La Casa De Papel 3. Sezon 1. Bölüm Türkçe Full Tek Parça İzle

La Casa De Papel 3. Sezon 1. Bölüm Türkçe dublaj ile Full Tek Parça İzle... Sevilen dizi yeniden başladı. İlk bölümünde büyük bir soyguna imza atan oyuncular, yine beklenen performansı ortaya koydu.

Google Haberlere Abone ol
La Casa De Papel 3. Sezon 1. Bölüm Türkçe Full Tek Parça İzle

La Casa De Papel 3. Sezon 1. Bölüm 18 Temmuz 2019 Perşembe günü itibariyle Netflix üzerinden yayınlandı. Karakterlerinin her biri dünyanın farklı başkentleri ve ünlü şehirlerinin isimlerini taşıyan La Casa De Papel'de İstanbul karakterine de yer verileceği konuşuluyordu. Ancak dizinin yapımcılarından gelen açıklamada aslında İstanbul karakteri değil de Ankara isimli bir karakter düşündüklerini ancak son anda vazgeçtiklerini söyledi.

Netflix'in heyecanla beklenen dizisi La Casa de Papel'in 3. sezonu bugün başladı. La Casa de Papel'in 3. sezonu ise 8 bölümden oluşuyor.

LA CASA DE PAPEL SON BÖLÜM TÜRKÇE FULL TEK PARÇA İZLE

La Casa De Papel 3 Sezon 1 Bölüm Türkçe dublaj

Netflix'in heyecanla beklenen İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 3. sezonu bugün itibariyle başladı. Tüm dünyada yankı uyandıran soygun dizisi Forbes'a göre, 2018’deki yayın platformunda en popüler yabancı dizi olan La Casa de Papel'in 3. sezonu heyecanla bekleniyordu. 

İlk iki sezonu da Netflix'te yayınlanmış, tüm dünyada yankı uyandırmış olan La Casa de Papel'e 3. sezonunda yeni üç karakter eklendi. Geçen sezon polis Raquel Murillo olarak rol alan Itziar Ituno ve yeni katılan karakterlere de şehir isimleri verildi. 

La Casa de Papel’in üçüncü sezon sloganı “tatil bitti” olarak belirlendi, bu da Tokyo, Rio ve Profesör'ün kimlikleri ortaya çıktıktan sonra İspanyol hükümetinin veya başka birinin soygun için peşinden geleceği anlamına geliyor.

Yeni sezon fragmanında Berlin hayranları bir sürprizle karşılaşmıştı. İkinci sezonda veda ettiği düşünülen Berlin (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor, bu da yaşadığı beklentilerine neden oluyor. Berlin'in yaşayıp yaşamadığı ise bugün cevap bulacak. 

Ayrıca Denver'ın babası olan Moskova, polis tarafından vurulduktan sonra öldü. Helsinki, bazı rehinelerin yaralanmasından sonra rahatsız olduğu için Oslo'nun hayatını sonlandırdı. İkinci sezon sonunda en şaşırtıcı veda ise Berlin’den geldi. Kurşunların hedefi olan Berlin’in öldüğü düşünülmüştü ancak 3. Sezon fragmanları kafalarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar