Savaşçı 99. Bölüm full izle tek parça

Savaçşı 99. Bölüm 27 Eylül 2020 Pazar akşamı aksiyon ve heyecan dolu yeni sahneleriyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol

Savaşçı 99. Bölüm 27 Eylül 2020 Pazar akşamı yeni hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni sezonun ilk bölümü ile hayranlarına yeniden merhaba diyen Savaşçı son bölüm izleyenler yine heyecan ve aksiyon dolu sahneleri izleyecekler. Savaşçı son bölüm canlı izleme linki haberin altında.

ÖNCEKİ BÖLÜMÜN EN ÇOK İZLENEN SAHNELERİNDEN BİRİ

Savaşçı 98. bölümde neler oldu? İşte detaylar: Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettirmiş olan, azılı bir teröristle ilgili önemli bir istihbarat alır. Sonuçları ne olursa olsun, bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmeye kararlı olan Kopuz Albay, gizlice yaptığı çılgın planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunun fark edilmesiyle karargah alarma geçer. Kutalmış Paşa, Kopuz Albay’ı durdurmak için bütün olanakları seferber ederken, Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Olayların seyri bir anda değişse de, hedefe kilitlenmiş olan Kopuz Albay’ı vazgeçirmek hiç kolay olmayacaktır. Çünkü Kopuz Albay için bu teröristten hesap sorma zamanı gelmiştir!

Savaşçı geçen sezonun son bölümünde neler olmuştu yeniden bir hatırlamak gerekirse; Yüzbaşı Haydar’ın Türk Üssü’nden uzaklaştırdığı bomba yüklü araç infilak ederken, Kılıç Timi Yörük Haydar’ın akibetini merak ediyordu. Bu arada karargaha gelen, kaynağı belli olmayan bir istihbarat herkesi şaşkına çevirmişti. Hemen harekete geçen Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın yaptığı plan doğrultusunda ikiye bölünür.

Savaşçı son bölüm izleyenler, Türk bayrağına uzanan elin sonunun ne olduğuna tanıklık edecekler. Öte taraftan Merlin planlarına devam eder, bölge halkı ile oluşan gerginlik devam etmektedir. Öte taraftan, Kağan Yüzbaşı bölge halkı ile oluşan gerginliğine bir çözüm yolu ele geçirmiştir. Ancak Merlin'in planlarını devreye sokması işleri arap saçına döndürür.

Savaşçı son bölümde Simon’un adamı Yüzbaşı Haydar’ı öldürmek için silahını doğrulturken, Yüzbaşı Kağan’ın Yörük’ü kurtarmak için tek bir şansı vardır. Kağan’ın açtığı ateşle, terör kampında ortalık karışsa da, Simon’un beklenmedik hamlesi, işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma getirir. Gelen haberlerle çılgına dönen Kutalmış Paşa ise karargahı alarma geçirir. Askerlerini ne pahasına olursa olsun kurtaracaktır.

 SAVAŞÇI 95. BÖLÜM FRAGMANI

 

SAVAŞÇI 98. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Savaşçı son bölümde Kılıç Timi'nin başı bir kez daha Markus ve teröristleriyle belada. Markus tarafından tuzağa düşürülen timin yardımına Kopus Albay yetişiyor. Bu arada Üsteğmen Batur'un çatışma esnasında beklenmeyen hamlesi timi zor duruma düşürecektir. Yeni bölümde, daha önce yaralı olarak yakalanan Sara kendine geliyor. Sara, Markus'un en büyük sırrını Kopuz Albay'a açıklıyor. Markus, Sara'nın yaşadığını öğrenince tutuşmaya başlıyor. 

Diğer taraftan Yüzbaşı Kağan’ın da Simon’un peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Simon’u durdurmak için hemen yeni planını devreye sokarken, Kılıç Timi’nin diğer üyeleri de ona destek olmak için canını ortaya koymaya hazırdır…

Savaşçı 88. Bölüm izleyenler Kopuz Albay'ın bir kez daha bizzat sahaya indiğini görecekler. Terörist başı Markus'u almak için sahaya inen Kopuz Albay, yanında Bozok Yüzbaşı ve Bozkurt Yüzbaşı ile birlikte sessiz bir operasyon başlatıyor. Ancak beklenmedik gelişmeler karşısında üçlü zor duruma düşüyor. Kopuz Albay, Bozok Yüzbaşı ve Bozkurt Yüzbaşı, Markus’u ele geçirmek için çıktıkları gizli görevde, ölümle karşı karşıya gelmişlerdir. Üçü de Markus ve adamlarını bertaraf edip, Markus’u almaya çalışırken, gelişen beklenmedik durumlar, onları büyük bir tuzağın ortasına çeker. Bu arada karargah da alarma geçer. Kutalmış Paşa, Kopuz Albay ve Yörük Haydar’la ilgili gelen kötü haberle, çılgına döner ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Yüzbaşı Kağan, Kopuz Albay ve Yörük’ü kurtarmak için tek başına bir savaş başlatırken, Kılıç Timi de ona yardım etmek için acele etmek zorundadır.

SAVAŞÇI 97. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

1. Seçenek: Youtube üzerinden VPN kullanarak izleyebilirsiniz. Chrome'da DotVPN eklentisini kurarak diziyi tek parça halinde izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

2. Seçenek: Youtube ile VPN ile uğraşamam derseniz FOX TV'nin kendi sitesi üzerinden bu linke tıklayarak izleyebilirsiniz

Savaşçı dizisinin baş rolü olan Kılıç Timi, Türkmen köyünde Nora’nın silahlı saldırısına uğruyor. Bu hain saldırıda Seyfi vurulurken, Yüzbaşı Kağan da timiyle birlikte henüz kim olduğunu bilmediği keskin nişancının peşine düşer. Karon ise Nora’nın Kılıç Timi’nin eline geçmesini engellemek için bütün olanaklarını zorlasa da bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Kahraman Kılıç Timi’ni Türkmen köyünden sağ çıkarmamaya kararlı olan Karon, yeni saldırı planı için kolları sıvar. Albay Kopuz ise aldığı istihbaratlar doğrultusunda, gerekli önlemleri alır ve zaman kaybetmeden savaş uçaklarını devreye sokar. Ancak gelişen beklenmedik bir durum karargahı ve Kılıç Timi’ni alarma geçirir.

SAVAŞÇI DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Liman film

Yapımcı: Hayri Aslan

Yönetmen: Doğan Ümit Karaca

Senaryo: Süleyman Çobanoğlu

Görüntü Yönetmeni : Cengiz Fazlıoğlu

Genel Koordinatör: Faruk Uçan

Müzik: Alpay Göltekin - Zeynep Alasya - Caner Özkan

SAVAŞÇI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Haydar Bozkurt), Müjde Uzman (Üsteğmen Funda Turaç), Burç Kümbetlioğlu (Başçavuş Bayram Bayat), Gaye Turgut Evin (Teğmen Çiğdem Ülgen), Bahadır Vatanoğlu (Astsubay Galip Aygün), Uğur Biçer (Üstçavuş Emre Durmuş), Doğan Bayraktar (Üstçavuş Selçuk Yenilmez), Ali Tarık Fındık (Astsubay Çavuş İlyas Karaca), Nazan Diper (Selver Bozok), Yeliz Akkaya (Hatice Bayat), Onur Özaydın (Kubilay Ketenci), Alp Öyken (Emekli General Mehmet Arif Kırlangıç), Zeki Ocak (Sami Çelik), Serhat Nalbantoğlu (General), Yiğit Anıl Dinkçi (General Emir Astsubay)

 

Yorumlar