'İstanbullu Gelin' final yapıyor

Star Tv ekranlarının beğeni toplayan dizisi 'İstanbullu Gelin' final yapma kararı aldı. Senaryonun tıkanması dizi yapımcılarını final yapmaya itti.

Google Haberlere Abone ol
'İstanbullu Gelin' final yapıyor

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizi İstanbullu Gelin, senaryonun tıkanması gerekçesiyle erken final yapıyor.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı dizi İstanbullu Gelin, final kararı ile izleyicilerini üzdü.

YAPIMCI İDDİALARI DOĞRULADI

Star TV ekranlarında yaklaşık 3 sezondur devam eden başarılı dizi İstanbullu Gelin'in erken final yapacağı söylentisi sosyal medyada olay olunca yapımcı iddiaları doğruladı ve final tarihi açıkladı.

DİZİ YURT DIŞINDA BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Geleneksel Boran Ailesi ile İstanbullu Süreyya'nın aşk dolu hayatını konu alan dizi maalesef erken final yapacak. Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz gibi oyuncuların olduğu dizi yurtdışında da büyük beğeni topluyor.

31 MAYIS'TA EKRANLARA VEDA EDİYOR

Her hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenen dizi İstanbullu Gelin 31 Mayıs 2019'da yayınlanacak final bölümüle ekranlara veda edecek.

SENARYO TIKANDI

Dizinin neden erken final yapacağı ise özellikle seyirciler tarafından merak konusu olmuştu. Yapılan açıklamaya göre diziye yeni ve etkili konular bulunamadı, senaryo tıkandı.

Yorumlar

Hasan Cevad Yani desenize, Adalar'a felaket geliyor.