Halka 18. Bölüm Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Halka 18. Bölüm 21 Mayıs 2019 Salı günü TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Dizinin başından bu yana birlikte hareket eden, birbirlerine en çok güvenen iki dost olan Cihangir ile Kaan'ın arasına büyük bir sorun giriyor. Cihangir, sonunda Kaan'ın polis muhbiri olduğunu kendi kulaklarıyla duyuyor. Halka'ya karşı ikisi birlikte mücadele ediyordu, ancak Cihangir, Kaan'ın gerçekte ne için çalıştığını bilmiyordu. Öte yandan geçen bölümün sonunda öldürüldüğü görülen İskender ile ilgili de bir sürprizle karşı karşıya kaldılar Halka son bölüm izleyicileri. Çünkü İskender aslında ölmemiş.

Google Haberlere Abone ol
Halka 18. Bölüm Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Halka 18. Bölüm 21 Mayıs 2019 Salı günü saat 20.20'de TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Halka son bölüm izleyenler birbirlerine çok güvenen iki dost olan Cihangir ile Kaan'ın arasında büyük bir sorunun baş gösterdiğine tanık olacaklar. Çünkü, Cihangir, Kaan'ın gerçekte kim için çalıştığını kendi kulaklarıyla duyuyor. Vekilharç ile buluştuğu bir toplantıyı basan Cemal komiser, birçok planı alt üst ediyor. Kaan, buna tepki gösterirken, olay yerine sessizce gelen Cihangir istemeden de olsa duyduklarıyla şoke oluyor. Kaan'ın polis muhbiri olduğunu onun kendi ağzından duyuyor. Öte yandan İskender ile ilgili de yeni bir gelişme söz konusu. 

Halka son bölümde öldürüldüğü görülen İskender'in aslında Cihangir tarafından korunmak amacıyla öldürülmüş süsü verilerek kaçırıldığı ortaya çıkıyor. Ancak bu kaçış çok uzun sürmüyor. Çünkü Çağatay sonunda İskender'in nerede olduğunu buluyor. 

HALKA 15. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE

30 Nisan 2019 Salı Saat 20.00 itibariyle heyecan ve aksiyon dolu yeni sahneleriyle TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Halka örgütünün başına geçen Çağatay, örgütün üst düzey üyelerini uyuşturucu çeteleriyle iş tutmaya zorluyor. Çağatay, yaptığı ilk kirli işi eline gözüne bulaştırmış ve Kaan Karabulut'u da kurban etmişti. Kaan şimdi ağır bir şekilde yaralı olarak hastaneye yatırılıyor. Cemal Sandıkçı ise Halka'nın peşini bırakmıyor, yeni yöntemler deniyor. Öte yandan Cihangir ise örgütün kendisini bir kez daha hafıza kaybına uğratacağını düşünerek önlemler almaya başlıyor.

Özellikle de Cihangir ile Kaan Karabulut'un gerçek babalarının kim olduğu ortaya çıkıyor.

Örgütün tepe noktasına oturan Çağatay, ilk kez kendinden de yukarılarda birilerini olduğunu söylüyor. 

Cengiz Han bir önceki bölümde oğlu Çağatay tarafından öldürülmüştü, şimdi onun yerine geçen Çağatay, çetenin bütün üyelerini toplayarak yeni yol haritasını anlatıyor.

Hümeyra'nın örgüte çalıştığını öğrenen Cemal Sandıkçı ise şoke olduktan sonra ondan artık bundan sonra kendisine çalışmasını ister. Hümeyra da bunu kabul etmek zorunda kalır.

Öte yandan Cihangir'in Kaan Karabulut'a güveni her geçen gün daha da kuvvetleniyor. 

Ancak eninde sonunda Cihangir'i polise tesilm etmek zorunda kalacağını düşünen Kaan, bu güven karşısında ne yapacağını şaşırır.

Halka 14. bölüm izleyicileri, Çağatay'ın örgütü yönetmeye başladığı daha ilk anlardan itibaren nasıl her şeyi eline yüzünü bulaştırdığına şahit olacak.

HALKA 14. BÖLÜM CANLI İZLE

Halka'nın son bölümünde çete liderliğine oynayan Çağatay'ın kurguladığı oyunun neden olduğu hengame konu alınmıştı. Çağatay'a uyup Cengiz Han'ı indirmeye giden Kaan ve Cihangir hiç beklemedikleri bir şeyle karşılaşmışlardı. Çağatay, onlara Cengiz Han'a istedikleri soruları sormayı vaad etmişti, ancak onlar binaya girdiklerinde Cengiz Han'ın yeni bir sürpriziyle karşı karşıya kalmıştı. Halka'nın başındaki Cengiz Han'ın ölüp ölmediği Halka son bölüm izleyenler tarafından cevabı en çok merak edilen konuların başında geldi. Onun ölümünden sonra çetenin başına kimin geçeceği tartışmaları da büyüyecek. Yeni bölümde yine heyecan ve aksiyonun bir arada olacağı Halka dizisi bu akşam TRT ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor.

HALKA 13. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

HALKA 12. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE - SON BÖLÜM

TRT yönetiminin yayın akışındaki değişiklik nedeniyle Halka 12. Bölüm geçen hafta yayınlanmamıştı. Halka bu hafta 12. Bölüm ile tekrar ekranlara dönüyor. Önceki bölümde kendisine isyan bayrağı açan Çağatay'a büyük bir ders vermek isteyen Cengizhan, onun yanına Kaan ve Cihangir'i de ekleyerek Hümeyra'yı cezalandırmaya çalışıyor. Ancak Cengizhan'ın hesaba katmadığı bir şeyler var. O da Cihangir ile Kaan'ın ne kadar hızlı ve öfkeli olduğu. Halka 12. Bölüm izleyenler yine heyecan, aksiyon ve gizem dolu sahneler seyredecek. Örgütün tepe noktasında bir şeylerin değişme vakti gelmiş gibi görünüyor.

Halka son bölüm izleyenler yine aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle karşı karşıya kalıyor. Halka'nın geleceğinden endişeli olduğunu ileri sürerek babasına isyan bayrağı açan Çağatay'ı bir sürpriz bekliyor. Çağatay, babasına kurduğu tuzağın içinde kalıyor. Babası tarafından etkisizleştirilen Çağatay kelepçelenerek rehabilitasyon merkezine kapatılıyor. Geçmişindeki karanlık noktaların peşine düşen Cihangir ise kendisiyle birlikte Kaan'ın da Halka'nın eline düşmesine neden oluyor. Bu arada Cengizhan, Kaan'ı Hümeyra'ya veren kişinin kendisi olduğunu açıklıyor ve onun kendi oğlu olduğu imasında bulunuyor. Öte yandan Cihangir, Kaan ve Çağatay kapatıldıkları rehabilitasyon merkezinde ölümü bekliyor. Çünkü Cengizhan oradan sadece birinin sağ çıkmasını istiyor. O bir kişinin kim olacağına ise Hümeyra'nın karar vermesini istiyor. Hümeyra şimdi kara kara hangisini kurtaracağını düşünüyor. Bir tarafta öz oğlu diğer taraftan oğlu gibi büyüttüğü Kaan.

HALKA 11. BÖLÜM TEK PARÇA HALİNDE İZLE

Halka 10. Bölüm de önceki bölümler gibi yine aksiyan ve heyecanlı sahnelerle doluydu. Özellikle Halka'nın terk ettiği ancak Cengizhan'ın oğlu Çağatay'ın hala kullanmak için yanında istediği Terzi'nin etrafında dönen son bölümde Terzi bir kez polisin elinden kaçıyor. Ancak tekrar yakalanıyor. Polisin elinden kaçarken, çok sayıda polisi ve kendisini öldürmeye çalışan Halka'nın adamlarını öldürüyor. Daha sonra da İlhan Tepeli'yi öldürmek için parkta pusu kuruyor. Ancak İlhan Tepeli'yi oğlu Cihangir son anda yetişerek kurtarıyor. Terzi kaçmak üzereyken Kaan onu öldürebiliyorken öldürmüyor, sağ kaçmasına izin veriyor. Kaan'ın bu hareketi daha sonra Terzi'nin de onu öldürmemesine vesile olacak. 

Terzi'yi yakaladıktan sonra polis merkezinde sorguya alan Cemal Sandıkçı büyük bir ihanete uğruyor. Daha önce Halka için çalıştığı belli olan, Emniyet Amiri Çağatay ile işbirliği yaparak Terzi'nin kaçırılmasını sağlıyor. Bununla da yetinmiyor, Cemal Sandıkçı'nın yıllarca Halka ile ilgili biriktirdiği belgelerin de Çağatay tarafından ele geçirilmesini sağlıyor. 

Cemal Sandıkçı'nın amiri olduğu merkezi basan Çağatay, Cemal'i de vurarak olay yerinden uzaklaşıyor. Son anda Cihangir yetişiyor ancak o da yerde yatan Cemal'in başında elleri kelepçeli Kaan'ı görüyor. Dizi burada sona eriyor.

HALKA 10.BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

HALKA 9. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Öte yandan İlhan Tepeli'nin öldürdüğü Cabbar'ın bütün kirli işleri de artık İlhan'a kaldı. Tabi İskender Akay bu durumdan hoşnut değil. Kaan, Terzi konusunda Bahar'dan bilgi almak isterken, istemeden de olsa Bahar'ı ateşe atıyor. Bahar'ın başı fena halde dertte. Halka son bölüm izleyenler Kaan ile Terzi arasındaki mücadelede kimin galip geleceğini görebilecek.

Kaan ile Cihangir, sürpriz bir şekilde karşılaştıkları Terzi'nin etkisiz hale getiriyor. Ancak Kaan, bilinçli bir şekilde Terzi'nin polisin eline düşmesini sağlıyor. Polis, yıllardır kimsenin yerini dahi bilmediği Terzi'yi gözaltına alıyor. 

Öte yandan Kaan, babasının katili Halka ile yeni bir sürece giriyor. Nadir beyin anahtarını alan Kaan, Cihangir'i de yanına alarak Halka konseyine girmeyi başarıyor. 

Halka son bölüm izleyenler nişanlısını vahşi bir cinayette kaybeden Cihangir ile birlikte duygulanacaklar. Halka çetesi, yeniden yapılanmaya giderken birilerinin de başını yemeye devam edecek. Bunlar arasında Cihangir var; ancak Cihangir'e söz geçirebilecekler mi Halka 8. Bölüm izleyenler görecek. Halka'nın bir önceki bölümünü izleyenler, Cengiz Erkmen'in oğlu Çağatay'ın babasının öldüğünü kanıtlamak için gerekli olan vasiyet sandığını açtırmıştı. Sandığı açılması için gerekli olan anahtarların tamamını toplayan Çağatay tam da vasiyeti açıklayacağı toplantıda büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Babası Cengizhan lakaplı Cengiz Erkmen bir anda ortaya çıkıyor. 

Çağatay, aniden karşısına çıkan babasını görünce önce büyük bir şaşkınlık ardından, üzerine düşenleri yapmak zorunda kaldığını söylüyor. Babası ise yaptıklarının doğru olduğunu belirterek, kendisini imtihana tabi tuttuğunu ileri sürüyor. Babası Çağatay'dan yeniden yurt dışına çıkmasını ve oradan kendisi için çalışmasını istiyor. Babası sonra da ortadan kayboluyor. Ancak Çağatay, babasının dediğini yapmak yerine İstanbul'da kalmaya devam ediyor. İlk iş olarak da babasının yerini bilen tek adam olan Nadir'i bulmaya gidiyor.

Bu arada Vekilharç, Cengiz Han'ın ortaya çıkmasından sonra Halka anahtarlarını sahiplerine tek tek iade ediyor. Bu sırada Çağatay gelerek Nadir'e, "Babasının onunla konuşmak istediğini söyleyerek" onu götüyor. Nadir'i kaçıran Çağatay ondan babasının yerini söylemesini istiyor. Ancak Nadir, kesinlikle bunu söyleyemeyeceğini ifade ediyor.

HALKA 8. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

HALKA 7. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Halka 7. Bölüm izleyenler ekran başına kilitlenecek. Çünkü çeteyi ele geçirmek isteyen Çağatay ortalığı yine hareketlendirmiş durumda. Babasının kimin esiri olduğunu öğrenmeye çalışan Çağatay ortalığı kan gölüne çevirecek. Öte yandan Cihangir babasının yanından ayrılmaya karar veriyor. Ancak bu kararı kendisi dışından pekçok kişiyi etkileyecek. Başta da Kaan Karabulut'u. Cihangir yurt dışına çıkmaya çalışırken, öncelikle geride kalan işlerini tamamlamaya karar veriyor. Ondan da önce nişanlısı İrem'i yurt dışına gönderme kararı alıyor. Ancak bu kararı İrem'in hayatına mal olacak. Halka'nın en korkunç isimlerinden Cabbar, Vekilharç'ı kendilerinden çaldığı için Cihangir'i öldürmek istiyor. Ancak ilk teşebbüsünde Müjde'nin engeline takılıyor.

Çağatay ise babası Cengiz Erkmen'in öldüğünü düşünerek herkesi de buna inandırmaya çalışıyor. Halka son bölümde Çağatay, babasının vasiyetini açıklamak için gerekli olan kasanın anahtarlarını tek tek bir araya toplamaya çalışıyor. Halka kasasının dört anahtarı bulunuyor. Her biri de farklı isimlerde. İlk üç anahtarı kolaylıkla elde eden Çağatay, Nadir'de bulunann anahtarı ise biraz zor alıyor. Çünkü Nadir'e gittiğinde Kaan'ın engellemesiyle karşılaşıyor. Ancak evi yakma tehdidiyle sonunda dördüncü anahtarı da almayı başarıyor.

HALKA 7. BÖLÜM FRAGMAN İZLE 

HALKA 6. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Halka'da düzen alt üst oldu. Cengizhan'ın oğlu, Terzi'nin kurallara aykırı bir şekilde görevden alınmasından duyduğu rahatsızlık üzerine sahaya iniyor. Halka 6. Bölüm izleyenler Halka çetesinde işlerin karıştığını görecek. Halka lideri tarafından verilen tartışmalı kararlar, emirlerin gerçekten lider tarafından verilip verilmediğini sorgular hale getirdi. Olayın peşine düşen çete liderinin oğlu Çağatay, bazı ipuçlarına ulaşır. Önce Vekilharç'ı harcar. Bunun için Cihangir'i de yanına çekmeyi başarır, tabii ki şantaj yoluyla.

Halka son bölüm izleyenler çetede düzenin iyice bozulduğunu görecek. Cengizhan'ın pasif kalmasının etkileri Halka çetesindeki hiyerarşide kendini gösterince oğlu Çağatay ortaya çıkıyor. Halka çetesinin lideri ilk kez ortaya çıkıyor. Kaan ve Cihangir'in kurtarmayı başardığı İskender Akay hayatlarını onlara borçlu. Halka çetesinin ilk kez ortaya çıkan lideri Cengiz Erkmen'in Terzi lakaplı tetikçiye teskere vermesinden sonra onun yerine yeni birisi devreye giriyor. Bu arada babasından sonra devreye giren Müjde ise iyice hareketli hayatın içine giriyor. Kaan ise durmadan kaçtığı polisle işbirliği yoluna girmek zorunda kalmıştı. Çağatay, Vekilharç'ın üzerinden ulaşmaya çalıştığı babasına ulaşamıyor. Cengizhan adına Vekilharç'a direktifler veren kişi ise Kaan Karabulut'un annesi Hümeyra hanım. Ancak Vekiharç bunu bilmiyor. Cengizhan'ın yerine konuşan Hümeyra, Çağatay'ın uzun uğraşları sonunda açık veriyor. Çağatay, Halka'yı yöneten sesin babasına ait olmadığını Hümeyra'ya da söylüyor.

Halka 6. Bölüm izleyenler Çağatay'ın Halka çetesinin iplerini yeniden nasıl ele alacağına tanıklık edecek. Çağatay ilk iş olarak Terzi'yi tekrar göreve çağırıyor. Sonra da Halka tarafından yönetilen çete reislerinin hepsini bir araya toplayarak yeni düzeni ilan ediyor. Ancak ona bazı isimler itiraz ediyor. İtiraz edenler Vekilharç'ın yanında yer alıyor. Çağatay ise Terzi ile yaptığı yeni anlaşmayla Vekilharç'ın peşine düşüyor. Ancak önünde tek engel olarak Vekilharç'ı korma görevi babası tarafından verilen Cihangir var. Cihangir'i de nişanlısının işlediği iddia edilen cinayetlere ait görüntüler üzerinden rehin alan Çağatay, Vekilharç'ı yakalamaya artık çok yakın. 

Halka'da işler iyice karışıyor. İskender'in durumu ve kızının sahneye çıkışı yine Halka son bölümde damgasını vuracak gelişmelerden. Terzi, bir kez daha sahneye çıkarak birçok kişinin canını yakıyor. İskender Akay'ı kurtaran kızı boş durmuyor. Terzi'nin garson genci öldürdüğü teknedeki görüntüleri montajlayarak polise veriyor. Polis her yerde Cihangir ile Kaan'ı tutuklamak için arıyor. İskender'in kızı Müjde daha sonra Cihangir ile pazarlık masasına oturuyor. Babalarına yönelik infazı durdurmaları halinde görüntülerin tamamını polise vereceklerini söylüyor. Cihangir ise babasını ikna etmeye çalışırken bu arada İskender'in infaz işleminin tamamlanması için Halka çetesi tarafından işin Terzi'ye ihale edildiğini öğreniyor. 

Cihangir ile Kaan, bir gün önce öldürmeye çalıştıkları İskender'i bu kez Terzi'den korumak için kolları sıvıyor. Birçok önleme rağmen Terzi, İskender'in bulunduğu hastaneye sızmayı başarıyor ve İskender'i öldürmek üzereyken Kaan ile Cihangir yetişiyor. Terzi bütün engelleri aşarak İskender'i köşeye sıkıştırıyor. Tam İskender'i öldürecekken Kaan'ın cebinden çıkardığı bir dosya ile kararından vazgeçiyor. Dosya, Halka çetesinin en tepesindeki isim olan Cengizhan lakaplı kişiden gelen bir dosya. Terzi bu dosyayı aldıktan sonra "teskeremi aldım" diyerek İskender'i öldürmekten vazgeçiyor.

HALKA 5. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

HALKA 4. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

Aksiyon ve heyecanın eksik olmadığı Halka son bölümde büyük sürprizler yaşandı. Halka son bölüm izleyenler, çetenin en tepesindeki isim hakkında ilk kez bazı bilgiler öğrenmiş olacak. Öte yandan çetenin İskender Akay'ın biletini kestiği de son bölümde ortaya çıkıyor. İskende, Kaan'a gerçekleri anlatamadan öldürülüyor. Cemal Sandıkçı ise çete üyesi olduğundan şüphelenilen amirinin muhbirliği yüzünden örgüte düzenlemek istediği operasyonu yapamıyor. Sandıkçı'nın son operasyonu yapamaması, amirlerinin onun ve operasyon hakkındaki olumsuz düşüncelerini daha da pekiştirecek. Operasyon durdurulduğu için Kaan'ın da bir an önce yakalanarak tekrar cezaevine gönderilmesi gerekiyor.

Cemal Sandıkçı, Halka ile ilgili ilk kez amirine bilgi veriyor. Verdiği bilgiler arasında ne zamandan bu yana Halka örgütüyle uğraştığı da bulunuyor. Sandıkçı'nın anlattığına göre, Halka 1979 yılında iki kabadayı ile bir iş adamı tarafından kuruluyor. Örgütün en tepesindeki isim ise Cengiz Han olarak isimlendiriliyor. Nedeni ise ögrütün Cengiz Han'ın Moğol Devleti tipi yapılanması ise kapitalist bir sistemin harmanlanması. Örgütün en büyük özelliği ise şimdiye kadar hiç taviz vermemiş olması. Cemal Sandıkçı'nın amiri ise ona bu işi delillendirmesini ister, aksi halde başının belaya girebileceğini ifade ediyor. Öte yandan Cihangir ile Kaan aynı anda Terzi'nin hayatta olduğuna şahit oluyor. Cihangir babasına Terzi'nin kim olduğunu soruyor.

HALKA 3. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

Halka 3. Bölüm izleyenler yeni sürprizlerle karşı karşıya kalıyor. Cihangir'in sürekli halüsinasyon olarak gördüğü terzi lakaplı tetikçi bu kez gerçekten ortaya çıkıyor. Kaan'ın tek umudu olan tanığın başı dertte. Halka, İskender'in İlhan'a yönelik planlarına engel oluyor ve izin vermiyor. İlhan ise Halka'dan aldığı bu cesaretle artık İskender'in üzerine yürümeye karar veriyor. Hatta İskender'in mekanına giderek racon kesiyor. Cemal Sandıkçı cephesinde de işler karışık. Sandıkçı, yardımcısının amirine çalıştığını öğreniyor ve artık onunla çalışmayacağını bildiriyor. Cihangir ise uzun zamandır Kaan'dan duyduğu şüphelerinin çoğunda haklı çıkıyor, bunu Kaanla konuşmaya karar veriyor.

HALKA 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

HALKA 2. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Halka 2. Bölüm'de Cihangir'in yanında işe başlayan Kaan, amacına yönelik hedefllere yavaş yavaş yaklaşmaya başlıyor. Cihangir ile birlikte çıktıkları ilk işte büyük bir başarı gösteren Kaan, Cihangir'in gözüne girmeye başlar. Cihangir, Kaan'dan şüplenese de İskender'e büyük bir darbe indirir. İskender'in kurduğu para trafiğini önceden bilen Cihangir, Kaan ile birlikte İskender'in 5 milyon lirasını soygun yöntemiyle alır. Ancak Halka Çetesi tarafından köşeye sıkıştırılan ve gözden çıkarıldığı tahmin edilen İlhan Tepeli bu durumdan rahatsız. Tepeli, oğlu Cihangir'in İskender'e vurduğu darbeye tepki gösterir uzlaşma yoluna gider. Ancak İskender, İlhan'ın bu hamlesini yok sayar ve ona karşı başlattığı savaşı sürdüreceğini söyler.

Halka 2. Bölüm'e damgasını vuran bir başka konu ise Cihangir'in işlediğini düşündüğü cinayet nedeniyle yaşadığı ruhsal sorunlar oldu. Uykusuzluk nedeniyle sık sık halüsünasyonlar gören Cihangir, sonunda işlediğini düşündüğü cinayet mahaline gider. Ancak burada büyük bir sürprizle karşılaşır. Öldürdüğünü düşündüğü kişinin Kaan Karabulut ile bir bağlantısı olan kişi çıkıyor. Cihangir olay yerindeyken Kaan Karabulut da geliyor. O da öldürüldüğünü düşündüğü adamın katilini bulmak için cinayetin tanıklarından birini konuşturmaya çalışıyor. Cihangir de buna şahit oluyor. Son bölüm final sahnesi de bu olmuştu. 

HALKA 1. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Kaan Karabulut'un durumunu bilen polis şefi Cemal Sandıkçı, Halka çetesini çökertmek için hazırladığı planı devreye sokmak için onu kullanmaya karar verir. Bu durumu da Kaan ile konuşur. Kaan annesinin de bilgisi dahilinde Halka Çetesi'ne sızmayı kabul eder. Annesi Halka Çetesi'nin bilinen en tepe isimlerinden İlhan Tepeli'den ricacı olur, Kaan'ı yanında işe sokar. Böylece Kaan Tepeli ailesine ilk adımın atar. İlk işe başladığı gün ise İlhan Tepeli'nin oğlu olarak bilinen, aslında Eren Karabulut'un oğlu olan Cihangir Tepeli ile silahlı bir çatışma işine giderler. İlk işin yeri ve şekli ise çok gariptir. Çünkü 25 yıl önce Eren Karabulut'un öldürüldüğü yerde bunlara randevu verilir ve aynı şekilde bu ikisinin de ölümü planlanır. Ancak tuzağı kuranlar beklediklerini bulamazlar. Cihangir ile Kaan'ın birlikte hareket ettiğinden habersizdirler. Aslında tuzağı kuran da belli. Bir zamanlar İlhan Tepeli'nin adamı olan İskender'dir tuzağı kuran kişi.

Gözü kara delikanlının İstanbul'un karanlık dehlizlerini örümcek ağı gibi sarmış çetelere karşı başlattığı amansız savaşın bir hikayesidir Halka.

HALKA 2. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI

HALKA 1. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE - HALKA İLK BÖLÜM

TRT 1'de yepyeni bir aksiyon dizisi başladı.

Polisiye ve aksiyon dizisi Halka dizisinin fragmanları yayınlandı. Dizinin yayın tarihi de açıklandı.

TRT 1 ekranlarında reklamları sık sık dönen dizinin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Halka dizisi Serkan Çayoğlu'nun başrolüyle Volkan Kocatürk tarafından yönetiliyor.

Dizinin çekimleri 15 Kasım'da başlamıştı. 

Halka Dizisinin yapımcılığını ise son olarak Payitaht Abdulhamid ve Filinta gibi dizilerinde yapımcılığını üstlenen Es Film oldu.

Halka dizisinin senarist ve yazar ise Levent Cantek oldu. 

Halka Dizisi bir polisiye dizisi olacak ve aksiyon sahneleri ile izleyicisini hem eğlendirecek hem de heyecanlandıracak.

HALKA DİZİSİ 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

HALKA DİZİSİ 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

HALKA DİZİSİ OYUNCULARI

HALKA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: TRT 1 

Yayınlandığı gün ve saat: Henüz Belli Değil

Halka yönetmeni: Valkon Kocatürk

Senarist ve Yazar: Levent Cantek

Halka dizisinin türü: Polisiye

Başrol oyuncusu: Serkan Çayoğlu

HALKA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Halka İstanbul'u ağına düşüren bir çetedir. Bu çetenin farklı dünyalara sahip iki mağduru olan Kaan ve Cihangir ismindeki iki genç kaderleri bir yerde kesişir ve bu çeteye karşı amansız bir mücadeleye başlar.

Halka dizisinin ismi ise simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden geliyor.

Halka ilk bölüm itibariyle aksiyon ve heyecan oldu bir şekilde seyircinin karşısına çıkıyor. Halka ilk bölümde aksiyon ve heyecan doruktaydı. Dizinin başrol karakterleri Cihangir Tepeli ile Kaan Karabulut'un hayatları üzerine kurgulanan dizinin ilk bölümünde nefes kesen sahneler yer aldı. Daha beşikteyken hayatlarıyla oynanan iki çocuk olan Cihangir ile Kaan, 20'li yaşlarında hayatlarıyla oynandığını fark ediyorlar. Hayatlarıyla oynayanların 25 yıl önce çektiği görüntüler her iki karaktere de gönderiliyor. İstanbul'u çevreleyen Halka isimli çete tarafından kurgulandığı öğrenilen kumpasta Cihangir babasını feci bir şekilde kaybediyor. Kendisi ise henüz beşikteyken babasının katillerine planlı bir şekilde veriliyor ve bu ailede büyüyor. Kaan Karabulut ise Cihangir'in gerçek ailesine veriliyor. Cihangir'in babası ölüyor, gerçek annesi ise Kaan'ı büyütüyor. 25 yıl sonra ise gerçekler ortaya çıkıyor ancak birkaç kişi bunu biliyor.

HALKA DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMDİR?

Cihangir Tepeli - Serkan Çayoğlu

Cihangir babası Halka Çetesi tarafından katledilmiş, kendisi ise Halka çetesinin bilinen en büyük üyelerinden biri tarafından büyütülmüş. Onu büyüten kişi aynı zamanda babasının bir numaralı katili.

Halka oyuncuları Serkan Çayoğlu

Kaan Karabulut - Kaan Yıldırım

Kaan Karabulut, Halka Çetesi'nin öldürdüğü Eren Karabulut'un oğlu diyerek aileye teslim ettiği çocuktur. Ancak gerçek ailesinin kim olduğu bilinmiyor. Kaan da başka ailenin çocuğu olduğunu bilmiyor. Halka Çetesinin kurguladığı oyunda Kaan, çete tarafından öldürülen Eren Karabulut'un oğlu olarak biliniyor. Kaan, babası olarak bildiği Eren Karabulut'un bu çete tarafından katledildiğini biliyor. Ve polisle işbirliğine girerek çetenin içine sızmaya karar veriyor. Onu uzun ve zorlu bir yolculuk bekliyor.

Halka Oyuncusu Kaan Yıldırım

İlhan Tepeli - Burkan Sergen

Halka Oyuncusu Burak Sergen

Cemal Saatçi - Ahmet Mümtaz Taylan

Halka oyuncusu ahmet mümtaz taylan

İskender Akay - Umut Karadağ

halka oyuncusu umut karadağ

Polis Memuru Bahar Berkes - Hazal Subaşı

halka oyuncusu hazal subaşı

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar