Şahin Tepesi 6. Bölüm Full HD İzle - Final Tek Parça

Şahin Tepesi, ATV ekranlarında 28 Aralık 2018 Cuma akşamı saat 20:00 'de izleyici ile buluştu. Geçen haftaki bölümde, Deniz ve Mete'nin salona el ele girmeleri herkesi şok etmişti. Birde evlenmek istediklerini söylemeleri üzerine salon buz kesti. Mete tehditle aldırdığı bu kararla nereye varacak. Şahin Tepesi istediği reytingi alamadığı için bu hafta final yapıyor. Mete Tuna'yı tehdit etmeye devam eder.

Google Haberlere Abone ol
Şahin Tepesi 6. Bölüm Full HD İzle - Final Tek Parça

Şahin Tepesi 6. Bölümü ile 28 Aralık 2018 Cuma akşamı saat 20:00'de ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Bu akşam final bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide herşey açığa kavuşacak.  Mete'ye oyun oynamak isteyen Tuna malesef kendi kurduğu tuzağa düşer. Mete'den arabayı servise götürmesini isteyen Tuna'nın amacı Mete'yi öldürmektir. Ancak son anda arabayı Efe ve Verda alarak Cem'in peşinden gitmek isterler ancak son sürat giden arabanın freni tutmaz ve kaza yaparlar. Böylelikle Tuna ve Zeynep'in işlediği cinayet ortaya çıkar ve her ikiside hapse girerler. Hapiste Tuna'yı ziyaret eden Melek Erkan'la nişanlandığını söyler. Melek Efe'nin durumunun iyi olduğunu Tuna'ya söyler Verda ile birbirlerini sevdiğini ve evleneceklerini söyler. Ayrıca Melek büyük bir gerçeği itiraf eder. Yıllar önce babası ile Tuna'nın annesinin bir ilişkisi olduğunu ve bunu Tuna'nın babasına kendisinin söyledğini itiraf eder. Bu yüzden baban anneni öldürüp sonra intihar etti der. Tuna ise ben yıllarca senin hayatını çalmakla suçlandım oysa sende masum değilmişsin. Ve Şahin Tepesi Dizisi şu efsane sözle ekranlara veda eder. Hayatta herkesin bir suçu vardır, hiç kimse masum değildir.

ŞAHİN TEPESİ 5. BÖLÜM'DE NELER OLDU

Bu haftaki bölüme Deniz'in kaçış planı ve başına gelenler damgasını vurdu.

Deniz Cem'le güzel bir İstanbul turu yapar. Artık ailesinden ve bağımlılıktan bunalan Deniz Cem'e yurtdışına kaçmak istediğini söyler. Diğer taraftan Tuna ve Demir cephesinde işler karışıktır. Demir, Tuna'ya boşanmak istediğini söyler. Tuna yıkılmıştır. Meleği unutmadığı için böyle bir karar verdiğini düşünür. Çok geçmeden Tuna evden ayrılır.

Öte taraftan Deniz Londra'ya gitmek için herşeyi tamamlamıştır. Ancak Mete Deniz tam kaçmak üzereyken Deniz'in önüne geçer. Cinayet videosunu polislere ve Meleğe vermekle tehdit eder. Ancak Mete Deniz tam kaçmak üzereyken Deniz'in önüne geçer. Cinayet videosunu polislere ve Meleğe vermekle tehdit eder. Elinden tutarak tehditle konağa götürür Demir bey biz evlenmek istiyoruz der. Önümüzdeki bölümde neler olacak izleyici merak ediyor.

ŞAHİN TEPESİ 4. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Tuna babasının ölümüyle ilgili sırrın ortaya çıkmasından korkarken, öte yandan Melek'e karşı komplo üzerine komplo kuruyor. İkisinin çocukları arasındaki ilişki ağları ise giderek karmaşık hale geliyor. Öte yandan Tuna'nın sırrına vakıf olanların başlarına ise gelmeyen kalmıyor. Şahin Tepesi 4. Bölüm 15 Aralık 2018 Cuma akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıktı. ATV'nin bu yeni dizisi şimdiden seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarmış gibi görünüyor. Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele…

Bir ölümün ardındaki büyük sır... Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş ve onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için de büyük sürpriz olur. Tuna'nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe'yle (Boran Kuzum), Melek'in kızı Verda (Aybüke Pusat) arasındaki kıvılcım gelecekteki aşkın habercisidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Omuzlarında en az Tuna'nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek'in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.

ŞAHİN TEPESİ 4. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Melek'in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Tuna hem kocası Demir'in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek'in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Verda ve Cem de annelerinin bu kararına karşı çıksalar da sonunda uymak zorunda kalırlar. Efe'nin ihaneti Ezgi'nin çılgınca bir karar almasına neden olurken, Verda ile karşılaşması ileride yangına dönüşecek aşkın ilk ateşini yakar. Tuna, Melek'i geri göndermek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Borç batağındaki Melek'i maddi yönden köşeye sıkıştırmak için ilk hamlesini yaptığında, Cem'in büyük hatası O'na büyük bir fırsat daha verir. Sakladığı sırrın yükünü taşımaktan yorulan Deniz, annesinin baskısına dayanmakta zorlanırken, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe'nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.

Şahin Tepesi Dizisinin Künyesi

Yapım                          : Ay Yapım
Yapımcı                       : Kerem Çatay
Yönetmen:                  : Hilal Saral
Senaryo                      : Melek Gençoğlu
Oyuncular                  : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)

Yorumlar