Kadın 81. Bölüm izle FULL HD Canlı - Son Bölüm

Kadın 81. Bölüm 4 Şubat 2020 Salı günü yayınlanıyor. Kadın son bölüm izleyenler Şirin'in kötülüklerinin sonunun geldiğine ve hakkettiği yerde olduğuna şahit olacaklar.

Google Haberlere Abone ol
Kadın 81. Bölüm izle FULL HD Canlı - Son Bölüm

Kadın 80. Bölüm 4 Şubat 2020 Salı günü saat 20.00 itibariyle FOX TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Kadın dizisinin final bölümüyle ekranlara geliyor. Raif ve Ceyda evlilik kararı alınca Raif'te Bahar'a evlenmeye karar verir. Ve evlilik teklifi yapılır. Dizinin son bölümün Arif Bahar'ı çocuklarından ister. Çocuklar ise ikisinin evlenmesine müsade eder. Bahar ise hediye aldığı kitap sonunda mutlu bir hayatın kapılarını aralar.

KADIN 81. BÖLÜM İZLE FULL HD CANLI - SON BÖLÜM

Evine giren hırsıza kullandığı cümlelerin ardından Şirin'den şüphelenmeye ve onu sıkıştırmaya başlayan Arif, nihayet istediği itirafı almış ve bunu kaydetmiştir. Acaba Arif, aldığı ses kaydını herkese dinletecek mi? Yoksa Şirin'in yaptığı tüm kötülüklere göz mu yumacak. Şirin, ses kaydının alındığından habersiz bir şekilde kötülüklerini yapmaya devam ederken son yapacakları herkesin gardını almasına ve Bahar'ın ona gereken cevabı vermesine yol açacaktır. Kadın dizisinin finaline son 3 bölüm kala Bahar ve Arif bekledikleri mutluluğa kavuşabilecek mi?

Kadın son bölüm izleyenler Şirin'in itirafına şahit olacak. Şirin, evine giren hırsıza silah doğrultmuş ve daha önce birisini öldürdüğünü itiraf etmiştir. Bu konuşmaya Arif şahit olur. Bu olay, Arif'i kaybetmek istemeyen Bahar'ın gerçekleri itiraf etmesi ile ikiliyi daha da birbirine yakınlaştıracak. Öte yandan, Arif, artık Şirin'in yaptıklarına dayanamayacak noktaya gelmiştir. Arif, Şirin'in gerçek yüzünü anlatacak mı?

Kadın 76. bölüm özeti: Dursun'un, Şirin'in söylediklerinden sonra daha çok para kazanmak için Arda'yı yanına aldıklarını görecek. Ancak dursun hiç beklemediği bir şeyle karşılaşacak. Daha önce hiç eline silah almamış olan Enver, Arda'yı vermemek için Dursun'u tehdit eder. Öte yandan Bahar'ın boynunda kendisinin aldığı kolyeyi gören Arif sevinir. Çünkü uzun zaman sonra ilk defa Bahar için umutludur.

Kadın 73. Bölüm izleyenler, Bahar, Ceyda ve Berşan'ın içine düştükleri çıkmaza tanıklık edecekler. Çünkü üçlünün Cem'e borçlanmaları başlarını belaya sokmuş durumda. Borçlarını ödemek istiyorlar ancak bir yolunu bulmak için zorlanıyorlar. Bu borç durumu onları yanlış şeylere heves ettiriyor. Çünkü, Ceyda Fazilet'in değerli eşyalarına göz koymak zorunda kalıyor. Hatta onları çalmaya karar veriyor. Ancak bu durum onu hiç istemediği hallere düşürüyor. Raif'e yakalanıyor ve ne yapacağını bilemiyor. Öte yandan Arif'i rahatsız eden durumlar da yaşanıyor. Çünkü Bahar ile Berşan yakınlaşıyorlar. Ancak, Bahar'ı da rahatsız eden durumlar olduğu için Arif pek de bir şey diyemiyor. Kadın 74. Bölüm 3 Aralık 2019 Salı günü saat 20.00 itibariyle FOX TV'de seyircinin karşısına çıkıyor.

KADIN 74. BÖLÜM

Kadın 71. Bölüm 12 Kasım 2019 Salı akşamı saat 20:00'de FOX TV kanalında sevenlerini bir kez daha ekrana kilitleyecek. Kadın son bölüm ile yine çaresizlik içindeki kadınların durumunu özetliyor. Kadın 71. Bölüm izleyenler Bahar'ın çaresizlik içindeki durumuna üzelecekler. Bahar, çocuklarının içinde bulunduğu durumu düşünerek iş arayışına girer. Berşan, ona bir iş bulur ancak bu durum Bahar'ı endişelendirmekte ve kafasında soru işaretlerine neden olmaktadır. Öte yandan, Şirin de yeni planlar peşindedir. Arif'e yakınlaşmaya çalışan Şirin'in intikam peşinde olduğu tahmin ediliyor. Berşan'ın kendilerine yardım etmesi ise Bahar'ın kafasında soru işaretlerine neden olur. Bahar bu durumu sorgulamaya başlar. Ancak, Bahar'ın işsizlik durumu ve çocukları onu kara kara düşündürmektedir. Çaresizce şimdilik işi kabul etmek zorunda kalır.

Ev yanıp küle dönüyor. Öte yandan Şirin'in çocuklara Arif konusunda söyledikleri ise Bahar'ın tepkisini çekecek. Kadın 69. Bölüm izleyenler yangın paniği yaşayanlarla birlikte heyecanlanacaklar. Enver bir kaza sonucu yangına neden oluyor. Çıkan yangında ev tamamen küle dönüyor. Bu durum Şirin'i derinden etkileyecktir. Öte yandan Arif'in cezaevinde olduğunu çocuklara söyleyen Şirin'in bu kararı işleri iyice karıştıracaktır. Şirin'in bu hareketini öğrenen Bahar, ona fena halde kızacak Şirin'in değişmeye asla niyetinin olmadığını anlayacaktır. Öte yandan Emre'nin babalık testi sonuçları ise Ceyda cephesinde olayları farklı boyutlara taşıyor. 

Arda'nın kimin oğlu olduğu konusunda yapılan test sonuçları da son bölüme damgasını vuran olaylardan biri oluyor. Ceyda ve Bahar test sonuçlarının etkisindeyken Jale'den gelen beklenmedik haber onları şoke edecektir.

 Kadın son bölüm izleyicileri Doruk'un sünnet düğünü telaşına tanıklık edecek. Öte taraftan Arif düğüne katılmayacağını söyler ancak Bahar'ın daveti ile katılmaya karar verir. Sarp tam Doruk'un sünneti için hazırlık yaptığı sırada polisler tarafından götürülür. Dorukcumun sünnet düğününde olaylar sadece Sarp'ın götürülmesinden ibaret değildir. Kadın izleyicileri şok üstüne şok sahnelere tanık olurlar.Sünnet günü tam bir olaylar geçidi olur. Bunların arasında Ceyda'nın yüzünü güldüren süpriz biraz nefes almasına sebep olur.

Kadın Son Bölüm İzleyicileri Emre'nin annesinin Hatice Hanım ve Bahar'ı işten kovduğuna tanıklık etti. Emre'nin Ceyda'dan çocuğu olduğunu öğrenen annesi bunun işbirlikçileri olarak gördüğü Hatice Hanım ve Baharı işten hakaret ederek kovdu. Bahar ve Hatice Hanım işten ayrılmak zorunda kaldılar. Ceyda'nın Emre'den bebeği olduğunu öğrenen annesi Emre'nin işyerine gelerek Bahar ve Hatice Hanımı hakaret ederek kovar. 

Doruk'un sünnet hazırlıkları tüm hızıyla sürdüğü sırada Sarp kapıya gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınır neden ve hangi sebeple gözaltına alındığını bilmeyen Sarp o anda çocukları Arif'e emanet eder. Arif çocukları sünnet hazırlıklarının yapıldığı Enver Beyin evine götürür. Öte taraftan Şirin'in Sarp'a kurduğu tuzaklardan biri olan fotoğraf meselesi gün yüzüne çıkar. Bahar bu durum karşısında yine yıkılmır. Sünnet olmamak için kaçan Doruk'u Nezir bularak getirir. Nezir Doruk'a babasını çıkartacağını söz verir. Tam bunlar konuşulurken Sarp'ın durumu ile Kısmet'in ilgilendiğini söyleyen Arif aynı zamanda onun kız kardeşi olduğunu söyler.

KADIN 60. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kadın Son Bölüm İzleyicileri Sarp'ın Bahar'a yeniden bir aile olalım demesine tanıklık edecek. Bahar ailesinin yanından ayrılıp tekrar evine dönmek ister ancak Sarp tekrar o eve dönmesine istemez. Arif'le tekrar başlamasından korkan Sarp Bahar ve Arif arasında artık bir şey olmadığını öğrenince rahatlar. Kadın 60. bölüm izleyenler Sarp'ın Bahar'la tekrar biraraya gelmek istediğini açıkca söylediğine tanıklık edecek. Bahar ve çocuklar evine dönmek isterler ancak Sarp engel olmaya çalışır.

KADIN 58. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Nezir'in Sarp'ı şartlı affetmesinden sonra Sarp'ın düştüğü parasızlığa tanık oldular. diğer taraftan hapisten tahliye olan Arif sarp'la yüzyüze gelirbirbirlerine rest çekerler. 

Öte taraftan Arif'in babası Enver Beyi kahveden kovar. Enver Bey mahallelinin terzi işlerini tekrar yapmaya başladı. 

Sarp ve Çocuklar eve döndüklerinde Bahar'a gelen bir paket çocukların moralini bozar. Diğer taraftan Şirin'in Sarp'a karşı rahatsız edici tavırları hayatı çekilmez kılar. Öte taraftan Nezir'in adamları Sarp'a kimliğini geri verirler. Artık eski hayatına kaldığı yerden devam edebileceğini söyleyen adamlar bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmayacağını da eklediler. Enver Bey de bu olanlara fazlasıyla şaşırdı.

Ceyda Arif'i eve yemeğe çağırıp olan biteni konuşurlar. Konu Bahar'a geldiğinde Ceyda Sarp'ın gelip düzenin bozulduğunu söyler. Kocası ve Bahar'ın aynı evde yaşadığını Arif'e söyler. Arif Bahar'ın böyle bir şey yapacağına asla inanmaz. O adamla Bahar'ın aynı evde yaşadıklarını duyan Arif deliye döner. Artık Arif Bahar için yok diyerek çeker gider.

Kadın son bölüm izleyicisi bir tarafta Nezir'in yolladığı gizemli paket diğer taraftan Bahar ve çocuklarla yeni bir hayat kurma hayali, diğer tarafta Arif Bahar'ın ne yapacağını merak ediyor.

Sarp Bahar Nisan ve Doruk'un evlerine döndüğünü görecek. Nihayet Bahar ve çocuklar eski mahallelerine geri dönerler. Yeliz'in ölümünden sonra Bahar'a kendi evine girmek ağır geldiği için Enver Beyin evinde kalıyor çocukların psikolojilerinin iyi olmaması sebebi ile Sarp da onlarla birlikte orada kalıyor. Şirin'in pervasızlıklarından rahatsız olsalarda bir süre bu duruma katlanmak zorundalar. Nezir'in tekrar aynı düşmanlığa devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Kadın son bölüm izleyicileri Sarp'ın Bahar'la kaldığını öğrenen Ceyda ile Bahar'ın arasının gerilmesine tanıklık etti. Yeliz'in ölümünden Sarp'ı sorumlu tutan Ceyda onun Bahar'ın çevresinde olmasına tahammül edemez. 

Öte taraftan Arif hapisten kurtulur ve ilk isteği Bahar'ın yanına gitmek olur. 

Nezir'den haber getiren Münir artık Nezir'in düşmanlık etmeyeceğini Sarp'ın kendi kimliği ile hayatına devam edebileceğini ancak Alp Karahan olarak elde ettiği bütün variyeti terk etmesi gerektiğini beş parasız hayatına devam edebileceği haberini getirir. 

Kadın 57. bölüm izleyicilerini heyecan dolu bir bölüm bekliyor. 

Nezir'in Doruk ile olan bağı ve sevgisi gün geçtikçe güçlenmektedir. Bahar ise bu durumdan oldukça rahatsızdır. Diğer taraftan Enver Bey Arif ile görüşe gitmiştir. Arif Ceyda'nın oğlunun Emre'den olduğunu söylemiştir. Bu yüzden Enver Bey Şirin ve Emre'nin yakınlaşmasından rahatsızdır. Hatice Hanıma da bu durumu söylemek zorunda kalır ve Şirin'in Emre'den uzak durmasını istediğini söyler. Ancak Hatice Hanım bu ilişkinin kızını normal bir insan yapacağını düşündüğü için Enver Bey'e karşı çıkar. 

Öte taraftan Arif'in avukat olan kız kardeşi Bahar'ı bulmak için elinden geleni yapmaktadır. Gelen bir telefon üzerine savcılığı harekete geçirerek bütün teşkilatı Nezir'in evine gönderir. Ancak Eve giden polis ekipleri evde Nezir ve adamından başka kimseyi bulamaz. 

Suat ve Münir ayrıca Pırıl ve Çocuklar da Nezir'in elinden bir şekilde kurtuldu. Kadın izleyicisi yeni bölümü merakla bekliyor.

Bu arada Kadın 56. Bölüm izleyicileri Enver Bey'in kapısında Sarp Bahar ve çocukları görünce şaşırır. O evden nasıl kurtuldular. Suat, Münir, Pırıl ve ikizlere ne oldu izleyici merak etmeye başladı. Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandığından bir nebzede olsa meraklar giderilecek. Kadın izleyicisi Kadın 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak ediyor. Ancak kanal henüz fragman yayınlamadı. Yayınlandığında buradan paylaşılacaktır. Kadın son bölüm izlemek isteyenler için iyi seyirler.

KADIN 55. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kadın 55. Bölüm izleyicisi kadın son bölümde Nezir'in Doruk'la yakınlaşmasına tanıklık etti. Ancak Sarp'ın seçtiği karttan Doruk'un çıkması Nezir'in Doruk'un canına kıyacağı endişesini beraberinde getirdi. Nezir Doruk'a zarar verecek mi? 

Nezir'in amacı Sarp'a kendi çektiği acının aynını çektirmektir. Doruk'la oyun oynayacağını söyleyerek bahçeye çıkaran Nezir körebe oynamak için Doruk'un gözlerini bağladı ve ona zarar verecekmiş havası vererek olanları Sarp'a izletti. Sarp Doruk'u öldürdüğünü zannederek yıkıldı. Bu arada Sarp ve Münir'in kapatıldığı yere beklenmeyen biri daha geldi. Suat'ın gelişi Münir ve Sarp'ı şaşırttı. Perişan bir halde yanlarına atılan Suat epeyce dayak yemiş gözüküyordu. 

Öte taraftan Nezir Doruk'la gerçekten oyun oynayarak ona hediye almıştır. Bahar Sarp'ın hayatta olduğundan emindir. Doruk'un lades isteği Pırıl ve ikizlerinde yemekte onlara eşlik etmesidir. Ancak Pırıl Nezir'i öldrümek için bir hareket yapar bunu fark eden Bahar anında müdahale ederek durumu idare eder.

Kadın son bölümde, Nezir son hamle olarak Bahar ve Pırıl'ı salona çağırır. İkisininde Sarp için herşeyi yapmayı hazır olduğunu gören Nezir, onlara hiç beklemedikleri bir soru sorar. Kadın izleyicileri, Bahar ve Pırıl Nezir'in sorusu ile şok olur. İkiside ne diyeceğini bilemez.

KADIN 54. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Pırıl, Bahar ve Çocuklar Nezir'in elindedir, bu sayede Sarp'ı bulunduğu yere çeken Nezir oğlunun hayatına karşılık kimin hayatını alacak. Çocuklardan birini mi yoksa Sarp'ı mı öldürecek. Kadın izleyicisi 54. bölüm için ekran başına

Yeliz'in ölümünden sorumlu tutularak tutuklanan Arif'in avukatı olmak isteyen kadın Bahar ve Sarp Çeşmeli ile ilgili bütün detayları bilmektedir. Arif avukatı olmasını reddetse de söylediklerini yabana atamaz. Onu dinlemeye karar verir ve hayatını alt üst eden gerçeği öğrenir. Avukat Arif'in kız kardeşi olduğunu , Yusuf Kara'nın kızı olduğunu söyler. Arif şok olmuştur.

Diğer taraftan Hatice Enver'in manavda çalıştığını öğrenir ve çok üzülür.

Emre iyiden iyiye Şirin'e ilgi duymaya başlamıştır. Emre Hatice Hanıma Şirin'in kafede çalışıp çalışmayacağını sorar ancak bu Ceyda'yı iyice çileden çıkartır. Şirin'in tam bir şeytan olduğunu söyler bu durum Hatice'yi çok üzer ve Ceyda'yı paylar. Ancak Hatice Şirin ile Emre Bey arasındaki durumdan gayet hoşnuttur. Bu durumun Şirin'e iyi geleceğini düşünür. Ancak Ceyda Emre'yi Şirin konusunda uyarınca Hatice Hanım Ceyda ile küser. 

KADIN 53. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Çocuklara yiyecek birşeyler almak için çıkan Sarp dönüş yolunda kaza yaptı arabadan çıkması uzun zaman aldı. Sarp evde yokken Nezir ve adamları villaya gelip Doruk Nisan ve Bahar'ı alıp götürdüler ve Sarp'a not bıraktı. Nezir yazdığı notta; Sen benden birşey aldın ben senin olan üç şeyi aldım şimdi karşılaşma zamanı dedi.

Öte taraftan Sarp arabadan çıkamadığını ve adamların çekildiğini Pırıl'a mesaj attı. Ancak o sırada Nezir Pırıl ve ikizleri de alıp evine götürdü. Bunu duyan Suat adamlarına Sarp'ı buldurup Sarp'ı Nezir'e verip kızını ve torunlarını kurtarmak ister. Kadın son bölüm izleyiciileri Münir'in Sarp'ı Nezir'e götürdüğüne tanıklık etti.

KADIN 52. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Kadın 52. Bölüm 5 Mart 2019 Salı günü FOX TV ekranlarında hayranlarıyla yeniden buluştu. Sarp ve Bahar'ın duygusal anlarına şahit olan Pırıl evden ayrılmak isteyecek ancak beklemediği bir süprizle karşılaşacak. Hiç beklemediği bir şekilde Bahar yanına gidip onlarıda ordan götürmesini istedi Bu isteği duyunca çok şaşıran Pırıl nasıl davranacak. Pırıl Sarp ve Bahar'ı bırakıp otele ikizlerle birlikte geri döner. Bahar hiç kalmak istemesede Sarp'la başabaşa kalır. Öte taraftan Nezir Pırıl'ın odasına dinleme cihazı yerleştirir ve Sarp'ın yerini öğrenmeye çalışır bunu haber alan Suat kızını ziyaret bahanesi ile Sarp'ın kaldığı yerin adresini sesli bir şekilde söyleyerek Nezir'in duymasını sağlar. Bu arada evin kapısında bekleyen bütün adamlarını çeker amacı Nezir'in Sarp'ı bulup ortadan kaldırmasıdır.

Mahallede ise işler kötü gitmektedir. Arif'in kahvesinde arama yapan polisler oraya özellikle konmuş silahı ortaya çıkararak Arif'i babasını ve mahallediki iki çocuğu gözaltına alır. 

KADIN 51. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Arif Bahar ve çocukları kaçırmak üzere villanın önüne gelir. Evden sessizce çıkmaya çalışan Bahar Sarp'a yakalanır. Sarp ve Arif birbirlerinin boğazına yapışıyor. Kadın yeni bölümde artık geçmişle yüzleşme vakti. Birbirlerinin yokluğunda neler yaşadıklarını Sarp ve Bahar birbirine anlattı. Sarp o gece vapurda yaşanan her şeyi Bahar'a anlattı. Başından geçenleri nezir'in oğlunun nasıl öldüğünü onların yanına Münir'i gönderdiğini ancak öldüklerini duyduğunu. Pırıl'la ilişkisinin nasıl başladığını. Bütün bunlar konuşulurken Pırıl mutfakta gizlenip onları dinledi. Konuşmanın duygusal boyutta devam etmesi Pırıl'ı çılgına çevirdi ve artık yeter diye bağırarak ortalığı dağıttı.

Bütün duyduklarına artık dayanamayan Pırıl bir şişe ilaç alarak ölmek istedi ancak durumu fark eden Bahar müdahale ederek Pırıl'a birşey olmasını engelledi. Kızının başına gelenleri duyan Suat kızını almaya gitti. 

Diğer taraftan Ceyda Emre'nin karısının öldüğünü duyunca Emre'ye karşı yine eski duyguları depreşti ancak Emre onu bir arkadaşı ile tanıştırmayı düşünüyor. Diğer taraftan Şirin ve Emre arasında birşeyler hissedilmeye başladı.

Pırıl'ın babasıyla gideceğini duyan Bahar Pırıl'dan onları da götürmesini istedi.

KADIN 50. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Kadın izleyicileri Bahar'ın Yeliz'in ölümünü öğrenince deliye dönmesine tanıklık edecek. Yeliz'in öldüğüne bir türlü inanamaz ancak acı gerçeği Arif'ten doğrular. Çocuklar da Yeliz'in ölüm haberine perişan olur. Bahar'ın Sarp'a olan nefreti katlanarak artar. 

Emre Bahar'a Yeliz'in öldüğünü yanlışlıkla söylediğini Hatice ve Ceyda'ya söyler. 

Bahar Arif'e gelip onu almasını söyler. Gidemeyeceğini söyleyen Sarp'ı polise gitmekle tehdit eden Bahar çocukları babasının yanında bırakıp Arif'le birlikte Yeliz'in mezarına gider.

Emre Şirin'le tanışır tehlikeli bir başlangıç gibi gözüken tanışmanın sonu nereye varır izleyicileri meraklandırdı.Mezarlıktan Arif'le birlikte geri dönen Bahar Arif'e gelip onları almasını söyler polise gidip bütün bunların Sarp Çeşmeli'nin yüzünden başına geldiğini söyleyeceğini söyler.

İdil'le berbat bir şekilde tanışan Şirin evlerinde kalacağını görünce adeta delirir ama çaresiz mecbur evi paylaşmak zorundadır.

Bu arada Münir Suat'a gidip abisinin onu aradığını ve iki aile arasındaki düşmanlığı bitirme teklif ettiğini söyler. Abisine bu konuda Suat da Münir de güvenmemektedir. 

Öte tartaftan Bahar gece Arif'le kaçma planı yapmaktadır. Çocukları üç kişilik oyun oynayacaklarını söyleyerek kimseye birşey söylememe konusunda tembihler. Ve vakti geldiğinde Arif'le kaçmak için evden çıkar ancak son anda Sarp görür. Önümüzdeki bölümde neler olacak izleyici merak eidyor.

KADIN 49. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Kadın izleyicileri Bahar'ın Müniri sesinden tanımasına tanıklık etti.

Sarp'a herşeyi anlatan Bahar çocuklarını kaçırtanın Pırıl olduğunu ve bu işi Münir'le birlikte düzenlediklerini başından geçenleri anlattı. Pırıl'ın boğazına sarılan Bahar çocuklarını Pırıl'ın özellikle kaçırttığını anlattı. Ve yllar öncede okula gelip çocukları ve Bahar'ı gördüğünü de söyledi. Bütün bunları öğrenen Sarp Pırıl'dan hesap sordu. Yıllarca ona aşık olmadığı halde çocuklarına sahip çıktığını ve Pırıl'a olması gibi davrandığını söyledi. Ancak bundan sonra birlikte olamayacaklarını ayrılmak istediğini de söyledi. Bunu kabul ettiğini söyleyen Bahar Münir'in ayrı bir yer bulma teklifini reddetip yine SArp ve Bahar'ın olduğu yerde kamaya devam ett. Kafasında yine planların işlediği belli olan Pırıl telefonun şarjını bilerek ortada bırakıp Bahar'ın bir şekilde ailesi ile iletişim kurup Yeliz'in öldüğünü öğrenmesini sağladı.

Yeliz'in ölüm haberi ile yıkılan Bahar SArp'la bir kez daha karşı karşıya geldi. Dizinin yayınlanan fragmanında Arif Bahar'ın kaldığı eve geliyor. Çocukların ve Bahar'ın Arif büyük bir hasret ve üzüntü ile sarıldığını gören Sarp bir yıkıma daha uğruyor. Bakalım Kadın izleyicilerini önümüzdeki bölümde neler bekliyor.

KADIN 48. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM 

47. Bölümün son sahnesinde Pırıl'ın Bahar ve Sapr'ın kaldığı eve gelmesi izleyiciyi neler olacağı konusunda meraklandırdı. Kadın izleyen binlerce kişi bu bölümde neler olacağını merak ediyor. Kadın 47. Bölüm Full izleyenler hüzün dolu sahnelerle karşılaşmıştı. Kadın 48. Bölüm izleyenler Pırıl'la aynı evde kalmak zorunda kalan Bahar'ı neler bekliyor görecekler.

Kadın 47. Bölüm izleyenler Bahar'a tek telefonla konuşma hakkı veren Sarp Bahar'ın neden bu hakkı Arif'i aramak için kullandığını sorar. Bahar'dan cevap alamayan Sarp kıskançlıktan çılgına döner. Arif'le ilgili merakını çocuklara sorark gidermeye çalışan Sarp yinede işin içinden çıkmaz.

Bir taraftan da Pırıl'ın Nezir'in adamlarının Baharı kaçıracağı bilgisini nereden öğrendiğini sorar. Pırıl'ın Nezir'in adamlarının Bahar'ı kaçıracağını nereden öğrendiğini merak eden Sarp'a Pırıl yalan söyleyerek Münir'i adres gösterir amacı Sarp'ı babasına koparmaktır. Bununla neyi amaç edindiği Suat'ı meraklandırdı.

Pırıl Bahar'dan onu okulda gördüğünü söylememesini rica eder. Ya da illa söyleyecekse kendisinin söyleyemek istediğini söyler. Bahar ise buna gerek yok bilmesi gerekmiyor der. Buna bir anlam veremeyen Pırıl neden diye sorduğunda çünkü kocanı istemiyorum der. Pırıl bu durum karşısında oyunlarına devam edecek mi merak ediliyor.

Yeliz'in ölüm acısına dayanamayan Ceyda iyice ne yapacağını bilmez haldedir. Yeliz'in çalıştığı işyerini basar ve Yeliz'e dolandırıcı diyen patronundan hesap sorarak dükkanı darma duman eder.

Bu arada Enver Arif'le ilgili bilmediği bir gerçeği öğrenir ve şaşırır.

Suat Sarp'a haber verenin Şirin olmadığını öğrenir ve Şirin'den özür diler.Güvenli evde herşey yolunda gitmeyecektir. Sarp Münir'i konuşmak ve gerçekleri öğrenmek için çağırır. Ancak Münir'in gelmesinin ardından Bahar ve çocukları kötü bir süpriz beklemektedir. 

KADIN 47. BÖLÜM FULL HD İZLE

Herşey Pırıl'ın planladığı gibi işlemektedir. Bahar'la Sap'ı tek başına bırakmak istemeyen Pırıl çocukları ve yardımcısını alarak Sarp ve Bahar'ın kaldıkları eve gider mecbur kaldıklarını söyleyerek o da onların yanına yerleşir. Ve iyi kadın rolü oynamaya çalışan Pırıl'a hakettiği dersi Bahar verir. Pırıl'a ayağını denk alması gerektiğini söyleyen Bahar'ın tek derdi çocuklarının mutluluğu ve güvenliğidir. Sarp'a da bunu iyice izah eder.

Babasının o gece Arif'i bilerek ordan uzaklaştırdığını öğrenen Arif babasından hesap sorar. Babası da Arif'in kafasına sıkarız diye beni tehdit ettiler dedi.

Diğer taraftan Yeliz'in cenaze namazı kılınmaktadır. Ceyda kendini toparlayamaz ama yinede hayata tutunmaya çalışır. Emre ile de karşı karşıya gelen Ceyda ne yapacağını bilemez Emre ise onu gördüğüne çok sevinmiştir. Yıllarca onu aradığını ama ulaşamadığını söyler. 

Arif ise dört gözle Bahar'dan haber bekler ve beklediği telefon gelir. Ancak bir kişiyi arama hakı bulunan Bahar Arif'i aramayı seçer Arif buna memnun olur , Bahar'ın ve çocukların güvende olduğunu bilmek ona iyi gelir. 

Pırıl'la aynı evde olmaktan rahatsız olan Nisan anlam veremediği durumu annesine sorar Bahar çocuklara uygun bir şekilde anlatmaya çalışır ancak Nisan babasının onları bırakıp gittiği için hem babasına hem de Pırıl'a tepkilidir. Ancak Bahar durumu düzeltmeye çalışır.  

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Bahar ile Sarp'ın Arif yüznden tartışması izleyicide merak uyandırdı.

KADIN 48. BÖLÜM FRAGMAN

Sarp Bahar'ın Arif'i aradığını ve neden onu aradığını sorar Arif'le olan ilgisini sert bir dille soran Sarp'a Bahar'ın tepkisi büyük olur. 'Ben sana soruyor muyum Pırıl'a ilişkini Arif seni ilgilendirmez' diyor. 

KADIN 46. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Son bölümde Nezir'in adamlarının kimi vurduğu izleyici tarafından merak ediliyordu. Bu bölüm nefes kesen bir başlangıç yapan Kadın dizisinde Yeliz'in öldürüldüğü anlaşıldı. Yeliz'in ölümü herkesi perişan etti. Özellikle Ceyda bu ölümden adeta yıkıldı. Hatice de aynı tramva içindedir ancak kızından haber alamamak da onu perişan etmiştir. 

Diğer taraftan Sarp Bahar ve çocuklar Münir'in ayarladığı eve ulaştılar fakat Bahar olup bitenden çok rahatsızdır. Nasıl bir durumun içinde olduğunu çocuklarının hayatının ne kadar tehdit altında olduğunu merak eden Bahar, Sarp'ı affettiğini söylesede evli olduğu için hiçbirşeyin düzelmeyeceğini Sarp'a söyler tek bilmek istediği tehlikenin büyüklüğüdür. Aynı zamanda bir an önce ailesine bir şekilde ulaşmak istmektedir. Onların ne durumda olduğunu merak eden Bahar bir şekilde telefon sorununu halletmeye çalışır. Bunun için Sarp'ın ayarladığı güvenli evden dışarı çıkan Bahar döndüğünde karşılaşacağı kötü süprizden bihaberdir. 

Bahar eve döndüğünde Pırıl'ı karşısında görünce çılgına döner ve evden çıkar peşinden koşan Sarp'a bu evdeki tek fazlalığın kendisi olduğunu söyleyen Bahar Sarp'a tokat atar. Kadın 47. Bölüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

KADIN 45. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

FOX TV'nin çok izlenen dizileri arasında yer alan Kadın 45. Bölüm 25 Aralık 2018 Salı günü akşamı saat 20.00'de hayranlarının karşısına çıktı. Kadın son bölümüne Enver Bey'in Sarp çocukları ve Bahar'ın kaçırıldığını söylemesi damga vurdu. Pırıl'la tartışırken telefonu çalan Sarp Bahar'ın telefonunu açacak mı? İzleyici bu haftaki bölümde neler olacağını merak ediyor.

Sarp'la konuşan Bahar çocuklarının güvende olup olmadığını bilmek ister. Sarp Bahar'ı daha güvenli bir yere taşıyacağını söyler ancak Bahar kabul etmez ve Sarp'a polise gitmesini söyler. 

Diğer taraftan, Suat Münir'e Sarp'ın öldürülmesi emrini verir. Münir'in kızınız kocasını seviyor torunlarınızın babası emin misiniz diye sorması üzerine Suat Sarp'ın eninde sonunda kızını terk edip Bahar'a gideceğini söyler. Pırıl'ın terk edilmektense Sarp'ın ölmesini tercih edeceğini söyler.

Bahar'ın durumuna üzülen ve Sarp'ın evli olmasından ümitlenen Arif, Bahar'a sizi ben güvenli bir yere götüreyim ve sizinle geleyim teklifinde bulunur ancak Bahar ne yapacağını bilemez tek derdi çocuklarını korumaktır.

Öte taraftan, Yeliz yeni buluğu işte ilk gün yaşadığı mahcubiyeti çalışarak kısa sürede giderir. Diğer taraftan Bahar da kendine kasiyerlik işi bulur. Bahar'ın yeni işi Ceyda'nın eski günlere dönmesine sebep olur. Ceyda'nın geçmişinde yaşadıkları Bahar'ı iş konusunda tereddüte düşürsede Ceyda bunun kendisi için sorun olmadığını söyler.

Diğer taraftan, Şirin ve Suat cephesinde yeni gelişmeler yaşanır. Suat Şirin'i lüks bir restoranda yemeğe davet eder, izleyiciler Şirin ve Suat arasında bir ilişki mi başlıyor merak ediyor. 

Diğer taraftan bu akşam için Nezir'in Bahar ve çocukları kaçırma planı vardır. Nezir'in adamları mahalleyi basar onlardan önce davranan Sarp Bahar ve çocukları kaçırmayı başarır ancak Bahar'ın kapısına dayanan Nezir'in adamları binadan kaçtıkları esnada kadın öldü kaçalım der, binada neler oldu ölen kişi kim izleyici bir sonraki bölümü merakla beklemeye başladı.

KADIN 44. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Şirin, Sarp'ın karısı ve Suat'ın planları işlemeye devam ediyor. Bahar'ın feci bir şekilde Sarp'ın karısı ve çocukları olduğunu öğrenmesi planları yolunda gitti ve Bahar Sarp'ı karısını ve çocukları acı bir biçimde öğrendi. Kadın 44 izle. dın son bölüm izle.

Şirin'in verdiği akıl ile yapılan plan oynanmaya başlar. Münir çocukları kaçırtır ve Bahar'ı çocukları ile tehdit ederek Sarp'ın evli ve çocuklu olduğunu gösterir. Bahar çocuklarına birşey olacağının korkusu ile ne yapacağını bilmez halde Suat'ın adamlarının söylediklerini harfiyyen uygular. Suat'ın adamları Bahar'ı ve çocukları tekrar mahalleye bırakır. Bahar büyük bir korku ile Arif'e sığınır. Tüm olup biteni yakınlarına anlatır. Bahar'ın rahat olması herkesi şaşırtır.

Bahar çocuklarına kavuşmuştur. Bütün olanları Arif'e anlatır. Çocuklara da durumu anlatan Bahar babalarının başka biri ile evlendiğini ve 2 kardeşleri olduğunu çocuklara söyler.

Diğer taraftan Sarp'ın olanlardan haberi yoktur. Münir'e Bahar'lara hala ev bulmadığı için çıkışır. Bahar ve çocukların güvende olmadığını düşündüğü için endişelidir.

Arif yine Bahar ve çocuklara kol kanat germiştir. Güvende olduklarından emin olmak için elinden geleni yapar.

Enver Hatice'nin Sarp'tan parayı aldığını öğrenir. Sarp'a geri verileceğini söyler ancak Hatice o parayı Şirin'in alıp harcadığını söyler Enver bunu öğrenince çıldırır.

Diğer taraftan, Sarp, karısı Pırıl'ın Bahar'ı otele getirtip evli ve çocuklu olduğu göstermek için oyun yaptığını öğrendi. Sarp Pırıl'ı terk edecek mi Bahar'ın telefonuna cevap verecek mi?

KADIN 43. BÖLÜM 'DE NELER OLMUŞTU?

Bahar Şirin'i hastaneye Sarp'ın getirdiğini öğrenip hışımla evden çıktı. diğer taraftan Hatice Hanım Bahar'a vermek için Sarp'tan aldığı parayın içinden bir miktar alıp dışarı çıktı. Şirin ise annesinin sakladığı parayı bulup aldı. Bahar Sarp'ı bulmak için Şirin'in peşine takılır. Fakat Sarp'ın kayınpederinin evine giden Şirin ablasını içeri aldırtmaz. Şirin Sarp'ın karısı ve kayınpederi ile işbirliği içine girip Sarp'ın Bahar'a dönmesine engel olmak için plan yaparlar. Bu arada Bahar çocuklarına daha iyi yardımcı olabilmek için pedegogdan yardım alır. Pedegog tavsiyesi ile çocuklarının babalarının neden yanlarında olmadığını uygun bir şekilde anlatmaya çalışır. Şirin, Suat ve Sarp'ın karısı Pırıl'ın planı tutmuştur. Bahar Sarp ile buluşacağını düşünerek Sarp'ın karısı ve çocukları ile kaldığı otele gider. Diğer taraftan çocuklarını kaçıran Münir Bahar'ı tehdit eder Bahar uzaktan Sarp, Pırıl ve çocuklarını görür. Dizide önümüzdeki hafta neler yaşanacağı merak ediliyor.

KADIN 42. BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Sarp Bahar'ın annesi Hatice'nin evine gider Bahar'ın kardeşi Şirin'den çekilen fotoğrafların hesabını sormak ister. Hatice engel olur ve Şirin'in hasta olduğunu fotoğrafları ortadan kaldrıdklarını söyler. Sarp'tan Bahar'a vermek üzere para ister. Bahar ve çocuklar Sarp'ı ararlar. Bahar babasına Sarp'ı sorar fakat babası numarasının olmadığını söyler. Şirin annesinin kendisinden para sakladığını anlar ve ondan para almaya çalışır. Bahar çocuklarının psikolojisinin bozuk olduğunu düşünerek öğretmenlerinden pedegog konusunda yardımcı olmasını ister. Bu arada Hatice de Şirin'in psikolojik destek almaya devam etmesi için girişimde bulunur. Arif'in babası Bahar'ın Arif'ten uzak durmasını ister. Hakaretler savurur. Bahar'ı ağlarken gören Arif Bahar'la konuşur. Bahar Arif'ten yaşattıkları için özür diledi. Bahar Arif'ten af diledi. Arif Bahar'a SArp'a nasıl sarıldığını gördüğünü söyledi. Onu nasıl sevdiğini gördüğünü söyler. Ama Sarp'ın onları çok üzeceğini söyler elinin kolunun bağlı olduğunu söyleyen Arif Bahar'a seni senden koruyamam dedi. Ama her zaman onun yanında olacağını söyledi. 

Bahar ilik vermek için Şirin'i hastaneye getirenin Sarp olduğunu öğrenir ve büyük bir hışımla çıkar. Kadının yeni bölümünde neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

KADIN DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: FOX TV

Yayınlandığı gün ve saat: Her Salı saat 20.00

Kadın Dizisi Yönetmeni: Merve Girgin Aytekin

Kadın Dizisi Yapımcı: MED Yapım 2 Oca 2012

Başrol oyuncuları: Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk

Oyuncular: Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil

Bahar Çeşmeli Kimdir?

Küçük bir kızken annesinin terkettiği Bahar'ı babası büyütmüştür. Sarp'la mutlu bir yuva kurmuş ve  Nisan ve Doruk adında 2 çocuğu olmuşur. Fakat Sarp'ın ölümü ile tek başına kalmış ve hayat mücadelesine devam etmiştir. Yıllar sonra annesi ile tekrar biraraya gelir ancak kalbi hala kırgındır. Yıllarca kocasına olan aşkını kaybetmeyen Bahar komşusu Arif'le bir hayat kurmaya karar veriri ancak tam bu sırada Sarp'ın aslında ölmediği ortaya çıkar. 

Özge Özpirinçci Kimdir?

Özge Özpirinçci, 32 yaşında. Özge Özpirinçci, 1.06.1986 İstanbul doğumlu. Yönetim bilimleri bölümünden mezun. Oyunculuk kariyerine oynadığı gençlik dizisi Kavak Yelleri ile giriş yaptı ve Cesaretin Var mı Aşka adlı dizide ilk tecrübelerindendir.

Performansı ile izleyicilerin beğenisini alan genç ve güzel oyuncu reklam filmlerinde de rol alıyor. 2010 yılında oynadığı sinema filminde de adından çokca söz ettirdi. 2010 yılında Veda filminde Fikriye Hanım karakterine can vermişti.

Duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.

Özge Özpirinçci, 42.Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü kazanmıştır.

Şu sıralar Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisinde ortaya koyduğu başarılı oyunculuk ile adından söz ettirmektedir.

Özge Özpirinçci Oynadığı Reklamlar

2008 -Eti Browni

2008 -Cornetto

2009- Coca-Cola

2009 - Turkcell

2011 -Vestel

2015 -Coca-Cola Zero

Özge Özpirinçci Oynadığı Dizi ve Filmler

Kadın - Bahar Çeşmeli

Aşk Yeniden - Zeynep Taşkın

Aramızda Kalsın - Görkem

Ağır Roman Yeni Dünya

Al Yazmalım

Deli Saraylı

Cesaretin Var Mı Aşka

Melekler Korusun - İpek

Kavak Yelleri

Sarp Çeşmeli Kimdir?

Sarp Bahar'ın büyük aşkı ve 2 çocuğunun babasıdır. Mutlu bir evlilikleri varken bir vapur kazasında öldüğü haberi Bahar'ın hayatını alt üst eder. Dizide uzun bir süre öldüğü halde adı hiç silinmeyen karakter birgün çıkar gelir ve gizemleri de beraberinde getirir.

Caner Cindoruk Kimdir?

Caner Cindoruk aslen Adanalı'dır. 1980 yılında Adana'da doğan oyuncu Seyhan Belediyesi Tiyatro Oyunlarında meslek hayatına başlamıştır. İlk olarak, 2006 senesinde çok sevilen ve beğeni ile izlenen Beynelmilel filminde Özgü Namal ile birlikte rol alarak sinema hayatına adım atmıştır. Caner Cindoruk, Kor sinema filminde aldığı rol ile 22.Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Dram Dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır. Caner Cindoruk, Türk dizi tarihinde sevilerek izlenen; Hanım’ın Çiftliği, Firar, Aramızda Kalsın, Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizilerinde de rol alarak performansı ile adından söz ettirmiştir. 

Oynadığı Diziler

Kadın / Sarp / 2017
Muhteşem Yüzyıl Kösem / S. Mustafa Paşa /2016-2017
İstanbul Sokakları / 2016
Aramızda Kalsın / Civan / 2013
Firar / Nadir / 2011
Hanımın Çiftliği / 2009-2010
Geç Gelen Bahar / Ali / 2008
Yaprak Dökümü / Nazmi / 2008
Kara Güneş / Alişir / 2007

Oynadığı Filmler

Ekşi Elmalar / 2016
Kor / 2016
Dar Elbise / 2015
Çalsın Sazlar / 2014
Yabancı / 2012
Gergedan Mevsimi / 2012
Elveda Katya / 2012
Kelebek / 2008
Beynelmilel / 2006

Yorumlar