En iyi Netflix dizileri IMDb puanına göre

Netflix, internet üzerinden yayın yapan bir uygulamadır. Ülkemizde yabancı dizi izleme oranları gün geçtikçe artıyor. Bunda, açılan özel internet yayınlarının etkisi büyük. Netflix tüm dünya çapında ilgi ile takip edilen bir içerik yayıncısı. En iyi Netflix dizileri nelerdir, IMDb puanına göre:

Google Haberlere Abone ol
En iyi Netflix dizileri IMDb puanına göre

Şu ana kadar en çok izlenen en iyi Netflix dizileri hangileridir, IMDb puanına göre en iyiler listesini sizler için çıkardık. Netflix ülkemizde yabancı dizi izlenme oranlarında çığır aştırdı. Ülkemizde takip edilen Netflix Dizi sayısı günden güne artıyor. Kaliteli yapımcılığı ile tercih edilen Netflix'in dizilerinin en sevilenlerini sizler için derledik. 

1. Netflix - Black Mirror 

Bir bilimkurgu dizisi olan Black Mirror'ın IMDb puanı 8.9
Netflix'in son yıllarda yaptığı en iyi transferlerden biri. Black Mirror 3 er bölümlük sezonlar halinde yayınlanıyor. Konusu, yakın gelecekteki yaşanacağı tasvir edilen olaylar. Teknolojik gelişmelerin üst noktalara taşınacağı anlatılan dizinin kitabını çok yakında raflarda göreceğiz.

2. Netflix - Reason Why 

Bir gençlik dramını konu alan bu Netflix Orjinal dizisinin IMDb puanı 8.6
Kaliteli Netflix Orjinal dizilerinden biri olan Reason Why en çok izlenenler arasında. Gerilim ve heyecanın üst noktalara taşındığı bu dizide genç bir kızın intihara sürüklenmesi anlatılıyor. 'Ölmek için 13 sebep' isimli romandan uyarlanan dizinin yapımcılarından biri Selena Gomez

3. Netflix - House of Cards 

Hakkı yendiğini düşünen ABD'li politikacı Francis Underwood'un hırsla giriştiği oyunlar silsilesini konu alan dizinin IMDb puanı 9.0

Dışişleri Bakanlığı koltuğuna oturacağına dair söz alan Underwood, verilen söz yerine getirilmeyince, en güçlü destekçileri eşi ve yardımcısı ile birlikte gözünü karartır ve elinden gelen herşeyi yapmaya açlışır.

4. Netflix - Ozark / IMDb: 8.5

Dışardan dürüst gibi görünen Marty Byrde'ın aslında hiç de göründüğü gibi biri olmadığını konu alan dizinin IMDb puanı 8.5

Olay Chicago'da başlıyor Ozark isimli bir kasabada sürüyor. İşin görünen kısmında, zeki bir matematikçi olan Byrde, kazancını bunu değerlendirerek elde etmektedir ve oldukça lüks bir yaşantısı vardır. Fakat işin aslının öyle olmadığı çok sürmeden ortaya çıkar. Ve ölüm kalım savaşı veren Byrde, ailesi ile birlikte Ozark adlı bir kasabaya yerleşir. Byrde'ın başından geçenleri aksiyon dolu bir şekilde ele alan dizi NetfliX2in en sevilenleri arasında.

NETFLIX NEDİR?

Netflix bir film kiralama platformu da denebilir. Amerika'da disk olarak devam eden Netflix Türkiye'de internet boyutu ile ön planda. Netflix bir internet aracılığı ile medya yayınları yapan bir uygulama. Dünyanın pek çok ülkesinde yaygın olarak kullanılıyor.

ABD'nin tamamında Avustralya, Yeni Zellanda ve Avrupa ülkelerinin nerdeyse tamamında yaygın olarak kullanılan ve üzerinden çalışan bir medya içerik sağlayıcı olarak biliniyor.

Yorumlar