Esra Erol'da 14 Nisan Salı programı Neler Oldu?

Esra Erol'da 14 Nisan Salı günü bir kez daha hayranlarıyla buluşuyor. Esra Erol'da programında 14 Nisan günü kaybolan Baho hanım ve çocuğunu Esra Erol buldu. Bahar Akkoç'un başına gelenler bugün programda konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'da 14 Nisan Neler Oldu?

Esra Erol'da 14 Nisan Salı günü saat 16.20 itibariyle yepyeni bir bölümüyle ekranlara geliyor. Esra Erol'da programında İddialara göre Rukiye hanımın eski sevgilisi ile kaçtığını iddia eden kocası ile yüzleşti. Eski sevgili Ahmet Uyan'a kaçtığı iddia edilen kadın canlı yayında iddiaları kabul etmedi. Eski koca karısının evden giderken yastık yorgana varana kadar her şeyi götürdüğünü söylüyor. Ancak kadın iddiaların hepsini yalanladı. Eski kocasının başka kadınlarla kendini aldattığını ve ailesini bir sürü kredi borcuna soktuğunu söyledi. Çocuğumu en son 10 yaşında gördüğünü söyledi. 25 yaşındaki çocuğunu en son 10 yaşında görüdğünü söyledi. 4 evlilik yaptığını söyleyen kadının 2. evliliğinden 2 çocuğu var. TElefonla canlı yayına bağlanan Rukiye Hanımın kızı beni neden evden attın diye hesap sordu.

ESRA EROL 15 NİSAN CANLI İZLE

24 Mart Salı; Nurten hanımdan DNA testi istediğini söyledi. Akın Bey ailesinin kendi hakkında kayıp oldu düşüncesi ile polise başvurduklarını söyledi. Ailesinin Akın'ın başka bir kadınla kaçtığını düşünmediklerini söyledi. Ekranlarda eşinin çok fedakar bir insan olduğunu söyledi. 20 yıldır benim kahrımı çeken eşimden Allah razı olsun dedi. Ancak ona haksızlık ettiğini söyleyen Akın Bey yapılmaması gerekn şeyleri yaptığını söyledi. canlı yayında Emrullah eşi Meryem ile canlı yayında hesaplaşacak. Öte taraftan kayıp olan Bahar Akkoç ve kızı bulundu. Canlı yayında karısı ile karşılaşacak olan eşi hesap soracak.

18 Şubat Salı yayınında; Şu an Türkiye'nin konuştuğu olay Esra Erol canlı yayınında ekranlarda. 50 bin lira karşılığında bütün çocuklarını vereceğini söyleyen kayınvalide Gülay Hanım canlı yayın bağlantısı ile ekranlara geldi. İmdat ve Hüsne'nin oğulları Poyraz'ı İmdat'ın annesi Gülay hanım anne ve babasını vermiyor. Paramı getirin çocuğu alın diyen kayınvalide 50 bin lirayı verene çocuğu veririm diyor. Gelinin 50 bin lirasıı çaldığını iddia eden Gülay kayınvalidenin komşusu telefonla canlı yayına bağlanarak geline ilk günden beri sahiplenmediklerini söyledi.

Ayrıca, 2 çocuğunu bırakıp başka bir adama kaçan Esma canlı yayında iddiları yanıtladı.

17 Şubat Pazartesi yayınında; Yaklaşık 6 yıldır kayıp Durdu Güneş sonunda bulundu. Abdulkadir bey eşinin 6 yıldır kayıp olduğunu söylerken canlı yayına bağlanan Durdu Güneş ise eşinin iddialarına karşı çıktı. Kaynanası ve Abdülkadir'in suçlamaları karşısında sert tepkiler gösteren Güneş'in başka erkekten çocuk yaptığı ortaya çıktı. Daha önce doğan erkek çocuğunu evlatlık veren Durdu Güneş şimdi ise bir kızının olduğunu söyledi.

Programın bugünkü etabında eşini terk edip Arif'e kaçan Hülya'nın evine dönüp dönmeyeceği merak edilirken Arif, babası ile programa gelip Hülyayı terk ettiğini açıkladı. Hülya ise Arif ile dönmekte ısrarcı oldu. Öte yandan Hülya'nın annesine yaşattıkları izleyicileri şok etti.

2 yıl önce internetten tanıştığı T.E. isimli şahıstan hamile kalan ve bebeğini doğuran Firdevs Toprak katıldı. Çocuğunun kimliğini çıkartamadığını belirten kadın, çocuğunun babasını bulmak ve çocuğunun kimliğini çıkartmak istediğini kaydetti. 

Sosyal medya üzerinden tanışan ikili kısa bir süre sonra görüşmeye başladı. Firdevs Toprak'a kendisini iş adamı olarak tanıtan T.E.'nin evli olduğu ortaya çıktı. 4 aylık hamile iken aldığı bir telefonla sarsılan genç kadın, bekar sandığı şahsın 4 yıllık evli olduğunu öğrendi.

Daha sonra sevgilisine ulaşamayan genç kadın, oğlunun babasını aramak için çıktığı Esra Erol'da programında yeni bir şok yaşadı. İş adamı sandığını şahsın aslında suç makinesi olduğunu öğrenen genç kadın bir kez daha yıkıldı ve oğluna kendi soyadının verilmesini istedi.

Nazmiye Kartal'ın kızı 16 yaşındaki İlayda'nın bulunduğu açıklandı. Programda bugün ayrıca yüzde 70 engelli olduğu ileri sürülen Sultan Yıldız ile onunla evlendiği belirtilen Emrah Kartal, genç kadının ailesiyle yüzleşti. Aile, Sultan'ın kandırıldığını düşünerek, kızlarını geri istiyor. Ancak programa genç kız, ailesinin kendisine eziyet ettiğini, kendi gönlüyle kaçtığını belirterek, ailesine dönmeyi kabul etmedi.

Programın önceki etabında Avusturya'dan Kastamonu'ya kaçarak Ferhat isimli evli bir kişiyle yaşamaya başlayan Saadet, annesi Serpil ile ilk kez yüzleşiyor. Haber alınamayan kayıp şahısların bulunduğu, uzun yıllardır çözülemeyen cinayetlerin açığa kavuştuğu Esra Erol'da 25 Aralık 2019 Çarşamba ve hafta içi her gün 16.00 itibariyle ATV ekranlarında yayınlanıyor. 20 Kasım Çarşamba günü konuşulan konular da ilginç konulardı. Gülşah hanım ikiz bebeklerinin babasının başka biri olduğunu belirterek derdine çare bulunmasını istiyor. Çocukların babası olduğunu iddia ettiği kişi ise Mustafa Şimşek'ti. Mustafa Şimşek, Gülşah hanım ile ilişkilerini reddetmedi. 

Esra Erol'da 3 yıldır kayıp olan Dilara Keklik'i bulmak için araştırmalar yapılıyor.  Evde babasının istismarına uğradığını iddia ederek evden kaçtığı söylenen Dilara'ya aslında ne oldu. Esra Erol'da çözülmeye çalışan durum açıklığa kavuşmayı bekliyor. 

Canlı yayına bağlanarak ailesi ile görüşmeyi reddetti.

ESRA EROL'DA 10 EYLÜL 2019 CANLI İZLE

Esra Erol'da Tolga'nın itirafı stüdyoyu buz kestirdi. Tolga ve Nilay birleşiyor mu? Ayrıca Tolga annesinin yıllardır ondan gizlediği büyük bir gerçeği öğrenecektir. Öldüğünü zannettiği babasını yıllar sonra Esra Erol'da canlı yayında karşı karşıya gelecek.

ESRA EROL'DA 3 NİSAN 2019 İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Orhan Bey ve eşi Tuğba Hanım'ın görülen davası işleniyor. Eşinin söyledikleri karşısında şok olan Tuğba stüdyoda çileden çıkıyor. Çözülemeyen olayların çözüme kavuştuğu program yayında. Esra Erol'da izlemek isteyenler için yayında. 

Caner Orhan Bey'le iletişime geçip Orhan Bey'e Tuğba Hanım ile tekrar ilişkiye devam edip edemeyeceğini sorduğunu ve Tuğba'ya fırsat verseniz bana koşa koşa döner cevabı aldığını söyledi bunun üzerine stüdyoda bulunan Tuğba çılgına döndü, sen kimsinki ben sana döneyim dedi.

Yorumlar