Game Of Thrones 'Bran' kim, Bran teorileri?

Game Of Thrones 8. sezona az kaldı. Bu sezon ekranlara veda edecek olan tüm gidişatı değiştirecek gibi gözüken Game Of Thrones Bran Stark kimdir? Bran Stark hakkında merak ettikleriniz

Google Haberlere Abone ol
Game Of Thrones 'Bran' kim, Bran teorileri?

Game Of Thrones izleyicileri 8. sezon için sabırsızlanırken, bu sezon belkide dizinin tüm gidişatını etkileyecek olan 'Bran Spark' hakkında meraklanmaya başladı.

Game Of Thrones 'Bran Spark' kimdir? Bran Spark ile ilgili üretilen teorilerden birkaçını derledik

Bu sezona damga vuracak karakter Bran aslında Night King mi? Bran gelmiş geçmiş tüm Bran'lerle bağlantılı mı?

Game Of Thrones'un 1. sezonunda felç kalan Bran, güçlerinin farkına bile varamadan üç başlı kuzgunun yerine geçti. 

Game Of Thrones Bran hakkında birinci teori: Bran'ın tüm Branlarla bağlantısı olduğu. Bran felçli iken ona bakan yaşlı adam için Bran'ın söylediği 'Artık o kadar yaşlıki onun için bütün Bran'lar aynı' demesi. 

Game Of Thrones Bran hakkında 2. teori: Bran zamanda yolculuk yapıp değiştirmek istediği şeyleri değiştirebilecek mi?

Game of Thrones 6. sezon izleyicileri Bran'ın zamanda yolculuk edebildiklerine şahit oldular. Bran aynı zamanda istediği insanın ve hayvanın bedenine girip, onların bakış açısı ile olayları izleyebiliyor. Bran'ın geçmişi etkileyebileceğini biliyoruz.  Bran geçmişe yolculuk yaparak Night King'in Westeros'u işgal etmesini ve yok etmesini önleyebileceğini düşündürüyor.

Game of Thrones Bran hakkında 3. teori: Yine Bran geçmişe yolculuk yaparak Night King'i durdurabilecek mi? Bu teori Bran'ın geçmişi tamamen değiştirebileceğini söylemese de en azından geçmişe gidip gerekli bilgi ve müdahalelerle John ve Daenerys'e Westeros'u Night King'den kurtarabilmeleri için yardımcı olabiliceğine işaret. Ayrıca Bran'in, Night King ile olan benzerliği de tartışmalar arasında. Robert Savaşı'nda, babası kız kardeşine yöneldiğinde, Bran'ın ona seslenmesi ve genç Ned Stark'ın arkasını dönerek baktığı sahneyi hatırladınız mı?  

Sizinde teorileriniz varsa yorumlarınızı bekliyoruz.

Yorumlar