Çarpışma 24. Bölüm Full Canlı İzle - Final Bölümü

Çarpışma 24. Bölüm 30 Mayıs 2019 Perşembe akşamı hayranlarının karşısına çıktı. Çarpışma son bölüm izleyenler Kadir ile Veli'nin aynı düşmana karşı birlikte hareket ettiğine hatta Kadir'in Veli'yi ölümden kurtarmak zorunda kaldığına tanıklık ederek şaşıracak. İvan, Veli'yi kaçırarak ölümüne işkence eder tam da onu öldürmek üzereyken Kadir imdadına yetişir. Çarpışma 19. Bölüm izleyenler önce Veli ile İvan'ın dövüşünü ardından Kadir ile İvan'ın sert dövüşünü seyredecek. Kadir'in annesiyle duygusal sahneleri ise dizinin son bölümüne damgasını vuran bölümler olacak.

Google Haberlere Abone ol
Çarpışma 24. Bölüm Full Canlı İzle - Final Bölümü

Çarpışma 24. Bölüm 30 Nisan 2019 Perşembe Saat 20.00 itibariyle hayranlarıyla buluşuyor.

Çarpışma Son Bölüm Tek Parça izle

Çarpışma bir önceki bölümde Kadir ölümden dönmüştü. Ölüm döşeğine düşmesine neden olan da onu ölümden kurtaran da yine Cansız olmuştu. Öte yandan Zeynep gözaltına alınıyor. Ayrıca annesinin günlüğünü elinde tutan Cemre’nin yazılanları okuyup okumayacağı merakla beklenirken, Kerem’in öfke dolu çığlıkları gerilimi artırıyor. 

ÇARPIŞMA 23. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Çarpışma dizisinin son bölümünde aynı kanalda yayınlanan bir başka dizi olan Çukur'dan oyuncular da yer alıyor. Çukur'un Vartolu Salih'i ile Medet, Çarpışma'da Cansız ile konuşuyor. Veli Cevher'in aracılığıyla Cansız'ın yanına giden ikili, ondan Mahsun'un yerini öğreniyor.

Cansız, Kadir'in ölümü için tuzak kurar. Cansız'a zaten en başından bu yana ulaşmaya çalışan Kadir ise kendi ayaklarıyla tuzağa doğru gider. Ancak sonucun ne olacağı ise meçhul.

Cansız, Kadir'e "Beni bulup öldürmen için sana 48 saat süre veriyorum. Aksi halde öleceksin" diyerek onu tehdit ediyor. Kadir'de Ceren'in avukat babası Zarif'ten Cansız'ı bulmasını ister. İkili oynayan Zarif'in ne yapacağı ise merak ediliyor.

Show TV'nin yayın akışı programında yaptığı son dakika değişikliğiyle dizi geçen hafta yayınlanmamıştı. Dizi bu hafta kaldığı yerden yani 14. Bölüm itibariyle yeniden ekranlara geliyor. Çarpışma son bölüm tek parça halinde izleyenler yine Kadir'in yıllardır meçhul olan anne ve babasıyla yüzyüze gelme sahnelerine üzülecek. Kadir, Zeynep'in de aracılığıyla annesiyle buluşuyor. Ancak annesiyle buluşması çok da beklendiği gibi geçmiyor. Kadir, geçmişi sorgulayan tavırlarıyla annesini üzüyor. Öte yandan Kadir'in babası olduğu ileri sürülen Cansız da aktif bir şekilde son bölümde rol almaya başlıyor. Kadir ile bir kez daha yüzyüze gelen Cansız, sonunda onun ölüm emrini veriyor. Çarpışma son bölüm izleyenler Kerem ile Ceren'in arasındaki buzların da erdiğine sevinecekler. Kerem, sonunda Cemre ile barışıyor. 

ÇARPIŞMA 14. BÖLÜM

ÇARPIŞMA 14. BÖLÜM CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Dizinin son bölümü önümüzdeki hafta yayınlanacak. Çarpışma 13. Bölüm izleyenler Kadir ile Cansız'ın karşılaşmalarına tanıklık ediyor. Kadir uzun zamandır aradığı, birçok kötülüğün başını çeken Cansız ile kez karşılaşıyor. Cansız karakteri de ilk kez Çarpışma son bölüm izleyenler tarafından görülüyor. Cansız karakterini ünlü oyuncu Ali Sürmeli oynuyor. Cansız, kimliğini açıklamadan Kadir'in karşısına çıkıyor, hatta onunla konuşuyor. Onunla Cansız hakkında bazı bilgiler paylaşıyor. Ancak Kadir onun Cansız olduğunu anlayamıyor.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜM TEK PARÇA - ÇARPIŞMA 13. BÖLÜM

Kadir'in ise annesinin izini bulmaya her zamankinden daha yakın görünüyor. Çarpışma son bölüm izleyen Kadir'in annesiyle ilgili yeni gelişmenin ne olduğunu seyredecek. Babası rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Cemre, babasının telefonundan arayan kişinin anlattıklarından, bir kez daha babasının karanlık işlerine tanıklık ediyor. Hastaneye gelen Kerem, Cemre'nin soğuk davranışlarıyla karşılaşıyor. Cemre, "Bir şeyler değişmedikçe bir daha görüşmeyelim" demesi Kerem'i derinden yaralıyor.

Çarpışma 22. Bölüm'de her yerde durmadan Cansız'ı arayan Kadir, henüz bir iz bulamamışken; Cansız ile ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıkıyor. Veli, Zeynep'e Cansız'ın Kadir'in babası olduğunu söylüyor.

Kadir, asıl adının Yusuf olduğunu öğreniyor. Veli'yi ise sonunda paketleyerek emniyet müdürlüğüne götürüyor. Ancak burada hiç beklemediği bir şey oluyor. Veli'nin gözaltına alınması için şikayeti gerekli olan Zeynep, şikayetinden vazgeçiyor. Savcılık, Veli'nin 3 saat içinde serbest bırakılması gerektiğini bildiriyor. Polis ise çaresiz bir şekilde Veli'yi bırakmaya karar veriyor. Ancak Veli, Kadir'in kendisini rahat rahat bırakmayacağını bildiği için annesinin kaldığı adresi veriyor. Veli, annesinin adresini almasına rağmen Zeynep'in şikayetini geri almasına sinir oluyor. 

Kadir ise Veli'yi tutuklatma için yeni deliler ya da şikayetçiler arıyor. Kerem'in annesine giderek, ondan şikayetçi olmasını ister ancak hiç beklemediği cevabı alır.

ÇARPIŞMA 12. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

2. SEÇENEK:

Çarpışma Son Bölüm 12 Bölüm izle

ÇARPIŞMA 11. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Yaşadığından sadece Veli'nin haberi olan Kadir'in annesi sonunda ortaya çıkmaya başlıyor. Ancak onu sadece Kadir göremiyor. Çarışma son bölüm izleyenler Kadir'in annesine şimdi daha çok yakın olduğunu görecekler. Çünkü, Zeynep, Kadir'in annesini görüyor. Ancak ortada Veli tehdidi var. Veli, Zeynep'ten, gördüklerini unutmasını isteyecek.

Kerem, büyük hayallerle mahallede bir işyeri açmakla meşgulken hiç beklemediği gelişmeler oluyor. Selim'in talimatıyla Kerem'in peşine düşen avukat Demir, Kerem'in açmaya hazırlandığı dükkana geliyor. Kerem'i tahrik ederek suç işlemesine yönelik eylemlerde bulunuyor. Kerem, tuzağa düşmeyince bu kez de açılacak iş yerinin parasını Cemre'nin ödediğini söyleyerek Kerem'i çileden çıkarıyor. İkisi şiddetli bir kavgaya tutuşuyor. Demir, eline geçirdiği demir çubukla Kerem'i bayıltarak iş yerinden ayrılıyor. Kerem ise, dükkanı kiraladığı kişiden gerçekleri öğreniyor. Gerçekten de iş yerinin aidat ve kirasını Cemre'nin ödediğini görüyor.

ÇARPIŞMA 10. BÖLÜM İZLE FULL HD

Çarpışma 10. bölüm izleyenler, emniyetteki muhbirlerin kim olduğunu görüyor. Muhbirlerden biri tam yakalanmışken, diğer muhbir tarafından vuruluyor. Emniyet müdürü, emniyette ikinci bir muhbir olduğu yönünde haberi alır almaz çılgına dönüyor. Ancak Kadir, onu ikinci muhbir konusunu şimdilik saklamaya ikna ediyor.

Veli'nin elinde olan Kadir'in annesi ise Veli'den bilgi almak için ona yalvarıyor. Kadir'in sevgilisinin kim olduğunu ona anlatmasını istiyor. Veli ise Kadir'in sevgilisini tanımadığını belirterek kadını başından savıyor. Veli'nin emniyetteki bir diğer muhbiri olan Adem ise işin ciddiyetini yavaş yavaş fark ediyor. Veli'den hesap sormaya gidiyor ancak istediği cevapları alamıyor.

Emniyetteki ikinci muhbirin de kim olduğunu bulan Kadir, tam onu yakalamak üzere hamle yapacakken, o muhbirin eline düşüyor. İkinci muhbir Adem, Veli adına düzenlenen bir soygun girişimine karışıyor. Burada birden fazla insan öldürüyor. Soygun'u gören Kadir, Adem'in peşine düşüyor. Ancak bu kez Adem, Kadir'i gafil avlıyor.

ÇARPIŞMA 9. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

Veli Cevher, Kerem'in annesini öldürmek için planlar yapıyor; ancak planı Kerem'in eski kız arkadaşının araya girmesiyle suya düşüyor. Veli, rahat durmayarak bu kez de Emniyet'te bulunan emanet parayı almak için polise baskın düzenliyor. Baskından önce Kadir'i devre dışı bırakmak için, Kadir'in annesi üzerinden bir plan kuruyor. Parayla tuttuğu kadına Kadir'in annesiymiş gibi rol yapmasını ve onu oyalamasını ister. Veli ise bu arada polise baskın düzenleyerek parayı almaya çalışacak. Ancak Kadir tuzağı erken fark ediyor ve Emniyet güçlerine yardıma gidiyor. Veli'nin baskını boşa çıkıyor. 

Bu arada Kadir'in annesinin Veli Cevher ile görüşme sahneleri de son bölümde yer aldı. Kadir'in yıllardır aradığı annesinin kendini kimsesiz çocuklara adadığı görülüyor. Kadir ile ilgili her şeyi merak ediyor ancak sağlıklı bilgi alamıyor. 

Çarpışma son bölümde Kadir, her şeyi göze alarak Veli Cevher'in elinde tuttuğu Zeynep'in kızını kurtarmaya karar verir. Yeni bölümde Kadir bunu başarır ancak büyük bir bedel ödemek zorunda kalır. Çünkü uyguladığı yöntem yasadışıydı ve polislik görevinden uzaklaştırılma cezası almasına neden oluyor. Kadir, görevini kaybetmesin neden olan ve Veli Cevher'e çalışan emniyetteki muhbirin peşine düşüyor. 

Öte yandan Cemre de hayatının en fırtınalı günlerini yaşıyor. Üvey annesiyle eski erkek arkadaşı arasındaki ilişkiyi öğrenen Cemre'nin elinden hiçbir şey gelmiyor. Her ikisi de Cemre'ye karşı "istediğini yapabilirsin" moduna takılıyor.

ÇARPIŞMA 8. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

2. Seçenek

Çarpışma Son Bölüm - 8. Bölüm Canlı İzle

Çarpışma 7. Bölüm ilk fragmanında Kadir ile mahalle arkadaşı Kerem'in çete tarafından tuzağa düşürüldüğü görülmüştü.

Amansız bir kavgaya tutuştukları görülüyor.

Çarpışma 7. Bölüm İzle

ÇARPIŞMA 7. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU? (SON BÖLÜM)

Show TV'nin sevilen dizileri arasında şimdiden yerini alan Çarpışma 6. Bölüm 27 Aralık 2018 Perşembe Saat 20.00 itibariyle hayranlarının karşısına çıktı. Çarpışma 6. Bölüm'de avukat hanıma söz verdiği video görüntülerini vermek isteyen Kerem'in başı fena halde derde giriyor. Arkadaşlarından söz konusu görüntüleri almaya giden Kerem, arkadaşlarıyla kavga ediyor. Arkadaşıyla girdiği kavgada karnından vurularak yaralanıyor.

Çarpışma 6. Bölüm'de bir kez daha Veli Cevher ile Kadir Adalı'nın geçmişinden kesitler yayınlandı. Veli Cevher'in uyuşturucuya bulaşması, ardından Kadir Adalı tarafından fark edilerek yakalanmak istemesi, arından Veli Cevher'in bütün ailesinin yok edilişi son bölümde ekrana geldi. Veli'nin ailesinin öldürüleceğini son anda anlayan Kadir Komiser, son anda koşa koşa eve gider ancak geç kalır. Uyuşturucu çetesi uzun namlulu silahlarla, uyuşturucu teslimatını zamanında yapamayan Veli'nin ailesini taramıştı. Kadir'in de yaralandığı olaydan sonra olay yerine gelen Veli'nin içler acısı diziye damgasını vurdu.

6. Bölüm'de ana tema olarak ise Veli'nin elindeki Aylin'in kurtarılması için yurt dışından gelen Zeynep'in eski kocası Galip üzerinden Kadir tarafından kurulan oyun oldu. Kadir'in kurduğu oyunda Veli'nin elinde rehin tutulan küçük kız kurtarılacaktı. Veli Cevher, geçirdiği kriz sonrasında rehin tuttuğu çocuğu teslim etme kararı alır; ancak Kadir, Zeynep ve Galip'in kurduğu oyunu fark edince her şey bir anda değişiverir. Galip canından olur. Kadir ise Veli'nin adamlarını aşamayarak kahrolur.

Arkadaşı tarafından vurulan Kerem, Cemre tarafından sırtında taşınarak eve götürülüyor. Ancak kendine gelir gelmez evden çıkan Kerem'in ağır yaralı hali devam ediyor.

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE - SON BÖLÜM

2. Seçenek:

ÇARPIŞMA 5. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

4. Bölüm'de bir şekilde hapishaneye düşen Kerem, avukatı ikna ederek dışarı çıkmayı başarır. Kadir Adalı'nın evine yerleşen Kerem, Kadir'den önemli nasihatler alır. Kadir, Kerem'den bir daha yanlış yollara sapmayacağına dair söz alır. Veli Cevher ise bu bölümde ilk kez Kadir ile olan ilişkisini rehin aldığı küçük kıza anlatır. Neden polislik mesleğinden ayrıldığını, daha önce uyuşturucu çeteleriyle ilişkisini bir bir anlatan Veli Cevher, Kadir ile mesai arkadaşı oluşlarını da tek tek anlattı. 

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM FRAGMANI

Öte yandan, hapisten çıktıktan sonra avukat hanıma vaad ettiği görütüleri vermek için harekete geçen Kerem umduğunu bulamaz. Görüntüler ile avukatın üvey annesine şantaj yapan Kerem'in arkadaşı hayatının hatasını yapar. Görüntüleri kaptırır ve üstüne çok fena halde de darp edilir. 

ÇARPIŞMA 5. BÖLÜM FULL HD İZLE - TEK PARÇA

2. Seçenek:

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Çarpışma 4. Bölüm 13 Aralık 2018 Perşembe saat 20.00'de Show TV ekranlarında sevenleriyle buluştu. İlk bölümüyle büyük ses getiren ve hakkında sansasyonel iddialar ortaya atılan dizinin her bölümü aksiyon ve heyecanla geçiyor. Çarpışma 3. Bölüm'de azılı düşmanıyla mücadele eden Komiser Kadir Adalı, mahalleden ve çocukluk yıllarından tanıdığı isimlerin yanlış yollara düşürülmesine şahit oluyor. Azılı düşmanı Veli Cevher ile mücadele etmeye devam eden Kadir Adalı'yı yeni bölümde de zor anlar bekliyor. Kadir Adalı'nın azılı düşman Veli Cevher, yine hain planlar kuruyor.  Kadir'i tuzağa düşüren Veli, onu istediği yere kadar getirir. Kadir hayatının şokunu yaşar. Çünkü silahını çekerek teslim olmasını istediği şüpheli gözlerinin önünde başka yerden gelen kurşunla alnının ortasından vurulyor. Kadir neye uğradığını şaşırıyor. Şüpheliyi öldüren kişi ise Veli Cevher'in kendisidir. Öte yandan Kadir'in çocukluk arkadaşı Zeynep'i da kaçıran Veli hain planlarını bir bir uygulamaya koyuyor. İkinci bölümde psikolojik travma geçiren Kadir büyük bir kazaya sebep olmuştu. Meydana gelen kaza neticesinde 4 kişinin hayatı kesişmişti. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği Çarpışma 3. bölümde ise bu isimlerin her birbirinin birbiriyle olan bağlantıları irdelendi. Çarpışma 5 izle

Cezaevinden kurtuluşunun tek çaresi vurduğu avukat Cemre olduğunun farkında olan Kerem ise, Cemre'ye üvey annesiyle ilgili elinde "aldatma videosu" bulunduğunu belirterek, kendisini kurtarması halinde videoyu ona vereceğini söyler. Üvey anne ise çoktan video ile yüzleşmiştir bile. Tanımadığı birisi asansörde aldatma videosunu ona izletir ve 3 milyon lira ile şantaj yapar. Cemre ise Kerem'e inanıp inanmamakta bir türlü karar veremiyor. Babasının annesi konusunda kendisine yalan söylediğini, sevgilisinin de aynı şekilde kandırdığını bir an düşünen Cemre, Kerem'e inanmak istemiyor.

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM: HAPİSHANEDE BÜYÜK KAVGA

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM TEK PARÇA

Not: Video açılmıyorsa bilgisayarınızda VPN kurulumu gerekiyor.

2.Seçenek:

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM FULL HD İZLE

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM ÖN İZLEME

ÇARPIŞMA SON BÖLÜM FULL İZLE - 3. BÖLÜM TEK PARÇA

ÇARPIŞMA 3. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU?

Çarpışma 3. Bölüm 6 Aralık 2018 Perşembe akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında sevenleriyle buluştu. Polisiye bir dizi olarak ekranlara gelen dizi ilk bölümünden itibaren aksiyon ve heyecanlı sahneleriyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Kıvanç Tatlıtuğ'un usta oyunculuğunu bir kez daha sergilediği dizi olan Çarpışma'da ilginç hikayeler anlatılıyor. Komiser Kadir Adalı, 3. Bölüm'de Veli Cevher'in izini buluyor. Veli ile bağlantısı para babalarının mekanlarını basarak onları gözaltına aldırıyor. Kadir, Veli'nin izinde Veli ise alıkoyduğu küçük kız çocuğunu Kadir'e karşı kullanmaya hazırlanıyor. Öte yandan, avukat hanımı bıçaklayan kişinin Kadir'in mahalle arkadaşı Kerem olduğu ortaya çıkıyor. Kerem'i kullananlar ise Kadir'in bunu öğrendiğini fark ediyor. Avukat hanımı bıçaklayan Kerem ise Kadir tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cezaevine gönderilen Kerem için bütün umutlar tam tükenmiş üzereyken, Kerem bir yolunu bularak cezaevinden çıkmanın yolunu eşelemeye başlıyor. Avukat hanım ile pazarlık yapan Kerem'in cezaevinden çıkmak için tek umudu elindeki video. 

Kadir komiser, Veli Cevher ile okulun bahçesinde karşılaşıyor. Veli, Kadir'e elindeki küçük kızın peşini bırakmasını ister ve onu ailesiyle tehdit eder.

Reytinleri yerinden oynatacak yeni dizi çarpışma, ilk bölümü ile izleyicilerden tam not almıştı. İkinci bölümü de yayınlanan dizi izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı dizide heyecan dorukta.

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN İKİNCİ BÖLÜM ÖZETİ

Çektiği acılar neticesinde intiharın eşiğine gelen Kadir, 4 arabanın kazaya geçirmesine sebep oluyor. Yaşanan bu kaza 4 kişinin kaderini adeta kesiştiriyor ve hayatları artık eskisinden çok farklı olacak.

Çarpışma dizisinin 2. Bölümünde; Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem’in karıştıkları kazada, şuuru açık tek kişi Zeynep’tir. Durumu en ağır olan ise Cemre. Zeynep, baygın haldeki Kadir’i tanır ve şoke olur. Zeynep, Kadir’e yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalır. Olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye gelir. Cemre ve Kerem araçlarından çıkarılıp hastaneye götürülür. Ancak, Kadir ve Zeynep’in kullandıkları araçlarda kimse yoktur. Veli, polisin işe karışması ile yeni önlemler alır ve Zeynep’in kızı Aylin’in hayatıyla ilgili çok kritik bir kararın eşiğine gelir. Cemre, kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrenir ve polise bilgi verir. Belma ve Demir’i ise yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sarar. Kadir ile Zeynep’in geçmişten gelen bağları ortaya çıkarken, hayat onları hiç ummadıkları yerlerde, hiç ummadıkları zamanlarda ve hiç ummadıkları şekilde yıllar sonra yeniden karşı karşıya getirecektir. ‘Çarpışma’, etkileyici sahneleri, yükselen gerilimi ve ters köşe sürprizleriyle izleyicilerini yine ekrana kilitleyecek.

Oyuncu Kadrosunde başrollerde; Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ,  Zeynep: Elçin Sangu var.

ÇARPIŞMA DİZİSİ BİRİNCİ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Fenomen olmaya aday dizinin ilk bölümünde, çektiği acılar neticesinde intiharın eşiğine gelen Kadir, 4 arabanın kazaya geçirmesine sebep oluyor. Yaşanan bu kaza 4 kişinin kaderini adeta kesiştiriyor ve hayatları artık eskisinden çok farklı olacak. Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi'nde görevli bir başkomiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eylemi ile kaybeden Kadir, suçluluk duymaktadır ve büyük acılar yaşar. İntiharın eşiğine gelen Kadir sebep olduğu kaza neticesinde başmbaşka bir hayat çizgisine geçecektir. Dört arabanın karıştığı kaza, 4 insanın hayatını kesiştirir. Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz). Kadir'in karıştığı kaza sonrası söylenen söz dizinin bam teli ; ‘Çarpışan aslında biz değildik. İzleyiciler tarafından 2. bölümü merakla beklenen Çarpışma dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir terör eylemi ile ailesini kaybeden Kadir psikolojik travmaya sürüklenir. Bu travmadan onu yetimhaneden tanıdğı Zeynep( Elçin Sangu) kurtaracaktır. İzleyici Kadir ve Zeynep arasında geçecek dolu dizgin bir aşk hikayesine tanık oalcak. Zeynep de Kadir sayesinde hayatının anlamı kızına kavuşacaktır. Elinden zorla kızı alınmıştır. Kerem ve Cemre arasında ise büyük bir sır vardır. Cemre güçlü bir avukatlık şirketinin genç varisidir. Kerem, hiçbir şeyi olmayan, hapisten yeni çıkmış ve başına daha büyük bela açmış bir gençtir; üstelik bu yeni belanın merkezinde Cemre vardır. Senaristi Ali Aydın olan dizinin yapımcısı Karem Çatay ve Pelin Diştaş, yönetmen koltuğunda ise Uluç Bayraktar oturuyor. Dizinin kulağı mest eden müziklerinin imzası ise Toygar Işıklı'ya ait. 

Çarpışma 2. Bölüm tek parça izle

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin gözleri dolduran 4 karakterinin, Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk), bir kaza ile yollarının kesişmesini konu alan dizide bam teli, 'Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi… Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!' sözü. 4 arabanın karıştığı kazadan sonra  meydana gelen heyecan verici olaylar örgüsünü konu alan Çarpışma dizisinde ilerleyen bölümlerde neler olacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor.

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN KÜNYESİ 

Yayınlandığı Kanal: Show TV

Yayınlandığı gün ve saat : Perşembe 20:00

Çarpışma dizisinin yönetmeni kim : Uluç Bayraktar

Çarpışmanın Oyuncuları

Başrol Oyuncuları: Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu

Çarpışma dizisinin senaristi kim :  Ali Aydın

Yapımcısı :  Karem Çatay ve Pelin Diştaş

Müzik : Toygar Işıklı

Oyuncu Kadrosu:

Veli: Onur Saylak

Cemre: Melisa Aslı Pamuk

Kerem: Alperen Duymaz

Haydar: Erkan Can

Selim: Mustafa Uğurlu

Meral: Merve Çağıran

Belma: Rojda Demirer

Demir: Hakan Kurtaş

Galip: İsmail Demirci

Aslı: Sevtap Özaltun

Serpil: Gonca Cilasun

Ömer: Yıldırım Şimşek

Aylin: Gökçen Çiftçi

Deniz: Merve Nil Güder

Yorumlar