Kardeş Çocukları 21. Bölüm Full HD Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Kardeş Çocukları 21. Bölüm 8 Ekim 2019 Salı Saat 20.00'de yeni sezonun ilk bölümü ile hayranlarının karşısına çıkıyor. Kardeş Çocukları son bölüm izleyenler Umay'ın yaptığı hataların nelere yol açtığına tanık olacaklar. Umay, yaptığı ortaklıktan pişman ancak yapabileceği hiçbir şey yok. Savaş'ın Umay Karay'ın ipini çekecek olan hamlesi olayları bambaşka bir boyuta sürükleyecektir. Kardeş Çocukları son fragmanda Yıldırım Saner'in evlenme teklif ettiği sahne izleyicileri merakla Kardeş Çocukları 20. bölüm izlemeye sevk etti. Saner'in kime evlenme teklif ettiği Kardeş Çocukları izleyicisi tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kardeş Çocukları 21. Bölüm Full HD Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Kardeş Çocukları 21. Bölüm 8 Ekim 2019 Salı günü saat 20.00 itibariyle ekranlarda. Umay Karay ve Hayat arasındaki günden güne artan yakınlaşma Hayal'i kıskançlığa sevk eder. Savaş'ın hamlesi ile serbest kalan Reşat Bey ise kızı ile bereaber yaşamaya başlayacaktır. Öte taraftan Yıldırım Saner ailesini ve Ümran'ı Harmancı'dan korumak için elinden geleni fazlası ile yapmaktadır. Ümran'a dokunan ellerini bir çırpıda yere indiren Saner son bölümde yapacağı evlenme teklifi ile Kardeş Çocukları izleyicilerini ekrana kilitleyecek.

Ümran kızı Hayat'ı almak için Harmancı'nın yerine gider onun Harmancı ile gittiğini gören Yıldırım Saner Harmancı'nın Ümran'ın kolunu tuttuğunu görünce sıkı bir yumruk atar. Öte taraftan Reşat eline geçirdiği büyük kozu sonuna kadar kullanarak özgürlüğüne kavuşur ve Umay'la evliliklerini bitirmeyerek bir oyunun içine girer.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 21. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş çocukları sezon finalinde yapılan silahlı saldırı sonucu İdil hayatını kaybetti. İdil'in ölümü ile yerine babasının diziye dahil olduğunu görüyoruz. İdil'in babası Adnan Yıldırım Saner ile hesaplaşmak için ortaya çıkmıştır. Diğer taraftan Ümran'ın Yıldırım Saner'e tüm gerçekleri yazdığı mektubu Yıldırım Saner'in annesi okumuştur ancak Saner okumaya cesaret edememiştir. Artık annesi tüm gerçekleri bilmektedir. Ancak Yıldırım Saner Ümran'a o mektupta ne yazdığını sorar Ümran'ın anlatıp anlatmayacağı bilinmiyor. Diğer taraftan diziye yeni dahil olan oyuncular da Kardeş çocukları izleyenler tarafından merak edildi.

Kardeş Çocukları sezon finali ile ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. 17 Eylül 2019 yeni günü Salı günü itibari ile hasreti bitirerek ekranlara dönen Kardeş Çocukları dizisi izleyiciyi ekranlara kilitledi. Geçen sezon finalinde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden kişi İdil oldu. İdil diziden ayrılırken yerine babası rolündeki Cem Davran yani dizideki adıyla Adnan Harmancı dahil oldu. Kızının intikamını almak için gelen Adnan Yıldırım Saner'e düşman kesilecek ve yıllardır aralarındaki düşmanlığı gündeme taşıyacak. 

Öte taraftan Umay Karay Reşat Karay'ı akıl hastanesine kapattırır elindeki bütün mal varlığını alarak yeni bir hayat kurup Yıldırım Saner'le tekrar birleşmek ümidindedir. Ancak Yıldırım SAner'in Ümran'a olan aşkı ilk günkü gibi devam eder. Umay ise bu uğurda tüm yaptığı kötülüklere kaldığı yerden devam eder.  Kardeş Çocukları soluksuz izlenecek yeni sezon ilk bölüm ile ekranlardaki yerini aldı.

Sezon finalinde yaşananların ardında izleyicinin merak ettiği olaylar yeni sezonun ilk bölümü ile açıklığa kavuştu. Yaşanan çatışmadan yaralı kurtulan Yıldırım Saner gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu ancak İdil o saldırıdan kurtulamadı. Öte taraftan olaylarda suçu olduğunu düşünen Umay kabuğuna çekildi. Ancak Yıldırım Saner'e yazdığı mektubu Rezzan Hanımın okuması her şeyi farklı bir boyuta taşıyacak. Ümran'a gidip evine davet eden Rezzan'ın amacı kaybettiği torunun ardından gerçek torununa kavuşmak ve onu korumaktır. Ümran kararsız kalsada Rezzan'ın teklifini kabul ederek Saner'lerin yalısına gelmeyi kabul etti. Rezzan Ümran'ı evine hoşgeldin diyerek karşıladı. 

Öte taraftan Yıldırım Saner İdil'in ölümü ile yeni bir düşman kazandı İdil'in annesinin ölümüne sebep olan Adnan artık Yıldırım Saner'in peşini bırakmayacaktır.  Kardeş Çocukları son bölüm izleyiciyi ekrana bağladı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 18. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KARDEŞ ÇOCUKLARI 17. BÖLÜM SEZON FİNALİ İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş Çocukları 17. bölüm izleyicileri Yıldırım Saner'in oğlunun peşine düşmesine tanıklık etti. Öte taraftan Cansel'in başına gelenler izleyiciyi yeni bölümde ne olacak diye meraklandırdı.

Yıldırım Saner Umay'ın oyunu ile oğlu sandığı delikanlıyı evine getirerek yerleştirir. Ancak evde beklemediği misafirler de vardır. Ümran gelen çocuğun yakasına yapışarak sen kimsin diye bağırdı. Yıldırım Saner'e de oyuna geliyorsun diye bağırdı. Ancak Yıldırım Saner Savaş'a oğlum diyor başka birşey demiyor. Ümran ise bu durum karşısında çaresiz kalmıştır. 

Reşat silahla yapamadığı işi fare zehiri ile yapmaya karar verir. Ve kahvesinin içine attığı zehir ile Umay'ı zehirledi. Diğer taraftan Ümran Yıldırım Saner'e yazdığı mektupla bütün gerçekleri itiraf edip gitmeye karar verir. Ancak son anda Savaş'ı öldürmek isteyen kişiler tarafından açılan silahların önüne kendini atan Yıldırım Saner elindeki mektubu okuyamadan vurulur. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 16. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş Çocukları 16. bölüm izleyicileri Hayal ve Cansel'in tartışmasının ardından yaşanan olaylara tanıklık etti. 

Öte taraftan Yıldırım Saner Umay'ın söylediği yalanların peşine gider ve oğlu sandığı kişiyi araryıp bulur. Sen benim oğlumsun diyerek hiç tanmadığı birini alıp evine götürmeye karar veren Yıldırım Saner nasıl bir oyunun içinde olduğundan habersizdir. 

Öte taraftan Reşat elindekileri Umay'a kaptırmamanın yollarını aramaya başlar ancak bir türlü yaşadıklarının içinden çıkamaz. 

Kardeş Çocukları son bölüm izleyenler Hayal ve Cansel'in tartışmasının ardından Hayal'in başının büyük belaya girmesine tanıklık etti. Sinirlerine hakim olamayan Hayal Cansel'i başından vurarak yaralar Cansel yoğun bakıma alınır. Öte taraftan Yıldırım Umay'dan duyduğu büyük yalanın peşinde oğlu sandığı kişiyi aramaya devam eder.

Ümran'la Umay'a saldıran Cemal'i Ümran'ın etkisiz hale getirmesine tanıklık etti. Reşat Bey Cansel'le birlikteyken Hayal'e yakalanır. Bu durumun içinden çıkamayan Hayal Onur'a sığınır. Öte taraftan Yıldırım Saner çocuğunun hayatta olduğunu öğrenir. Ve peşine düşer ondan köşe bucak kaçan Umay'ı sonunda yakalar ve çocuğunu kime verdiğini öğrenmek ister. Umay sonunda onu Ümran'a verdiğini söyler.

Kardeş Çocukları son izleyicileri Ümran ve Umay'ın içine düştükleri duruma tanıklık etti. Yıldırım Saner çocuğunun hayatta olduğunu öğrenir ve onu bulmak için izlerin peşine düşer. 

Tüm bunlar yaşanırken Karalılar köyünde Cemal'in hışmına uğrayan iki kardeş ondan kurtulmanın yollarını arar. Ümran Cemal'i öldürür ve onu iki kardeş kömürlüğe gömerler. Ancak yinede gizemli notlardan kurtulamayan Ümran'a hergün kocanı öldrüdüğünü biliyorum notları gelir

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş Çocukları son izleyicileri Ümran'ın Cemal'den kaçamamasına ve ondan şiddet görmesine tanıklık etti. Hayat babasının yaşadığını artık öğrenir. Yıldırım Saner ise Ümran'ı içinde bulunduğu durumdan kurtarmak ister. Öte taraftan Umay'ın bebeğine ne yaptığının peşini de bırakmaz.

Yıldırım Saner ve Umay'ın görüntülerinin magazine yansımasının ardından Reşat Bey kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu düzelir düzelmez Yıldırım Saner'in kapısına giden Reşat Bey Umay'dan kurtulabilmek için birşey biliyorsa söylemesini ister. Ancak istediği sözleri duyamaz. 

Öte taraftan Ümran Umay Cemal'in elindeki belgeleri alabilmek için bir oyun oynarlar ancak ikiside Cemal'in tuzağına düşer. İkisine de silah doğrultan Cemal Kardeş Çocukları son sahnede izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Kardeş çocukları 14. bölüm izleyicileri heyecan dolu sahnelere kilitlenecek.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş Çocukları son izleyicileri Yıldırım Saner'in ondan gizlenen gerçeklerle yüzleşmesine tanıklık etti. Yıldırım Saner gizlenen herşeyi açığa çıkarmak için aht eder. Öte taraftan Cansel ve Reşat arasında başlayan ililşkinin kanıtlaırnı Reşat'a göstererek yüzleşen Umay nasıl bir oyun oynayacak Kardeş Çocukları 13. bölüm izleyicileri merak ediyor. 

Umay Cansel'i hırsızlık yaptığı iddiası ile kovar ancak Reşat Cansel'e sahip çıkarak ona bir ev açar, para, giysi, kart yeni bir Umay olabilmesi için ne gerekiyorsa herşeyi sağlar. 

Öte taraftan Yıldırım Saner'in annesi Ümmü'nün yıllar önce kendisine gelip karnı burnunda olduğunu ve ona sahip çıkmasını istediği gerçeğini Yıldırım'a itiraf eder. Bunu öğrenen Yıldırım hayatının yarım kalmışlıkları ile yüzleşir. 

Ümran Cemal'den Yıldırım Saner'i korumaya çalışmaktadır. Cemal'in Yıldırım'ı öldürmesinden korkan Ümran bunun için Kevser'den yardım ister. Kevser ise abisi ile işbirliği içindedir. Kardeş çocukları 13. bölüm heyecan dolu anlara sahne olacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 12. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş Çocukları izleyicileri son bölümde Hayat ve Hayal'in Volkan yüzünden karşı karşıya geldiğine tanıklık etti. Hayat Volkan'a aşık olduğu gerçeğini hem Volkan'a hem de Hayal'e itiraf eder. Hayal'e çok direndiğini ancak gücünü kalbine yetiremediğini anlattı. Diğer taraftan gitmek isteyen Ümran'a Umay Cemal'i çağırarak rest çeker. 

Hayat annesinin teyzesinin aşkı ile birlikte olduğunu düşünürken Yıldırım Saner dördününde bulunduğu anda aslında annesine aşık olduğunu ve araya girenin teyzesi olduğunu söyler. Hayat annesine yeniden güvendiğini söyler. Onca zaman sonra tekrar güven duyduğunu anlatır.

Volkan ise bu durum karşısında Hayat'a birşey hissetmediğini sadece bir heves olduğunu söyler. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 11. BÖLÜM FULL İZLE

Kardeş Çocukları 10. Bölüm

Cemal zorla Ümran'ı arabasına alarak şehir dışına çıkmak ister ancak bu durumu fark eden Yıldırım Saner arabayı takip eder ve ilk fırsatta Ümran'ı Cemal'in yanından alır. Ancak Ümran'dan bir türlü Eşref'in gerçekte kim olduğunu ve Ümran'ı o adamla ne işi olduğunu öğrenemez. 

Öte taraftan Umay'ın şirketin için şirket açması Lebriz, Volkan ve tabiki Reşat Bey'i oldukça sinirlendirmiştir. Bu olanlara Reşat Bey'in neden dur demediğini anlayamayan Lebriz abisini sıkıştırı ancak Reşat Bey'in Umay için başka bir planı vardır o yüzden susar. Reşat Bey'in bu suskunluğunu fırsat bilen Umay şirketin lansman çalışmalarına hızla devam eder ve gösterişli bir gece düzenler. Bu gecede kızlarının podyumda boy göstermeleri için gerekli çalışmaları da yapar. 

Öte taraftan Cemal Yıldırım Saner'in Ümran'ı onun yanından çekip almasından sonra iyice durdurulamaz bir hal almıştır. Evin önünde Ümran'ın boğazına yapışır ve uzunca bir süre hırpalar tam o sırada Volkan durumu görür ve Cemal'in peşine düşer Cemal Volkan'ın kafasına vurarak kaçar. Bu durumu öğrenen Yıldırım Saner Ümran'a koşar ve neler olduğunu öğrenmek ister ancak Hayat konuşulanlara şahit olur. 

Kardeş Çocukları 10. Bölüm izleyicileri Reşat ve Cansel'in yakınlaşmalarına da tanıklık eder. Reşat Umay'ı sinirlendirmek için Cansel'le yakınlaşacak gibi gözüküyor. Ancak Kardeş Çocukları 11. bölüm fragmanında durum daha netleşecek. 

Ayrıca Lebriz Ümran'a açtığı sanat galerisinde onunla birlikte çalışmayı teklif eder ve Ümran'dan olumlu yanıt alır. Ancak Umay'ın bitmek bilemeyen ihtirası Cemal'i burada da Ümran'ın başına bela edecektir.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9. BÖLÜM İZLE

Cemal ve Ümran'ın karşı karşıya gelmesini izledi. Umay'ın arkası gelmeyen oyunları Ümran'ın hayatını gittikçe çıkmaza sürüklemektedir.

Kardeş Çocukları izleyenler Umay'ın oyunlarının nerede tıkanacağını merak ediyor. 

Yıldırım Saner bulduğu donörle ilgili Reşat Bey'le konuşmak üzere konağa gider. Ancak Reşat Bey bulunan organı reddeder. 

Diğer taraftan Kardeş Çocukları izleyicileri Volkan, Hayat ve Hayal cephesinde olanlara kilitlenir. Hayat ve Volkan arasındaki yakınlaşmaya şahit olan İdil Volkan'dan beklediği ilgiyi bulamayınca Hayal'e Hayat'ın Volkan'ın evine gittiğini ve hatta havuza düştüğünü duyurur. Hayat ve Hayal arası Volkan yüzünden açılır.

Volkan yüzünden arası açılan Hayat ve Hayal orta yolu bulmaya çalışır. Hayat'ın Volkan'dan vazgeçmesi ile araları düzelir.

Yıldırım Saner, Kevser'in Ümran'la konuştuğunu görünce Kevser'den kimliğini istedi. Kimliği çıkartırken sahte kimliği de yere düşüren Kevser'in kim olduğunu böylece öğrenmiş olur. Diğer taraftan Cemal de Yıldırım'ın Ümran'ın peşinde olmasından rahatsızdır ve Kevser'i Saner'i takip etmesi konusunda sıkıştırır. 

Yıldırım parçaları birleştirerek neler olduğunu anlamaya çalışmaktadır. 

Diğer taraftan Reşat avukatı ile Umay'a tazminat ve nafaka vermeden boşnamanın yolları hakkında konuşur. Avukattan aldığı akılla itibar pazarlığına oturması gerektiğini öğrenen Reşat nasıl davranacak?

Kardeş Çocukları son sahnede Hayal ev hediyesi ile Volkan'a gelir tam o sırada kapı çalar ve içeri giren Hayat kapıyı Hayal'in açtığından habersiz İdil'in ne yaptıklarını bildiğini söyler. Hayal ne yaptığınızı diye sorunca Hayat şok olur. Yeni bölüm ilk sahne yayınlandı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KARDEŞ ÇOCUKLARI 10. BÖLÜM İLK SAHNE

KARDEŞ ÇOCUKLARI 8. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Umay'ın Reşat'tan boşanma sürecinin Hayal üzerindeki etkisine tanıklık etti. Kardeş Çocukları Son Bölümde izleyici ekranlara kilitlendi. Reşat Yıldırım ve Umay'ı otel odasında görünce kafasındaki sorunların dahada büyüdüğünü gördü. Kardeş Çocukları 8. Bölüm izleyiciler için ekranlarda

Ümran kocası Cemal'in yaşayıp yaşamadığından emin olmak için mezarının açılmasını ister. Öte taraftan Reşat Yıldırım ve Umay'ı otel odasında görür. Umay açıklama olarak Reşat'ın sağlık durumunu öğrenmek için Yıldırım Beyi çağırdığını söyler. Tam bunlar konuşulurken Kardeş Çocukları izleyenleri Cemal'in gelip kocasının yanında Umay ile konuşmasına kilitlendi.

Diğer taraftan Hayal Volkan'a olan aşkını Hayat'a anlatırken Volkan tüm bunları duyar. Hayat ve Volkan arasında yeşeren aşk böylece çıkmaza girer.

Yaptığı sorumsuz davranışın neticesinde dayısı İdil'e ilaçlara geri dönmeleri gerektiğini söyledi ancak beklemediği bir direnişle karşılaştı. Yıldırım Bey'in evine davetli olan Reşat Beyler akşam yemeği için hazırlanırlar. Ümran'ın yemeğe katılmayacağını bekleyen Umay Ümran'ın da geldiğini görünce şaırı. Ümran'ın amacı Kevser'le Umay'ın ne çevirdiğini öğrenmektir. Yıldırım'ı Kevser konusunda uyaran Ümran , Kevseri de sıkıştırır ancak birşey öğrenemez. Akşam yemeğinde Hayat ve Hayal'i de huzursuz eden bir sürpriz yaşanır. İdil ve Volkan yemeğe eleele katılırlar Hayal ve HAyat'ın yanısıra masada bulunan herkes bu duruma karşısında şaşkınlık yaşar.

Ertesi gün Yıldırım Ümran'a gelip Kevser'in telefonda birine abi dediğini söyler bu durum karşısnda Ümran mezarın açılması işlemini hızlandırmak için telefonla konuşur. Telefon konuşmasını Umay kapıdan duyar. Hemen Cemal'i arayarak karısının mezarını açtıracağını söyler. 

Cemal ise Yıldırım'ın peşindedir Yıldırım'ın sürekli Ümran2ın peşinde olması onu rahatsız ettiği için Kevser'i sürekli Yıldırım'ı takip etmesi için sıkıştırır.

Kardeş Çocukları son bölüm izleyenler Reşat'ın Umay ve Yıldırım Saner ile ilgili şüpheleri iyice arttığına tanıklık etti. Reşat, Yıldırım Saner'in geçmişini araştırtır ve Yıldırım'ın Karalılar köyünde mecburi hizmette bulunduğunu Umay'ın da hekimliğe iki günde bir gittiğini dolayısıyla yıllar öncesinden tanıştıklarını öğrenir. Tam bu esnada Yıldırım Saner uygun donörün bulunduğunu haber vermek üzere konağa gelmiştir. 

Cemal Kevser ile Ümran'a not bırakır ve Ümran'ı Maşukiye'ye çağırır aldığı notla evden fırlayan Ümran Cemal'le karşılaşır. Kardeş Çocukları izleyicileri yeni bölüm için heyecanla beklemeye başladı. Kardeş Çocukları Yeni Bölüm Fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kardeş Çocukları son bölüm izle

KARDEŞ ÇOCUKLARI 9. BÖLÜM FRAGMAN

KARDEŞ ÇOCUKLARI 7. BÖLÜM FULL HD İZLE

Kardeş Çocukları izleyicileri Umay, Ümran ve Yıldırım çıkmazında kalan Hayat'ın çaresizliğinin yanı sıra Hayal'in de babası ve annesinin boşanacağını öğrenmesinin krizilerine kilitlenecekler.

Kardeş Çocukları son bölüm izleyicileri yine heyecan dolu anlara şahit olacak. Volkan Yıldırım'ın geçmişi anlatmasıyla olan biten herşeyi öğrenir. Ümran'la konuşabilmek için Volkan'dan yardım isteyen Yıldırım Hayat'ın annesine olan öfkesi ile ilgili Ümran'la konuşmaya çalışır ancak başarılı olamaz. Diğer taraftan Umay Yıldırım'a giderek annesini de alıp evden taşınıp gitmesini ister buna kesinlikle karşı çıkan Yıldırım Umay'a Hayat'ı zehirlemekten vazgeçmesini söyler.

Bu arada Yıldırım ve Umay ile ilgili şüpheleri artan Reşat Bey artık Umay'ın büyük yalanlarına tahammül edemez ve evi terk etme kararı alır bu karar en çok Hayal'i yaralayacaktır. Kardeş Çocukları izleyicileri her saniyesi ile şok oldukları bir bölüm izliyorlar.

İdil dayısının odasına gizlice girerek adranalin iğnesi alabileceği reçeteyi gizlice hazırlar amacı Hayal'in kalp krizi semptomları göstererek ailesine karşı duygu sömürüsü yapmasını sağlamaktır. Hayat buna engel olarak durumu teyzesine söyledi ve iğneyi ona verdi. Eline bir fırsat geçtiğini düşünen Umay bu iğne ile Cemal belasından kurtulmayı planlar Yıldırım ise durumu Volkan'dan öğrenerek iğnenin peşine düşer ve telefonlarını açmayan Umay'ın peşine düşer. Cemal'in kaldığı otele gelen Umay iğneyi Cemal'e saplar bu arada kapıda olan Yıldırım gördüğü manzara karşısında şok olur. 

Umay Reşat'ın peşine taktığı adamdan habersizdir. Reşat'ın adamı Umay'ın otel odasına girdiğini söylemesi üzerine Reşat da otele gelmek üzere yola çıkar. Kardeş Çocukları son bölüm nefes kesmeye devam ediyor. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI 6. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kardeş Çocukları izleyicileri Yıldırım Saner ve Ümran'ın yıllar sonra yüzleşmelerine şahit oluyor. 

Kardeş Çocukları son bölüm büyük ihanetin gün yüzüne çıkmasını işledi. Yıldırım Saner ve Ümran yıllar sonra yüzleşirken, öte taraftan Umay'ın yeni yılanlıklar peşinde olduğundan habersizlerdir. Umay kendi yaptığı pisliği ablası Ümran yapmış gibi anlatarak Hayat'ın gözünde yer edinmeye çalıştı.

Diğer taraftan Hayal'in Volkan'a takıntılı bir şekilde bağımlı olması Hayat'ın dikkatini çeker ve Volkan'a aşık olup olmadığını sorar. Kardeş çocukları Volkan'a aşklarını birbirinden gizler ve bu yüzden karşı karşıya gelirler. 

Cemal yeni kimliği Eşref olarak artık dışarı çıkar araba, para ne istediyse Umay'dan alan Cemal Ümran'ın peşine düşer.

Yıldırım Ümran'la konuşmasından sonra Karaylar'a komşu olan evi tutmaya ve Ümran'ın peşinden ayrılmamaya karar verir. Bu arada Amerika'da bulunan annesi ve yeğenide dönüş yaparlar ve birlikte yaşamaya başlarlar. 

Volkan öğrendiği büyük sırrın ağırlığı ile suskunluğa bürünür ve ne yapacağını bilemez. Reşat babaya her şeyi anlatmak ister ancak onuda yapamaz.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 5. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM 

Kardeş Çocukları son bölüm izleyenler Yılıdırım ve Ümran'ın sürpriz karşılaştıklarına şahit olacaklar. Bu karşılaşma şu ana kadar gizli saklı devam eden gerçeklerin artık ortaya çıkmasına neden olacaktır. Yıldırım, Ümran'ın Hayat'ın annesi olduğunu anlıyor. Hatta Umay'ın da kim olduğunu artık biliyor. Yıldırım Saner Ümran'ı görmesi ile geçmişe dair neler olup bittiğine dair merakı artıyor. Ümran'la konuşma fırsatı yakalamaya çalışan Yıldırım Saner ile ilgili Hayat'ında kafasında cevap bulması gereken sorular oluşuyor. Hayat bu soruların cevabını annesinden alamıyacağından emin teyzesinin anlatmasını bekliyor. Umay ise ortaya çıkan krizi yönetmenin derdinde.

Umay Yıldırım'la yüzleşmek için elinden geleni yapar ve yıllar sonra onunla yüzleşip yıllar öncesini konuşma imkanını ortaya çıkarır. Yıldırım'la yüzleşerek yıllardır yaşadığı pişmanlığın içinde bir nebze olsun yeri olup olmadığını merak eder. Yıldırım Saner, Umay'a dair merak ettiği tek şeyin kendiyle barışıp barışmadığı olduğudur.

Ümran ise hayatının şokunu yaşıyor. Yıldırım, yıllardır içinde yaşanan pişmanlık ateşiyle Ümran'a sesini duyurabilmek için çırpınırken, Hayat ise annesinin de teyzesinin de Yıldırımla ilgili bir şeyler sakladığının farkında ve iz peşindedir. Diğer yada, Volkan'ın hayat ile ilgilenmeye başladığını fark eden Hayal kıskançlık krizleriyle baş etmeye çalışırken, Volkan ve Hayat arasındaki çekim Ümran'ı da huzursuz eder.

Düşman kardeşler, zoraki iş birlikleriyle ortak hedeflerine ulaşıp birbilerinden kurtulmayı başarmak üzereyken hem Cemal'den hem de Yıldırım'dan gelen hamleler ortalığı karıştırır. Umayın geçmişin gölgesinden kurtulmak için attığı acımasız adım ise, bi anda bütün dengeleri değiştirir.

Umay artık Ümran ve Hayat'ı konaktan tam göndermek üzereyken Cemal'den aldığı bir telefonla kararından vazgeçer, Cemal Ümran'ın bir şekilde konakta kalmasını şart olarak Umay'a sunar. Umay Ümran'la yaptığı anlaşmayı hiçe sayarak Cemal'in dediğini yapmak zorunda kalır. Bu durumdan şüphelenen Ümran Umay'ın birşeyler karıştırdığını düşünür ve telefonunu zorla alıp kiminle konuştuğunu öğrenmeye çalışır ancak başarılı olamaz. Yıldırım ise Ümran'ın gideceğini düşünerek yıllardır beklediği konuşmayı yapmak züere konağa gelir ve Ümran'a onu dinlemesi için yalvarır. Tam bu sıralarda Umay yeni bir hinlik peşindedir ve Hayat'a Yıldırım Saner ve iki kız kardeşin arasında olan olayları anlatmaya hazır olduğunu söyler.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 6. BÖLÜM FRAGMAN

KARDEŞ ÇOCUKLARI 4. BÖLÜM FULL HD İZLE

KARDEŞ ÇOCUKLARI 5. BÖLÜM FRAGMAN

Uzun süre ekranlarda olacağını tahmin ettiğimiz Kardeş Çocukları 3. bölüm izleyicileri ile buluştu. Kardeş Çocukları son bölümde Dr. Yıldırım Saner hiç bilmediği hayatının gerçeğini öğrenecek mi? Bir tesadüf eseri karşılaştığı kişinin aslında tüm 'Hayatı' olduğunu ne zaman öğrenecek.

Yıldırım Saner sonunda Umay Karay ile karşılaşır ancak geçirdiği estetik operasyonlar sebebi ile Umay'ın gerçekte Ümmü olduğunu tanıyamadı. Diğer taraftan Volkan kızları dışarı çıkardığı sırada Umay'dan hikayesini dinlemek isteyen kocası ile konuşmanın sonu iyiye gitmez boşanmak istediğinni söyleyen Umay dışarı çıkar Reşat Bey ise kalp krizi geçirir. Bay Pass için çok geç kalındığını söyleyen Yıldırım Saner yapay kalp ameliyatı olması gerektiğini söyler.

Olaylı geçen bir gecenin ardından Hayat yine magazine düşer bunu gören Ümran daha fazla dayanamayıp İstanbul'da yer ayarlayarak kızını almaya gider.

Ancak işler daha da karmaşık bir hal alır teyzesinin yanına dönmek isteyen Hayat gazetecileri çağırıp aklınca teyzesinin yanına dönmek için fırsat doğuracaktır. Annesi ile birlikte tekrar köşke dönerler orada karşılaşacakları büyük süpriz Yıldırım Saner ile Ümran'ın karşılaşması olacak. Kardeş Çocukları izleyicileri yeni bölümü merakla beklemeye başladı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 3. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM

Kardeş Çocukları'nda bu hafta yine heyecan dolu anlar izleyicileri bekliyor. Ümran ve Umay Yıldırım Saner ile karşılaşacak mı? Tam kapıda tüm geçmişi ile karşılaşacak olan Yıldırım SAner son anda hastası çıkması sebebiyle geri döndü. Ümran kızının kayıp olduğunu öğrenince çılgına döndü ve Umay Karay'ın boğazına yapıştı. 

Kızını alıp direk köyüne dönen Ümran'ı kızıyla zor zamanlar bekler. Artık o köyde ve evde yaşamak istemeyen Hayat teyzesi gibi bir hayat yaşamak istediğini söyler. Annesi bunu asla kabul etmez. Geçmişte neler yaşandığını da sorgulayan Hayat annesinden istediği cevapları alamaz.

Öte taraftan Hayal yalnızlıktan iyice bunalır bir taraftan da Volkan'a olan karşılıksız aşkı iyice rayından çıkmıştır. Astım krizine yakalanan Hayal ilacını bilerek almayarak komaya girer ve Yıldırım Saner'in hastanesine kaldırılır. tedavisi olup hastaneden taburcu olur. Babasının Volkan için onu sıkıştırması sonucu çıkışı Hayat'ı yanında istediğini söyleyerek bulur. 

Öte taraftan Cemal'i hapisten kaçırtan Umay ona yeni bir kimlik vererek ülkeden gitmesini ister. Cemal'e öldü süsü verilerek hastaneden kaçışı gerçekleştirilir. Morgdan herhangi birinin cesedi köye Cemal'in cenzesi olarak gider. 

Hayal babasını teyzesi ve Hayat'ı getirmeleri için ikna eder. Karalılar köyüne giderek ikisinide almak isterler ancak Hayat annesini bırakıp teyzesi ile gider.

Cemal bir şekilde Umay'ın tuttuğu adamaların elinden kurtulur ve köye gider. Gecenin bir vakti Ümran'ın karşısına çıkar.

Diğer taraftan Volkan Yıldırım Saner'i yemeğe davet etmiştir. Hayat teyzesinin odasında yerde bulduğu reçetenin anlamını sorgulamaya başlar. Tam o sırada evde Volkan'ın davet ettiği misafir beklenmektedir. Ve Yıldırım Saner ile Umay Karay karşı karşıya gelir. 

Kardeş Çocukları 3. Bölüm İzle

KARDEŞ ÇOCUKLARI 2. BÖLÜM

Hayat'ın teyzesinin evine gelmesi herkesi tedirgin etmiştir. Özellikle Hayat'la karşı karşıya gelmek istemeyen Umay'ı çok zor bir akşam bekler. Akşam yemeğinde 'Sosyetik Yılan' beznetmesi ile karşı karşıya gelen Umay kendini zor günlerin beklediğinin farkındadır ancak yinede Umay Kara olduğunu unutmaz.

Hayat içinde bulunduğu tramvadan henüz kurtulamamıştır. Panik atak geçirmeye devam etmektedir. Gece yarısı odasında panik atak krizi geçiren Hayat dışarı çıkarak nefes almak ister ancak bu sırada dışarıda bekleyen muhabir resimlerini çeker ve artık Umay Karay'nın en çok korktuğu şey olur ve 'kömürlükteki kız' Umay Karay'ın yeğeni çıktı manşetlere yansır.

Diğer taraftan Ümran içerde zor anlar yaşamaktadır. Kızının başına gelenlerden sonra hala kızı ile görüşememiş olan Ümran birde kızını korumak istediği kızkardeşinin yanına gittiğini öğrenince iyice çıldırır.

Hayat'ın babası Yıldırım Saner ile ilk karşılaşması izleyicinin ilgisini çekerken Umay Karay, Yıldırım Saner ile karştığında neler yaşanacak merak ediliyor.

Sosyetik güzel Umay Karay, arkasından dönen dedikoları kontrol altına alabilmek için sosyetedeki kadınları evine davet ederek yeğeni ile tanıştırma kararı alır.

Süprizlerin ardı arkası kesilmeyen Kardeş Çocukları Dizisi 2. Bölümde Umay Karay'ı kötü bir süpriz daha beklemektedir. Cemal kızkardeşini Umay'ın evine gönderir. Ve hapishanede kendisini ziyarete gelmesini söyler. Gerçeği bilip bilmediğinden emin olamayan Umay Cemal'i ziyarete mecbur kalır. Gerçekleri Cemal bildiğini öğrenen Umay bu işe de Umay'ca bir çözüm üretecektir.

Bu arada Ümran tahliye olmuştur. Kardeşi ile uzun yıllardan sonra ilk kez karşı karşıya gelen Ümran'ı ve Umay'ı hiç beklemedikleri bir süpriz daha bekliyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 1. BÖLÜM FULL HD

Kardeş Çocukları 1. Bölüm İzleyicileri ile 27 Ocak 2019 Pazar akşamı saat 20.00'de buluştu. Daha ilk bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen dizi reytingleri alt üst edecek gibi gözüküyor. Ümran ve Umay iki kız kardeş iki farklı hayat hazin bir geçmiş. İlk bölümü ile izleyicileri gözyaşlarına boğan 'Kardeş Çocukları' başarılı hikayesi ile bir sonraki bölüm merakı uyandırmayı başardı. Kardeş Çocukları 1. Bölüm İzlemek isteyenler için :

Ümran'ın kocasından gördüğü şiddet ve kızını koruma çabaları ile başlayan dizi ilerledikçe müthiş bir drama sahne oldu. Kocasını yaralayan Ümran hapse girdi ve onun hapse girmesi ile birlikte yıllardır şiddet gördüğü cani kocası üvey kızını kömürlüğe kapatıp tam bir yıl boyunca işkence etti. Köylünün birinin Hayat'ın sesini duyması ile Jandarmaya ihbar etmesi Hayat'ı kurtardı ve cani baba hapse girdi. Hayat'ın durumu tüm ülkenin gündemine oturuken birden tüm ülkenin ağladığı bir drama dönüştü. 

Diğer tarafta Ümran'ın kız kardeşi Umay'ın lüks içinde geçen hayatı ve iki kız kardeşin hiç görüşmüyor olmaları dizide geçmişte verilen kesitlerle izleyicide merak uyandırdı. Hazin bir aşk hikayesinin iki farklı sonucu hayatlar...

Hayat'ın başına gelenler 'Kardeş Çocukları'nın hayatlarının kesişmesine sebep olur. Aslında teyzelerinin varlığından habersiz iki kız çocuğunun hayatı bu olay ile kesişir. 

Hastaneden çıkan Hayat polis tarafından teyzesine teslim edilir. Teyzesinin yıllardır dergilerden takip ettiği Umay Karay olduğunu gören Hayat'ın yaşadığı şaşkınlıkla son bulan Kardeş Çocukları 1. Bölüm izleyicileri meraka sürükledi.

2. SEÇENEK :

Kardeş Çocukları 1. Bölüm İzle

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Star Tv ekranlarında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Kardeş Çocukları, dramatik bir hayat hikayesini konu alıyor. Ümran'ın kızı Hayat'ı kızkardeşinin ve diğer kişilerin kötülüklerinden koruma mücadelesini anlatıyor. Ümran ve Umay kardeşler birbirinden farklı iki hayat yaşıyorlar. Birisi köyde yaşam mücadelesi verirken, diğeri ise İstanbul'da lüks bir hayat yaşamaktadır. İki kız kardeş ve kızlarının hayat hikayesi izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Ümran ve kızı Hayat. Umay ve kızı Hayal bambaşka iki hayat ve dramatik olaylar.

Öte yandan Kardreş Çocukları 1. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Fragmanda dizi severleri hareket ve heyecan dolu bir filmin bekleyeceği görülüyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 2. BÖLÜM FRAGMAN

KARDEŞ ÇOCUKLARI 2. BÖLÜM ÖNİZLEME

Kardeş Çocukları dizisi yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturuyor. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizi solukları kesecek. Güçlü oyuncu kadrosu ile reytingleri alt üst etmeyi hedefleyen dizinin başrolleri Mehmet Aslantuğ var. Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu ve Murat Daltaban paylaşıyor. dizinin senaristliğini Sırma Yanık üstleniyor. 

Dizinin Ümran karakterini Ayça Bingöl, Umay karakterini ise Nur Fettahoğlu canlandırıyor. İki kız kardeş Ümran ve Umay'ın hayatlarını yıllar sonra kızlarının karşılaşması kesiştirecek. Yıllar önce karanlığa gömülen sırlar bir bir gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Yıldırım Saner karakterine ise usta sanatçı Mehmet Aslantuğ hayat verecek. Yıldırım Saner gençlik aşkı olan Ümran'la yıllar sonra karşılaşacak. Aslantuğ, ünlü bir kalp cerrahı rolünde oynayacak.

Ümran Ayça Bingöl Kimdir

AYÇA BİNGÖL KİMDİR? (Ümran)

Ayça Bingöl, 1975 yılında İstanbul'da doğmuştur. İki kız annesi olan Bingöl, Öyle Bir Geçer Zaman ki filminde Cemile karakteri ile akıllara kazındı.

Umay Nur Fettahoğlu Kimdir

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR? (Umay)

Nur Fettahoğlu, 1980 Almanya doğumludur. Aşk-ı Memnu dizisindeki Peyker rolünde gösterdiği performans ile çıkış yakalamış ve bunu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan rolü ile taçlandırmıştır.

Yıldırım Saner Mehmet Aslantuğ Kimdir

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR? (YILDIRIM SANER)

1961 Samsun Çarşamba doğumludur. Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, Altın Koza En İyi Erkek Oyuncu Ödülü sahibi olan Aslantuğ, Kardeş Çocukları dizisinde ünlü kalp cerrahı Yıldırım Saner'e hayat veriyor.

MURAT DALTABAN KİMDİR? (Cemal)

1966 Ankara doğumludur. Evli ve bir çocuk babası olan Daltaban, Poyraz Karayel dizisinde oynadığı Mümtaz Tok rolü ile ünlenmiştir. Kardeş Çocukları dizisinde Cemal karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Yorumlar

handan dikici ben bu diziyi istemiyorum bitti