Pepe izle hangi kanalda, saat kaçta, Pepee şarkıları dinle

Pepee izle ya da Şila izle Pepe hangi kanalda saat kaçta yayınlanıyor? Pepee çocukların çok sevdiği çizgi filmlerden biridir. Pepe izle çizgi filmi adını karakterinin adından alır. Pepee İzleyelim, tamamen yerli olan Pepe çizgi film çocukları eğitip öğretmeyi amaçlamaktadır.

Google Haberlere Abone ol

Pepee izle hangi kanalda ya da Pepe çizgi filmi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor. Tamamen yerli yapım olan Pepee, adını çizgi filmdeki kahramanın adından alır. Çocukları eğiten , eğlendiren ve öğretici bilgiler sunan çizgi film, en çok izlenen çizgi filmler arasındadır.

Pepee 3 - 6 yaş arası çocuklar için tasarlanmış bir çigi karakterdir. Ayşe Şule Bilgiç tarafından yazılan çizgi film 2008 yılında TRT Çocuk kanalında yayınlamaya başlamıştır. Düşyeri Çizgi Film stüdyoları tarafından hazırlanan çizgi filmin müziklerinin bestesi ünlü rock şarkıcısı Kıraç tarafından hazırlanmıştır. Çizgi filmin yönetmenliği Özhan Oda'ya aittir.

Pepee şu anda televizyon kanallarında herhangi bir yerde yayınlanmıyor. Daha çok Youtube üzerinden açılan Düşyeri isimli kanal üzerinden izleniyor.

Pepee Karakteri Hakkında

Pepee 4 yaşında konuşma sorunu olan bir çocuktur. Pepe'nin sözlük anlamı konuşma zorluğu çeken demektir. Pepe en çok insan sevdiğini hiç üzermi repliği ile çocukların hafızasına yer etmiştir.

Pepee'nin Hikayesi

Pepee Çizgi filminde diğer kahramanları arasında Pepee’nin annesi, babası, dedesi, ninesi, kız kardeşi Bebe, arkadaşları Zulu, Maymuş, Zuku ve Şila adında bir kuzeni vardır. TRT Çocuk kanalında yayın hayatına başlayan Pepee Planet Çocuk kanalında devam etmektedir.

Pepe İzle

Birbirinden güzel çocuk şarkıları, eğlenceli oyunlar, oyun havaları, çocuk bilmeceleri, bulmacalar, okul öncesi eğitici içerikler, ve daha falzası Pepe çizgi filminde.

Pepe - Büyümek Güzeldir

Pepe - Kalbim Kırıldı

Pepe Yaşasın Farklılıklar

Pepe - Pepee'nin Yeni Arkadaşı Zuzuu ile en güzel Pepee çizgi filmleri

- Pepee Göbüş Möbüş

- Pisi Müzik Aletlerini Tanıyalım

- Pepe Eğitici Çizgi Film

Pepee Dürbün Yapıyor | Pepee İzle

Pepee Çizgi Film İzle | " Yaşasın Farklılıklar", Özledim Seni", "Pepee'nin yeni arkadaşı Zezee", "Pepee Okullu Oluyor"

Haydi arkadaşlar pepee, pepee izle, pepee şarkıları, pepee oyunları izleyelim.

Yorumlar

mr napim PEPE AGA BE PEPE ADAMDIR GERİSİ MALDIR
Yunus Lütfen pepee trt çocuğa geri dönsün lütfen 2021
Sultan 0147 HAYİR PEEEEPEE OLEMAZ
Palyum Pepe ölemez😥😥😥
Atakan pepee 2008-2015 geri gelsin pepee pepee ölmezzzz