Gülperi 31. Bölüm Canlı İzle Full HD - Son Bölüm Tek Parça

Gülperi 31. Bölüm 10 Mayıs 2019 Cuma saat 20.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Gülperi son bölüm izleyenler Gülperi ve Kadir'in buluşmasına tanıklık edecek. Gülperi'nin nasıl olduğunu merak eden Kadir Can'dan haber almaya çalışmaktadır. Bulundukları yeri Kadir'e söyleyen Can merak ediyorsan gel bizi gör der bunun üzerine Kadir bulundukları yerde Gülperi ile buluşur.

Google Haberlere Abone ol
Gülperi 31. Bölüm Canlı İzle Full HD - Son Bölüm Tek Parça

Gülperi 31. Bölüm 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 20.00 itibariyle Show TV'de hayranlarının karşısına çıktı. 

GÜLPERİ 31. BÖLÜM CANLI İZLE

GÜLPERİ 27. BÖLÜM FULL HD İZLE

Gülperi son bölümde Kadir ve Gülperi'nin hayatı gittikçe sarpa sarar. Şeymayı kaçıran Eyüp istediğini yani Gülperi'yi karşılığında alır ancak Kadir'den boşanması için onu serbest bırakır. İyice karışan durumlarda son anda Hasan babasını vurmak için doğrulttuğu silah ateş alarak Kadir'i vurur.

Kadir hastanede hayat savaşı verirken diğer taraftan Eyüp ve Şeyma kötülüklerine devam ederler. Eyüp'ün tek derdi Gülperi'yi Kadir'den koparıp geri almaktır. Ancak sağlığına kavuşan Kadir Gülperi'nin evinde çoluk çocuk gerçek bir aile gibi güzel bir akşam geçirirler ancak bu mutluluk bir taraftan Hasan ve Artemis'in hayallerini korkutmaktadır. Artemis kardeş gibi bir sabaha uyanmanın sıkıntısını çekerek Hasan'a belkide bizim ilişkimiz gerçekten yanlış diyerek yolları ayırmak ister. Ancak Hasan Artemis'ten vazgeçemeceğini söyler.

Gülperi son bölüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Gülperi son bölüm izleyin: 

GÜLPERİ 26. BÖLÜM FULL HD - TEK PARÇA

GÜLPERİ 25. BÖLÜM FULL HD -TEK PARÇA

GÜLPERİ 23. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Gülperi ve Kadir büyük bir heyecanla evlendiklerini Hasan ve Artemis'e söylemeye karar verir ancak çocuklarının birbirine aşık olduğunu öğrenen çift yüzüklerini parmaklarından çıkararak söylemekten vazgeçerler. Bu durumda neler yapacakları Gülperi son bölüm izleyicileri bu hafta Kadir ve Gülperi'nin bu durum karşısında nasıl davranacağını ayrılıp ayrılmayacaklarını merak ediyor. Ayrılmaya karar verdikleri anda Can buna engel olmaya çalışacak. Diğer taraftan babası ve Gülperi'nin düğün fotoğraflarını gören Artemis nasıl bir yol izleyecek. Hırslarının peşinden koşan Şeyma ise Kadir'den hiç vazgeçmiyor. Bu hafta Gülperi yine heyecan dolu sahnelerle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

GÜLPERİ 22. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM  TEK PARÇA

Gülperi Kadir'le sonunda nikah masasına oturdu ve ömür bu mutluluk için birbirlerine söz verdiler. Ancak Eyüp belası mutluluklarına gölge düşürmeye devam edecek. Herkesten gizli nikah masasına oturan Gülperi ve Kadir'i Gülperi Son Bölümde neler bekliyor?

Seyit'in babası olduğunu öğrenen Gökhan babasının intikamını almaya yemin eder. Bu işin ardında Eyüp'ün çıkması an meselesidir.

Gülperi ve Kadir evlenmelerinin mutluluğunu daha yaşayamadan sorunların ardı arkası kesilmez. Eyüp Gülperi'nin evini basar ve çocuklarla Gülperi'yi zorla kaçırmaya kalkar. Silah zoru ile Gülperi'ye şiddet uygulayarak götürmeye çalışır. Can gizlice Kadir'i arayarak onları kurtarmasını ister. Eyüp silahı Gülperi'ye doğrulttuğu sırada içeri giren Kadir Eyüp'ün koluna vurarak engeller o sırada Can baba diye Kadir'e koşarak sarılır ve Eyüp yere yıkılır ama son bir hışımla Kadir'i vurmak için silahı doğrultur tam o esnada polisler gelir ve Eyüp'e ateş ederek etkisiz hale getirirler.

Öte taraftan Hasan Kadir'i öldürmek isteyenin babası olduğunu polise ifade vermiştir. Hasan Seyit'i de babasının öldürdüğünden şüphe ederek babasını sorgular Eyüp Seyit'le arasında geçenleri itiraf eder. 

Eyüp hapishaneyi boylarken diğer tarafta Gülperi ve Kadir evlendiklerini çocuklara nasıl anlatacaklarını düşünürler. Hasan ve Artemis onları bir kafeye çağırır ve onlarda kendi aralarında başlayan aşkı anne ve babalarına söylemek ister Gülperi ve Kadir'de kendi durumlarını anlatacaklardır ancak işler bekledikleri gibi gitmez. Hasan ve Artemis aşkı yine Kadir ve Gülperi'ye engel olmuştur.

GÜLPERİ 21. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Gülperi son bölüm izleyenler, Eyüp'ün Kadir'i öldürmek için kurduğu tuzağa tanıklık etti. Arabada Gülperi ve Can'ın olması Eyüp'ün planlamadığı bir durumdu. Kazayı ucuz atlatan Kadir, servisten gelen raporlarla bu işin ardındada Eyüp'ün parmağı olduğundan emindir ve bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır.

Diğer taraftan Kadir kardeşine yıldırım nikahı için bütün hazırlıkları yapmasını söyler. Bütün hazırlıkları tamamlayan Gülperi ve Kadir gizliden nikah masasına oturur ve evlenirler.

Öte taraftan Eyüp Seyit'le karşı karşıya gelir ve peşini bırakmasını söyler. Ancak Seyit işin ardını araştıracağını söyleyince Seyit'i vurur. Seyit'in olduğu yere gelen Hasan Seyit'i hemen hastaneye kaldırır ancak Seyit'in durumu ağırdır yoğun bakımda olan Seyit Hasan'ın da ısrarları ile Gökhan'a babası olduğunu söyler. 

GÜLPERİ 20. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Yıllar sonra çıkıp gelen Eyüp, Gülperi ve çocuklarına mutluluk mu yoksa bela mı yavaş yavaş belli oluyor. Gülperi son bölüm izleyenler Eyüp'ün Gülperi ve çocuklarının başına bela olmaya başladığını görecek. Çünkü, çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıkan Kadir'in varlığı, Eyüp'ü yeni hatalar işlemeye sevk edecek. Eyüp, Kadir'den kurtulmak için vicdansızca bir oyun oynar. Gülperi ve çocukları ise Eyüp'ün ne ile suçlandığını bulmak için uğraşıyor.

Gülperi'nin görüntüleri eline geçirdiğini ve Kadir'i kurtarmaya gittiğini öğrenen Eyüp Gülperi'nin peşine düşer ve telefonu parçalayıp Gülperi'yi Kadir'i öldürmekle tehdit eder.

Diğer taraftan Hasan Artemis'i kurtarır ve Artemis'e aşık olduğunu anlar. Artemis'de Hasan'a olan aşkını itiraf eder.

Diğer taraftan Kadir Gülperi ile nikah tarihi ayarlar gizliden herkesten habersiz nikah belgeleri hazırlamak için yola çıkarlar. Ancak frren kayışını gizlice işlevsiz hale getiren Eyüp'ten habersizdirler. Bu arada Can duymaya başlamıştır ve annesinin Kadir'le gideceği saati duyup hazırlanır. Gizlice oda arabaya biner. Frenleri tutmayan arabada Kadir Gülperi ve Can vardır.

GÜLPERİ 19. BÖLÜM İZLE - TEK PARÇA

Kadir, Suriye'deki cezaevinde 5 mahkumu öldürerek idam cezasıyla yargılanan Eyüp'ün bu suçlardan haberdar olduğunu Eyüp'e söylüyor. Ancak bu Kadir için hiç de iyi bir çıkış yolu olmuyor. Gülperi son bölümde, Kadir ile Eyüp'ün aslında çocukluk arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı. Hatta Gülperi ile Kadir'in de Eyüp'ten önce sevgili oldukları, Eyüp'ün bunu bildiği halde Gülperi'yi bir şekilde kandırdığı ortaya çıkmıştı. Kadir, Eyüp'ten yaptığı her şeyi itiraf etmesini istemişti. Ancak Eyüp ise Kadir'e büyük bir tuzak kurarak onu cezaevine attırmayı başarmıştı.

Gülperi Kadir'i kurtarmak için olayın peşini bırakmaz ve delil bulur. Ancak Eyüp boş durmaz Gülperi'nin görüntülere uğraştığını görenn Eyüp Gülperi'nin peşini bırakmaz. Diğer taraftan Kadir kızının kaçırıldığını öğrenir ve çılgına döner. Bulunması için bütün imkanlar seferber edilmiştir. Eyüp kötülüklerine durmadan devam eder. 

Artemis'in kaçırılması Hasan'ı da perişan etmiştir. Hasan Artemis için elinden geleni yapar. Öte taraftan Bedriye annesini teerk ederek babasına gider.

Hasan sonunda Artemis'in nerede olduğunu bulur Artemis'i bir eve kapatıp ateşe verdiler ve Hasan son anda yetişti. Bulduğu delili direk karakola yettiştirmeye çalışan Gülperi'nin önünü Eyüp keser ve çantasını zorla elinden alır. Gülperi son bölüm izleyicileri önümüzdeki bölümü heyecanla beklemeye başladı.

GÜLPERİ 18. BÖLÜM İZLE - TEK PARÇA

Eyüp'ün ne suçu olduğunun peşine düşen Gülperi gerçeği Cabbar'dan öğrenir ve Eyüp'le ilgili bir kez daha hayal kırıklığına uğrar. Diğer taraftan işlediği cinayetleri bildiğini Eyüp'e söyleyen Kadir gidip bütün bunları Gülperi'ye anlatacağını söyler. Ancak Kadir'in peşine düşen Eyüp Kadir'i sırtından bıçakladığı görüntüsü vermişti. Bu bölümde izleyici anladı ki Eyüp Kadir'i suçlu duruma düşürmek için Kadir'in peşinden giderek kendini bıçaklar ve Kadir'in içeri girmesine sebep olur. 

GÜLPERİ 17. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

GÜLPERİ 16. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Gülperi 16. Bölüm 28 Aralık 2018 Cuma saat 20.00'da Show TV'de sevenlerini bir kez daha ekran başına kilitledi. Babasının işlediği cinayetin mağduru olan Eyüp yıllar sonra yeniden ortaya çıkar. Yıllarca babasız bir hayat yaşayan Gülperi'nin çocukları çok mutludur. Ancak Gülperi ve çevresinde dolanan erkekler ise bu durumdan pek de hoşnut değil. Eyüp'ün babası ise işlediği suç nedeniyle cezaevine giriyor ancak onlarca yıl onunla aynı yastığı paylaştığı eşi gerçekleri öğrenince şoke oluyor. Yakup'a cinayeti gerçekten işleyip işlemediğini soruyor aldığı cevap ise onu yıkıyor. Eyüp ise annesi ve kız kardeşinden bütün paraları ve altınları alarak Gülperi ile yeni bir hayat kurmaya karar veriyor. Gülperi ile yeniden düğün yaparak, yeniden evleniyorlar.

GÜLPERİ 15. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Gülperi 15. Bölüm'de, daha önceki bölümlerde öldüğü sanılan Eyüp bir anda ortaya çıkıverir. Eyüp'ün ortaya çıkışı ailede herkesi bir anda şoke eder. Yakup, oğlunun ortaya çıkışı karşısında şoke olur. Gittiği her yerde başı derde giren Gülperi ise son olarak Seyit ile ilişkisi nedeniyle suçlanan tarafta. Eyüp döndükten sonra Gülperi ve çocuklarının yanına gitmeyerek onları bir süre uzaktan izler. Sonra da babasına Gülperi ve çocuklarının neden uzakta yaşadığını, çocuklarının neden sokaklarda süründüğünü sorar. Ancak ailesi, yaşananların hiçbirini anlatmaya cesaret edemez.

Gülperi 15. Bölüm'de, daha önceki bölümlerde öldüğü sanılan Eyüp bir anda ortaya çıkıverir. Eyüp'ün ortaya çıkışı ailede herkesi bir anda şoke eder. Yakup, oğlunun ortaya çıkışı karşısında şoke olur. Gittiği her yerde başı derde giren Gülperi ise son olarak Seyit ile ilişkisi nedeniyle suçlanan tarafta. Seyit, Gülperi'ye yardım etmek için onunla formalite icabı evlilik teklif eder. Gülperi, bunu kayınbabası Yakup'un kaçırdığı Can'ı kurtarmak için Seyit ile formalite evlilikte fayda olabileceğini düşünür. Gülperi'nin büyük oğlu Hasan, önce Seyit'e sonra da annesine sert çıkar. Seyit'in annesine asıldığını düşünen Hasan, Seyit'i tehdit eder, onun üzerine yürür. Gülperi 15 tek parça izle.

Öte yandan 15. Bölüm 'de Şeyma ile Kadir'in evliliği de mahkemede sonlandı. Kadir, Artemis'in boşanma davasından etkilenmemesi için çaba harcasa da başarılı olamaz. 

Son bölümde, Eyüp'ün neden kaybolduğu da ortaya çıktı. Eyüp'ün babası Yakup, işlediği bir cinayeti Eyüp'ün başına yıkar. Ve Eyüp'e cinayeti üstlenerek yurt dışına kaçmasını ister. Eyüp ise bunu istemeye istemeye kabul eder. Eyüp'ün dönüşüyle Yakup'un işlediği cinayet de ortaya çıkmış oldu. Eyüp, sınır dışına çıkmak isterken yaşanan bir patlama nedeniyle yurt dışına çıkamamış. Eyüp, yaralı olarak kurtulduğu patlamadan suçsuz yere cezaevine girerek yıllarca evine dönemmiş ve herkes de onu ölü olarak bilmiş. Eyüp, cezaevinde hafızasını kaybetmiş numarası yaptığını kurtulduğunu ailesine anlattı.

GÜLPERİ 15. BÖLÜM TEK PARÇA FULL HD İZLE

GÜLPERİ 14. BÖLÜM'DE NELER YAŞANMIŞTI?

Show TV'nin sevilen dizilerinden Gülperi bu akşam 14. Bölüm ile sevenlerinin karşısına çıktı. Gülperi son bölüm de önceki bölümler gibi seyirciyi ekrana kilitledi. Kadir son anda Gülperi'yi kurtarıyor. Orman evinde izi bulunan Gülperi'nin oğlu Can kurtuluyor, ancak takıntılı Ejder ise ağabeyinin karısına yönelik tutkusu ve başarısızlığı hazmedemeyerek canına kıyıyor. Gülperi'nin son bölümünde, Gülperi oğlu Can'ın Ejder'in adamından kurtarılmasına çok sevinir. Hastaneye kaldırılan Can'ın artık duymadığını öğrenen Gülperi bir anda yıkılır. Can'ın sağlığına kavuşması için uzun ve meşaketli bir tedavi sürecine ihtiyacı var.

Gülperi Can'ın velayetinin dedesine verilmesi ile adeta yıkılır. Artık tek derdi Can'ın velayetini geri almaktır. Kadir'in karısının söyledikleri Hasan'ı fazlası ile üzmüştür ve annesinden uzaklaşmasına sebep olur. Şeyma mahkemede ve sonrasında çocuklarının gözü önünde Gülperi'ye türlü hakaretler savurmuştur. Bedriye'nin başı ise yine derde girmiştir. Can dedesine gitmek istemez, kardeşlerini ve annesini birdaha görememekten çok korkar. Bakalım Gülperi Can'ı geri alabilecekmidir. Ondan uzaklaşan Hasan'ı tekrar yakınlaştırabilecek midir?

GÜLPERİ 14. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

GÜLPERİ 13. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM

Gülperi 13. Bölüm ile 7 Aralık 2018 Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sevenleriyle buluştu.

GÜLPERİ 13. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ejder'in Gülperi'ye karşı takıntı haline gelen tutkusu önü alınmaz olayların yaşanmasına neden olur. Gülperi'nin oğlunu alıkoymakla büyük bir hata yapan Ejder, Gülperi'nin oğlu Can'ın ağır yaralanmasına neden olur. Öte yandan Gülperi'yi alıkoyan Ejder ise bu tutkusunun bedelini sonunda kendi kafasına sıkarak öder. Gülperi'yi Ejder'in elinden Kadir kurtarır. Kadir Gülperi'yi tam kurtaracakken Ejder yeniden silahına davranarak onları ölümle tehdit etmeye çalışacak ancak polisin gelmesiyle Ejder sonunda intihar yolunu seçer.

Yakup ise oğlu Ejder'in kendi canına kıydığını eşine söylemekte büyük zorluk çeker. İkinci oğlunu da Gülperi'nin yolunda kaybettiğini düşünen Yakup ve karısı, Gülperi'ye aşırı derece düşman kesilmiş durumdalar.

12. Bölüm'de Ejder tarafından kaçırılan ancak her şeyin kontrolden çıkmasıyla kayıplara karışan küçük Can ise bulunuyor. Yoğun bakıma alınan Can hastaneye kaldırılıyor. Doktorlar ise Can'ın hayati tehlikesinin olmadığını belirterek Gülperi'yi teselli ederler.

Gülperi'nin son bölümünde, Gülperi oğlu Can'ın Ejder'in adamından kurtarılmasına çok sevinir. Hastaneye kaldırılan Can'ın artık duymadığını öğrenen Gülperi bir anda yıkılır. Can'ın sağlığına kavuşması için uzun ve meşaketli bir tedavi sürecine ihtiyacı var.

Gülperi dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Son bölümde oğlunu kaybeden Gülperi çileden çıkıyor. Ejder'in tehdit ve şantajlarının üzerine bir de oğlunu kaybeden Gülperi ortalığı dağıtıyor. 

İlk başlarda oğlu Can’ı kurtarmak için her türlü zorluğa katlanmaya razı olan Gülperi, oğlunun başına gelenleri öğrendiğinde Ejder’den bunun hesabını sorar. Ejder ise yaptığı hatanın bedelini çok ağır bir biçimde ödeyecektir. Kadir bir yandan Gülperi’ye yardımcı olmak için çabalarken, bir yandan da ailesindeki sorunlarla ilgilenir. Şeyma ise Gülperi’nin hayatını etkileyecek bir karar vermenin eşiğindedir. Hasan, Can’ı bulmak için uğraşırken, her an annesini de kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşir. Bedriye ise kendini suçlu hissettiğinden Gökhan’la iş birliği yaparak Can’ın peşine düşer. Gülperi ve çocuklarının Can’ı arama yolculuğu ise hiç ummadıkları bir sonla bitecektir.

GÜLPERİ 12. BÖLÜM FULL HD İZLE

GÜLPERİ 11. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

GÜLPERİ 10. BÖLÜM FULL HD İZLE TEK PARÇA İZLE

GÜLPERİ 1. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA

GÜLPERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Gülperi’nin eşi Eyüp Irak sınırında çalışırken hunharca öldürülür. Eşinin öldüğünü öğrenen Gülperi büyük bir acı yaşar. Gülperi’ye en büyük acıyı ise eşinin ailesi yaşatır. Oğullarının ölümünün tek sorumlusunun gelinleri olduğunu düşünen Aile çocukları Gülperi’den alır. Gülperi çocuklarını geri almak için verdiği savaşta hapse düşer. Hapisten çıkan Gülperi’yi kayınpederi uzak tutmak için İstanbul’a gönderir.  Gülperi İstanbul’da önce kapıcılık yaparak yaşamını sürdürür. Sonra ise bir moda evinde ek iş bulur ve çocukluk aşkı Avukat Kadir Aydın’ı bulur. Gülperi ve Avukat Kadir arasında bir aşk başlar ama Gülperi’nin aklı hala Gaziantep’te kalan üç çocuğu Bedriye, Hasan ve Can’dadır. Gülperi çocuklarını almak için büyük bir hukuk savaşı başlatır. 

GÜLPERİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU KİM KİMDİR?

Gülperi dizisinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen'dir. 

Nurgül Yeşilçay (Gülperi Çetin)

Nurgül Yeşilçay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Nurgül Yeşilçay 1976 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. Neredeyse 20 yıldır ekranların tartışılmaz güzelleri arasında kalmayı başarmış efsane bir isimdir. 41 yaşında olmasına rağmen hala dinamizmi ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Nurgül YEŞİLÇAY 2014 2010 yılları arasında sanatçı Cem Özer ile evli kalmıştır ve bir erkek evlat sahibidir. 2001’de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Okuduğu yıllarda GaziAntep’te çekilen İkinci Bahar dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakteri ile tanındı. Asmalı Konak ve Eğreti Gelin performansları ile zaten star olmuştu. Paramparça dizisinde canlandırdığı Gülseren karakateri onun tüm dünyada çok sevilen bir oyuncu olmasına yetti zira Paramparça’nın yayımlanmadığı ülke neredeyse kalmadı

Gülperi bir Ege kasabasında baba baskısı ile yaşarken delicesine aşık olduğu Eyüp’ün peşinden güzel bir yuva hayali ile Gaziantep’e gelir. Taşkın ailesi onu hiç bir zaman gelinleri gibi kızları gibi görmez ve onu hep düşmanları bellerler. Gülperi üç çocuğu ile kocasının ölmesinden sonra yalnız kalır. Kocasının ölümünü de Taşkın ailesi Gülperi’ye yıkar bu yetmiyormuş gibi bir de Gülperi’nin namusuna kayınbiraderi göz diker ve istediğini elde edemeyince iftira atar. Gülperi fakir ama gururlu bir kadındır. Kayınbabası Yakup çocuklarını ona vermez ve Gülperi’yi zorla İstanbul’a gönderir. Gülperi çocuklarını almak için önce para biriktirir sonra da ölen eşinin ailesine çocuklarını almak için dava açar; ancak Taşkın ailesi bu sürede çocukları annelerine düşman etmeye başarmıştır. 

Timuçin Esen(Avukat Kadir Aydın)

Timuçin Esen kimdir, aslen nerelidir? Timuçin Esen 14 Ağustos 1973 de Adana’da doğdu. Ayda ve Gökyüzü adında bir oğlan bir kızı olan Timuçin Esen hem müzisyen hemde oyuncudur. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Eğitimini İtalya’da devam ettiren Timuçin Esen oyunculuk üzerine master yapmış bir isimdir.

42. Altın Portakal Film Festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır. Gönül İşleri dizisinde Deli Yılmaz karakteri ile beğeni topladı. Son olarak ise 2017’ye damgasını vuran Bodrum Masalı dizisinde de başrol olarak yer almıştır. Sadece oyunculu değil müzisyenliği ile Türk sinema sektörüne katkı sağlmıştır. Son olarak Galip Derviş isimli dizinin jenerik müziğini seslendirmiştir.

Kadir Aydın doğma büyüme Gaziantepli yani dizide ki ismi ile Taşkınhanlı başarılı bir avukattır. Üç çocuklu bir ailenin en büyüğüdür abisidir. Babası onları terk ettiğinde daha çok küçüktür ve kardeşlerine de babalık yapmak zorunda kalır. Babasız büyümenin ne demek olduğunu en çok o bilir. İstanbul’da avukat olarak görev yapan Kadir, Şeyma denen bir kadınla evlidir ve bu evliğinde hiç mutlu olamamıştır. Artemis adında ki kızı için bu evliliği devam ettirmektedir. Kadir Gülperi ile tanışır ve ona aşık olur. Gülperi’nin çocuklarını geri almak için verdiği hukuk savaşında en büyük yardımcısı olacaktır. Kadir’in en büyük problemi kızı ile aşkı arasında kalmaktır. 

Tarık Papuççuoğlu(Gülperi Yakup Ağa)

14.01.1949 yılında dünyaya gelen Tarık Papuççuoğlu 69 yaşındadır. İlerleyen yaşına rağmen hala sapa sağlam ayaktadır ve sahnelere devam etmektedir. İkinci Bahar dizisi ile tanınmış yılların deneyimli tiyatrocusudur. Son yıllarda Içimdeki Fırtına (2017) Günebakan (2015) Kadim Dostum (2014) dizilerinde yer almıştır.

Yakup Gülperi’nin sınırda ölen eşi Eyüp’ün babasıdır. Yakup zalim ve despot bir adamdır. İşine geldiğinde insan öldürmekten bile çekinmez. Hükmettiği toprakların hesabı bile tutulamaz. Dediği dedik olan Yakup herkese sözünü geçirir ama oğlu Eyüp’e sözünü geçiremez. Yakup  oğlunu kaybedince tüm bunlardan sorumlusu olarak anlaşamadığı gelini Gülperi’yi görür ve ona eziyet etmeye başlar.

Yorumlar