Nöbet 7. Bölüm Full HD CANLI İzle - Son Bölüm Tek Parça

Nöbet 7. Bölüm 7 Nisan 2019 Pazar günü Show TV'de dizi severlerin karşısına çıkıyor. Çatışma ve aksiyon sahneleri heyecanı yükseltirken, Barış Binbaşı’nın “Uçurumun kenarındasın Ziya Cevran. Ayağının kaymasına şu çizgi kadar mesafe var!” sözleri gerilimi artırıyor. Barış Binbaşı’nın yaşadığı büyük tehlike ise “Barış Binbaşı’ya ne olacak?” sorusunu akıllara getiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Nöbet 7. Bölüm Full HD CANLI İzle - Son Bölüm Tek Parça

Nöbet 7. Bölüm 21 Nisan 2019 Pazar günü saat 20.00 itibariyle Show TV'de dizi severlerin karşısına çıkıyor. Nöbet yeni bölümde hain planlarına devam eden Darko’nun yeni hedefinde Barış Binbaşı, Yiğit Yüzbaşı ve Nizamoğlu’nun olduğu, Barış Binbaşı’nın Namık’ın izini sürdüğü tanıtımda, Yiğit Yüzbaşı’nın hakkında emre itaatsizlikten soruşturma açılıyor.

NÖBET 7. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Nöbet Son Bölüm Tek Parça İzle

Nöbet son bölüm izleyenler Barış Binbaşı'nın Elmalı kasabasındaki dengeleri gözeterek bölgede sükuneti sağlamaya çalıştığında nelerle karşılaştığına tanıklık edecek. Barış Binbaşı son bölümde ailesini de Elmalı'ya getiriyor. Öte yandan Namık, Cevran ailesinin kızlarına olan aşkından vazgeçmiyor. Ancak bu kez çok sert bir karşılık alıyor. Ziya Cevran'ın oğlu Ferit Cevran Namık'ı çok feci şekilde darp ediyor. Güvenlik güçleri Ferit Cevran'ı gözlatına alarak savcılığa çıkarmaya karar veriyor. Ancak Ziya Cevran, oğlunun savcılığa çıkarılmaması için elinden geleni yapıyor. Son olarak karakol komutanı Binbaşı Barış'a verdiği bir söz karşılığında oğlunu nezarethaneden çıkarıyor. Öte yandan oğlu teröristlerle işbirliğini sürdürmeye devam ediyor. 

Nöbet son bölüm tek parça izleyenler, güney sınırlarımızda yaşananlardan ne kadar bihaber olduğumuzu fark edecek. Özellikle de Türkiye'nin en kozmopolit ili olarak bilinen Hatay'ın sınır bölgelerindeki hassas dengeler, devlet yanlısı ve bölücü gruplar arasındaki mücadeleler; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bu hassas dengeleri gözeterek görev yapmaya çalışmasını Nöbet dizisinde yakından müşahade ediyoruz.

Nöbet dizisinin ilk bölümünde Elmalı sınır karakol komutanının şehit düşmesinden sonra onun yerine atanan Barış Binbaşı'nın bölgeye gidişi anlatılmıştı. Barış Binbaşı'nın bölge insanını yakından tanıması Jandarmanın bölgede nasıl hareket etmesi gerektiğine çok yardımcı oluyor. İlk bölümünden itibaren hareketli geçen Nöbet dizisinin ikinci bölümünde Barış Binbaşı, bölücü örgüt ve yandaşlarının birlikte kurduğu pusuda yaralanıyor. Askeri birliğe kurulan tuzağı bozmayı başaran Barış Binbaşı, tedavisinden sonra yeniden operasyona katılıyor. İlk operasyon ise bölgede Yüzbaşı Yiğit'in komutasındaki özel tim tarafından sıkıştırılan teröristlerin kaçmak için yanlarında götürdükleri çocukları kurtarma operasyonu oluyor. Bu arada çocukların kaçırıldığına tanık olan Yiğit Yüzbaşı'nın eşi de teröristlerin eline düşüyor. Şimdi operasyona çıkanların önünde daha zorlu bir kurtarma harekatı var.

Barış Binbaşı'nın görev bölgesinde kaçırılan çocuklar ve Zeynep öğretmeni kurtarmak dizinin 3. Bölümü'nün ilk konusuydu. Yiğit Yüzbaşı ile birlikte operasyon düzenleyen Barış Binbaşı ve ekibi teröristlerin elindeki Zeynep Öğretmeni kurtarıyor. Ancak çocuklar ise bulunamıyor. Öte yandan Nöbet 3. Bölüm'e yeni karakterler de dahil olurken, Barış Binbaşı'nın memleketten üzücü haberleri alması ve bu haberler karşısında bazı kararlar vermesi gerekiyor.

NÖBET 3. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

NÖBET 2. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Başrollerinde Yurdaer Okur'un oynadığı dizi çok iddialı bir şekilde başladı. Kurtlar Vadisi ile Türkiye'nin yakından tanıdığı Pana Film yeni bir yapımla karşımızda. Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın yaptığı Nöbet son bölüm izleyenler yine heyecan ve aksiyon dolu dakikalar yaşayacak.

NÖBET 1. BÖLÜM FULL HD İZLE - İLK BÖLÜM TEK PARÇA

Nöbet 1. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Jandarma Binbaşı Barış Kalender (Yurdaer Okur) görev için Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan (Saygın Soysal)’ın da bulunduğu Hatay’ın Elmalı bölgesine gelirken, Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) ve Barış Kalender’in birbirlerine meydan okuduğu anlar gerilimi yükseltiyor. Heyecan dolu çatışma sahnelerinin ekrana geldiği tanıtımda aksiyon hız kesmezken, eşi Yiğit Alkan için endişelenen Zeynep Alkan’ın (İpek Karapınar) korku dolu halleri dikkat çekiyor. Barış Kalender’in “Başınız öne eğilmesin evlatlarım, onurlu, inançlı, kararlı, dimdik durun. Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazırız, nöbete devam edeceğiz!” sözleri ise izleyenleri duygulandırıyor. 

NÖBET 1. BÖLÜM 3. FRAGMANI

PANA FİLM YAPIMI YENİ BİR DİZİ

Kurtlar Vadisi serisi ile kamuoyunun yakından tanıdığı Pana Film yeni bir yapım için çalışmalara başladı.

Pana Film'in yeni yapımının adı Nöbet dizisi.

Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın bizzat yaptığı "Nöbet" dizisinin çekimlerine Antalya'da başladı.

Dizinin yapımcısı Necati Şaşmaz da Antalya'daki çekimlere katıldı.

Pana Film imzalı "Nöbet" adlı dizinin çekimleri Antalya'da başladı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, dizinin yapımcısı Necati Şaşmaz da Antalya'daki çekimlere katıldı.

Yönetmenliğini Gökhan Erkut'un üstlendiği, özel bir televizyon kanalında ekranlara gelecek dizinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi isimler paylaşıyor.

NÖBET DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapım: Pana Film - Necati Şaşmaz

Yönetmen: Necati Şaşmaz - Gökhan Erkut

Başrol Oyuncusu: Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık

Yayınlandığı kanal: Show Tv

Yayın günü ve saati: Pazar, 20.00

Nöbet Filmi Yönetmeni: Necati Şaşmaz

OYUNCU - KARAKTERLER

Nöbet Dizisi oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Yorumlar