İkizler Memo-Can 24. Bölüm canlı İzle-2019 4 mayıs

İkizler Memo-Can 22. Bölüm 20 Nisan 2019 Cumartesi günü Saat 19.45'te hayranlarının karşısına çıkıyor. İkizler Memo-Can 22. Bölüm izleyenler Osman ile Yaren'in düğünüyle eğlenecekler. Öte yandan Memo, okula gelen müfettişe zor anlar yaşatacak. Yaramazlıklarına bir yenisini daha ekleyen Memo'nun yeni sürpriz hamleleri seyircileri eğlendirecek.

Google Haberlere Abone ol
İkizler Memo-Can 24. Bölüm canlı İzle-2019 4 mayıs

İkizler Memo-Can 22. Bölüm 20 Nisan 2019 Cumartesi Saat 19.45 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Bedir'in oyun oynarken kaybolması bütün çocukları seferber eder. Ayrıca Çiğdem'lerin bir misafiri vardır. 23 Nisan şenlikleri için Şehmuz Alya ile tanışır. 

İKİZLER MEMO-CAN 22. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

İkizler Memo Can 18. Bölüm izleyenler Can'ın sağlık durumu nedeniyle büyük bir üzüntü içine girecekler.

Öte yandan İkizler Memo Con son bölüm izleyenler Nuri Alço sürpriziyle karşılaşacak. Türk sinemasının efsane isimlerinden Alço, bu akşam İkizler Memo Can dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor. Alço, kötü niyetli bir çetenin başındaki ismi canlandıracak. Alço, Engerek Ali lakaplı mafya babası rolüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Osman (Özgürcan Çevik) ile Engerek Ali’nin yolları kesişmesiyle, Osman yeni bir maceraya atılır.

önce Osman'ın kayboluşuyla biraz telaşlanacak. Ardından Can'ın evde yaptığı haylazlıklarla da biraz eğlenecek.

İkizler Memo Can son bölümde Osman garip bir şekilde ortadan kaybolur. Kaybolmadan önce Yaren'e yüklü miktarda para verir. Bu durum herkesin kafasını karıştırır. Melek ve Onur, her yerde Osman'ı arar. Diğer taraftan Can, ev ahalisini haylazlıklarıyla çıldırtmaktadır.

Onur bir şekilde Osman'ın tutulduğu yeri öğrenir. Üstelik oraya vardıklarında Osman'ı ameliyat masasında böbrekleri alınacakken bulurlar. 

İkizler Memo Can son bölümde Onur ile Melek arasındaki ilişki giderek büyük bir aşka dönüşüyor. Onların aşkı giderek büyürken, Sibel'in düşmanlığı da buna paralel olarak daha da artıyor. Sibel'in düşmanlığı o kadar ilerliyor ki işi Onur'un hayatına kastetmeye kadar vardıracak.

Memo okuldaki futbol turnuvasına katılır, Can da Memo’nun yerine matematik sınavına girer. Ama işler hiç de iki kafadarın planladıkları gibi gitmeyecektir. Öte yandan Memo mahallede bir gazete çıkarmaya karar verir. Bütün arkadaşları da ona yardımcı olacaktır. Peki bu işin sonunda nasıl bir sonca varacaklardır. 

İKİZLER MEMO CAN 14. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

İKİZLER MEMO CAN 12. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

İkizler Memo Can 12. Bölüm Canlı İzle

İKİZLER MEMO CAN 11. BÖLÜM  İZLE - FULL HD

İkizler Memo Can 10. Bölüm 22 Aralık 2018 Cumartesi akşamı saat 20.00'de hayranlarının karşısına çıkmıştı.

İkizler Memo - Can 10. Bölüm'de Onur'u zor bir sınava bekliyor. Yeni kavuştuğu oğlu Memo ile Can'ın hayatı tehlikede. Çünkü Sibler türlü oyunlar peşinde. Onur çocuklarını kurtarmak için büyük bir sınav veriyor. 

Öte yandan, geçirdiği kaza sonrasında Memo'nun hayat hikayesi yeniden yazılmaya başlıyor. Yıllarca ona annelik eden Melek'ten ayrılmak zorunda kalıyor. Yeni hayatına adapte olmak ise Memo için hiç de kolay olmayacak. Fakir mahalleden zengin mahallesine taşınıyor. Ona göre çevresi de doğal olarak değişiyor Memo'nun. Ona yıllarca öz annesi gibi davranan, evladı bilen Melek ise zorlu bir hayata yeni başlıyor. 

Onur tam da iki yavrusuyla mutlu bir hayata yeniden başlamak üzereyken Sibel'in kötü emelleri devreye giriyor. Herkesin hayatını tehlikeye atan Sibel'in oyunu tutacak mı? 

Öte yandan Mahmut, Osman’ı evde yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Her yere organik yemek afişleri astırır. Büyük ümitlerle başladığı bu iş ise Osman’ın başına yine belalar açar.

İKİZLER MEMO CAN 10. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

ikizler memo can 10 bölüm canlı izle

İKİZLER MEMO - CAN 9. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Son bölümde Memo'nun yaşadığı kaza her şeyi bir anda değişitirecektir. İkizlerin hayatını yeni bir serüven beklerken, Onur yıllar önce kaybolan oğlunu bulmanın sevincini yaşıyor. Ancak Memo'yu yıllarca binbir emekle büyüten Melek ise kara kara düşünmektedir. İkizler Memo-Can son bölümde, Osman ile Memo sevinç içindeyken, bir yandan da Melek ve annelerini rahatsız ediyorlardı. 

Onur, Can'ın ikizinin başına neler geldiğini ilk kez Melek'e anlatıyor. Can'ın ikizinin daha 8 aylık ken kaçırıldığını ilk kez anlatırken gözyaşlarını tutamıyor. Kimin nasıl kaçırdığını bilmediklerini belirten Onur, hayatta arzu ettiği tek şeyin oğluna kavuşmak olduğunu söylüyor. Onur aynı zamanda oğlunu kaçıranlarla da karşılaşmak istediğini söylüyor. Onur bunları anlatırken Melek ise yaşananları bir bir gözlerinin önüne getiriyor. Melek, Memo'yu kaçırdığı için yıllar sonra pişmanlıklar yaşıyor. Ancak pişmanlık fayda vermiyor. Melek annesine, neden kendisine engel olmadıklarını sorguluyor. Annesi ise ona kıyamadıklarını belirterek onu teselli etmeye çalışıyor.

Memo'yu bulan Onur, durumu polise intikal ettiriyor. Polis Melek ve kardeşini sorguya alarak Memo'yu neden çaldığını sorgular. Melek ise Memo'yu çalmadığını, çocuğunu kaybettiğini, eski kocasının bir bebek bularak kendisine getirdiğini söylüyor. Melek'in kardeşi de polise benzer şeyler anlatıyor. Memo'nun, çocuğunu kaybeden Melek için hayata bağlanma vesilesi olduğunu söylüyor. Karışıklığı öğrenen Memo, Melek'e kendisini bırakmamasını, annesi olduğunu söylemesini ister. Melek ise Memo'ya onu her şeyden herkesten çok sevdiğini söyler.  Bütün bunlar yaşanırken Can da Memo'yu uzaktan izler.

İKİZLER MEMO-CAN 9. BÖLÜM FULL HD İZLE

İkizler memo can izle

İKİZLER MEMO-CAN DİZİSİNİN KONUSU

Daha bebekken birbirlerinden ayrılan ikizler Memo ile Can'ın hikayesi anlatılıyor. Biri, fakir bir aile olan, öz olmayan anne, anne anne ve dayısıyla yaşıyor. Memo, geçim sıkıntısı yaşayan ailesine sokaklarda kağıt toplayarak yardım eder.

Öte yandan Memo'nun ikiz kardeşi Can ise zengin bir ailede yaşıyor. Büyük bir evde yaşayan Can ise babası ve dedesiyle birlikte yaşıyor. Zengin bir aile hayatı yaşayan Can, aynı zamanda sıkıcı bir çevrede yaşıyor.

İkiz kardeşlerin yolları bir şekilde kesişir. Aileler tekrar karışır. Dizi yer yer güldürdüğü gibi yer yer de duygusal anlar yaşatıyor.

İKİZLER MEMOCAN DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin yayınlandığı kanal: Kanal D
Dizinin yayınlandığı gün ve saat: Her Cumartesi 20.00
Yaımcı Şirket: Erler Film 
İkizler Memo-Can Yapımcı: Türker İnanoğlu  
İkizler Memo-Can Senaryosu: Ahmet Yurdakul 
Hikaye-Tretman: Özlem Atasoy 
Bölüm Hikayeleri: Azime Aktaş
İkizler Memo-Can Yönetmeni: Erol Özlevi  
Görüntü Yönetmeni: Mustafa Özlüdağ 
Sanat Yönetmeni: Mustafa Mert Aldemir  
Müzik: Murat Evgin  
Kostüm: Arzu Şahin

İKİZLER MEMO-CAN DİZİSİ OYUNCULARI

Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat), Atilla Saral (Mahmut)

Yorumlar