Kalk Gidelim 101. Son İzle Full HD Tek Parça

Başrolünde Ufuk Özkan'ın da bulunduğu Kalk Gidelim 101. Bölüm 14 Mart 2020 Cumartesi akşamı, mahkeme salonundaki heyecanlı duruşma ve mahallede yaşanan yeni gelişmelerle seyircinin karşısına çıkıyor. Kalk Gidelim son bölüm izleyenler yine keyifli bir akşam yaşayacak.

Google Haberlere Abone ol
Kalk Gidelim 101. Son Bölüm İzle Full HD

Kalk Gidelim 101. Son Bölüm izlemek isteyenler 14 Mart 2020 Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarının karşısına kurulmak zorundadır. Dizinin son bölümünde Seyfettin ve Sevda'nın hiç beklemediği gelişmeler yaşanacak. Nurhatçe'den kopmak istemeyen ikilinin mahkeme tarafından verilecek karara karşı ne yapacakları merak konusuyken, ikili bu durum karşısında sıkı sıkıya kenetlenmiş durumdadır. Öte yandan Şakir, Ercan, İnsaf, Şerif ve Efe de yardım ekibi kurarlar. Herkes bir koldan yardım etmeye çalışırken kızlar da avukatı oyalamaya çalışacaktır çünkü Nurhatçe yoktur.

KALK GİDELİM 98. BÖLÜM İZLE FULL HD CANLI 

Dal ailesinin diğer üyeleri ve Mustafa Ali, Seyfettin’i ararken Meryem de onun peşindedir. Çünkü Meryem, Mustafa Ali’ye güvenmez. Birlikte sakladıklarını düşünür. Ercan’ın Efe’nin annesiyle arasında bir dava vardır ve Suzan’ın fotoğrafını gördüğü andan itibaren tedirgin olmuştur. Kimse gerçeği henüz bilmemektedir. Mahkeme gününde hepsi bir aradadır, Şakirler bir delil bulur. Bulunan delil işleri değiştirecek midir? Nurhatçe’nin velayeti kimde kalacaktır?

KALK GİDELİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizi genel olarak Batı Anadolu'daki geniş aile hayatını özetleyen güzel bir yapım. Ailelerin giderek parçalandığı bir dönemde büyük ailenin önemi, sevgnin, kardeşliğin, dostluğun, mahalle kültürünün önemini anlatan muhteşem bir televizyon dizisi demek abartı olmaz. Dizinin konusu ise şöyle: Mustafa Ali genç yaşında İstanbul’a gelmiş ve çok zengin olmuştur. Ailesinin karşı koymasına rağmen İstanbullu sosyetik bir güzelle evlenmiştir, üstelik anne-babasının gelin adayı Meryem’i gözü yaşlı ardında bırakarak. Bundan sonra Mustafa Ali işlerini fabrika kuracak kadar büyütüp zenginlik yolunda emin adımlarla yürürken ailesini ve doğup büyüdüğü köyünü ihmal etmiş bir türlü memleketine gidecek zaman yaratamamıştır. Köydeki ailesi Mustafa Ali’nin hayırsızlığından yakına dursunlar, yıllar bir çırpıda geçmiş çocuklar büyürken Mustafa Ali’nin şirketi de büyümüş zirveye çıkmıştır fakat yanlış kararlar Mustafa Ali’nin çöküşünü hızlandırmıştır. Sonunda iflas bayrağını çekmek zorunda kalan Mustafa Ali’nin bu durumu, ne lüks düşkünü karısı Nurcan’a, ne özel üniversiteye bile puanı tutmayan Playboy özentisi oğlu Canberk’e, ne de pamuklar içinde büyümüş kızı Duru’ya anlatmasına imkân yoktur. Mustafa Ali çaresizliğin yol açtığı mecburiyetle, tatile gidiyoruz bahanesiyle ailesini topladığı gibi köyün yolunu tutar.

Ancak çiftlik halkı Mustafa Ali’nin ansızın gelişine anlam veremez. Babası Hacı Hüseyin ise oğluna yaşı kaç olursa olsun doğru bildiklerini baştan öğretmeye kararlıdır. Zaman geçtikçe Mustafa Ali, karısı Nurcan ve çocukları, başta burda asla yaşanmaz dedikleri köyü sevmeye ve alışmaya başlayacaklardır. Dede ve babaanne sevgisinin sıcaklığını doğayla iç içe olmanın huzurunu tadacaklar, birlikte emek vererek sürdükleri toprağın filizlendiğini görecekler, sevginin ve dostluğun parayla satın alınamayacağını yaşayarak öğreneceklerdir. 

KALK GİDELİM DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Ufuk Özkan ( SEYFETTİN DAL)

Erkan Sever
MUSTAFA ALİ DAL

Ayça Varlıer
NURCAN DAL

Mehtap Bayri
SEVDA DAL

Kerem Kupacı
HALİL KALKAR

Fusun Kostak
NURİYE DAL KALKAR

Yıldız Kültür
MÜMİNE DAL

Beyazıt Gülercan
HACI HÜSEYİN DAL

Emin Gürsoy
MUHTAR SEFER ZEYTİN

Nalan Okçuoğlu
HATİCE DAL

Kerim Yağcı
KAHYA BODUR SADIK

Aslı Omağ
MERYEM KÜTÜK

İlayda Aydın
BADEGÜL KÜTÜK

KALK GİDELİM DİZİSİ KÜNYESİ

Dizinin yayınlandığı kanal: TRT 1

Yayınlandığı gün ve saat: Her Cumartesi Saat 20.00

Dizinin başrol oyuncuları: Ufuk Özkan

Yorumlar