Çukur dizisi bitiyor mu, Çukur final mi yapıyor, final söylentileri doğru mu?

Çukur dizisinin final yapacağı yönünde sosyal medyada dolaşan iddiaların doğru olup olmadığı merak ediliyor. Çukur hayranları dizi bitiyor mu, diye soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Çukur dizisi bitiyor mu, Çukur final mi yapıyor?

Çukur final mi yapıyor sorusu son bölümde birçok karakterin öldürülmesi üzerine sıkça sorulmaya başlandı.

Çukur dizisinin final yapacağı ya da biteceği yönünde sosyal medyada çıkan iddialar tamamen gerçek dışıdır. 

Çukur final yapmıyor, aksine devam ediyor. 

Çukur'un final yapacağı yönündeki iddialar, dizinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin "sezon finali" tarihini açıklamasının saptırılmasıyla ortaya atılan iddialardan oluşuyor.

Rıza Kocaoğlu'nun doğum günü kutlamasına katılan Çukur'un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, dizinin sezon finali tarihini açıkladı. İynemli, 10 bölüm sonra sezon finali yapacaklarını söyledi.

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur, iki sezondur ekrana geliyor.

Bu yıl ekran macerasını sonlandırması beklenen dizinin hayranları ne zaman final yapacağını merak ediyor.

Dizide Yamaç Koçovalı karakterini başarılı bir şekilde canlandıran İynemli, 10 bölüm sonra sezon finali yapacaklarını söyledi.

Oyuncu, "Yazın tatil mi yapacaksınız? Yoksa film mi çekeceksiniz?" sorusuna, "Sürpriz projeler olabilir, bekleyip göreceğiz" yanıtını verdi.

İynemli'nin "Sezon finali" açıklaması sosyal medyada, "dizi bitiyor" şeklinde yorumlandı.

Yorumlar

Ylham Agahanow Ben turkmenistandanim Çukur dizisi mukemmel 😎👌çok iyi bir dizi Ben dizinin arasinda en çok sevdigim karakter Ýamaç bende onlar gibi olmak isterdim demek istiyorumki bu çukur çok guzel 5 ýyldyz degil milyon yildiz bile azdir izleyin en iyi dizidir😁