İstanbullu Gelin 87. Bölüm İzle Full HD - Sezon Finali

İstanbullu Gelin 87. Bölüm 1 Haziran 2019 Cuma akşamı hayranlarının karşısına çıktı. İstanbullu Gelin 87. bölüm izleyenler Esma Hanımın konaktan uğurlanışına tanıklık edecek. Esma Hanım ardında büyük acılar bırakarak son yolculuğuna uğurlanır.

Google Haberlere Abone ol
İstanbullu Gelin 87. Bölüm İzle Full HD - Sezon Finali

İstanbullu Gelin 87. Bölüm izlemek isteyenler için sezon finali ile Star tv ekranlarında. Esma Hanım yıllarının geçtiği konaktan son yolculuğuna uğurlanıyor. Boranlar ailesi birbirine sımsıkı kenetlenerek bu büyük acılarının üstesinden gelmeye çalışmaktadır.

İSTANBULLU GELİN 87. BÖLÜM CANLI İZLE

İSTANBULLU GELİN 82. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Esma hanım yerini artık Süreyya'ya bırakıyor. İyiden iyiye alzaymırın etkisine giren Esma Hanım tüm ailesini üzüntüye boğar. Öte taraftan Nazif baba olma sevincine boğulmuştur. Gülistan da mutluluktan havalara uçar. Ancak Esma Hanımın unutkanlığı çiftin mutluluğuna gölge mi düşürecek İstanbullu Gelin son bölüm izleyicisi merak ediyor.

Öte taraftan Dilara ve Mert'in arasında geçen tatsız olay çifti birbirine daha çok yakınlaştırır ve birlikte Faruk'un açtığı mekan giderler ancak tatsız bir şekilde Adem ve Güneş'le karşılaşırlar. Yedikleri yemek Adem sayesinde hiç hoş bir havada geçmez ancak Adem'in tavırları Güneş'le tatsızlık yaşamasına sebep olur. Güneş Adem'mi terk mi edecek?

İSTANBULLU GELİN 81. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

19 Nisan 2019 Cuma akşamı saat 20:00'de ekranlara geldi. İstanbullu Gelin izleyicileri Süreyya'nın mutsuzluğuna tanıklık ettiler. Gördüğü rüyayı teyzesine anlatmasıyla çocuk anılarının saklı kaldığı bir isme yolu çıkar. Fatma Teyze çocukken Süreyya'yı bakıp büyüten kişidir. Süreyya gidip onu bulur ve çocukluğuna dair yarım kalmış parçaları böylece birleştirir. Annesinden yadigar kalan kutudan çıkanlar Süreyya'yı derinden sarsar. 

Süreyya Fatma teyzeden anne ve babasının geçirdiği kazada teyzesinin de olduğu gerçeğini öğrenir ve teyzesinin kapısını çalar. Teyzesinde duyduğu gerçekler Süreyya'yı dahada büyük bir acıya sürükler. Teyzesi tefeciye borcu olduğu için Süreyya'nın anne ve babasına sığındığını söyler. Ailesinin o yüzden onu himayesine aldıklarını ve tefecilerin anne ve babasını trafikte takip ettikleri için kazada öldüklerini öğrendi. Bütün yaşamını sorgulamaya başlayan Süreyya için tüm ailesi seferber olur. Onun için düzenledikleri gecede Süreyya'nın mutlu olması için kocam onu seven bir ailesi olduğunu gösterdiler.

İstanbullu GElin 81. bölüm izleyicileri bu anlarda duygusallık yaşadılar.

İstanbullu Gelin 81. Bölüm izleyin.

İSTANBULLU GELİN 79. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Esma Hanım'ın alzaymırın pençesine düşmesine tanıklık etti. İstanbullu Gelin son bölüm Faruk'un oğlunun Londra'ya gitmesinin üzerine elini eteğini herşeyden çekmesi damgasını vurdu. Öte taraftan Dilara'nın öğrencisinin babası ile yakınlaşması ve yüzünün gülmesi, Dilara'nın durumuna üzülen izleyici tarafından beğenildi. 

Faruk yeni hayatına adım atmaya hazırlanırken annesinin durumu onu bir kez daha çıkmaza sürükler ancak Esma Hanım'ın Faruk'un kararına daha bir anlayışlı yaklaşması onu cesaretlendirdi. Bu arada basında çıkan haberler Boranları yine zor duruma düşürmüştür. Faruk bu duruma anında müdahala ederek bir basın toplantısı düzenleyip hisselerinin durduğunu sadece yönetimi kardeşlerine devrettiğini söyler. 

İstanbullu Gelin son bölüm izleyicileri Faruk'un Süreyya'ya süpriz olarak yeni açtığı lokantaya babasının lokantısının ismini vermesine tanıklık etti. Diğer taraftan Esma Hanım tedavi için Garip Bey'le birlikte İstanbul'a gider.

Duygusal anlara sahne olan İstanbullu Gelin son bölüm Esma Hanım'ın Faruk'a baba demesi izleyiciyi üzdü.

İstanbullu Gelin 79. bölüm izle - son bölüm tek parça

İSTANBULLU GELİN 78. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA 

İstanbullu Gelin izleyicileri Faruk'un oğlu Emir'i Londra'ya yolcu ettikten sonra içine kapanmasına tanıklık etti. Son günlerde başına gelenler Faruk'u hayatı sorgulamaya ve babamın gömleğinden sıyrılmam gerekiyor düşüncesine itmişti. Son sahnede Faruk kardeşlerine artık çekilmek istediğini söyledi. Bunu duyan aile bireyleri bu fikre alışmakta zorluk çekecekler. Faruk tüm yaşadığı psikolojiyi yine Süreyya'nın limanına sığınarak atlatmaya çalışacaktır. İstanbullu Gelin izleyicileri Faruk'un kararından sonra Esma Hanımın geçmişi ile yüzleşmesine tanıklık etti. Babasına verdiği sözü tutamadığı düşünen Esma Hanım tüm hiddeti ile buna karşı çıksada önüne duramayacağını anlar. Evlatlarından teker teker red gören Esma Hanım babasının mezarına giderek uzanır bütün ev halkı onu aramanın telaşı içindeyken Mezarlıklar Müdürlüğü'nden gelen telefon hepsini endişelendirir. 

İstanbullu Gelin 78. Bölüm izleyicileri Esma Hanım'ın oğlu Faruk'u karşısında görünce baba ben geldim demesi karşısında duygusal anlar yaşadı. Esma Hanım yaşadığı son olayları kaldıramayıp Alzaymır hastalığının pençesine düşmüştür.

İSTANBULLU GELİN 77. BÖLÜM ÖZET

İstanbullu Gelin izleyicileri Faruk'un asistanı Özgür ile aralarında geçen şok olay üzerine yaşanan olaylar silsislesine klitlendi. Süreyya ve Faruk'un ilişkileri sınavdan geçerken İpek ve Fikret cephesinde her şey normale döndü. Diğer taraftan Dilara terapist yardımı ile Adem ile olan Umut için mecburi ilişkilerini yoluna koymaya çalışır.

İstanbullu Gelin son bölüm izleyicileri Özgür'ün Süreyya'ya mesaj ataması ile şaşkınlık yaşar. Özgür Süreyya'yı hastaneye çağırır. Süreyya Özgür'e ne kadar kızgın olsada söyleyeceklerini merak ettiği için hastaneye gider. Özgür Süreyya'dan yaptığı davranıştan dolayı özür diler. 

Faruk olup bitenden dolayı hala üzgündür. Süreyya'dan durumdan dolayı özür diler ve zaman ihtiyacı olduğunu söyler. Faruk tüm yaşamının muhaebesini yapmaya başlar.

Faruk, Fikret, Osman, Adem ve Akif felekten bir gece çalmak için dışarı çıkarlar. Osman'ın Anastasya mevzusu ortaya çıkar. Osman dile düşer. 

Esma ve Garip Bey şehirden biraz uzaklaşmak ister. Esma gençliğinden beri kaçırdığı zamanların acısını çıkarırcasına çocuklar gibi eğlenmektedir.

Dilara ve Adem'in terapi seanslarından rahatsızlık duyan Güneş İstanbul'a dönmek ister ancak Adem müsade etmez. Dilara ve Adem arasındai süreç nasıl ilerleyecek İstanbullu Gelin izleyicisi merak ediyor.

Bu arada konakta Emir krizi yaşanmaktadır. Günlerdir babası ile yüzyüze konuşmaya çalışan Emir bunda başarılı olamayınca babasının imzasını taklit ederek Londra'ya değişim programına gitmek için başvuruda bulunur. Okuldan gelen telefonla bunu öğrenen Faruk oğlu ile geldiği duruma üzülür.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİ KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: Star TV

Yayınlandığı gün ve saat: Her Cuma saat 20.00

Başrol oyuncuları: Özcan Deniz, Aslı Enver

Oyuncu Kadrosu: 

Esma: İpek Bilgin

Fikret: Salih Bademci

Adem: Fırat Tanış

Osman: Güven Murat Akpınar

Garip:Tamer Levent

İdil: Tilbe Saran

Ülfet: Meral Çetinkaya

İpek: Dilara Aksüyek

Senem: Neslihan Yeldan

Güneş:Nihal Yalçın

Kıymet: Nergis Çorakçı

Yaz: Ahsen Eroğlu

Nurgül: Pelinsu Pir

Gülistan: Eren Balkan

Akif: Fatih Koyunoğlu

Dilara: Neslihan Arslan

Mustafa: Ahmet Sabri

Özmener Nazif: Muharrem Türkseven

Yapım: O3 Medya

Yapımcı: Onur Güvenatam

Yönetmen: Zeynep Günay Tan

Senaryo: Deniz Akçay Katıksız – Armağan Gülşahin

Yorumlar