İstanbullu Gelin 80. Bölüm İzle Canlı Full HD - Son Bölüm Tek Parça

İstanbullu Gelin 80. Bölüm 12 Nisan 2019 Cuma akşamı saat 20.00'da hayranlarının karşısına çıktı. İstanbullu Gelin son bölüm izle. Geçen hafta İstanbullu Gelin son bölüm izleyicileri Faruk'un Ayn-ı Hayal adında lokanta açıp Süreyya'ya sürpriz yapmasına tanıklık etti. Bir taraftan da Esma Hanımın Alzaymır hastalığının pençesine düşüp çocuklarının karşısında çaresiz kalmasını anlatan İStanbullu Gelin 80. bölüm tüm heyecanı ile devam ediyor. İstanbullu Gelin izleyicileri 80. bölümü merakla bekliyor.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu Gelin 80. Bölüm İzle Canlı Full HD - Son Bölüm Tek Parça

Star TV'nin sevilen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin son bölüm izlemek isteyenler için 12 Nisan 2019 Cuma saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. İstanbullu Gelin son bölümde Faruk şirketten istifa ederek kendine, kendini bulabileceği yeni bir iş kurdu. Süreyya'nın babasının lokantasının ismini verdiği yeni hayalleri için yeni bir başlangıç yapan Faruk kendini bulma peşindedir. 

İstanbullu Gelin 80. bölüm izleyicileri dilara ve Adem arasında da kıskançlık sebebi ile sorunlar olduğuna tanıklık edecekler. 

İSTANBULLU GELİN 80. BÖLÜM CANLI İZLE

İSTANBULLU GELİN 76. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Özgür'ün Faruk'a karşı cüretkar davranışı büyük bir aile sorununa dönüşecek gibi gözüküyor. Faruk Özgür'ün hareketi ile ne yapacağını bilmez haldedir Süreyya ise dünyası başına yıkılmış hisseder. Faruk Süreyya'ya durumu nasıl izah edeceğini düşünürken bir taraftan Özgür'ün onu aniden öpmesinin şokunu atlatamaz.

İstanbullu Gelin Son Bölüm izleyicileri Faruk Süreyya'ya derdini nasıl anlatacağını düşünürken Özgür kendi kendine olayın akışını yaşamaya devam ettiğini gördü. Sabah büyük bir heves ve umutla şirkete gelen Özgür Faruk'tan herşeyi yanlış anladığına dair konuşma  görünce kendini dışarı atar önüne çıkan arabayı fark etmez ve kaza geçirir. Ameliyata alınan Özgür uzun bir süre yoğun bakımda kalır bunu öğrenen Okan Konağı basar ve Faruk'un üstüne yürür. Özgür'ün can savaşı verdiğini öğrenen Faruk nerde yanlış yaptığını düşünmeye başlar. Süreyya da üzerine fazla gittiğini söylemesine rağmen bu sfer zaman isteyen Faruk olur. 

Dilara Adem'in söylediği teklifi kabul eder ve terapiste gider. Adem ise Güneş'i Fikret ve İpek'le tanıştırır. 

Bu arada kendine gelen Özgür dayısına Faruğun bir suçu olmadığını her şeyi kendisin yanlış anladığını söyler. Okan ise Boranlara savaş açmaya kararlıdır. Faruk ise içinde bulunduğu durumun psikolojisini üzerinden atmaya çalışır. İstanbullu Gelin izleyicileri önümüzdeki bölüm neler yaşanacağını merak ediyor. İstanbullu Gelin son bölüm fragmanı da yayınlandı. 

İSTANBULLU GELİN 77. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 75. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Okan'ın İpek'e ilanı aşk etmesi ve buna Süreyya2nın şahit olması ortalığı karıştırır. Bunu bir şekilde öğrenen Fikret soluğu İpek'in kapısında alır. İpek korku ile kapıyı kapatmaya çalışsada Fikret beklemediği bir konuşma sergiler. İstanbullu Gelin 75. Bölüm izleyicileri İpek ve Fikret arasındaki buzların eridiğini görecekler. Boranların konağında bu hafta düğün var. Yeni bir hayata adım atmaya kararlı olan Fikret İpek'i ikinci kez konağa gelin olarak getirecek. Adem'in hatasını kabul edip Dilara'nın kapısına gitmesi de izleyicinin ilgisini çekti. Umut için orta yolu bulmaları gerektiğini söyleyen Adem çocuğunun annesini üzmemekte kararlıdır.

Öte taraftan İpek Fikret'i affederek eve geri döner. Konakta bayram havası esmektedir. 

Faruk ve Süreyya cephesinde işler yolunda gitmez. Faruk'un İstanbul'a iş seyehati için gitmesini fırsat bilen Özgür elindeki kozları tek tek kullanarak Faruk'u elde etmenin peşindedir. Süreyya ise Faruk'tan habersiz ona süpriz yapmak için İstanbul'a yola koyulur. Büyük bir heyecanla Faruk'a süpriz yapmak isteyen Süreyya Faruk'un yalnışlıkla attığı mesajı düzeltmek üzere gittiği Özgür'ün kapısında Özgür'ün beklenmedik davranışı ile karşılaşır ve bu hoş olmayan sahne Süreyya tarafından görülür. Süreyya ve Faruk ilişkisini derinden etkileyecek olan bu olay nelere yol açacak Faruk masum olduğunu nasıl ispatlayacak. izleyici büyük bir merakla yeni bölümü bekliyor. Yaşanan bu olay İstanbullu Gelin 76. Bölüm fragman yayınlandı mı diye merak ettirdi. Henüz İstanbullu Gelin 76. Bölüm fragman yayınlanmadı. Yayınlandığında buradan paylaşacağız. 

İstanbulu Gelin Son Bölüm İzle

İSTANBULLU GELİN 74. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Dilara lohusalık bunalımına girip bir taraftan bebeğe bir taraftanda evin işlerine yetişmeye çalışırken bu durumdan biraz sıyrılması için teyzesi ve Süreyya ile dışarı çıkar bu arada Adem Umut'a bakacaktır ancak Adem'in Güneş'i eve davet etmesi Dilara için güzel başlayan ve devam eden geceyi kötü sonlandırdı. İstanbullu Gelin izleyicileri acaba Umut bebek Adem ve Dilara için yeni bir başlangıç olur mu diye beklerken bu olay araya yeniden duvarlar ördü.

İstanbullu Gelin son bölüm izleyicileri ayrıca Okan'ın tüm yüzsüzlüğü ile İpek'e olan ilanı aşkını izledi bu duruma şahit olan Süreyya bu ağır sırrın altında ezilecek. Süreyya'yı son bölümde bekleyen kötü bir süpriz daha var. Özgür kıskançlığının yersiz olmadığını görecek olan Süreyya'yı kötü günler mi bekliyor? İstanbullu Gelin İzleyicileri merakla son bölümü bekliyor.

Süreyya İpek'in evinde şahit olduğu sahnenin şokunu üzerinden atamadı. Diğer taraftan Faruk Süreyya ile evlilik yıldönümü hazırlıkları yapmaktadır. 

Adem Dilara'ya olan öfkesini artık kontrol edememektedir. Osman'ın arabulucuk yapmaya çalışması da aslında Adem'in öfkesinin körüklenmesine sebep oldu. 

Esma Hanım Süreyya'ya duyduklarının hesabını sorarken Fikret konuşmayı duyup deli fişek gibi evden fırlar. Okan'ı ölürmelerinden endişe eden ailesi telaş içinde onu ararken Fikret İpek'in kapısına dayanır ona zarar vermesinden korkan Fikret sadece ona bir soru sorar tüm olanlara rağmen ondan hala boşanıp isteyip istemediğini sordu. İpek'in ne cevap vereceği bir dahaki bölümde.

İSTANBULLU GELİN 73. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM

İpek ve Fikret'in boşanma davasında boşanmaktan vazgeçmeleri bekleniyordu. Ancak mahkemeye giderken duydukları Fikret'i tamamen fikirlerinden vazgeçirdi ve boşanma beyanında bulundu. Mehkeme 3 ay ertelendi. Bu durum karşısında şok olan İpek ne yapacağınız bilemez. Ancak gerçekler birer birer yüzüne vurulmaya başladığında oda sorgulamaya başlar. Bir taraftan yeni evinin eksiklerini gidermeye çalışan İpek tam bir kaosun ortasındadır.

Dilara lohusalık sendromundadır. Tek başına hem ev işleri hem bebekle uğraşıp durumu idare etmeye çalışır ancak kendinden geçmiş durumdadır. Onu bu halde gören teyzesi akşam için bir organizasyon yapıp Süreyya ve Dilara ile birlikte dışarı çıkmaya karar verir. Bebeğide Adem'e bırakacaklardır. Durumu sevev sevev kabul eden Adem akşam için Güneş'e verdiği sözü tamamen unutmuştur. Kendince durumu idare etmek ve Umut'u Güneş'e göstermek isteyen Adem Güneş'i Dilara'nın kaldığı eve çağırır. Ancak işler planladığı gibi gitmez eve erken dönene Dilara bu durum karşısında deliye döner ve Adem'i çocuğu ancak yasal çerçevede görebileceği konusunda uyarır. 

Faruk ve Süreyya cephesinde de durumlar biraz karışıktır. Özgür'ün Faruk'a olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır ve Özgür Faruk'la yakınlaşmak için her fırsatı kaçırmadan değerlendirmeye devam eder. 

İpek yenie vin eksikleri gidermeye çalışırken evine süpriz bir şekilde gelen Okan'ı görünce şaşırır. Okan İpek'e olan ilgisini itiraf eder. Bu sırada İpek'i ziyarete gelen Süreyya konuşmalara şahit olur.  

İSTANBULLU GELİN 74. BÖLÜM FRAGMAN

İSTANBULLU GELİN 72. BÖLÜM İZLE - TEK PARÇA

Ailenin yeni üyesi Umut küskünleri barıştırdı. Uzun zamandır araları düzelmeyen Faruk ve Adem'in bile arasının düzelmesine vesile oldu. Diğer taraftan Süreyya'yı ve Teyzesini affetmeyen Dilara Umut'un gelmesi ile onları affetti.

Öte taraftan Fikret Faruğu ve Adem'i birarada samimi bir şekilde görünce abisinin yine yeni bir plan peşinde olduğunu düşündü. Ancak durumu Fikret'e izah etmeye çalışan Faruk'u dinlemedi. Adem Fikret'e durumu izah etti ancak Fikret yine atarlanarak hastaneden ayrıldı.

Bu duruma Fikret'i sonunda ikna eden yine Faruk olur. 

İstanbullu Gelin 72 Bölüm İzle Son Bölüm

Faruk Okan ve Fikkret'in arasındaki duumu düzeltmeye çalışsda Fikret aynı tavrını sürdürür. Faruk nasıl toparlayacağını bilemez. 

Öte taraftan Dilara okulun tuvaletinde kilitli kalır ve sancıları başlar. Faruk Adem'le konuşmaya gitti sırada haberi alan Adem ve Faruk apar topar Dilara'yı hastaneye yetiştirir. Dilara ve Adem'in yeni bebek heyecanı yeni sayfaların açılmasına sebep mi olacak. Faruk'un Adem'e yaptığı süpriz teklif belkide Boranlar ve Adem için yepyeni başlangıçlara sebep olacak. Yeni bebek Dilara ve Adem'i tekrar yakınlaştıracak mı? İstanbullu Gelin izleyenler merakla bekliyor.

İSTANBULLU GELİN 71. BÖLÜM FULL HD İZLE

İSTANBULLU GELİN 70. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Okan ve İpek'i otelin barında içki içerken gören Fikret deliye döndü ancak yinede sinirlerine hakim olmaya çalışarak gelecek müşterileri beklemeye başladı fakat Okan gelmeyeceklerini söyleyince olanlar oldu ve Fikret Okan'ı yumrukladı. Otelden apar topar çıkan İpek konağa döndü. Tam bavulunu hazırlayıp gidecekken aslında Fikret'in bu akşam için süpriz yapmak istediğini öğrendi ve bir şans daha vermeyi düşündü herşey yoluna girdi derken İpek'in çalışmaya devam etmek istemesi üstelik Okan'la çalışmaya devam etmek istemesi bardağı taşıran son damla oldu. Fikret herşeyi toparlamak isterken daha çok eline yüzüne bulaştırdı. İpek evi terk etti. 

Diğer taraftan Dilara ve Adem'in davası görüldü ve boşandılar. Dilara tüm umutları yıkılmış halde adliyeden uzaklaşırken onu bekleyen Süreyya'yı bile takmadan geçti gitti. Ancak Adem yeni bir başlangıca adım atmanın heyecanı içindeydi Güneş ile yeni bir başlangıç için hazırlık yapan Adem Güneş için tek taş yüzük alır.

Her bir taraf dağılan Boranlar'ı yine zorlu zamanlar beklemektedir. İstanbullu Gelin izleyicileri 71. bölümü merakla beklemeye başladı.

İSTANBULLU GELİN 69. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM EK PARÇA

Esma'nın hastalığını öğrenen çocuklar bu şoku üzerlerinden atmak için herkes kendine göre çözümler içine girer. Diğer taraftan Esma ve Garip birlikte hayata tutunur ve bu zorluğun üstesinden aşklarının gücü ile gelmeye çalışırlar. Faruk'ta Süreyya ile birlikte bu zorluğu yenmeye çalışır.

Öte taraftan, İpek başladığı işi sonuna kadar götürmeye kararlıdır. Şirkette ofis ayarlar ancak Fikret buna karşı çıkar ve aralarında tartışma yaşanır. 

Dilara, Adem ve Güneş cephesinde herşey karışıktır. Adem Güneşle kurduğu hayattan gayet mutlu ve keyiflidir ancak Dilara için işler hiç kolay değildir bebek bekleyen Dilara hayatındaki insanların yanında kendi hikayesinin kaybolduğunun farkına varmıştır ve İstanbul'a giderek kendine bir hayat kurmaya kararlıdır. Buna engel olmak isteyen Süreyya'ya ise unutamayacağı bir tepki gösterir. 

Süreyya tüm akşam boyunca Dilara ile arasında geçenleri düşünür ve bu huzursuzluk Faruk'la arasına yansır. Eski defterlerin açılmasına sebep olan durumun nasıl düzeleceğini Süreyya da bilemez.

Balayında olan Esma'nın aklı evdedir çocuklarının evden gidip gitmediğini merak eden Esma balayını erken sonlandırarak eve döner. Evde çocuklarını gören Esma çok mutşu olur.

Dilara geçirdiği sancılar neticesinde birkaç gün hastanede kalması gerekmektedir. Adem'de hastanede onu bekler.

İpek'e haksızlık ettiğinin farkına varan Fikret ona güzel bir süpriz hazırlar ancak gecenin sonunda asıl süprizle karşılaşacak olan kendisidir.

İSTANBULLU GELİN 68. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Geçen haftaki bölümde Esma Hanımın kına gecesinde yaşananlar, kızların başına gelenler damga vurdu. Bu hafta İstanbullu Gelin'de Esma Hanım ve Garip'in düğünü var. Düğün hazırlıklarının tatlı bir telaş şeklinde süren konakta heyecan dorukta. Düğün günü Esma Hanım'ın ortadan birden kaybolması kısa süreli bir telaşa yol açar. Nazifle buluşucam deyip evden çıkan Esma Hanım ilk eşinin evlenme teklif ettiği yere gider. Alzaymır teşhisi konanzihni onu eskiye götürü. Bu arada çok telaşlanan Süreyya Garip Bey'i arayarak durumu haberdar eder. Garip Bey Esma Hanım'ı gittiği yerde bulur ve konağa birlikte dönerler. Güzel bir düğün atlatan konak sakinlerini gecenin sonunda bir süpriz beklemektedir. Esma Hanım oğullarına hastalığını söylemeye karar verir. Tüm oğlulları ile zihni yerinde bir şekilde konuşan Esma Hanım konaktan ayrılmayı düşünen ailesine hep birlikte konakta yaşamaya devam etmek ve hastalığın üstesinden hep birlikte gelmek istediğini söyler. Durumun şokunu üstünden atamayan oğullarının vereceği karar merak ediliyor.

İSTANBULLU GELİN 67. BÖLÜM'DE NELER OLDU

Garip Amerikaya geri döneceği için hisselerini geri verir. Esma'nın bütün çocukları bunun sebebini merak eder. Esma Hanım çocuklarını hisselerini dağıtmalarını ve yetki istemediğini söyler içinde bulunduğu durumu çocuklarından gizleyen Esma'nın ne yapacağı merak konusu. İstanbullu gelin 67 izle.

Nurgül Esma'nın odasını temizlerken Esma'nın çocuklarını unuttuğunda hatırlamak üzere tuttuğu defteri bulur. İçindeki gördükleri onu çok üzer. Bunu Süreyya'ya anlatır. Süreyya ne yapacağını bilemez ama bir çözüm bulmaya çalışır. Esma ile konuşmaya karar veren Süreyya Esma Hanım'a yardımcı olmak istediğini söyler. Esma Hanım Süreyya'ya hayatta benim hastalıkta benim diye çıkışır. Çocuklara söylememesi konusunda Süreyya'yı tehdit eder. İstanbullu gelin son bölüm izle.

Fakat bu arada Nurgül Garip Beyin arkasından yetişir ve Esma Hanımın durumunu Garip Beye anlatır. Garip Esma'ya döner. Ve gelip ailesine barıştıklarını ve bir an önce evlenecekleri haberini verir.

Bu arada konakta kına gecesi heyecanı vardır. Yalnız hiçbirşey beklendiği gibi gitmez. Kına gecesine getirdikleri köçekler hırsızlık için gelmiştir ve konağı soyarak bütün kadınları hamama kilitlerler. 

İSTANBULLU GELİN 67. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

2. Seçenek:

İSTANBULLU GELİN 66. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde, Fikret ve Adem hasteneydi ve durumları son derece ağırdı. Esma, bıçaklanma hadisesinden Adem’i sorumlu tutuyor. Faruk ise hiçbir şey bilmedikleri için annesinin tepkisini anlamsız bulur. Fikret kendisine geldiğinde ilk merak ettiği Adem olur. Adem ise Fikret kadar şanslı değildir. Faruk’sa Adem’i artık nereye koyacağını bilememektedir. Tüm bunlar yaşanırken Boran erkekleri Garip’in yakın zamanda evlenme isteği ile karşı karşıya kalır.

Faruk çok öfkelidir, Emir'in ortadan kaybolması sinirlerini alt üst etmiştir. Senem'in içini ise kurt kemirmektedir, Dilara'dan öğrendikleri onu Güneş'e cephe aldırır. Süreyya ise hiç ummadığı şeylerle karşılacacak.

Hastalığını öğrenen Esma çok üzülür. Doktoru bazı önerilerde bulunur hemen ümitsizliğe kapılmaması için. Esma hastalığını öğrendikten sonra Garip ile evlenmek konusunda tereddüt etmeye başlar. Garip Esma'ya kafasını toplayıp düşünmesi için biraz zaman verir ve daha fazla sürüncemede kalamam diyerek rest çeker. Esma ne yapacağını bilmez haldedir.

Süreyya Faruk'a süpriz yamaya karar verir fakat asıl süprizle kendi karşılacaktır.

Senem Güneş'in Adem'le olan ilişkisinden şüphelenerek evine gidip emin olmak ister. Güneş her şeyi Senem'e itiraf eder. Aralarında tartışma yaşanır ve Senem çeker gider.

Esma, Garip'e birkez daha ailemi seçmek zorundayım diyerek verdiği sözü yerine getiremeyeceğini söyler.

İSTANBULLU GELİN 66. BÖLÜM TEK PARÇA FULL HD İZLE

2. Seçenek:

İSTANBULLU GELİN 65. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

2. Seçenek:

65. Bölüm yine sürprizlerle dolu. 

İSTANBULLU GELİN 64. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir.

YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

İstanbullu Gelin dizisinin bu sezonuna yeni ve genç isimler dahil olmaya devam ediyor . 

İstanbullu Gelin'e yeni katılan oyuncular :

Eylül Su Sapan (Özgür) Faruk’un Asistanı

Aylin Aslım (İstanbullu Gelin Gülbin)

Aylin aslım İstanbullu Gelin dizisinde Gülbin  İpek’in kuzenidir. 

Geçtiğimiz bölüm  İstanbullu Gelinde Süreyya'yı yeni bir kıskançlık mı bekliyor?  Faruk'un Özgür isimli asistani erkek ismine benzerliğinden Süreyya'ya sorun olmasada lansmanda asistanı (Özgür) ile karşılaşması sonucu güzel alımlı bir kız olduğunu görmüş oldu. Peki bunu öğrenmesi ile Faruk'un asistanının her zaman onun sağ kolu olması ve sürekli beraber hareket etmeleri ilişkilerinde sorun olacak mı?

Güven Murat Akpınar (Osman)

Boranlar'ın Osman'ı başını belaya sokan Gülbin karakteri ile aralarında ilginç tanışmalarının ardından yeni bir aşk mı doğacak?

Faruğun eski dostu , İpeğin ise liseden arkadaşı olan "Okan" karakterini canlandıran Kaan Çakır. İpek ,kocası Fikret ile aralarındaki bu gerilim ve tartışmalar sonucu Okan ile şirkette çalışmaları yakınlaşmalarına sebep mi olacak ? Fikret'te göremediği ilgi ve desteği Okan'dan görüyor olması ne gibi sorunlar doğuracak?

Adem Faruğun ortaklık teklifini şans olarak mı görüyor? Peki bu şansı nasıl değerlendirecek? Dilara ile barışak mı? Aralarındaki buzların erimesine sebep olacak mı hep birlikte göreceğiz.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: Star TV

Yayınlandığı gün ve saat: Her Cuma saat 20.00

Başrol oyuncuları: Özcan Deniz, Aslı Enver

Oyuncu Kadrosu: 

Esma: İpek Bilgin

Fikret: Salih Bademci

Adem: Fırat Tanış

Osman: Güven Murat Akpınar

Garip:Tamer Levent

İdil: Tilbe Saran

Ülfet: Meral Çetinkaya

İpek: Dilara Aksüyek

Senem: Neslihan Yeldan

Güneş:Nihal Yalçın

Kıymet: Nergis Çorakçı

Yaz: Ahsen Eroğlu

Nurgül: Pelinsu Pir

Gülistan: Eren Balkan

Akif: Fatih Koyunoğlu

Dilara: Neslihan Arslan

Mustafa: Ahmet Sabri

Özmener Nazif: Muharrem Türkseven

Yapım: O3 Medya

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yönetmen: Zeynep Günay Tan

Senaryo: Deniz Akçay Katıksız – Armağan Gülşahin

Yorumlar

Nihall 65.bolum fragmanini aradim okadar bulamadim yaaa sukur burda varmis. Hem dun izledim baya ekşınlı bolumler bekleniyor