Çarpışma dizisindeki tepki çeken 'sevişme sahneleri' kaldırıldı

Çarpışma dizisinde büyük tepki çeken sevişme sahneleri, seyircilerin yoğun tepkisi üzerinden diziden kaldırıldı. Dizinin tekrar ve internetteki bölümlerinde tepki çeken sahneler ayıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Çarpışma dizisindeki tepki çeken 'sevişme sahneleri' kaldırıldı

İddialı bir şekilde Show TV ekranlarına gelen Çarpışma dizisinin başı, ahlak dışı sahneleriyle tepki çekti. Seyircinin büyük tepkisini çeken "sevişme sahneleri" yoğun tepki üzerine diziden ayıklandı.

 Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk gibi oyuncuların olduğu dizinin ilk bölümündeki sevişme sahneleri izleyicileri kızdırdı. Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin ilk bölümündeki sevişme sahneleri tekrar bölümlerde yayından kaldırıldı.

Yeni sezon dizileri arasından daha ilk bölümü ile diğerlerinden sıyrılan Çarpışma'nın ilk bölümü yayınlandı fakat etkileri hala sürüyor. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk gibi oyuncuların olduğu dizinin ilk bölümünde sık sık sevişme ve öpüşme sahnelerinin olması izleyiciyi rahatsız etti.

Show' TV'nin prime time'da yayınladığı dizide sık sık öpüşme ve sevişme sahnelerinin sansürsüz şekilde ekrana verilmesi ise izleyiciyi kızdırdı. Çocukların izleyebileceği saatte uygunsuz sahnelerin verilmesi sosyal medyada da sık sık eleştirildi. Dizinin ilk bölümünde kullanılan sevişme ve öpüşme sahneleri dizinin tekrarlarında ve Show TV'nin resmi internet sitesindeki yayından kaldırıldı.

Yorumlar