Sefirin Kızı dizisinden ilk kareler gelmeye başladı

Sefirin Kızı isimli yeni bir dizi Star TV ekranlarında çok yakın zamanda seyircinin karşısına çıkacak. Son dönemlerde birçok dizisine "final" yaptıran kanal yeni diziyle iddialı şekilde seyircisinin karşısına çıkmak istiyor. Bunun için hazırlanan ilk yapımlardan biri Sefirin Kızı dizisi oldu. Diziden ilk kareler ise düşmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Sefirin Kızı dizisinden ilk kareler gelmeye başladı

Sefirin Kızı dizisinden ilk kareler medyaya yansımaya başladı. Star TV'nin son dönemlerde bazı dizilerine art arda "Final" yaptırması gözleri, gelecek yeni yapımlara çevirmişti. Kanalın yeni sezonda reyting rekoru kıran dizilere karşı iddialı bir yapımla gelen Star'ın ilk bombası Sefirin Kızı isimli dizi oldu. 

Sefirin Kızı dizisinin başrollerinde Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu bulunuyor.

Akyürek ve Doğulu'nun ilk kez birlikte kamera karşısına geçeceği proje çok yakında Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Sefirin Kızı dizisinden ilk kareler gelmeye başladı

Yapımına O3 Medya ve NGM’ in birlikte imza attığı, Star’ın yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’ dizisinin başrol oyuncuları okuma provasında bir araya geldi. Dizinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak ile senaryo çalışan ikilinin sıcak ve enerjik tavırları objektiflere de yansıdı.

“Sefirin Kızı” Nare’yi Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek’in ise yörenin sözü geçen varlıklı adamı Sancar Efeoğlu’nu canlandırdığı dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı”nın çekimleri bu hafta Muğla’da başlayacak. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” kalbinizi saracak.

Yorumlar