Erkenci Kuş 48. Bölüm Full Canlı İzle - Son Bölüm

Erkenci Kuş 48. Bölüm 16 Temmuz 2019 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle hayranlarıyla buluşuyor. Emre ve Leyla yeni bir işe giriştiler. Leyla'ya yardım eli beklenmedik bir yerden gelecek; eski müzik hocası Ferit'ten... Bakalım, Ferit ile Emre'nin arası nasıl olacak? Can, Sanem'e kermlerini kurtarmak içinyardım ederken belki de artık duygularının önüne geçemeyeceğini anlayacaktır, kim bilir?

Google Haberlere Abone ol
Erkenci Kuş 48. Bölüm Full Canlı İzle - Son Bölüm

Erken Kuş 48. Bölüm 16 Temmuz 2019 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Can ve Sanem'in arasındaki tutkulu aşk her türlü sorunu çözebilecek güçte... Ama hayatlarında yeni bir dönem başladı, artık onlar ortaklar... Peki bu ortaklık neleri kapsıyor? İş ortaklığı, ortak düşler,hayat ortaklığı? Üstelik son bir yılda Sanem de Can da çok değişti, ya ortak beğenleri de değiştiyse? Birbirlerini kaybetmekten korkan iki aşık, birbiri için her şeyi yapmaya hazır. Bakalım, Sanem de Can da hiçbir şey değiştirmelerine gerek olmadan, her halleriyle birbirlerini ölesiye sevdiklerini ne zaman söyleyecekler? 

ERKENCİ KUŞ 48. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Erkenci Kuş son bölüm izleyenler Sanem ve Can'ın hala sürtüşme halinde olduğuna tanıklık edecekler. Öte yandan, Yiğit artık ne yaparsa yapsın, Can’ın gözünde zavallı bir adamdır. Çırpındıkça batacak ve gidişi muhteşem olacak Yiğit’in, sadece Can’ın soğukkanlılığı koruması yetecek, Can da bunun farkındadır. Can’ın da Sanem’in de Yiğit’ten çok önemli dertleri vardır. Aşkları başına vurmuş. Sanem, Can gidecek sanıyor, her an diken üstünde, pırpır ediyor kalbi. Can ise Sanem’in Yiğit’le ne konuştuğuna takmış kafayı. Emre’nin Leyla’ya bir sürprizi var, ayaklarını yerden kesecek bu teklif Leyla’nın. Ajans, Sanem’in krem kampanyasına çalışıyor, önce kremleri ve parfümleri taımak lazım. Ekip yine aşıkları biraraya getirmek için iş başında. Parfüm testleriyle Sanem, Can’ın aklını başından alacak. Sanem ise Can’a parfümün sırrını anlatırken, aradığı cevapları bulacak.

Uzun süredir araları bozuk olan Can ve Sanem ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Özellikle de kasabada kaybolan genci arama çalışmaları yeni gelişmelere gebe gibi duruyor.

Patronlar ile şirket çalışanları arasındaki aşk ilişkilerini konu alan Erkenci Kuş 26. Bölüm ile 29 Aralık 2018 Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşuyor.

Erkenci Kuş 26. Bölüm'd Can, ortağı Fabbri'den hisselir zorla devralmak isterken şiddete başvuruyor, bunun üzerine gözaltına alınıyor. Durumu çözmeye başlayan Emre, her taşın altından çıkan Aylin'e sorunun çözümünü ister. Aylin bütün olumsuz durumları kendi lehine kullanmaya devam ediyor.

Can'ın gözaltına alınması ise şirket içinde dedikoduların da başını alıp gitmesine neden oluyor.

Can'ın evinde verdiği partide ilginç anlar yaşanıyor. 

Eve gelen gizemli misafire kaba davranan Sanem, o kadının Can'ın annesi olduğunu anlayınca şoke oluyor.

ERKENCİ KUŞ 26. BÖLÜM FULL HD İZLE

ERKENCİ KUŞ 25. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Patronların şirket çalışanlarıyla ilişkileri nedeniyle çok da tercih edilecek bir dizi olmayan Erkenci Kuş dizisin ilginç detaylar var. Dizinin başrol oyuncuları Can ile Sanem arasındaki ilişki diziye genel olarak damgasını vuran konu. İkili arasındaki ilişki son bölümde yeni bir boyut kazanıyor. Can, şirketteki bütün çalışanların duyacağı şekilde duyuru yaparak aralarındaki ilişkiyi alenileştiriyor. Ancak Sanem'in ailesinin bu konudaki tavrı farklı oluyor. 

Erkenci Kuş 25.Bölüm'de Osman, Leyla'ya açılır. Karşılıksız olduğunu bildiği halde aşkı ilanda bulunur. Ancak Leyla'dan beklediği karşılığı bulamaz. Can ile Sanem is eyeni iş görüşmesi için zorlu bir iş yemeğine çıkarlar. Can şirketi için büyük bir önem taşıyan iş görüşmesinde beklemediği bir şeylerle karşılaşır. İş yapacakları adamların, ortağıyla problemli olduğunu öğrenen Can, ne yapacağını bilemez hale düşer. Bu arada Sanem'in babası yaşananları mahalleliden öğrenir. Eşine fena şekilde halde patlayan Sanem'in babası evi terk etmeye karar verir. Bu arada Sanem'e büyük bir sürpriz hazırladığını açıklayan Can, Sanem'in bu kötü haberi almasından sonra hayal kırıklığına uğrar.

Can'ın şirket ortağı aynı zamanda kardeşi olan Emre, Can'ın alacağı yeni iş konusunda Aylin'den yardım ister. Emre ve Can konusunda başka hayaller peşinde olan Aylin ise bu durumu kendisine yeni bir fırsat olarak görür. Emre, Aylin'den bir şekilde ortakları Fabbri'yi ikna ederek şirketten ayrılmasını ister.

ERKENCİ KUŞ 25. BÖLÜM FULL HD İZLE

ERKENCİ KUŞ 24. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Aylin sinsi sinsi izlediği Can ve Sanem'i sonunda yakalar. İkisinin fotoğraflarını çekmekle kalmaz, fotoğrafları basına da sızdırır. Can ve Sanem'in ilişkilerini gizlemeleri ikisine de pahalıya mal oluyor.

ERKENCİ KUŞ 25. BÖLÜM ÖN İZLEME

Erkenci Kuş 23. Bölüm'de Sanem, şirketinin yeni kampanya tanıtım toplantısında sunum yaparken büyük bir şok yaşar. Sunum sırasında bilgisayarında günlerdir hazırladığı sunum dosyalarının olmadığını fark eder ancak artık çok geç. Çünkü bütün misafirler sahne önünde pür dikkat onu dinliyor. Sanem, Can'ın da desteğiyle bu skandalı büyük bir profesyonellikle atlatmayı başarır. Sunum dosyasının kaybolmasında ise Aylin'in tuzaklarından birinin etkili olduğu biliniyor. Dizinin son bölümü de sevenlerini ekran başına kilitledi. Erkenci Kuş dizisinin 23. Bölümü'nde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizide, Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini gizli tutma kararı alır. Sanem'in amacı önce ailesine bir şekilde anlatmak. Ancak bütün gizliliğe rağmen bir yandan mahallede, bir yandan da iş yerinde dedikodular alır başını gider. Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Aylin ise Sanem'e karşı türlü planlarına devam etmektedir.

ERKENCİ KUŞ 24. BÖLÜM FULL HD İZLE

Erkenci kuş izle

Erkenci Kuş, Star TV'nin diğer dizileri gibi reyting sıralamalarında ilk sıralarda yer alıyor.

ERKENCİ KUŞ 24. BÖLÜM ÖN İZLEME

ERKENCİ KUŞ 22. BÖLÜM'DE NELER OLDU?

Erkenci Kuş 22. bölüm yayınlandı. Erkenci Kuş son bölümde neler yaşandı? Ceyda ve Can bir araya geliyor Sanem ise onları yalnız bırakmamak için elinden geleni yapıyor. Aylin ise lansman gecesini bozmak için elinden geleni yapacak. Sanem bu sefer amacına ulaşabilecek mi? Bu arada lansman için tüm hazırlıklar tamamdır. Başarılı geçecek olan lansman gecesini bozmak için Aylin yine iş başındadır. Ama bu sefer sonuç hiç de istediği gibi olmaz. 

Ajansta kampanya için bütün hazırlıklar hızla devam etmektedir. Sanem'in ilkokul arkadaşı Sinan da çekimlerde modellik yapacak. Bu Can'ın pek hoşuna gitmeyecek. Kampanya detaylarının nasıl çalındığı ortaya çıkıyor. Kar küresine gizlenen kamera ortaya çıkacak fakat kar küresi kayıptır. Sanem olayların peşinden gider. Can'ın tüm bunlar karşısında nasıl davranacağı merak konusu.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: Star Tv

Dizinin yayınlandığı gün ve saat: Her Cumartesi Saat 20.00

Dizinin yapımcısı: Gold Film

Erkenci  Kuş dizisinin yapımcısı: Faruk Turgut

Erkenci Kuş dizisinin yönetmeni: Çağrı Bayrak

Senaristi: Aslı Zengin - Banu Zengin Tak

ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI

Merakla beklenen Erkenci Kuş’un oyuncu kadrosunda başrollerin yanı sıra Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Zeynep Kızıltan, Sibel Şişman da bulunuyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı dizinin senaristi ise Ayşe Kutlu.

CAN YAMAN KİMDİR?

Erkenci Kuş dizisinin oyuncuları arasında yer alan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve orta okulu Bilfen Koleji'nde, liseyi ise İtalya Lisesi'nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika’ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Erkenci Kuş dizisinin oyuncularından Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli'n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul'a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand'dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir'in boyu 1.70 cm'dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü'nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009'da şarkıcı Mustafa Sandal'ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

ÖZLEM TOKASLAN KİMDİR?

Özlem Tokaslan, 1973'te İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir ‘de tamamladı. 1997 yılında ”Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Oyunculuğu Anasanat Dalı”ndan mezun oldu.”İnek”, ”Macbeth” ve ”Cengiz Han'ın Bisiklet”okulda rol aldığı oyunlardır. 1997-1998 tiyatro sezonunda, yeni kurulan Van Devlet Tiyatrosu'nda ”sözleşmeli sanatçı” olarak çalışmaya başladı. Bir yıl sonra ”stajyer sanatçı”,ondan bir yıl sonra da ”kadrolu sanatçı” olarak profesyonel tiyatro hayatına ilk adımını attı.

Yorumlar