Kimse Bilmez 26. Bölüm izle full HD - Son Bölüm

Kimse Bilmez 26. Bölüm 22 Aralık 2019 Pazar akşamı aksiyon ve heyecan dolu yeni sahneleriyle ekrana geliyor. Kimse Bilmez son bölümde Ali Hoca'nın başı yeni bir isimle belada. Adı "Manyak Nedim" olan bu isim Ali'nin bir zamanlar görev yaptığı teşkilattan tanıdığı kişidir. Nedim'in Ali ile hesaplaşması diziye damgasını vuracak.

Google Haberlere Abone ol
Kimse Bilmez 26. Bölüm izle full HD - Son Bölüm

Kimse Bilmezi 26. Bölüm izlemek isteyen 22 Aralık 2019 Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ATV ekranlarının karşısına geçmelidir. Çünkü aksiyon ve heyecan dolu Kimse Bilmez son bölümde Ali'nin yeni ve azılı bir düşmanı ortaya çıkıyor. Manyak Nedim lakaplı bu azılı düşmanı onunla hesaplaşmak istiyor. Ali ise şimdiye kadar uğraştığı düşmanlarının yanında şimdi Nedim ile de uğraşmak zorunda kalıyor. Nedim ortaya çıktığı ilk anda Kurtbey'i vurarak herkesin gözünü korkutur. Bu durum ister istemez Ali Hoca'yı da endişelendirmektedir.

KİMSE BİLMEZ 26. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM

Ali Hoca'nın kardeşi olduğunu bilmediği Pilot tarafından vurulması Kimse Bilmez 21. Bölüm 'e damgasını vuran sahne olacak. Çünkü, düşmanları Pilot ve Ali Hoca'yı karşı karşıya getiren yeni oyunlar kurgulamış ve sahnelemiş durumdalar. Kimse Bilmez 21. Bölüm full HD izle yenler, Ali ve Pilot'un nasıl bir tuzağa düşürlüdüğüne tanık olacaklar. Ali Hoca'nın azılı düşmanı Uygar, hem ondan kurtulmak için hem de Sevda'yı elde etmek için Pilot'u dolduruşa getirir. Pilot'a Erniko'nun Ali Hoca tarafından öldürüldüğünü söyler. Bu durum Pilot'un Ali'ye bilenmesine ve düşman kesilmesine neden olacaktır. Öte yandan Pilot'un sevdiği kız da düşmanları tarafından kaçırılmış, serbest bırakılması için ise Ali Hoca'nın öldürülmesi şartı koşuluyor. 

da hayranlarının karşısına çıkıyor. Kardeşini ararken beklemediği bir şekilde sevdaya düşen Ali'yi yeni sürprizler bekliyor. Kimse Bilmez 20. Bölüm izleyenler Uygar kabusunun bitme ihtimalinin ortaya çıktığına tanık olacaklar. Ali ile Sevda'nın arasına giren kan davası da sonunda tatlıya bağlanır, Ali, Sevda'nın babasının yaptıklarından dolayı onu suçlamanın yersiz olduğuna en başından karar vermiştir. Uygar belası ise hapse girer; ancak yine de rahat durmaz. Kurtbey'i tehdit ederek elindeki kozları kullanmaya çalışır. Ancak bu tehditleri onu hapisten kurtarabilecek mi henüz belli değil. Özlem ise yıllar sonra girdiği Ali'nin hayatından Sevda'yı çıkarmanın planlarını yapıyor. Oğluna kavuşan Ali'nin hayattaki en büyük hedefi kardeşini bulmaktı. Kimse Bilmez yeni bölümde Ali'nin kardeşiyle ilgili de yeni gelişmeler yaşanacak.

 Kimse Bilmez son bölümde Ali büyük bir şokla karşı karşıya kalıyor. Özlem, Ali'ye bir çocuğunun daha olduğunu açıklıyor. Ali, yıllar sonra kendisinden saklanan oğluyla tanışıyor. Uygar ise oğlu ile tanışan Ali'nin bu durumundan faydalanmaya çalışıyor. Çünkü Ali'nin oğluyla tanışmasından sonra hayatının tamamen başka bir yolda ilerleyeceğini düşünen Uygar, onu Sevda'dan ayırmanın yollarını açmaya başlıyor. 

Öte yandan Kimse Bilmez yeni bölümde Pilot cephesinde de işler çok karışık. Tam da her şeyi düzelterek yeni bir hayata yelken açmak üzere olan Pilot, geçmişinin karanlığından bir türlü kurtulamıyor. Düşmanları, onun en yakını olan Vedat'ı rehin alırlar. Pilot, arkadaşını kurtarmak için ister istemez yeniden elini kana bulamak zorunda kalacaktır.

Ali'nin geçmişini yeniden hatırlatan ise onun eski eşi oluyor. Ali Hoca'nın eski eşi Özlem, yıllar sonra bir anda ortaya çıkıyor. Sevda ise Özlem ile tanışıyor. Hatta Ali'nin bir oğlu olduğunu ve onun da hayatta olduğunu öğrenir. Öte yandan Ali'nin kardeşi Pilot cephesinde de işler karışık. Pilot, her şeyi ardında bırakarak çekilmek ister; ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır. Duygu açısından da zor dönemler yaşanıyor. Çünkü Duygu, Pilot ile babası arasında bir tercih yapmak durumundadır. Çünkü Duygu'nun babası Pilot'un ne iş yaptığını öğrenir öğrenmez kızını ondan uzak tutmaya karar verir. Kızını bu ilişkiden uzak tutmaya çalışan Duygu'nun babası İlhan, elinden geleni yapacaktır. Uygar ise Ali Hoca ile Sevda'nın başına bela olmaya devam ederken, bir anda Sevda'nın elindeki silahtan çıkan kurşunların hedefi olur. Kimse Bilmez yeni bölüm de yine dolu dolu geçeceğe benziyor.

Ali, bir kez daha sevdikleriyle imtihan ediliyor. Bu kez, kardeşini ortadan kaldıranlar, sevdiğini de kaçırarak, onu daha zor durumda bırakıyor. Ali, cesedin kardeşine ait olmadığını anlar. Bu işi kimin yaptığın ıaraştırmaya başlar. Öte yandan Vedat, Pilot'u kimin kaçırdığını araştırmaktadır. Uygar, Vedat'ı Ail'ye yönlendirir. Vedat, Ali ve Kurtbey'i yan yana görünce Pilot'un kaçırılmasından Ali'yi sorumlu tutar. Pilot'u geri alabilmek için Sevda'yı kaçırır. Ali, Sevda'yı kurtarmak için Pilot'u geri vermek zorundadır ancak Pilot'u alıkoyan Ali değildir.

Atv ekranlarında bu akşam yeni bir dizi başladı. Dizinin adı "Kimse Bilmez". Keremcem ve Özgü Kaya'nın başrollerinde oynadığı dizi şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Atv'nin bu sezon birbirinden iddialı yapımlarla reyting listelerinde sürekli üst sıralarda yer aldığı düşünülürse, yeni dizinin de ses getireceği tahmin ediliyor. Genç bir kız ile kendini kardeşini aramaya adamış hayırsever bir iş adamının hikayesini konu alan dizinin bu yaz seyirciyi ekran başına kilitlemesi bekleniyor. 

Yapımcılığını "Baba Yapım"ın üstlendiği dizinin yönetmeni ise Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren'dir. 

Dizinin oyuncuları ise Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal'dan oluşuyor.

KİMSE BİLMEZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Atv'de her salı akşamı saat 20.00'de ekranlara gelmesi beklenen Kimse Bilmez dizisinin künyesi ise şöyle: 

Dizinin Konusu: Hayatını kardeşine adayan Sevda ile hayatını kayıp kardeşini aramaya adayan Sevda'nın hikayesini anlatıyor. 

Sevda, hayatı için bir dönüm noktası olabilecek bir günü yaşarken, hiç beklemedik olayların içinde bulur kendini. Kardeşinin bir çete tarafından kaçırıldığını öğrenen Sevda, çetenin istediği büyük miktardaki parayı bulmak zorunda. Yoksa kardeşi ölecek. Sevda ise, denize düşen yılana sarılır misali, hiç hoşlanmadığı ancak kendisine takıntılı olan Uygar beyden borç para istemek zorunda kalır. Ancak beklendiği gibi Uygar beyden ahlaksız bir teklifle karşılaşır. Sevda, bir şekilde o parayı alması gerektiğini biliyor. Öyle de yapıyor. Parayı alarak kaçıyor; ancak Uygar peşini bırakmıyor. Kaçış sürecinde Sevda ile Ali'nin yolları kesişiyor. Ali, Sevda'yı korumaya alıyor. Uygar ise peşini bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. 

Kimse Bilmez Dizisinin Yapımcısı: Baba Yapım

Yönetmeni: Kartal Çidamlı, U. Hakan Eren

Kimse Bilmez Dizisi Oyuncuları: Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal.

Yorumlar