Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153. yeni bölüm neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm veya 153. yeni bölüm neden yayınlanmıyor, EDHO bu akşam yok mu? EDHO önümüzdeki hafta yeniden ekranlara gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151. Bölüm 10 Aralık 2019 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ATV'de hayranlarıyla buluştu. EDHO yeni bölümü yani 153. Bölüm ise hala yayınlanmadı. EDHO gecesi olan Salı akşamları dizinin hayranları dizinin neden yayınlanmadığını soruyor. EDHO dizilere verilen ara nedeniyle hala yeni yayın dönemine başlamadı. Dizi önümüzdeki hafta yeni bölümüyle ekrana gelecek.

EDHO 151. Bölüm Tufan'ın sınırsızların kurduğu oyuna oğlunun canını kurtarmak için giriyor. Ancak Tufan yaptığı hatanın bedelini oğlunun canıyla ödüyor. Orhan'ın ölümüyle iki eski dost arasındaki düşmanlık daha da kızgınlaşmıştır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 151. FULL HD CANLI İZLE

Çakırbeyliler'in yine düşmanları tarafından türlü oyunlara maruz kaldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. Bölüm izleyenler, uzun süredir Hızır ile cebelleşen Sevda'nın yeni oyunlarına tanık olacaklar. Çünkü Sevda, Hızır Reis'i elinde tutmak için ilginç bir yönteme başvurmaktadır. Bu yöntem "hamilelik" oyunudur. Ancak Sevda'nın bu oyununu Hayriye Ana yutmaz. Hayriye Ana, Sevda'nın doğru söyleyip söylemediğini öğrenmek için bizzat harekete geçecektir. Bunun için Meftunlar'ın evini ziyarete edecek, durumu yerinde müşahede edecektir. Öte yandan Altan cephesinde de hareketlilik var. Altan, istihbarattaki makamını kaybetmek üzeredir. Bunu bildiği için Hızır'a karşı yeni hamleler yapmaya çalışacaktır. Altan'ın bu kez yapacağı hamle biraz acımasız olacak. Çünkü, kalabalık bir katil ordusuyla Hızır'a savaş açmış durumdadır. Hızır ise kiminle savaştığını henüz anlamış değil.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145. Bölüm izleyenler Hızır cephesinde yine işlerin karıştığına tanıklık edecekler. Çünkü, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz son bölüm izleyenler, evlenme aşamasına geldikten sonra işlerin ters gitmesi üzerine Hızır ile Sevda'nın arasındaki muhabbet düşmanlığa dönüşüyor. Sevda, ihanete uğradığnı düşünerek Hızır'a düşman kesiliyor. Bu kızgınlıkla hamleler yapan Sevda, Hızır'a ağır darbe indirmeyi planlamaktadır. Sevda'nın amcası Feyyaz ise masadaki yerini korumanın peşindedir; ancak Sevda, amcasının elindeki yetkileri kendi almak istemektedir. Hızır'ın diğer düşmanı Altan da boş durmuyor. Hızır'ı çevresinden soyutlayarak yalnızlaştırmayı hedefleyen Altan bunun için yeni hamleler yapmaktadır. 

Hızır'ın etrafındaki en güvendiği adamlar tek tek Altan'ın hedefine oturuyor. Altan, önce Fahri ve Hurşit'i hedef alarak cezaevine gönderiyor. Daha sonra da Hızır'ın en çok güvendiği iki isim olan Boran ve Behzat'ı gözüne kestiriyor. Altan'ın Hızır'a en büyük darbesi ise Şahin Ağa'ya dokunması oluyor.

Hızır ve arkadaşları zorlu bir sürecin içine girmiş bulunuyor. Altan ve işbirlikçilerinin kurduğu tuzağa Hızır ve arkadaşları düşüyor. Haşmet vurularak yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Ancak düşmanları burada da onun peşini bırakmayarak öldürme girişiminde bulunur. Altan, Hızır ve arkadaşlarını sorguya alır. EDHO son bölümde Alparslan da zor durumdadır. Rehin alınan Alparslan'ın kurtuluş umudu ise çok azdır. Façalılar ile Meftunların arasındaki savaşın iyice kızıştığı EDHO son bölümde yine silahlar konuşuyor, aksiyon dolu sahneler diziye damgasını vuruyor. 

Amerikalılar silah satın almak istiyar ancak Hızır alacakları silahları ne yapacaklarını bildikleri Amerikalılara bunu kolay kolay sağlamayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyenler, Çakırbeyliler'in Amerikalılarla başının belada olduğuna tanıklık edecekler. Amerikalılar, bir şekilde Çakırbeyliler'den silah satın almak istiyorlar ancak Hızır bunun ne anlama geldiğini çok iyi bildiği için dikkatli hareket ediyor. Hızır, masaya oturtulmak istenen Behram'a daha önce birlikte çalıştığı örgütlere saldırmasını ister. Hızır'ın bu hamlesi başta Feyyaz olmak üzere birçok kişiyi etkileyecektir. Meftun Ailesinin başına geçen Feyyaz'ın Çakırbeyli ailesinin başına bela olmaya başladığına tanıklık edecekler. Bu durumun farkına varan Hızır Reis, bu duruma bir çare bulmak zorunda.

Yapması gerekenleri ilk olarak Ali'ye talimatlarıyla ortaya koyar. Ali, şimdilik Feyyaz'a karşı gizli bir ekip kuracak. Feyyaz ise Çakırbeylilere karşı düşmanlığında en büyük dayanağı olan Melike, türlü hesaplar ve planlar peşine düşer. Öte yandan Hızır reis, yeni üretileni silahın ticaretini yapmaya çalışıyor; ancak önünde türlü türlü engeller çıkıyor. Bu engellerin başında Behram geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni sezonda "Masa"ya göz diken yeni bir kişi var. O da Feyyaz'dır. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 142. BÖLÜM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 135. Bölüm 30 Nisan 2019 Salı günü Atv ekranlarında saat 20.00 itibariyle sevenlerinin karşısına yine heyecan ve aksiyon dolu bir şekilde çıkıyor. Hızır ile Haşmet, Mesut ile yapılan anlaşma gereği serbest kalıyor. Mesut, anlaşmaya ihanet ederek Alparslan'ı öldürmeyi planlarken hiç beklemediği şekilde darbe yiyor. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135. Bölüm izleyenler bir babanın oğluna "racon" gereği nasıl kıydığına tanıklık ederek hüzünlü dakikalar yaşayacak.

Haşmet, kendisine ve Çakırbeyliler'e ihanet eden kişinin oğlu Ferman olduğunu daha önce öğrenmişti. Cezaevinden çıktıktan sonra ise herkesin karşı çıkmasına rağmen kafasındakini uygulamaya koyuyor.

Haşmet, sonunda oğul Ferman'ın boğularak öldürümesini emrediyor. Oğlu, haraya götürülerek boynuna kement atılarak boğuluyor. Bunu öğrenen Behsat ile halası Ömür ise büyük bir şok geçiriyor. 

Öte yandan, Akif ve Zeki ikili oynamaya devam ediyor. Akif bir yandan masanın etrafındakilerle anlaşırken öte yandan Zeki ile iş tutmaya devam ediyor.

EDHO son bölüm izleyenler Çakırbeyliler'in eline düşen Mesut'un, Hızır'a, "Anlaşabiliriz" şeklinde bir teklifte bulunduğunu ve nasıl cevap aldığını seyredecek.

Ancak Hızır Reis, "Benim vatan hainleriyle anlaşacağım tek bir şeyim var, o da kurşunum" diyerek Mesut'u ağzından öldürüyor.

EDHO 135. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM

EDHO son bölüm izleyenler, Mesut'un en yakın adamı Akif'e yönelik suikast girişiminden sonra masanın en önemli iki isminin cezaevine atıldığını görecek. Hızır ve Haşmet, Mesut'un kumpasları sonucu cezaevine düşüyor. Onların cezaevine düşmeleriyle birlikte büyük bir savaş başlıyor. Zeki, ikisini de içeride öldürmek için adamlarını devreye sokar. Ancak ikisi de sırt sırta vererek, düşmanların üstesinden gelmeyi başarıyor. Öte yandan Alparslan da onları kurtarmak için dışarıda elinden geleni yapıyor. İlyas ise kendisine aşık olan Façalıların kızı Ömür ile uğraşmak zorunda kalıyor. Zeki, kendisine çalışan Ferman'ı Haşmet'e karşı kullanmaya devam ediyor. EDHO 134. Bölüm izleyenler yine aksiyon dolu sahnelerle keyifli vakit geçirecek.

EDHO 133. bölüm izleyenler, Çakırbeyliler ile Façalılar'ın ortak düşmanı haline gelen Zeki'nin yeni oyunlarına tanıklık edecek. Son bölümde Zeki, Haşmet'in yeğeni Yavuz'u kullanarak, kendisine kurulan pusudan kurtulmuştu. Ancak Çakırbeyliler, ikinci bir baskın düzenleyerek Zeki'nin yeğeni Yavuz'u alıyor. Yeğeni Yavuz'un alındığını öğrenen Zeki, bir kez daha Ferman'ı kullanmak için harekete geçmişti. Ferman'da gidip Yauz'u öldürmüştü. Çakırbeyliler, içlerindeki hainin kim olduunu öğrenmek için hala çaba gösteriyor. EDHO yeni bölümde ise masanın iki önemli tarafı olan Çakırbeyliler ile Façalılar, Ünal'a isyan bayrağı açıyor. Ünal çok zor durumda.

Bir önceki bölümde istihbaratçılar tarafından kaçırılarak Zeki'ye teslim edilen Hızır Reis'in akıbeti en çok merak edilen konuydu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129. Bölüm izleyenler en çok da Hızır Reis'in nasıl kurtulacağını merak ediyordu. Bu sorunun cevabı EDHO son bölüm izleyenler tarafından iyi biliniyor. Hızır Reis, polis tarafından gözlatına alınacağını biliyordu. Ona göre iki ihtimal vardı. Ya Emniyet onu gözaltına alacak ya da istihbaratçılar. Hızır Reis, yeğeni Alparslan'a her ihtimale karşı bazı konularda tüyo vermişti. Emniyet'in onu alması halinde bilinmeyen bir şekilde Zeki'ye götürülüp verileceğini bildiği için, Alparslan"a "Böyle bir ihtimal halinde kuşları takip et" demişti. Alparslan da bu bu yöntemle Hızır Reis'in tutulduğu çiftliğin yerini öğreniyor. Çiftliğe düzenlenen operasyonla Hızır reis işkenceden kurtarılıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 128. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm izleyenler Hızır Reis ile Mesut'un arasındaki restleşmesinin sonucunu heyecanla seyredecek. Hızır Reis, Zeki ile bir olup Çakırbeyliler'e tuzak kuran Mesut'tan hesap sormaya kararlıdır. Otele konan bombanın da Mesut'un parmağıyla hazırlandığını bilen Hızır Reis, aynı yöntemle Mesut'tan intikam almaya karar verir. Ancak öncelikle Ünal beyle birlikte Mesut'a giderek Alparslan'ı geri vermesini isterler. Mesut ise Hızır Reis'e olumsuz cevap verir. Hızır yanında getirdiği bombaları Mesut'un makam odasının etrafına döşer. Çıkışta ise bütün bombaları patlatır. Mesut patlamadan ağır yaralı bir şekilde kurtulurken, Hızır Reis, adamlarına Alparslan'ı Zeki'nin elinden kurtarmaları talimatını verir. Hızır'ın adamları büyük bir çatışmadan sonra Zeki'nin elindeki Alparslan'ı kurtarmayı başarır. Akif ise Alparslan'ın kurtarılmasından Zeki'yi sorumlu tutarak, hesap soracağını söyler. Akif'in bir sonraki hamlesi ise Hızır reisi polis eliyle gözaltına aldıktan sonra Zeki'ye teslim etmek olacak.

Mesut'un yardımcısı Akif, Hızır Reis'i gözaltından alarak çetebaşı Zeki'ye teslim ediyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 125. BÖLÜM

Façalılar, Çakırbeyliler ile yaptıkları anlaşma üzerine piyasadaki bütün pis işlerini taşeronlara havale ediyor. İşlerin havale edildiği isimlerden biri de Nedim'dir. Hızır Reis, Façalıların adamlarından Nedim'in handaki yerini basıyor. Tek başına hana giren Hızır Reis, önüne çıkan bütün adamları tek tek vuruyor. Nedim'in bulunduğu odaya giren Hızır reis, Nedim'in birini aradığını görüyor. Kimi aradığını soran Hızır Reis, telefonu alarak kendi bakıyor. Nedim'in "Façalı Dayı" olarak rehberinde yer alan kişiyi aradığını görüyor. Tam o sırada Nedim'in adamlarından biri yaralı yattığı yerden kalkarak Hızır Reis'i vuracakken, Alparslan arkadan yetişerek silahlı adamı etkisiz hale getiriyor. Hızır Reis, de Nedim'in elini kolunu bağlatarak yanında götürüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ EDHO DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin Yayınlandığı kanal: Atv

Dizinin yayınlandığı gün ve saat: Her Salı 20.00

Dizinin başrol oyuncusu: Oktay Kaynarca

EDHO dizisinin konusu nedir: Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca) ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı dizide, yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder, güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur.

Çakırbeyli, kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir "baba"dır.

Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir…

Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır…

Devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür…

Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir…

Yorumlar