Payitaht Abdülhamid Son Bölüm izle FULL HD

Payitaht Abdülhamid Son Bölüm izle 27 Mart 2020 Cuma akşamı yayınlanıyor. Payitaht Abdülhamid son bölümde Abdülhamid, Zalman'ın darphaneyi basarak Osmanlı'yı zor duruma düşürmeye çalışmasına şahit olacağız. Peki Abdülhamid bu durumla başa çıkmayı başaracak mı?

Google Haberlere Abone ol
Payitaht Abdülhamid Son Bölüm izle FULL HD

Payitaht Abdülhamid Son Bölüm izle 27 Mart 2020 Cuma günü saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında bir kez daha hayranlarınnı karşısına çıkıyor. Zalman darphane baskınıyla Osmanlı’yı ve Abdülhamid’i dize getirmeyi planlayacaktır ve bu amaçla darphane kuşatılır. Zalman darphanede Osmanlı’nın para gücünü yok etmeye çalışırken durumu bilen İngilizler de dış borçların ödenmesi için baskı yapar.  Abdülhamid bu cendereden kurtulup düşmanını yakalamayı başarabilecek midir?

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE

Zalman'ın sokakları ayaklandırmak için attığı adımlar sonuç verir ve Alman bankası demiryolu için yapacağı yatırımdan çekileceğini söyler. Bunun hemen ardından herekete geçen Abdülhamid ise hem Almanları yeniden masaya oturtmak hem de İngilizleri çekmek için hamle yapar.

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde Sultan Abdülhamid, Rusların ve İngilizlerin demiryoluna engel olmamasını önlemek için çare ararken Selim Paşa, Karaso'yu saraydan çıkarır. Vladimir'i kurtaramayan Gustav, Sultan'ın gözünde aklanmayı başarır. Zalman, Sultan Abdülhamid'in her adımını Zülüflü'den öğrenirken aynı zamanda da demiryolu projesini hüsrana uğratmak için çalışmaktadır. 

Vladimir, Abdülhamid'in başarılı planı sonunda yakalanırken, Zalman ise ölümü pahasına hastalığını inkar etmektedir. Zalman'ın hastalığının olup olmadığını belirlemek için tetkik yaptırılacak. Tetkikler Zalman'ın hain olup olmadığını ortaya koyacakken  Sabahattin ve Zülüflü, Zalman’ı kurtarmak için harekete geçerler. Halil Halid, kendisine son anda gelen bir pusula sayesinde ölümden kurtulacak ve Balkanları savaşa sürükleyecek olan suikasti durdurumak için harekete geçecektir.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 103. bölümünde yine hareketli anlar yaşanacak. Çünkü Abdülhamid, dünya siyasetine damga vuracak ve ticaret yollarını değiştirecek bir adım atmaya hazırlanır. Bu durumu öğrenen batılı düşman devletler Zalman'ın arkasında birleşir. Zalman'ın Ferdinand'dan Payitahtı yakmasını istediğini öğrenen Halil Halid harekete geçer. 

Karanlık güçlerin adamlarından Karaso efendi yakalanarak hapse atılır. Ancak Karaso efendi, kendisini susturmaya çalışanlara karşı hayatta kalabilecek mi henüz bilinmiyor. Öte yandan padişahın davetiyle Payitaht'a gelen Bulgar prensine suikast tertip ediliyor. Suikastin amacı Osmanlı'yı zor durumda bırakmak. Harem'de de hareketlilik sert bir şekilde devam ediyor. Çünkü, Bidar Sultan, Cemile Sultan'ın gizli sırrını öğrenir. Bu durum ikisinin arasında gerilime neden olur. Öte yandan, Gülcemal'in başı da dertte. 

Payitaht son bölümde Saray çevresinde bir kez daha düşmanlar tarafından kurulan tezgahlar ve bu tezgahlara karşı Sultan Abdülhamid'in kurduğu tertipler çok konuşulacak. Osmanlı düşmanlarının kurduğu son tezgahın kurbanlarından biri bir kez daha Mahmut Paşa oluyor. Öte yandan Abdülhamid'in düşmanları arasında da bir hesaplaşma başlamış durumdadır.  Zalman ile Sabahattin arasında gerilim yaşanır. Zülüflü'nün durumu ise ikisini yeniden barıştırır. 

Öte yandan Sultan Abdülhamid'in en yakınındaki isim olan Tahsin Paşa'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Bu durum herkes üzer. Abdülhamid, Tahsin Paşa için Avrupa'dan özel doktorlar getirmeye karar verir. Sultan Abdülhamid'in düşmanların tuzaklarına kurduğu tertibin sonunda paşalardan biri tutuklanacak. Peki, kim bu paşa? Saray'ın harem bölümünde de yine işler sarpa sarmış durumda. Çünkü, Cemile Sultan'ın ölmediği ileri sürülen "hain kocası"yla mektuplaşmalarından Bidar Sultan haberdar oluyor.

Payitaht 97. Bölüm izle yenler, İstanbul ve Rumeli'de yine büyük bir satranç oynandığına tanıklık edecekler. Saraya kadar sızmayı başaran düşmanlar rahat durmuyor. Cemile Sultan'ın ailesi üzerinden saraya sızmaya çalışan düşmanlar, Zülüflü İsmail Paşa'yı da kullanmaya çalışıyor. Ancak bütün bunların farkında olan Sultan Abdülhamid, düşmanların tahmin etmedikleri yerlerden onları enselerinden yakalıyor. Payitaht son bölümde Halil Halid ve adamlarının Rumeli'de Bulgar çetecilere karşı verdikleri mücadele de gösterildi. Halil Halid, hainmiş gibi görünerek Bulgar çetecilerinin içine kadar sızmış durumda. Ancak Bulgarların ona hala güveni yok. Ağabeyi Ziya Sami de aynı şekilde mücadelesine devam ediyor.

Payitaht 95. Bölüm bir kez daha heyecan, entrika ve aksiyon dolu sahneler var. Geçen bölümde Ruslar tarafından rehin alınan Sultan Abdülhamid'in istihbarat teşkilatının başındaki isim olan Ahmed Celaleddin Paşa, bu bölümde sultana, teklifi kabul ettiğini açıklar. Rus Çarı, İngilizler'in oyunuyla, Ahmed Celaleddin Paşa'yı Kırım Valisi olarak atamak istemişti. Serhafiye Ahmed Celaleddin Paşa da bunu kabul etmişti. Ancak, Sultan Abdülhamid'in buna nasıl bir tepki vereceği merak konusu olmuştu. Yeni bölümde bu tepkisi net bir şekilde ortaya çıkıyor. Öte yandan, Cemile Sultan da Harem'de sert rüzgarlar estiriyor. 

Payitaht Abdülhamid son bölüm izleyenler, diziye yeni karakterlerin katıldığını da görecek. Osmanlı'nın son dönemlerini ve Sultan Abdülhamid'in iç ve dış düşmanlara karşı verdiği mücadelenin damgasını vurduğu dizide, heyecan ve aksiyon yeni döneme de damgasını vuracak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 88. BÖLÜM

Payitaht Abdülhamid 88. Bölüm 31 Mayıs 2019 Cuma akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında tarih severleriyle buluşuyor. Payitaht son bölüm izleyenler, Sarayda şimdiye kadar çevirdiği entrikalar nedeniyle birçok kişinin canını yakan Şivenaz'ın içine düştüğü içler acısı duruma tanıklık edecekler. Şivenaz'ı gözden çıkaranlar, onun ölümünü isteyecekler. Öte yandan Halil Halid, Payitaht sokaklarındaki mücadelesinde önemli bira şama kat etmiş durumdadır.

Diziyi izleyenlerin en çok merak ettiği Şivenaz'ın akibetiyle ilgili yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Yaptığı bütün kötülükler ortaya çıkınca yakayı ele veriyor. Ser Hafiye Ahmet Celaleddin Paşa tarafından tutuklanarak cezaevine konuluyor. Ancak çok önceden önlemini aldığı için içeriden çıkmanın yollarını da buluyor. Naime sultanı zehirleyen Şivenaz, bu durumu hapisten çıkma bileti haline dönüştürmeyi başarıyor. Ancak düşünemediği yeni sürprizler onu bekliyor. Çünkü, kaçarak ülkeden çıkmayı planladığı İngiliz sefaretine alınmıyor. 

Osmanlı İmparatorluğu'na karşı batılı devletler tarafından girişilen saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Saldırıların biri biterken bir başkası başlıyor. Payitaht son bölümde bir kez daha ortaya çıkan Rothschild, Osmanlı Devleti'ni işgalle tehdit ediyor. Öte yandan Payitaht sokaklarında anarşiyi azdıran, halkın huzurunu kaçıran Ermeni çetecilerle mücadele etmeye devam eden Halil Halid bir yandan da gönül yarasıyla uğraşmak durumunda kalıyor. Saraydaki entrikaları devam eden Şivenaz'ın maskesi ise hala düşmemiş. Yeni bölümde ise bu maskenin düşme ihtimali bulunuyor.

PAYİTAHT 82. BÖLÜM

Payitaht 81. Bölüm izleyenler Fuat Paşa ile Şivenaz'ın karşı karşıya kalacağı sona tanıklık edecekler. Öte yandan Jön Türkler'e karşı başlatılan operasyonlar devam ederken, onların bir numaralı finansörü Rothschild bir kez daha ortaya çıkıyor. Aynı zamanda Şivenaz'ın babası olan Rothschild'en yeniden ortaya çıkması Payitaht'ı daha da hareketlendiriyor. Prens Sebahattin ya da Sebahattin Efendi'nin Sultan Abdülhamid tarafından yakalanması da yine yeni bölüme damgasını vuracak sahneler arasında yer alıyor. Saray ve çevresinde bunlar olurken, sokaklar da hareketliliğini koruyor. Halil Halid, Ermeni çeteciler ve karanlık odaklarla onların anlayacağı dilden hesaplaşmaya devam ediyor. Ancak karşı tarafın acımasızlığı, sık sık çocukları kullanmaları Halil Halid'in elini kolunu bağlıyor. Sultan Abdülhamid, kendisini tehdit ederek Fuat Efendi'yi yurt dışına kaçırmaya çalışan Rothschild'e tokat gibi cevap veriyor. Onun gözleri önünde devlete ihanet suçunu işlediğini söylediği Fuat Efendi'yi öldürtüyor (Tabi bu sahne gerçekte olan bir sahne değildir. Gerçekte Fuat Paşa öldürülmüyor. Bu tamamen dizi tarafından uyarlanmış, kurgulanmış bir bölüm).

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 80. BÖLÜM

Payitaht 80. Bölüm izleyenler Sultan 2. Abdülhamid'in Jön Türkler'e karşı başlattığı büyük harekât ile heyecanlanacaklar. Abdülhamid, Serhafiye Ahmed Celaleddin Paşa üzerinden büyük bir operasyon başlatıyor. Operasyon ile Jön Türkler'in İstanbul'daki adamlarına büyük bir darbe indiriliyor.

Payitaht son bölüm izleyenler Tahsin Paşa'ya yönelik ithamların boşa çıkmasıyla rahatlıyor. Tahsin Paşa'nın kurtulmasından sonra birçok karanlık işin başında bulunan Fuat Paşa'nın durumu tehlikeye giriyor. Sultan Abdülhamid, her şeyi göze alarak Fuat Paşa'dan hesap sorulmasına karar verir. Serhafiye Ahmed Celaleddin Paşa, Fuat Paşa'yı kendi konağında tartaklayarak saraya getirir. Fuat Paşa, işlediği suçların hepsini kabul eder. Ancak bu kabul ediş belli bir planın parçası olarak yapılır. Çünkü Şivenaz Hanım, ona yapacakları yeni planın detaylarını anlatır. Bu planda, Fuat Paşa'nın her şeyi itiraf etmesi de var. Fuat Paşa, kendisiyle alakası olmadığı halde Osmanlı'nın Ermeni vatandaşlarından bazılarının isimlerini verir. Bu isimler, karanlık örgüt tarafından suikast düzenlenir. Suikastleri yapanlar, "asker yapmış" süsü verir. Böylece başta Rusya olmak üzere büyük devletler Ermenileri koruma güdüsüyle hareket edecek. Ancak hesaba katmadıkları bir şeyler var. Abdülhamid, Ruslara karşı önlemlerini alıyor. Ve bu planlar da çöpe düşer.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 78. BÖLÜM

Payitaht 77. Bölüm izleyenler Tahsin Paşa'nın gerçekten hain olup olmadığını görecekler. Tahsin Paşa, bir önceki bölümde hain olduğunu kendi ağzıyla Abdülhamit'e söylemişti. Ancak Abdülhamid buna rağmen Tahsin Paşa'nın hain olduğuna inanmamıştı. Sultan Abdülhamid'in Avrupa ülkelerinde başta Fransa'da örgütlenen Jön Türkler'e karşı başlattığı mücadele kapsamında Serfahiye Ahmed Celaladdin Paşa'yı yeniden göreve getirmişti. Osmanlı istihbaratının başına getirilen bu isim ilk olarak yaptığı tahkikatta ilginç sonuçlar ortaya çıkarmıştı. Yapılan ilk tahkikatta, sultanın en yakın adamı olan baş katibi Tahsin Paşa'nın Jön Türkler ile yazışan kişi olduğu belirlenmişti. Ancak bunun gerçekten Tahsin Paşa'yı hain ilan etmek için yeterli olup olmadığı ise bilinmiyor. Çünkü, Tahsin Paşa'nın ihanet edeceğine Sultan Abdülhamid de inanmıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 76. BÖLÜM FULL

Payitaht son bölüm izleyenler şoke içinde kalıyor. Çünkü Sultan Abdülhamid'in en güvendiği adam olan Tahsin Paşa'nın hain olduğu söyleniyor. Sultan Abdülhamid ise buna inanamıyor. Sarayda yeniden işe başlayan Ahmed Celaleddin Paşa'nın ortaya çıkardığı bilgiler ışığında Tahsin Paşa tutuklanarak Yedikule Zindanları'na gönderiliyor. Payitaht son bölümde aksiyon, heyecan, komplo ve ayak oyunları yine zirvede.

Tahsin Paşa'nın hain olduğuna inanmayan Abdülhamid, bir kendisi onunla konuşmak istiyor. Ancak konuşunca hayal kırıklığına uğruyor. Tahsin Paşa, Jön Türkler ile birlikte olduğunu söylüyor. Paşanın, Paris'te düzenlenecek Jön Türkler kongresine katılacağını öğrenen padişah, onu Yedikule Zindanlarına atar. Ancak, Jön Türkler'in yaptığı tertiple Tahsin Paşa zindandan kaçırılır. Serhafiye, buna engel olmak ister ancak başaramaz. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 75. BÖLÜM

Payitaht Abdülhamid 75. Bölüm izleyenler, Sultan Abdülhamid'in Jön Türkler'in maskesini düşürdüğü sahnelere tanıklık edecek. Akabinde ise Jön Türkler'e karşı içeride ve dışarıda yeni bir mücadele başlatacak. Payitaht son bölümde yeni bir oyuncu sürprizi de yaşanıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinden tanıdığımız Cem Uçan, diziye hareketlilik katıyor. Sultan Abdülhamid'in İstihbarat Teşkilatı'nın başındaki isim yani Serhafiye rolünde oynayacak olan Cem Uçan'ın diziye heyecan katması bekleniyor. 

Serhafiye Ahmed Celaleddin Paşa ilk iş olarak Sarayda Jön Türkler ile iletişim içinde olan paşayı bulmak oluyor. Bu konuda padişahın izniyle tahkikat başlatan Serhafiye, Sultan Abdülhamid'in hiç hoşlanmadığı bir sonuçla geliyor. Çıkan bulgulara göre Jön Türkler ile iletişime giren kişi Tahsin Paşa. Ancak buna Padişah dahil hiçkimse inanamıyor. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 74. BÖLÜM

Payitaht Abdülhamid son bölüm izleyenler bir kez daha Abdülhamid'in siyasetine hayran kalıyor. Osmanlı İmparatorluğu'nu Jön Türkler üzerinden ortadan kaldırmaya çalışan batılı güçlerin oyunları Payitaht son bölümde ortaya konuyor. Para baronu Rothschild'in Jön Türkleri fonlaması, İstanbul'u karıştırmak için ortaya koyduğu tuzakların hepsi bir bir Payitaht son bölümde ortaya konuyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 73. BÖLÜM

Payitaht'taki bütün karanlık işleri finanse etmeye başlayan Rothschild, bu kez Osmanlı hanedanlığına muhalif isimlerin Avrupa'daki faaliyetlerine de sponsor olmaya karar veriyor. Avrupa'da Osmanlı aleyhine faaliyetlerde bulunan Jön Türklere katılan Prens Sebahattin, Rothschild'den parasal destek istiyor, isteği de kabul ediliyor. İngilizler'in Afrika'da yaptıkları katliamları büyük bir başarı olarak gören İngiliz hayranı muhalifler, İstanbul'da İngiliz yanlısı nümayişler tertiplemeye başlıyor. Hatta işi o kadar ileri götürüyorlar ki, Kuleli Askeri Okulu'nun bahçesine İngiliz bayrağı asmaya teşebbüs ediyorlar. 

Ermenisi, Yahudisi, İngilizi birlikte Payitaht sokaklarını yaşanamaz hale getirmek için elbirliği yapmaya karar veriyor. Bunu göre Abdülhamid ise onların dilinden onlara cevap vermek için Halil Halid ve adamlarını görevlendiriyor.

Sultan Abdülhamid'e karşı Payitaht İstanbul'da kümelenen ihanet şebekeleriyle mücadele amansız bir şekilde 72. Bölüm'de de devam etti. Sultan Abdülhamid kendisine düzenlenen büyük bir suikastten gizli teşkilatın tertibi sayesinde kurtulmayı başarıyor. Suikast girişimi sırasında, suikasti tertipleyenlerden biri olan Fuat Paşa yaralanıyor. Suikasti düzenleyenler her şeyi dört dörtlük planlamışlardı. Suikast başarısız olsa bile her şeyin Halil Halid ve adamlarının üzerine kalması planlanmış. Ancak gizli teşkilatın gönderdiği şifrelerde suikasti tertipleyenin Halil Halid değil başka bir el olduğu yönünde. 

Öte yandan Saray'da da işler daha da karmaşık hale geliyor. Didar Sultan'ı zehirlemek isteyen Şivenaz Hanım, kendi hazırladığı zehirle zehirleniyor. Ancak o da önceden kurduğu planlar sayesinde bu suikast girişimindeki şüpheli kişi olmaktan çıkmayı başarıyor. Didar Sultan, son bir hamle daha yaparak Şivenaz'ın dayısını Payitaht'ta davet eder. Ancak bunu haber alan Şivenaz bunun da önlemini alır. Dizinin bitimine doğru Şivenaz'ı çok zor durumda bırakan bir gelişme yaşanıyor. Şivenaz ile ilgili her şeyi anlatacak başka birisi ortaya çıkıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 69. BÖLÜM

Payitaht Abdülhamid 68. Bölüm'de Sultan Abdülhamid, arkasında iş çeviren paşalarını bulmak için ilginç bir yönteme başvuruyor. Hanedana yönelik bir darbe yapıldığı izlenimi veren Sultan Abdülhamid, bu yolla şüphelendiği isimleri de tek tek derdest ederek zindana attırıyor. Sonra da bu isimlerle konuşacak yapacak İngiliz görünümlü generaller ayarlayan Abdülhamid, özellikle Mısır Hidivi Fuat Paşa'nın ortaya çıkmasını sağlıyor.

Öte yandan Samuel'in oyunlarıyla cezaevine atılan Halil Halid ise hala kurtulmayı bekliyor. Halil Halid'in sonraki bölümde kurtulmayı başaracağı ancak başının yine belaya gireceği tahmin ediliyor. Payitaht 68. Bölüm'de Mahmut Paşa'nın da durumu belirsizliğini koruyor. Bir önceki bölümün sonunda vurulan Mahmut Paşa bir ara öldü deniliyor ancak daha sonra tekrar hayata tutunduğu haberi geliyor.

PAYİTAHT 67. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Payitaht'ta İngilizler'in başını çektiği odakların kurdukları oyun 67. Bölüm'de tek tek işlemişti. Prens Sebahattin İstanbul'dan kaçırılıyor. Ancak bu kaçırma Abdülhamit'in izniyle gerçekleşiyor. Mısır Hidivi Fuat Paşa ile Şivenaz hanımın kurduğu planlar Sultan Abdülhamid'i iyice zor durumda bırakıyor. Fuat Paşa, Prens Sebahattin'in kaçırılması hadisesinde Cemalletin Paşa'yı bir şekilde kurtarıyor. Ancak Şivenaz'ın yaptığı portreyi ele geçiren Abdülhamid'in elinden zor kurtuluyor. Halil Halid'i türlü kumpaslarla tutuklatarak cezaevine attırmayı başaran Fuat Paşa ve İngilizler bu kez Dahiliye Nazırı Tevfik Paşa'yı kurban seçiyor. Casus Wabery Efendi'nin de desteğiyle Tefvik Paşa hakkında Sultan Abdülhamid'in kafasını karıştıran bir plan kuruluyor. Son olarak Ermeni çetecilerle işbirliği yaparak bu kez Mahmut Paşa'yı vuruyorlar. Mahmut Paşa'yı vuran kişi yakalandığında, cinayeti Tevfik Paşa'nın emriyle yaptığını söyleyecekti. Ancak Abdülhamit, Saray'da büyük bir operasyon hazırlığında. İhanetinden şüphelendiği isimleri tek tek gözaltına aldırıyor.

PAYİTAHT 66. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Bulgar çetecilerinin isyan girişimini siyasi dehası sayesinde bertaraf eden Abdülhamid, bu kez Payitaht'taki hainlerle uğraşmak zorunda kalır. Selim Efendi ve Halil Halid'e kurulan kumpasın faillerini bulmak için harekete geçen Abdülhamid, bir önceki bölümde Mahmut Paşa'nın oğlu Prens Sebahattin ile karşılaşmıştı. Fuat Paşa ve Şivenaz Hanım, kendilerini ele vereceklerinden endişe ettikleri Prens Sebahattin'i annesini kullanarak saraydan bir şekilde çıkartırlar. Ancak bilmedikleri bir şey var. Dizinin sonlarına doğru Abdülhamid'in sürprizi onları bekliyor

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 65. BÖLÜM

Payitaht'ta tuzaklar bitmek bilmiyor. Hanedan ailesine ve devletin en sadık evlatlarından Halil Halid'e kurulan tuzak bu kez Sultan Abdülhamid'i çok zor durumda bırakıyor. Ancak her türlü plana karşı dehası sayesinde kurtulmayı başaran Abdülhamid'in bu tuzağa karşı henüz gerçek kartlarını ortaya koymadığı biliniyor. Bulgar çetecilerin Osmanlı'yı zor durumda bırakmasını isteyen karanlık güçler ve batılı devletler aslında muhtemel bir isyanın tam da Abdülhamid istediği bir hadise olduğunun farkında değiller. Ancak isyanın çıkabilmesi için Bulgaristan'a giden Halil Halid'in isyancılara engel olmaması gerekiyor.

Fuat Paşa ve Siyonist Şivenaz Hanım'ın kurduğu tuzaklara düşen Abdülkadir Efendi, çaresizlik içinde çırpınıyor. Halil Halid ise kendisine kumpas kuranların peşine düşerek Bulgaristan'a gitti. Sultan Abdülhamid, Şehzade Mehmet Selim Efendi ve Halil Halid'e kurulan tuzağı çözmek için yeni bir plan hazırlıyor. Plana göre Tokatlıyan Otel'de Bulgaristan Sefiri aracılığıyla bir tuzak kurulacak. Şehzade ve Halil Halid'e tuzak kuranlar bu otele bir şekilde gelecekler. Ancak hiç beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Sultan Abdülhamid, batılı sefirlere de Tokatlıyan Otel'deki hainlerin kimler olduğunun göstermek için onları da otele gönderir. Ancak otele vardıklarında, kurulan tuzağa düşen kişinin Prens Sebahattin olduğu fark ediliyor. 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 64. BÖLÜM

Sultan Abdülhamid, oğlu Şehzade Mehmet Selim Efendi ile Halil Halid'e tuzak kuranları ifşa etmek için yine bir plan yaptı, ancak planı şimdilik suya düşmüş gibi görünüyor. Planın parçalarından biri olan Bulgaristan sefiri, Tokatlıyan Oteli'nde Mahmut Paşa'nın oğlu Prens Sebahattin tarafından öldürülmüş gibi görünüyor. Bir önceki bölümde Halil Halid ve Şehzade Mehmet Selim Efendi üzerinden Sultan Abdülhamid'i köşeye sıkıştıran karanlık güçler istediklerini başarmış gibi görünüyor. Yeni bölümde Abdülhamid'in karanlık güçlere karşı bir çıkış yolu bulup bulamayacağı merak konusu. 63. Bölüm'de karanlık güçler, Osmanlı ile Bulgaristan arasında savaş sebebi sayılabilecek gelişme olarak değerlendirilen silahların Sofya'ya gönderildiği treni soyuyor. Halil Halid kendisine yönelik tuzağı bildiği için tutuklanmak yerine kaçmaya devam ediyor. Ancak son bölümde Halil Halid'in de tutuklanacağı görünüyordu. Yeni bölümde Halil Halid'in tutuklanıp tutuklanmayacağı belli olacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 63. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

TRT 1'in sevilen dizilerinden Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümüne de yine hainlerin tuzakları damgasını vurdu.

Şehzade Mehmet Selim Efendi ve Halil Halid Bey'e kurulan tuzaklar Sultan Abdülhamit'e son derece çaresizlik içinde bırakmış durumda.

Payitaht son bölümde Mehmet Selim Efendi, hainler tarafından kurulan tuzağa düştüğünü kabul ederek, Sultan Abdülhamid'den bedel isteyen batılı devletlerin temsilcilerinin önüne kendi gönlüyle çıkıyor.

Şehzade Mehmet Selim Efendi'nin bu hali Payitaht Abdülhamid'i son derece müteessir etmiş durumda.

Payitaht'taki karanlık odaklar tarafından kurulan tuzaklarla baş etmeye çalışan Halil Halid bey ve adamları ise bir şeyler döndüğünü biliyor ancak tuzağın iç yüzünü tam olarak bilmedikleri için çok fazla bir şey yapamıyor.

Saray'a Mısır Hıdivi Fuat Paşa'nın eşi olarak sızan Şivenaz Hanım'ın tuzaklarına ise yenileri ekleniyor.

Sultan Abdülhamit'in küçük oğlu Şehzade Abdülkadir Efendi, Şivenaz Hanım'ın kurduğu tuzakta çırpındıkça daha da batıyor. 

Kumarhane batağına bulaştırılan Abdülkadir Efendi üstüne bir de cinayete bulaşıyor. 

Tuzakların ortaya çıkarılması için özel olarak görevlendirilen Vemberi Efendi, kurulan tuzakları tek tek deşifre ederek Abdülhamid'e rapor etmeye gidiyor. Ancak bir anda yığılıp kalıyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yayınlandığı kanal: TRT 1

Dizinin yayınlandığı gün ve saat: Her Cuma saat 20.00

Başrol oyuncusu: Bülent İnal
SULTAN ABDÜLHAMİD

Diğer oyuncular:

Özlem Conker
BİDAR KADIN SULTAN

Bahadır Yenişehirlioğlu
TAHSİN PAŞA

Hakan Boyav
MAHMUD PAŞA

Can Sipahi
ŞEHZADE ABDÜLKADİR

Selen Öztürk
SENİHA SULTAN

Gürkan Uygun
HALİL HALİD

Sedef Avcı
ZEYNEP

Güven Kıraç
HAFİYE VAMBERY AMCA

Hakan Yufkacıgil
FUAT PAŞA

Başak Daşman
ŞİVENAZ

Suavi Eren
EDMUND ROTHSCHİLD

Duygu Gürcan
NAİME SULTAN

Taner Ertürkler
SELİM PAŞA

Nik Xhelilaj
MARCO

Kevork Malıkyan
PARVUS

Hacı Ali Konuk
AŞÇI FADIL

Güzide Arslan
DİLŞAT

Leya Kırşan
GÜZİDE

Yusuf Aytekin
SÖĞÜTLÜ OSMAN

Yorumlar

Muhammet Bu dizi bize dunya duzenini anlamamizi sagliyor
Muhammet Bu dizi bize dunya duzenini anlamamizi sagliyor