Her Yerde Sen 21. Bölüm İzle FULL HD

Her Yerde Sen 21. Bölüm 9 Kasım 2019 Cumartesi günü hayranlarının karşısına dolu dolu çıkıyor. Her Yerde 21. Bölüm FULL HD izleyenler Demir ile Burak arasında yaşanacak gerilime tanık olacaklar. Demir, evden ayrılıyor. Bütün sorunları halletmek için yeni bir hamle yapar. Demir bu kapsamda şirkette de bazı değişikliklere gidiyor. Bu durum Burak ile aralarının açılmasına neden oluyor. Öte yandan dizinin son bölümünde Selin cephesinde de hareketlilikler yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Her Yerde Sen 21. Bölüm İzle FULL HD

Her Yerde Sen 21. Bölüm 9 Kasım 2019 Cumartesi günü itibariyle FOX TV'de Saat 20.00'de seyircinin karşısına çıktı. Her Yerde 21. Bölüm izleyenler yine eğlenceli sahnelere tanıklık edecekler. Selin ve Demir'in birbirine olan duyguları Her Yerde Sen son bölüm izleyicilerini ekranlara kilitledi. İlaç içerek derin bir uykuya dalan Selin'i baygın halde bulan Demir onu ayıltmak için elinden geleni yapar.

Eve gelen Demir Selin'i baygın bir vaziyette bulur. İlaç içtiğini fark eden Demir Selin'i duşa götürerek uyanmasını sağlar. Uyanmak istemediğini söyleyen Selin rüyasında Demir'le birlikte olduğunu Demir'in onu sevdiğini bu yüzden uyanmak istemediğini söyler. Demir ise Selin'i bu vaziyette göremeye dayanamaz. Her Yerde Sen izleyicileri duygu yüklü anlara tanıklık ediyor. Demir'e olan aşkının iş yerinde sorun olmasından dolayı işinden istifa etme kararı alan Selin'in istifasını Demir kabul etmez ancak şirket içi ayrışma süreci Selin'in işine gelecektir.

Eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşatan Her Yerde Sen dizisi başrıl oyuncuları Selin ve Demir yine karmaşık bir durumun içine düşecekler. Selin'in habersiz gelen ailesi ikilinin düzenini tamamen bozacaktır. Birlikte yaşadıklarını herkesten saklayan ikili bu durumu idare etmeye çalışırken aldıkları bir haber onları iyicce çıkmaza sokacaktır. Demir'in babasının geleceğini haber alması üzerine Demir'in kaldığı otele giden Selin bu durumu Demir'le konuşurken gelen davetsiz misafir ikisini de şaşkına çevirir. Her Yerde Sen son bölüm izleyicileri Selin ve Demir'in başına gelen heyecanlı olayları keyifle izlediler.

Selin ve Demir'i yine çok zor anlar bekliyor. Öncelikle Selin'in ailesinin Sinop'tan ansızın çıkıp gelmeleri Demir'in bir süreliğine evden ayrılıp otele yerleşmesine sebep oldu. Ancak evde bulunan eşyaları Selin'in anne ve babasını şüphelendirdi. Anlam vermedikleri bu durumun aydınlanması için peşine düşerler.  Demir'in eşyalarının evden alınmasını isteseler de Selin onları oyalamaya çalışır. Diğer taraftan Alara'nın çat kapı Demir'e gelmesi de Selin'i çileden çıkarır. Selin Demir'in babasının geleceğini haber alır ve Demir'e ulaşmaya çalışır ancak ulaşamadığı için kaldığı otele gider. Selin ve Demir otel deyken gelen davetsiz misafir ikisini de şaşkına çevirir.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın yaptığı dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı Karga7 Pictures yapımı “Her Yerde Sen” dizisi, 1. bölümüyle 14 Haziran Cuma saat 20.00’de FOX 'ta yayınlanmaya başladı.

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle bu yazın iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanan “Her Yerde Sen”in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor. Eğlenceli tanıtımlarıyla sosyal medyada ve ekran başındakiler tarafından büyük beğeni toplayan “Her Yerde Sen”in tanıtım müziği ise başarılı şarkıcı Zeynep Bastık imzası taşıyor.

Her Yerde Sen dizisinin senaryosunu ise Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer kaleme aldı.

HER YERDE SEN DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yönetmen: Ender Mıhlar

Senarya: Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek Yılmazer

Çekildiği yer: Dizi İstanbul'da çekiliyor.

Konusu: Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir. Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

HER YERDE SEN OYUNCULARI

Demir Erendil (Furkan Andıç)
Selin Sever (Aybüke Pusat)
Burak Yangel (Ali Yağcı)
Ayda Akman (Aslıhan Malbora)
İbrahim Tunç (Ali Gözüşirin)
Merve Mutlu (Deniz Işın)
Bora Durul (Ali Barkın)
Ferruh Özerdim (Fatih Özkan)
Muharrem Usta (Cem Cücenoğlu)
Azmiye Boşgeçmez (Ayfer Tokatlı)
Leyla Günbakan (Ayşe Tunaboylu)
Firuze Günbakan (Binnur Şerbetçioğlu)
Vedat Ayhan (Aziz Caner İnan)

Yorumlar

Tuana mira acar Bu dizi çok güzel final olmasın
Alev Her yerde sen bitmesin nolur şöyle 2 sezon falan yapın lütfennnnnn
Ad vermek istemiyorum ana Çok güzel bi dizi ama perşembe alın sa keske