Jet Sosyete 38. Bölüm Full HD Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Jet Sosyete 2. Sezon 38. Bölüm 25 Nisan 2019 Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Gülse Birsel'in yönetmenliğini yaptığı Jet Sosyete son bölüm izleyenler yine kahkaha dolu dakikalar yaşayacak. Yaşar'ın patronundan aldığı zam müjdesi sevinci kursağında kalıyor. Bin liralık zammı çok iyi bir rakam olarak gören Yaşar, zam müjdesinin ertesi günü patronundan duyduklarıyla yıkılır.

Google Haberlere Abone ol
Jet Sosyete 38. Bölüm Full HD Canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Jet Sosyete 2. Sezon 38. Bölüm 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 20.00 itibariyle hayranlarıyla buluşuyor. Jet Sosyete son bölüm tek parça halinde izleyenler, Ozan'ın beğendiği spor arabayı almak için Cengiz'i ikna çabalarıyla eğlenceli anlar yaşayacak.

JET SOSYETE 2. SEZON 38. BÖLÜM CANLI İZLE

JET SOSYETE 2. SEZON 19. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Cengiz'in arabayı almayacağını Ozan'a direkt söylemk yerine çeşitli yollara başvurması ise işi daha da komikleştirir. Zahide’nin tavsiyesiyle Ozan’a bunu direk söylemek yerine Ozan’ı arabadan soğutma yöntemine başvurur. Bu yöntem başarılı olur fakat arabayı o kadar beğenir ki gizlice kendisine satın alır. Bu gerçeği gizleme çabaları eline yüzene bulaşır. Yaşar, zammından kalan parayı almaya çalışırken Cengiz zorluk çıkarır. Bu duruma çok bozulan Yaşar işe gitmeme kararı alır. Bu durumda Yüksel ailesinin diğer fertleri iş aramak ve çalışmak zorunda kalır. Bir tekstil firmasında işe girmek için İlayda ve Tony’den zorla tavsiye mektupları toplayan Gündüz, daha sonra Özpamuk ve E-lay tekstilin başına bela olur. Ailede herkes bir iş peşinde koşmaya çalışırken ev işlerinin bütün yükü de Yaşar’a kalır. Şennur, eski tanıdığı bir doktordan bedava ameliyat sözü alınca acilen ameliyat olmaya karar verir. Fakat hiçbir komşusu ve tanıdığı yanında refakatçı olarak kalmak istemez ve çeşitli bahanelerle reddeder. Bu sırada hayır işlerine kafayı takmış olan Gizem, Şennur’a refakatçilik yapar.

JET SOSYETE 2. SEZON 18. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA

JET SOSYETE 28. BÖLÜM FULL HD İZLE - 2. SEZON 13. BÖLÜM

JET SOSYETE 27. BÖLÜM FULL HD İZLE - 2. SEZON 12. BÖLÜM

Gizem'e gelen teklif yeni olayları peşinden getirir. Safiye'yi yanına aşçı olarak almaya karar verren Gizem Safiye'ye gider ve durumu anlatır ancak gündemin ana konularından biri olan poşet derdi Jet Sosyete'de de olduğundan Safiye yeni bir girişimcilik göstererek bez torba işine girmiştir. 

Komik olaylar silsilesi sizi kahkaha tufanına sürükleyecek. Jet Sosyete son bölümü buradan izleyebilirsiniz.

JET SOSYETE 26. BÖLÜM FULL HD İZLE - 2. SEZON 11. BÖLÜM

TV8'in sevilen yapımlarından Jet Sosyete 26. Bölüm 26 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de sevenlerinin karşısına çıktı. Jet Sosyete'de bu hafta yeni yıl heyecanı vardı.

Tüm Jet Sosyete ailesi büyük bir telaşla yeni yıla hazırlanmaktadır. Hediyeler alınır, kıyafetler seçilir. Gündüz Alara'ya güzel bir yeni yıl hediyesi süprizi yapmak için çalışmaya başlar. Kuaförde çalışmaya başlayan Gündüz'ü hiç beklemedi belalar beklemektedir. Tek amacı Alara'yı mutlu etmek olan Gündüz kuaföre gelen kadınlarla samimi olmaya başlayınca umduğunun aksine Alara ile arası açılır. 

Diğer taraftan Safiye'nin çikolatalarına yeni yıl hazırlığı yapanların ilgisi yoğun olur. Çikolatalara ilgiyi gören Gizem, Melike ve Yıldız’la birlikte bu işi kurumsallaştırmak için kolları sıvarlar. Ancak bu iş ummadıkları şekilde sonuçalanacaktır. Diğer tarafta birbirlerine duydukları ilgiyi yeni yıl ile taçlandıran İlayda ve Harry gayet mutludur.

Bu hafta Jet Sosyete'de izleyicileri büyük bir süpriz beklemektedir. Sertap Erener diziye konuk olarak yeni yıl gecesine giren ekibe ve izleyiciye güzel bir gece yaşatır.Jet S

JET SOSYETE 25. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Jet Sosyete 25 . Bölüm'ne 'vasiyet' olayı damgasını vurur. Yaşar ve Safiye vefat eden yakınlarının yaptığı vasiyet bir anda bütün bir mahallenin konuştuğu konu ve herkesin birbirini test etme aracı haline gelir.

Özellikle Özpamuk ailesi bu vasiyet işini iyice abartmaya başlar. Kimin kime güveneceği, kimin ne vasiyet yapacağı tartışma konusu olur. Hatta işi o kadar çok abartırlar ki, birbirlerini test etmeye başlarlar. Örneğin birisi ayağı kırılmış gibi yaparak diğerini test etmeye başlar. 

Öte yandan Cengiz'in orta yaş bunalımı da diziye bir başka renk katar. 

JET SOSYETE 25. BÖLÜM FULL HD İZLE - 2. SEZON 10. BÖLÜM

JET SOSYETE 24. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Jet Sosyete 24. Bölüm ile 12 Aralık 2018 Çarşamba saat 20.00 itibariyle seyircinin karşısına çıktı. Senaristliğini ünlü oyuncu Gülse Birsel'in yaptığı dizi izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta yine Gizem'in kaynanası ile çekişmeleri, Yaşar'ın internet alışveriş macerası ve Şennur'un yeni iş girişimi damgasını vurdu. 

Bu hafta Jet Sosyete'de Yaşar kendine online alışveriş sitesinden çok ucuza bir elektronik alet alır. Fakat merakla beklediği ve hava attığı paket gelince hüsrana uğrar. Çünkü paketin içinde elektronik alet değil bir biblo vardır. Herke Yaşar'la dalga geçerken biblonun çok nadide bir koleksiyon parçası olduğu öğrenilir. Herkes bu biblonun peşine düşer. Focus Grup 'Zehir Zıkkım' dizisinden Gizem'i çıkarma kararı alır. Gizem bu duruma çözüm bulmak için çalışır. Ayrıca Gizem'in kaynanası ile olan gerilimi devam etmektedir. Şennur bir taraftan aile dizimi yapmaya karar verir kartlarını bir mağazaya bırakır ve ününü yayar. Gizem diziden çıkmamak için herkesi toplar ve Focus Grup önünde protesto yapmaya giderler. Gizem bir şekilde dizide kalmayı başarır. 

JET SOSYETE 24. BÖLÜM FULL HD İZLE - 2. SEZON 9. BÖLÜM

JET SOSYETE 22. BÖLÜM TEK PARÇA

JET SOSYETE DİZİSİNİN KÜNYESİ

Jet Sosyete hangi kanalda: Tv8 

Jet Sosyete dizisi Türü: Komedi

Jet Sosyete hangi gün: Çarşamaba Saat:20:00

JET SOSYETE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Çağlar Çorumlu (Yaşar Yüksel), Derya Karadaş (Safiye Yüksel), Cengiz Bozkurt (Cengiz Özpamuk), Gülse Birsel (Gizem Özpamuk), Sarp Apak (Ozan Özpamuk), Ayşenil Şamlıoğlu (Zahide Özpamuk), Bartu Küçükçağlayan (Gündüz Şahin), Aslı Bekiroğlu (Melike Şahin), Hasibe Eren (Pelin Soner & Şennur), Enis Arıkan (Tonguç Pehlivan - Tony), Şahin Irmak (Talip), Tuğba Çom Makar (Yıldız Yüksel) , Deniz Cengiz (İlayda Çıkrıkçıoğlu), Ecem Uzun (Alara Çıkrıkçıoğlu), Emre Taştekin (Tekin), Utku Ateş (Berk), Ozan Güven (Levent Çıkrıkçıoğlu - 16. Bölüme konuk), Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu (Kumsal), Nursena Yılmaz 

Jet Sosyete Dizisinin Konusu: 

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır. Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir. 

Yorumlar