Kuzgun final bölümü canlı izle - Son Bölüm Tek Parça

Kuzgun final bölümü 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle son kez hayranlarının karşısına çıktı. Geçen sezon başlayan dizi beklenmedik bir şekilde final kararı aldı. Bu akşam son kez yayınlanacak olan dizide birçok konu kapanmış olacak. Kuzgun son bölüm izleyenler Kuzgun ile Ferman'ın satranç gibi oynadıkları oyunlara tanıklık edecekler. Çünkü, Kuzgun, Ferman'a karşı hamle üzerine hamle yapıyor. Ferman ise Kuzgun'un her hamlesi karşısında deliye dönüyor. Son olarak ise Kuzgun'un Güneş ile ilgili hamlesi Ferman'ı delirtiyor. Dila ise Ferman'ı sakinleştirmeye çalışıyor. Öte yandan Dila da Kuzgun'un yaptığı hamleler karşısında zor durumda kalıyor. Çünkü hala sevdiği kişi Kuzgun'dur.

Google Haberlere Abone ol
Kuzgun final bölümü canlı izle - Son Bölüm Tek Parça

Kuzgun final veya 21. Bölüm 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle Star TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Kuzgun final seyircileri tarafından sürpriz oldu. Çünkü final yapacağı tahmin edilmiyordu. Kuzgun son bölüm izleyenler Kuzgun ile Ferman'ın satranç gibi oynadıkları oyunlara tanıklık edecekler. Çünkü, Kuzgun, Ferman'a karşı hamle üzerine hamle yapıyor. Ferman ise Kuzgun'un her hamlesi karşısında deliye dönüyor. Son olarak ise Kuzgun'un Güneş ile ilgili hamlesi Ferman'ı delirtiyor. Dila ise Ferman'ı sakinleştirmeye çalışıyor. Öte yandan Dila da Kuzgun'un yaptığı hamleler karşısında zor durumda kalıyor. Çünkü hala sevdiği kişi Kuzgun'dur. Kuzgun'ın akıllıca hamleleri karşısında Ferman da Kuzgun’a karşı hamleler yapmaya başlayacak. Kuzgun ve Cihan, Ferman’ın verdiği önemli bir açık üzerine Kuzgun’un mekanını basanların peşine düşecek. Neşe’nin anlattıkları karşısında yaşadığı sarsıntıyı atlamayan Meryem, beklenmedik bir anda kendini Ferman’la karşı karşıya bulacak. Şermin, Seda ile ilgili öğrendiği gerçeği Ferman’a ulaşmak için bir koz olarak kullanmaktan sakınmayacak. Fırat’ın sakladığı büyük sırrın ekranlara geleceği bölümde Kuzgun, Dila’nın Ferman’ın gerçek yüzünü görebilmesi için elinden geleni yapacak. Dila ve Ferman’ın geçmişi sık sık hatırladığı anlarda Ferman’ın Dila’ya verdiği söz merakla beklenirken, bölüm finalinde Dila’nın öğreneceği şoke edici gerçek ise nefesleri kesecek.

KUZGUN 21. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Kuzgun, kahvesinin taranmasının ardından Ferman ve Dila ile yeniden yüzleşecek. Bu yüzleşme esnasında gerilim artacak. Öte yandan Meryem, Neşe’nin verdiği mektup karşısında hayatının en büyük şokunu yaşar. Büyük bir acıyla yüzleşen Meryem, öğrendikleri karşısında ne yapacağını bilemezken tam bu sırada Kuzgun’un eve gelmesi gerginliği tırmandırır. Kumru da bu ana tanık olurken, annesinin herkesten büyük bir sır sakladığını keşfedip peşine düşecek. Ferman’la kentsel dönüşüm işinde ortak olan Kuzgun, konutlardan bazılarının açık artırmaya çıkılacağını öğrendiğinde deliye dönecek. Dila ve Ferman’la yeniden karşı karşıya gelen Kuzgun’un kahvesinin taranması tansiyonu yükseltecek. Kuzgun’a gittikçe yaklaşan Güneş’in devamlı evden uzakta vakit geçirmesi Neşe ve Ferman’ın dikkatini çekecek. Kuzgun da aslında Güneş’i tanımadığını fark ederken yaşanacak büyük yüzleşme gerilimi tırmandıracak.

Sezon finalinde bütün dengeler değişti ve üzerinden bir yıl geçti Dila ortalardan kaybolmuştu ki Kuzgun sonunda izine ulaşır. Ancak artık eskiden kalma büyük bir düşmanla gerçekte yüzleşme vaktidir. Ferman artık yüzünü gösterir. Ferman ve Kuzgun artık Dila için karşı karşıya gelecektir. Dila ise Kuzgun ile artık olamayacağını söyler. 

Kuzgun Dila'yı yeniden kazanmak için elinden geleni hatta daha fazlasını yapmaya kararlıdır. 

Tam Dila ve Ferman Koruoğlu'nun nişanlandığı gece Dila'yı kaçıran Kuzgun Dila'dan hiç beklemediği şekilde istenmediğini duyar. Artık seninle olmak istemiyorum diyen Dila Kuzgun'uy yerle bir etmiştir. Öte taraftan Ferman ve Ali'nin ortaklığında devam eden inşaat şirketi Kuzgun'un bulunduğu mahallede kentsel dönüşüm çalışması adı altında inşaat çalışması yapmak ister ancak burada bulunan mazlumları korumak için Kuzgun hepsini özellikle Dila'yı rahatsız edecek bir adım atacaktır. Başka biri adı altında Ferman ve Ali ortaklığında devam eden şirkete hissedar olan Kuzgun Dila'yı geri kazanmaya ve Ferman'ı yok etmeye kararlıdır. Kuzgun ve Dila aşkının ne olacağı konusunda izleyici merak içinde bırakıldı. Kuzgun son bölüm izlemek isteyenler için:

KUZGUN 18. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KUZGUN 16. BÖLÜM İZLE

Heyecan dolu sezon bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Kuzgun sezon bölümü heyecan dolu bir şekilde izleyicilerine veda etti. Kuzgun'da Ali başına gelenlerden Kesik'in kardeşine sığınır ancak Kesik'in kardeşini abisinin katili Ali'den intikam alma zamanı geldiğini söylerek Ali'yi bıçaklar. Öte taraftan Dila Behram'ı öldürmek için yola çıkar ancak Kuzgun'da Behram'ı öldürmenin peşindedir. Kuzgun Behram'ı vurur. Ancak Kuzgun'u bekleyen acı bir şey vardır. Dila gözlerinin önünde kendini vurur. Peki Dila ölecek mi? Kuzgun izleyicileri yeni sezonu merakla beklemeye başladı.

Kuzgun sezon finalinde düğümler birbir çözülüyor. Ali Kartal'ın cinayet işlediğini polislere ihbar eder. Kumru abisini polise teslim olmak için ikna etmeye çalışır. Ancak ikna edemez Kartal kaçar. Diğer taraftan Kuzgun annesini Behram'ın kaçırttığını öğrenir ve peşine düşer. Behram'ın peşine düşen sadece Kuzgun değildir. Dila Behram'ı öldürmek için hana gelir. Son anda yetişen Kuzgun Dila'yı Bahram'ı vurmaktan kurtarır ancak kendisi Behram Adıvar'ı vurarak öldürür. 

KUZGUN 15. BÖLÜM

Kuzgun son bölüm izleyenler, Dila'nın babası Rıfat'ın ölümüne tanık olacaklar. Dila babasının ölümünün ardında kim olduğunu öğrenmek için peşine düşer. Meryem Hanım ise bu işte oğlunun bir ilgisi olduğundan şüphe etmektedir. Ancak Rıfat'ı onun öldürmediğini öğrenir. Dila ise Kuzgun'a bunu sormaktan çekinir. Ya ben öldürdüm derse diye çekinir. Kuzgun ise Dila'yı böyle bir günde yalnız bırakır.

Kuzgun 15. bölüm izleyenler Dila'nın bir taraftan babasının acısını yaşarken diğer taraftan kardeşi ali'nin içerde olması ile uğraşacaktır. Öte taraftan Kuzgun'un Dila'dan uzak durması da içini acıtacaktır. Rıfat'ın cenazesine izinli gelen Ali kardeşine Behram'ın onları sattığını kendilerine yeni bir müttefik bumaları gerektiğini söyler. Ferman Koruoğlu ile iletişime geçmesi gerektiğini söyleyen Ali Dila'ya yıkılmaması gerektiğini söyler.

KUZGUN 14. BÖLÜM

Kuzgun'un Dila ile ilgili şüphelerinin peşinden giderek Dila'nın polis ile görüştüğünü gördü. Dila'nın ihanetinden korkan Kuzgun gördükleri karşısında yaşadıkları güzel sabahı unuttu. Aklında ve gözünde tek şey Dila'nın ihaneti oldu. Behram Adıvar Dila'ın bu ihaneti karşısında bir plan yapar ve büyük bir sevkiyat işinde Dila'nın tek başına hareket etmesini ister. Dila bu büyük sevkiyatla baş başa kalmıştır. Ardında iz bırakmak istemeyen Dila bunun yollarını arar. Kuzgun 14. Bölüm izleyenlerini ekrana kilitledi.

Kuzgun son bölüm Dila ve Kuzgun aşkının çıkmaza girmesine sahne oldu. Dila tüm aşkı ile polisle işbirliği yapmaktan vazgeçer ancak Kuzgun bunun farkında olmadan Dila'nın kendinisine bir kez daha ihanet ettiğini düşünür. Behram Adıvar Dila'yı büyük bir işe sürükler. Yapılan işlemlerde Dila tek başınadır ancak Ali'nin yardımı ile üstesinden gelmeye çalışır lakin Kuzgun yapılan tüm işlemleri uzaktan takip eder.

KUZGUN 13. BÖLÜM

Bora Dağıstanlı'nın Dila'yı alıkoymasına tanıklık etti. Son anda yetişen Kuzgun Dila'yı Bora'nın elinden kurtarabilecek mi? Ancak Dila'nın ondan büyük bir sır sakladığını söyleyen Bora Dağıstanlı onu serbest bırakması için Kuzgun'a yalvarır. Son anda Dila ve Kuzgun bayıltılır ve Bora Dağıstanlı öldürülür. Bora Dağıstanlı Dila'nın büyük bir sırrı olduğunu söyleyerek Kuzgun'u durdurmaya çalışır. Ancak o sırada içeri girenler Kuzgun ve Dila'yı bayıltarak Bora Dağıstanlı'yı öldürüp ortadan kaldırırlar. Ancak Bora'nın son söyledikleri Kuzgun'un kulağında kalır ve Dila'nın ihanetinin ne olduğunun peşine düşer. Çocukluktan kalan günlüğün peşine düşen Kuzgun çocukluğunda hayatını mahfeden paketi Dila'nın koyduğunu öğrenir. Bunu öğrendiğinde onu kaybedeceğini düşünen Dila perişan olur. Ancak beklediği gibi Kuzgun ondan vazgeçmez aksine birbirlerine daha da bağlanırlar. 

Dila'nın doğum günü için tıpkı günlüklerinde yazdığı gibi ağaçtan bir kulübe yapan Kuzgun Dila'ya büyük bir doğum günü süprizi yapar. 

KUZGUN 12. BÖLÜM

Kuzgun'un ailesini korumak için Dila ile birlikte Meryem Hanımın evine yerleşmesine tanıklık edecek. Behram Adıvar namı diğer Derviş'in torunu olduğunu öğrenen Kuzgun'un işleri dahada zorlaşır. Girdiği bataklığın içinde debelenen Kuzgun ailesini kötülüklerden koruyabilecek mi? Dila'nın ihanetini ortaya çıkarmaya çalışan Bora Dağıstanlı ile nasıl bir savaşın içine girecek? Yıllar önce Dila'nın evlerine uyuşturucu paketi koyduğunu öğrenen Kumru zaten arasının iyi olmadığı Dila'ya karşı nasıl bir tavır sergileyecek. Kuzgun son bölüm izleyicileri merakla bekliyor

Behram Adıvar'ın aslında dedesi olduğunu öğrnen Kuzgun'un nasıl davranacağı merak ediliyor. Öte taraftan ailesi ile tehdit edilen Kuzgun onları korumak için Dila'yı da alarak Meryem hanımın evine geçici bir süreliğine yerleşir. Annesi Meryem hanım bütün yaşananlara aslında Dila'nın çocukken yaptığı ihanetin sebep olduğunu bilmesi ona karşı tavırlı olmasına sebeptir. Annesi ve Dila'nın konuşmalarını duyan Kumru Dila'nın büyük ihanetini öğrenir. Diğer taraftan bu ihaneti ortaya çıkarmakla tehdit eden Bora Dağıstanlı vardır. Kuzgun 12. bölüm heyecan dolu sahneler yer alacak.

KUZGUN 11. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kuzgun 11. Bölüm 24 Nisan 2019 Çarşamba saat 20.00 itibariyle ekranlarda. Kuzgun son bölümde Kuzgun'un babasının ölümüne dair ipuçlarını birleştirerek yolunun Derviş'e çıkmasına tanıklık edecek. Kuzgun annesine 20 yıl öncenin hesabını sorar. Onu affetmek istediğini ancak 20 yıl önce annesinin ağzından çıkan Kuzgun adını bir türlü unutamadığını gözyaşları içinde annesine anlatır. Kuzgun'un 20 yıldır yaşadıklarını annesine gözyaşları içinde anlatması Kuzgun 11. bölüm izleyicisine duygusal anlar yaşattı. Kuzgun dila ile birlikte katıldığı düğünde bir cinayete şahit olur ancak maktumun çalan telefonuna bakan Kuzgun telefonda babasının ölmediğini duyar ve mezarı kazmaya gider. Kuzugn 11. bölüm izleyicileri Kuzgun'un zor anlarına tanıklık etti.

Kuzgun babasının ölümünün aydınlanması için elindeki ipuçlarını ve imkanları birleştirir ve yolu Derviş'e çıkar. Diğer taraftan Dila ve Kuzgun arasındaki çekim iyiden iyiye kendini göstermeye devam eder. Dila ve Kuzgun'un birbirlerine olan aşkı her güçlüğü yenecek midir? Kuzgun 11. bölümde annesine geçmişin hesabını sorar. Annesinin 20 yıl önce düşmanlarına Kuzgun'un adını vermesi Kuzgun'un içinde yara olarak kalmıştır ve annesinden bunun hesabını sorar. 

Kuzgun annesinin evi satılık yaptığını öğrenince annesine gidip borç benim borcum bu ev babamın kralı gelse sattırmam diyerek rest çekti. Babasının nasıl öldüğünü annesine soran Kuzgun ve annesi arasında duygusal konuşmalar yaşandı.

Öte taraftan Kudret Kuzgun'un neyin peşinde lolduğunu öğrenebilmek ve Behram Adıvar'a ulaşabilmek için Dila ile işbirliği yapmaya devam eder. Dila'nın asistanı Selçuk aracılığı ile iletişimini sürdüren Kudret Kuzgun'un istediği belgeleri de Selçuk ile Dila'ya gönderir. Ancak Kuzgun Dila'yı Selçuk'tan kıskanmaya başlar.

KUZGUN 10. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kuzgun 10. Bölüm izleyenler son sahnede uğradıkları silahlı saldırı sonucu Bilgin ailesi büyük bir şok yaşar. Dila Kuzgun'a doğrultulan silahın önüne kendisini atar. Ağır yaralanan Dila'yı kollarına yığılmış bulur. Bu durum Kuzgun'un üzerini bastırdığı duygularının üste çıkmasına sebep olur. Kuzgun son bölüm izleyicileri Dila'nın vurulmasının ardından yaşanan olaylara kilitlendi.

Kuzgun 10. bölümde en çok merak edilen isim Behram Adıvar'ın aslında kim olduğu oraya çıktı.

Dila'nın vurulasının intikamını almak için Ali ile birlikte bir plan kuran Kuzgun'un amacı asıl isim Behram Adıvar'ın onu bulmasıdır  ve düşündğü gibi de olur sonunda Behram Adıvar'a ulaşır ancak Kuzgun gördüğü kişi karşısında şok eden gerçeklerle de yüzleşir. Kuzgun 10. Bölüm izleyin:

KUZGUN SON BÖLÜM İZLE

KUZGUN 9. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA 

Dila ve Kuzgun'un evlilik masalına tanıklık edecekler. Behram Adıvar'ın talimatı ile gerçekleşen evlilik gerçeğe dönecek mi Kuzgun izleyicisi merak ediyor. Dila'nın isteği ile Rıfat Bilgin'in evine taşınan Kuzgun ve Dila için artık her şey daha da zorlaşacak. Derviş'in isteği de bu evliliğin gerçek bir evlilik olması yönünde.

Kumru'nun çalıştığı gazeteyi satın alan Şermin Dağıstanlı Kumru'nun önüne abisinin Şeref Dağıstanlı'yı vurduğu görüntülerini koyar ve haber yapmasını ister. Ancak Kumru işin aslını astarını araştırı ve Şeref Dağıstanlı'nın ölüm sebebinin vurulma değil hastanede fişinin çekilmesi olduğu gerçeğini ortaya çıkarmıştır. Böylece abisini haber yapmaktan kurtuldu ve bunu abisine söylemek için Kuzgun'un mekanına gider. Abisine durumu anlatan Kumru abisinin duvarlarını yıkar ve sonunda abi kardeş sarılarak yılların hasretini giderirler.

Bora Dağıstan'lı Kuzgun ve Rıfat'ın ailesinden intikam almak için Şermin ile işbirliği içinde plan kurar. Şermin sabah kahvaltısını bahçede hazırlatır Bora'nın planı herkes bahçedeyken Dila hariç herkesi öldürtecektir. Adamlarını Dila'ya zarar gelmemesi konusunda iyice tembihleyen Bora'nın amacı Kuzgun'u yok ederken Rıfat'ın tüm ailesini ortadan kaldırmaktır. Ancak hesap etmediği birşey vardır. Dila Kuzgun'u korumak için Kuzgun'un önüne atılır ve vurulur.

KUZGUN 8. BÖLÜM İZLE FULL HD

Kuzgun 8. Bölüm izleyenler Rıfat Bilgin'in lojistik firmasında çıkan uyuşturucalardan sebep içeri gitmesine tanıklık etti. Kuzgun artık babasının intikamını almıştır. Ancak bu düzeni bozmaya ve büyük ismide yerle bir etmeye kararlıdır.

Rıfat'ın hapse girmesi ile artık babasının koltuğuna geçme kararı alan Dila ve Kuzgun karşı karşıya gelir. Bütün işlerden artık Dila sorumlu olacaktır. Behram Adıvar Dila'yı seçti. Ali bu durumu babası Rıfat'a iletir babasıda Dila'nın mutlaka sevkiyatı yapması gerektiğini söyler. 

Bu arada Kuzgun son bölüm izleyicileri derviş ve Dila'nın buluşup konuşmasına tanıklık eder. Derviş Behram'ın mutlaka bu sevkiyatın yapılmasını istediğini Dila'ya iletir ve paravan şirket olarak Kuzgun'un şirketinin kullanılmasını söyler. Fakat Dila buna kesinlikle karşı çıkar. Fakat Derviş dila'ya göz dağı vererek başka çaresi olmadığını söyler.

Bora Dağıstanlı, Behram Adıvar'la yüzyüze gelir. Adıvar'dan Rıfat Bilgin'in içerde korunmasını ister. Aynı zamanda düzene çomak sokan KuzgunCebeci'nin de cezalandırılmasını ister. Behram Adıvar ise Kuzgun cebeci'nin verilen görevi yapabildiği takdirde icazet almaya aday olduğunu söyler. Bora duydukları karşısında ne yapacağını bilemez. Aynı zamanda Behram Adıvar Dila Bilgin'in de önce itaat etmeyi öğrenmesi gerektiğini söyledi. Kuzgun izleyicileri son bölümde heyecan dolu dakikalar yaşadılar.

Öte taraftan Kumru öldürülen Şeref Dağıstanlı ve Ayhan'ın katilinin peşine düşmüştür. Parçaları birleştirmeye çalışan Kumru cinayetin ardında abisinin olup olmadığını ortaya çıkarmak için uğraşır.

Derviş Kuzgun'a Behram'dan gelen bir not iletir. Notta 'Yanımda yer almak istiyorsan Dila Bilgin'i ya öldür ya evlen' yazıyordu. Derviş Kuzgun'a bu işi halletmeden sakın yanıma gelme der. Kuzgun son bölüm izleyicileri Kuzgun'un bunca olan şeyden sonra Dila'yı evlenmeye ikna edip edemeyeceğini merak ediyor.

Kuzgun 8. bölüm izleyicileri için burada: 

Kuzgun 8. bölüm izle full hd tek parça

KUZGUN 7. BÖLÜM İZLE FULL HD 

Kuzgun son bölüm izleyicileri Kuzgun ve Kartal'ın karşı karşıya gelmesine şahitlik etti. Kartal'a yanlışlık olduğunu tamirhanede Kartal'ın olduğunu bilmediğini söyledi. 

Kuzgun 7. Bölüm izleyenler Rıfat'ın nezarete düşmesini gördü. Dila ise babasını içerden çıkarmak için elinden geleni yapacaktır. Rıfat Bilgin Dila'ya Behram Adıvar'ın onu gözden çıkardığını aksi takdirde orada olmayacağını söyledi. Dila duyduğu isim karşısında şaşkınlık içinde babasının nasıl bir işe bulaştığını anlamakta güçlük çeker. Diğer taraftan Ali malları Kartal'ın dükkanına yığar. Dila ise ne pahasına olursa olsun babasını kurtarmak için söz verir. Suçu şöförlerin üzerine yıkmaya karar vererek babası ile işbirliği yaparlar. Ancak Kuzgun yapabilecekleri planları bir adım önceden sezerek önlemini alır ve Rıfat Bilgin'in hapis cezası almasını sağlar. Dila'da babası ile işbirliği yaptığı için meslekten men edilme cezası almak ile karşı karşıya kaldı.

Kuzgun son bölüm izleyicileri Bora'nın Rıfat'ın sevkiyat bilgilerini Kuzgun'un ele geçirdiğini Dila'ya söylediğine tanıklık etti. Dila bunu öğrenince dünyası başına yıkılır.

Dila ailesini de karşısına alınca çareyi evi terk etmekte bulur ancak tam evi terk edeceği sırada alacağı not Dila'yı bambaşka bir pozisyona sürükleyecektir.

Kuzgun yeni bölüm ilk sahne izleyenler Kuzgun'un Dila ile evlenmeleri gerektiğini söylemesi üzerine yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. 

KUZGUN 6. BÖLÜM FULL HD İZLE

Dila babasının karşılığı olmasada yaptığı için Kuzgun'a tüm varlığını vermeyi teklif eder mal varlığını alıp tamamen yollarını ayırmak ister. Ancak Kuzgu bunu kabul etmez Dila'nın hazırladığı evrakları yırtıp atar.

Kuzgun son bölüm heyecan dolu sahnelerle devam ediyor. Kartal Ali tarafından tır sevkiyatının yapılacağı gün işe alındı. Ali tır sevkiyatına Kuzgun'un müdahalesi olması durumunda Kartal'ın da başının da belaya girmesi için bu işi Kartal'a verir. Ancak son anda Kartal'ı sevkiyatın yapılacağı yerde gören Kuzgun Kartal'ı zorla ordan uzaklaştırır. Tır sevkiyatını polise ihbar eden Kuzgun, Rıfat Bilgin'i hapse attırmak ister. Kardeşlerinin Bilgin'lerin pisliklerine bulaştırmak istemez.

Kuzgun 6. Bölüm izleyenler Ali'nin adamları Kuzgun'u feci şekilde dövdüğüne şahitlik eder. Yerde baygın haldeyken abisini gören Kumru annesine haber verir. Annesi sabaha kadar Kuzgun'un başında bekler. Bu karışıklıktan faydalanarak Ali'nin onun için ayarladığı sevkiyat işine gider. Polislerin baskınından habersiz olan Kartal'ın başına iş mi açılacak. 

Kumru Derviş Cevheri'nin peşine düşmüştür. Bu durumda Derviş nasıl davranması gerektiğini bilemez Yusuf Cebeci'nin mezarına gidip dertleşir. Derviş'in adresini bulan Kumru adresi annesine verir. Meryem Hanım Derviş'e gider. Kuzgun son bölümde Meryem Hanım Derviş'ten Kuzgun'u girdiği yoldan döndürmesi için ondan yardım ister. Ancak Derviş artık Kuzgun'u bu yoldan kimsenin döndüremeyeceğini söyler.

Öte taraftan Kuzgun lojistik araçlarındaki uyuşturucuları ihbar eder ve yapılan baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilir. Sabah Rıfat'ın evine giden Kuzgun Rıfat polis tarafından alınırken şahit olmak ister. Kuzgun izleyenler polis ekiplerinin gelip Rıfat Bilgin'i götürdüğüne şahitlik etti.

KUZGUN 5. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kuzgun son bölüm izleyicileri Kuzgun ve ailesinin hayatını mahfeden çete reisi Şeref Dağıstanlı önceki bölümde Kuzgun tarafından öldürüldüğüne şahit olmuştu. Kuzgun 5. Bölüm izleyenler Şeref'in oğlu Bora Dağıstanlı'nın babasının ölümünden sonra sahneye çıkmaya başladığını izledi. Babasının kim tarafından neden öldürüldüğünü araştırmaya başlayan Bora, Dila'dan da yardım almaya çalışır. Bora Dağıstanlı'nın asıl amacı Dila'yı Kuzgun ve Rıfat'ın önüne atmaktır. İşi adaletle çözmek istediğini söyleyerek Dila'nın gözünü boyayan Bora öte taraftan babasının hayatına karşılık Kuzgun'un annesini kaçırtır ve Kuzgun'un gelmesini bekler. Meryem'in ortadan kayboluşu Kumru ve Kartal'ı telaşlandırır. Kumru Kuzgun'un kapısına dayanır ve annesinin hesabını sorar. Annesinin Kuzgun için yıllardır ne çektiğini de hesap sorarak söyleyen Kumru abisinin yakasına yapışır. Kuzgun ilgilenmiyor gibi gözüksede çocukluk hayali onu rahat bırakmaz ve annesini kurtarması gerektiğini fısıldar. Kardeşlerinden annesinin Beykozda bir lokantaya ölçü almaya gittiğini öğrenen Kuzgun annesinin nereye götürüldüğünü anlayarak yola çıkar. Kuzgun izleyicisinin nefeslerini tutarak izlediği sahneler yaşandı.

Ancak Kuzgun Bora Dağıstanlı'yı hiç ummadığı yerden vuracaktır. Bora Kuzgun'un restorana geleceğinden emin bir şekilde beklemektedir ancak Kuzgun'dan gelen bir mesajla Meryem Hanımı evine gönderiri ve bulunduğu yerden fırlar gider. Kuzgun Bora'nın en zayıf noktasından yakalar ve Bora evine geldiğinde Kuzgun'u oğluna kitap okurken bulur. Kuzgun Bora'ya açık ve net şekilde babasını kendisin öldürdüğünü söyler ve başka insanlarla uğraşmamasını onun asıl meselesinin onunla olduğunu söyleyerek adeta meydan okur. 

Diğer taraftan Dila, Şeref Dağıstanlı davasında ipin ucunun Kuzgun'a çıktığını bulur ve Kuzgun'un da itiraf etmesiyle vicdanı, aşkı ve adalet duygusu ile arada sıkışır kalır. Ancak adalet duygusu ağır basan Dila Dağıstanlı'nın katilinin Kuzgun olduğunu savcılığa söyler.

Kuzgun son bölüm sizleyicileri Kuzgun'un en yakın arkadaşı Kesik'i toprağa verişine şahşt oldu. Kuzgun yeni bölüm heyecanlı dakikalar ile izleyicisinin karşısına çıktı. 

Bora DAğıstanlı babasıın ölümünün peşine düştü. Kumru'da onlarınpeşini bırakmamaya kararlıdır. Öte taraftan Kartal ve abisi Kuzgun karşılaştı ancak Kuzgun ailesine karşı tavrını sürdürmekte kararlıdır. Kartal ise bu açığı kapatacağını söyler ve abisinden kolay kolay vazgeçmez. Ancak Kumru abisine tamirhanenin hesabını sorar Kuzgun siz benim ailem değilsini diye sokak ortasında bağırır. 

Şeref Dağıstanlı'nın ölümü her şeyi altüst etmiştir artık sahnede Şeref'in oğlu Bora Dağıstanlı vardır. 

Dila yıllar sonra çocukluğunun geçtiği eve girer. Meryem'le Kumru hakkında konuşmak isteyen Kumru o eve çocukluğunun mutlu geçtiği eve girer ama Meryem eski günleri ve onun yaptığı ihaneti yüzüne vurur. Zor anlar geçiren Dila Meryem'e Kumru'nun Dağıstanlı cinayetinin üstüne gittiğini ve başına iş alacağı konusunda Meryem'i uyarır.

Kuzgun'a olan aşkını ona bir doğum günü süprizi ile ititraf eden Dila beklediği ve umduğu karşılığı alamaz. Ancak Bora Dağıstanlı Dila'yı takip etmektedir. 

Ali Bora Dağıstanlı'ya babasının katilinin Kuzgun olduğunu söyler.

KUZGUN 4. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KUZGUN SON BÖLÜMDE ÇALAN ŞARKI - NİLİPEK- SON MEKTUBUM

KUZGUN 3. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

20 yıllık kayıp bir hayattan sonra İstanbul'a dönen Kuzgun Rıfat'tan intikam peşine düştüğünde bu uğurda feda edeceklerinin farkında değildir. En yakın arkadaşı Kesik'i bu yolda kurban veren Kuzgun artık Rıfat Bilgin'e daha da öfkelidir. Bir taraftan babasının ve kaybolan 20 yılının intikamı şimdi bir de Kesik'in intikamı ile yanıp tutuşan Kuzgun diğer taraftan da Dila'ya olan aşkı ile de çıkmazdadır. 

Öte taraftan Kuzgun'un kız kardeşi atölyeyi abisi Kartal'da içinde iken yakanın Kuzgun olduğunu öğrenir ve abisi ile daha tanışmadan onun aslında dönüşünün sadece intikam olduğunu ve aslında annesi ve kardeşlerinin de Kuzgun için birşey ifade etmediğini anlar. Annesi ile sabırla hergün Kuzgun'un kapısına yemesede yemek bırakmaya ve onu beklemeye devam eder. Kartal'da abisi ile karşılaşacağı ilk anın heyecanı içindedir. Yıllardır onu bir an olsun akıllarından çıkarmadıklarını abisine söylemenin hayalini kurar. 

Dila Kuzgun'a olan aşkı ve içinde yaşadığı vicdan azabınında sebebi ile Kuzgun'un peşini bir an olsun bırakmaz. Kesik'in ölümü ile Kuzgun'a bir darbe daha vurdukları için yine vicdan azabı duyan Dila bu işin peşini bırakmayıp Kesik'in ölümünün ardında aslında kimlerin olduğunu ortaya çıkarmak için uğraşır. 

Kuzgun 2. Bölüm İzleyenler Akça'nın yani diğer adıyla Kuzgun'un 20 yıl aradan sonra yeniden döndüğü İstanbul'daki ilk icraatlarına tanıklık edecek. Kuzgun ilk bölümde, Akça İstanbul'a dönmüştü, ancak kendisini davet eden babasının eski dostu ve ona ihanet eden arkadaşı Rıfat Ilgın ile görüşmeye henüz gitmemişti. Şimdi ise muhtemelen Rıfat Ilgın'ın yanında işe başlayacak. Kuzgun ilk bölümde Nevşehir'e giderek Akça ile tanışan Dila, onun istanbul'a dönüşünde bu kez onun Kuzgun olduğunu anlıyor. Akça, da Kuzgun olduğunu ilk kez itiraf ediyor. Dila ise ona sarılarak, onu tanımadığı için özür diliyor.

Rıfat oğlunu Nevşehir'e neler olup bittiğini öğrenmesi için yollar. Özellikle neden Kuzgun'un Dila'nın koruması olduğunu bu işte bir parmağı olup olmadığını öğrenmesini ister. Rıfat Kuzgun'dan bir şekilde kurtulmanın planını yaparken. Kuzgun'un annesi Dila'yı mahallede görünce adeta delirir ve geçmişin hesabını sorar. Çocukken saklambaç oynadıkları sırada Kuzgun'ların evine babası Yusuf'un başına derde sokup bütün aileyi paramparça edip dağıtan paketi Dila'nın koyduğu ortaya çıkar. Dila yıllarca kendini bu yüzden suçlu hissetmiştir.

Kuzgun son bölüm izleyenler, Kuzgun ve annesinin karşılaşma sahnesinde duygusal anlar yaşayacak. Annesine yıllar önce yaptığı seçimi hatırlatan Kuzgun uğruna birini ldürdüğün iki evladın var senin hadi onlara git diyerek annesini tersledi.

Rıfat'ın deposunun yanmasının ardında Kuzgun'un kardeşi Kartal olduğunu öğrenir. En tepedeki isme ulaşmaya çalışan Rıfat'ın ne yapacağı merak ediliyor.

Dila Kuzgun'un geçmişini neler yaşadığını araştırıken 8-10 yaşlarındayken sol böbreğinin organ mafyası tarafından çalındığını öğrenir.

Rıfat Kuzgun'un ona bağlılığını ve babası gibi olmadığını ispat için ondan kardeşinin dükkanını yakmasını ister. Kuzgun kardeşinin de içerde olduğundan habersiz bir şekilde Rıfat'ın dediğini yapar ancak olanlara Dila şahit olmuştur. Kartal'ın içerde olduğunu fark eden dila yangının içinden Kartal'ı kurtarır.

Ali Kesik'i tam konuşturmak üzereyken Dila gelip Ali'yi durdurur. Kesik'i serbest bıraktıran Dila gizliden peşine düşer tek bilmek istediği Kuzgun'la buluşup buluşmayacağıdır. Gittiği konuma giden Dila Kuzgun'la buluştuğunu kendi gözleriyle görür ve böylece Kuzgun'un gerçekten intikam iin döndüğünü anlar.

KUZGUN 2. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KUZGUN 1. BÖLÜM FULL İZLE - İLK BÖLÜM TEK PARÇA

Star TV'de 13 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşan olan Kuzgun dizisi, hüzünlü bir hayat hikayesini ekrana taşıyor. Can dost iki polisin, menfaat karşısındaki sınavları ve bu sınavın sonucunda ortaya çıkan tabloyu konu alan dizi hüzünlü hayat hikayeleriyle dolu. Kuzgun dizisinde doğruluğun, dürüstlüğün, namusuyla görevini yapmanın ne kadar ağır bedeller gerektirdiğini ortaya koyuyor.Dürüstlük, doğruluk ve cesaretin ağır bedeller ödendiği dizi can dost olarak bilinen iki polisin hayat hikayesiyle başlıyor.

Kuzgun ilk bölümde, küçükken bindiği herhangi bir otobüsle geldiği Nevşehir'de kendine göre bir hayatı bulunan Kuzgun'un düzeni şehre gelen zengin ve güzel kızın ziyaretiyle birden değişiverir. Kuzgun, şehre gelen bu zengin ve güzel kızın kim olduğunu aslında biliyor. Babasının can dostu ancak onu hapse attıran, hayatlarını mahfeden eski polis yeni karanlık işlerin adamı Rıfat Ilgın'ın kızı. Kuzgun, bu zengin ve şımarık kızı Dila Ilgın'a bir süre komalık yapar, onu tehlikelerden korur. 

Dila yapmış olduğu yardımlarla medyada adından söz ettirmektedir. Kuzgun yıllardır içinde büyüttüğü duyguları artık taşıyamaz ve bir şekilde Dila'nın Nevşehir'e okul yardımında bulunmak için gelmesini sağlar. Herşeyden bihaber şekilde Nevşehir'e gelen Dila burada Akça ile tanışır. 'Çocukluğum gibi kokuyorsun' dediği Akça'nın aslında çocukluk aşkı Kuzgun olduğundan habersizdir. Dilek ağacına içinde büyüttüğü Kuzgun'a kavuşmak istediğini yazan Dila aslında yanındakinin Kuzgun olduğunu çok sonra öğrenecektir. 

Kuzgun'un kurdğu oyun tamda istediği gibi işler ve yolu yıllar önce ayrıldığı İstanbul'a geri döner. İstanbul'a döndüğünde yaptığı ilk iş babasının mezarına gitmektir. Burada babasının eski bir arkadaşı Kuzgun'a ulaşır. Kuzgun'a Rıfat'ın karşısına çıkacaksa da kimliğini gizlemeden çıkması gerektiğini söyler. Babasnın arkadaşının sözünü dinleyen Kuzgun Rıfat'ın karşısına Kuzgun olarak çıkar. 

Dila'ya gerçekte kim olduğunu söyleyen Kuzgun Dila'nın Londra'ya gitmekten vazgeçmesine sebep olur. Rıfat ise Kuzgun'a bir şans vererek hayatlarına dahil eder. Kuzgun izleyicileri daha ilk günden diziyi severek izledi ve Kuzgun 2. bölümü merakla bekliyor.

2. SEÇENEK: 

HÜZÜNLÜ HAYATLARIN HİKAYESİ

Yusuf ile Rıfat iki kıdemli polis ve çok eski dosttur. Uyuşturucu baronu Şeref Dağıstanlı'ya yönelik büyük bir operasyon düzenlerler. Şeref kurtulmak için Yusuf ve Rıfat'a yüklü miktarda rüşvet ve yanı sıra imtiyaz önerir. Yus bu teklifi sert bir şekilde reddeder. Rıfat ise Yusufla aynı düşüncede değildir ama bunu dillendirmez. Yusuf, operasyondan çok kısa bir süre sonra kendisine kurulan kumpasla tutuklanır ve meslekten men edilir. Ona pusu kuran ise can dostum dediği Rıfat'tır.

Yusuf'un cezaevine girmesi ile karısı Meryem ve üç cocuğu, hayatlarıının en acı ve en trajik sınavıyla karşı karşıya kalırlar. Bu sınavın en büyük bedelini ise Kuzgun ödeyecektir. Kuzgun ailesinden ve evinden uzakta yirmi yıl sürecek bir esaretin, acının, öfkenin ve mücadelinin içine düşecektir. Kuzgun'un sır gibi kayboluşu, Dila'yı derinden etkiler. Dila sadece en yakın arkadaşını değil, çocukluk aşkını da kaybetmiştir. Dila'nın çocuk kalbinde Kuzgun asla iyileşmeyecek bir yara olarak kalacaktır. Aradan yirmi yıl geçmiştir. Dila yıllar önce okumak için gittiği Londra'dan temelli olarak dönmüştür. Kuzgün ise Nevşehir'de korumalık yapmaktadır. 

Dila ile Kuzgun'un bu karşılaşması Nevşehir'den İstanbul'a uzanacaktır. Kuzgun çocukluğunun çalındığı şehre geri döndüğünde, sadece Dila'nın hayatını değiştirmekle kalmayacak, herkesin hayatındaki taşları yerinden oynatacaktır.

KUZGUN 2. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizi 'Kuzgun' un ilk tanıtımı yapıldı. Dizinin başrollerini ünlü oyuncu Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor.

Yapımcılığını Ay yapım Kerem Çatay ve Pelin Diştaş'ın üstlendiği dizi Star Tv ekranlarında Her Salı saat 20:00'de yayınlanması bekleniyor.Dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır İnce oturuyor. Senaristlik ise Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'a ait. 

Dizinin ismi olan 'Kuzgun' karakterine Barış Arduç hayat veriyor. Dila karakterine ise Burcu Biricik. Kuzgun: 'Benim adım kuzgun, ölümüm üç gün, yeniden doğmam yirmi yıl sürecek' sloganı ile ekranlara merhaba diyor. İlk tanıtımı bugün yayınlanan dizi daha şimdiden izleyiciden büyük beğeni topladı. 

Müthiş bir aşk hikayesini konu alacak olan dizi Şubat ayında Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

KUZGUN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Barış Arduç

Başroller: Barış Arduç, Burcu Biricik

Burcu Biricik

Oyuncular: Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler

KUZGUN İLK TANITIM - FRAGMAN İZLE

Yorumlar