Diriliş Ertuğrul setinde 'kılıç' kazası

Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun rolünde oynayan Hande Soral kılıç kazası geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul setinde 'kılıç' kazası

TRT1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’ dizisinde İlbilge Hatun karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral, sette kaza geçirdi. Senaryo gereği kılıçların çekildiği sahnede eli kesilen güzel oyuncu ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü.

Engin Altan Düzyatan’ın başrolde olduğu “Diriliş Ertuğrul” dizisinin setinde geçtiğimiz günlerde korkulu anlar yaşandı.

Dizi ekibine bu sezon İlbilge Hatun karakteriyle dahil olan Hande Soral, kılıçların çekildiği sahnede kaza geçirdi.

Karşısındaki oyuncuya bir anlık dikkatsizlik sonucu olması gerekenden fazla yaklaşan Soral, onun salladığı kılıçla yaralandı. Bunun üzerine çekimler durduruldu.

Eli kesilen Hande Soral’a ilk müdahale ekip arkadaşları tarafından sette yapıldı. Kanama durdurulsa da olası bir komplikasyona karşı hastaneye götürülen oyuncunun eli pansuman sonrası bandajlandı.
Hande Soral, doktorun “Korkulacak bir durum yok” demesi üzerine arkadaşlarının karşı çıkmasına rağmen sete döndü ve çekimlere kaldığı yerden devam etti. Prodüksiyon amirinin özellikle dövüş ve savaş sahnelerinde daha fazla dikkat edilmesi yönünde oyuncuları uyardığı da gelen haberler arasında.

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine bu sezon katılan Hande Soral, rolü için uzun bir hazırlık süreci geçirmiş, haftalarca kılıç dersi de almıştı. (Hürriyet)

Yorumlar