saat 22.20 itibariyle Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle bir kez daha buluşuyor. 

Sev Yeter son bölüm izleyenler Ruhan ile ilgili sürpriz bir gelişmeye tanıklık edecekler. Çünkü Ruhan'ın gerçek kimliği ortaya çıkıyor. 

Sev Yeter son bölüm izle

İşte Sev Yeter'in yeni bölümünde gerçekleşmesi beklenen muhtemele durumlar: 

Sev Yeter’de bu akşam İshita ve Raman aylardır Ruhan olarak bildikleri kişinin Ruhi olduğunu öğrenirler ve şok olur. Niddhi’yle yüzleşmek isteyen İshita Raman büyük bir sürprizle karşılaşır. Ruhi ne yapacak?

Niddhi’nin peşine düşen İshita Ruhi’nin yaşıyor olabileceğini düşünür. Niddhi’nin Ashok’un yanında olduğunu tahmin eden Raman İshita’yı da alıp Ashok’un evine gider. Ruhi de Ashok’un evinden kaçmak ister ve dışarı çıkmayı başarır. Raman’la birlikte bir anda karşılarında Ruhi’yi gören İshita şok olur. Gözyaşlarına boğulan ikili Ruhi’ye sarılır. Annesi ve babasına büyük bir öfke duyan Ruhi ise ne yapacağını bilemez. Ruhi’nin yaşadığını öğrenen Ayer ve Bhala aileleri büyük bir sevinç yaşar. İshita Niddhi’yle yüzleşmek için Ruhi’yle birlikte onun karşısına çıkar. Burada İshita ve Raman’ı nasıl bir sürpriz bekliyor?

Yorumlar