Bizim Hikaye 70. Bölüm Canlı İzle Full HD - Son Bölüm Tek Parça

Bizim Hikaye 70. Bölüm 16 Mayıs 2019 Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıktı. Bizim Hikaye 70. Bölüm izleyicileri Fikret çuvalla parası olduğunu yemek yediği yerde konuşunca bunu duyan iki adam onları takip ederek hapsederler ve paranın yerini öğrenmek için baskı yaparlar. Bu durum yine aileyi olaylar eşiğine sürükler.

Google Haberlere Abone ol
Bizim Hikaye 70. Bölüm Canlı İzle Full HD - Son Bölüm Tek Parça

Bizim Hikaye 70. Bölüm 16 Mayıs 2019 Perşembe akşamı Fox Tv ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Bizim Hikaye son bölüm izleyenler Filiz ve Barış'ın arasındaki buzların eriyip erimeyeceğini merak ediyor. Diğer taraftan Fikret'in başı yine beladadır ve Filiz'den yardım isterler ancak bu kez sert duvara çarparlar.

BİZİM HİKAYE 70. BÖLÜM CANLI İZLE

Bizim Hikaye son bölüm izleyenler Savaş ve Filiz arasında yaşanan gerginliklere tanıklık etti. Para içinde kardeşlerine darlık yaşattığını iddia eden Savaş karşısında Filiz ailemi düşünüyorum ben der. Savaş ise biz neyiz peki biz ne zaman aile olacağız der. Bu durum Filiz'i düşünmeye iter. Ve Savaş'ın haklı olduğu konularda düşünerek ondan özür dilemeye karar verir. Hastaneye onu ziyarete gider ancak başka bir doktorun odasında olduğunu duyar tam içeri girecekken Barış'ın evliliği ve ailesi hakkında olumsuz konuşmalarına tanıklık ederek ağlayarak ve elindeki çiçekleri çöpe atarak oradan uzaklaşır. Bizim Hikaye 66. bölüm izleyicileri bu durum karşısında duygusal anlar yaşarlar.

Elibolların İstanbul'a geri dönmelerine tanıklık etti. Elibollar Murtaza belasından kurtuldu ancak Tufan ve Çiçeği yeni bir bela buldu. Tufan'ın eski karısı Tufan'ı bir türlü rahat bırakmıyor. Ayrıca Fikri Murtaza belasından Elibolları kurtardı ancak yeni bir maceraya sürüklüyor. Elibollar bu kez zenginliğin tadını çıkaracak. Uzun süredir Bizim Hikaye izleyicileri onları böyle görmemişti. Ancak bu maceranın sonuda ufaklığa patlayacak. Bizim hikaye yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda. Bizim hikaye 65. bölüm izlemek isteyenler buraya...

BİZİM HİKAYE 63. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Elibolların tamamınıele geçirip hapseden Mürtaza'nın elinden kurtulmaya çalışan Elibollar gördükleri biri karşısında şok olurlar. Tufan'ın eski karısı Mürtaza ile evlenmiştir ama Tufan'ı görünce onları kaçırıp tekrar Tufan2la evlenmek ister. Tam onları gizlice kaçmalarını sağlayacağı sırada bir anca Tufan'ı öper. Mürtaza'da tam o sırada içeri girer ve komple hepsini öldürmekle tehdit eder. Bu arada iki grup arasında çatışma çıkar ve Elibollar kaçarak İstanbul'a geri dönerler.

Bizim Hikaye 64. Bölüm izle...Elibolların Mürtaza belasından kurtulma çabalarına tanıklık etti. Milli piyango biletine para çıktığını öğrenen Fikri pantolonunun peşine düşer ancak bulamaz soluğu kahvede alır ve Çiçek'i sıkıştırır. Çiçek, Mürtaza koşturmasında yırtılmıştı ben onu çöpe attım der. Fikri çılgına döner. 

Bizim Hikaye izleyicilerini yine eğlenece ve kahkaha dolu dakikalar bekliyor. 

BİZİM HİKAYE 63. BÖLÜM İZLE

Bizim Hikaye son bölüm izleyenler Elibolların Fikri'nin açtığı beladan kurtulmak için Tekirdağ'da amcalarına sığınmalarına tanıklık etti. Bizim Hikaye izleyicileri Elibolların Mürteza belasını nasıl def edeceklerini merak ediyor Tekirdağ macerası ne zaman son bulacak. Zihni ve Fikri'nin arası düzelecek mi? Diğer tarafatan Cemil ve Çiçek Mürteza belasından kurtulmaya çalışırlar ancak başarılı olamazlar.

BİZİM HİKAYE 61. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Zor zamanlarda ailesinin yanında olmak isteyen Rahmet'e Deniz sert çıkar ve ablası ve kendisi arasında tercih yapmasını ister. Rahmet ise ablasından yana tercih kullanarak Deniz'le yollarını ayırır. 

Bizim Hikaye izleyicileri Cemil'in polislikten ihraç edildiğine tanıklık etti. Hayatının şokunu yaşayan cemil şimdi ne yapacak. Filiz maddi sıkıntılardan kurtulmak için lokantada işleri yoluna koymaya çalışmaktadır. Sigortaya olan borçlarını ödemeye devam etmektedirler.  

Bizim Hikaye Son Bölümde Filiz Rahmet'in lokantada çalışarak heba olmasını istemez Amerika'ya gitme işini hızlandırmak ister. Diğer taraftan da Deniz'le arasının bozulmasına üzülen Filiz Rahmet'e Deniz'in gelip onunla konuştuğunu ve Rahmet'i kaybetmekten korktuğunu söyledi. Deniz'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan Rahmet ablasından bunları duymak hoşuna gider. 

Bizim Hikaye İzleyicileri Cemil polislikten ihraç edilmesinin hırsını Barış'tan çıkartmasına tanıklık etti. Bizim Hikaye son bölümde Fikri başını Murtaza ile derde sokar ve peşini toplamak yine çocuklarına düşer. Tam işleri yoluna koyduk dedikleri anca Murtaza belası ile uğraşmaya başlayan Elibollar bu durumdan sıyrılabilecek mi? Bizim Hikaye izleyicisi merak ediyor. 

BİZİM HİKAYE 59. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bizim Hikaye son bölüm izleyenler Savaş'ın babası Barış'ın yaşadığını annesine söylediğine tanıklık etti.

Kahveye yapılan ani baskın Barış'ı zor duruma düşürür. Ne yapacağını bilmez haldedir. Filiz ise bir taraftan parasızlık bir taraftan Rahmet'in durumu iyice çaresiz hisseder. Birde Nihal'in inatla Barış'ı ortaya çıkarma çabaları. Bizim Hikaye izleyicileri Filiz'in ne zaman rahat edeceğini merak etmeye başaldı.

Bizim Hikaye 58 Bölüm izle

BİZİM HİKAYE 57. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

BİZİM HİKAYE 56. BÖLÜM FULL HD İZLE

Bizim Hikeye son bölüm izleyenler Nihal'in tüm uğraşlarına rağmen Savaş'ın yaşadığını bir türlü ortaya çıkaramadığını gördü. Bakalım bu haftta Elibolları neler bekliyor. Barış Nihal'e karşı Merve'den yardım almaya devam eder. Nihal'i Barış'ın öldüğüne inandıran Merve yardım etmeye devam edecektir. 

Filiz ise Barış'ın ondan birşeyler gizlediğini fark eder. Diğer taraftan ev sahibi Filiz'in evi boşaltmasını ister. Herşey üst üste geliyor. Bakalım Elibollar bu durumda ne yapacaklar. 

BİZİM HİKAYE 55. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE

Sigortacının Filiz'e attığı mesaj ile alevlenen Barış otele gider ancak Filiz onu sakinleştirir ve neler döndüğünü anlamaya çalışır. Filiz ve Barış Nihal'in ortaya çıkardığı Kerem gibi bir bela ile uğraşırken diğer taraftan tüm Elibollar Hikmet'i aramaya devam eder.

Nihal Barış'ı ikna ettiğini düşünsede Barış Kerem'i Filiz'den uzaklaştırmak için plan yapar. Kerem'i ıssız bir yerde kıstıran Barış Kerem'e unutamayacağı bir ders verir.

Diğer taraftan Merve belasından kurtulmak isteyen Filiz ve Barış DNA testi yaptırmaya karar verirler.

Merve'yi Nihal'in yanına casus olarak gönderen Barış neler olup bittiğini öğrenmek ister. Nihal Merve'nin verdiği akılla Barış'ın mezarını gizlice açmaya karar verir. Bakalım mezar açma olayı nihal'in başına ne gibi işler açacak.

BİZİM HİKAYE 54. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bizim Hikaye 54. Bölüm 24 Ocak 2019 Perşembe günü saat 20.00'de izleyicileri ile buluşuyor. Bizim Hikaye 54. Bölüm izleyicilerin Savaş'ın öldüğü oyununun daha ne kadar süreceği konusunda bilgi sahibi edecek. Çünkü, Nihal'in Savaş'ın ölmediğine dair şüpheleri gittikçe artmaktadır ve bunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Bu arada Savaş'ın kızkardeşi de Savaş'a sıkıntı çıkarmaya başlar. Bizim Hikaye son bölüm izleyenler Nihal'in kazanıp kazanamayacağını merakla bekliyor.

Diğer taraftan Filiz'in yeni işinde Filiz'den hoşlandığı her halinden belli olan bir adam Barış'ı çıldırtmaktadır ve Barış bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ancak nasıl bir oyuna geldiklerinden haberi olmayan Barış ve Filiz'in ne yapacağı merak ediliyor.

BİZİM HİKAYE 53. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM İZLE

FOX TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Bizim Hikaye 53. Bölüm 27 Aralık 2018 Perşembe saat 20.00'da hayranlarıyla buluştu. Bizim Hikaye dizisi, yoksul bir semt ve bu semtte yaşayan 6 kardeşin hazinli hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz'in rol aldığı Bizim Hikaye hayırsız bir anne ve hayırsız bir babanın 6 çocuğunun hayata sıkı sıkıya tutunduğunu anlatıyor. Büyük ablaları Filiz'in (Hazal Kaya) kardeşlerine sahip çıkışı hayata küsmeyişi ve onları kanat gerişi duygu yüklü bir şekilde izleyici ile buluşuyor. Filiz'in dert ortağı Tülay Filiz'in sıkılıp bunaldığında sevindiğinde her zaman yanındadır. Daha sonra Filiz'in hayatına Barış (Burak Deniz) girecektir. Genç kızın kapısını çalan aşk karşısında Filiz bu durumdan kendini kurtarmaya çalışır, sorumlulukları bir aşka yelken açmasından daha önemlidir. Diğer taraftan polis memuru olan Cengiz gizliden gizliye Filiz'e aşk beslemektedir. Barış'ın gizli hayatı ve polis memurunun Filiz'e aşkı bu aileyi olaylar eşiğine sürükleyecektir. Hikmet benimle olmazsa bende bebeği istemem diyen Zeynep'e bebeğini Tülay'a vermesi teklif edilecek. Zeynep Tülay'a bebeğini verecek mi. Elibolları ne bekliyor? Barış'ın virajı sert bir şekilde alıp kontrolünü kaybetmesi sonucu yaşamını yitirdiği haberi Nihal'e söylenir. Ancak gerçek öyle değildir. Filiz yeni işe başlar, Barış ise bu durumdan rahatsızdır. Sırf kendi inadına işe girdiğini düşünür. Filiz'in butik otelde çalışmaya başladığını öğrenen Barış çılgına döner. Diğer taraftan Filiz yeni işinde kalıcı olabilmek için elinden geleni yapar. Rahmet'in yardımı ile ilk gününü başarılı geçiren Filiz sonunda işi kapar. Öte taraftan Tülay Almanya'ya gitmeye karar verirler. Zeynep'i de yanlarına alacaklardır.  Beybaba ise sürekli Barış'tan evini istemektedir. Elibollarda eğlence devam ediyor. Sonunda Barış ve Filiz evlerine dönerler. Almanya gitme hazırlığında olan Tufan kahveyi Çiçeğ'e devreder.

BİZİM HİKAYE 52. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

BİZİM HİKAYE 51. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Barış Nihal'den kurtulmaya çalışırken Filiz ve ailesinin başını belaya sokar. Nihal Barış'ın çocuğunu geri getirmesi için Filiz ve ailesini içeri almaya çalışır. Filiz Barışı Savaş'ı getirmek konusunda ikna edemez. Nihal yasa dışı bir iş yaptığı için Filiz ve ailesini serbest bırakmak zorunda kalır. 

BİZİM HİKAYE 49. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI?

Filiz ve Barış birbirlerine olan aşkını yaşamak istedikleri anda sanki tüm dünya üstlerine gelir. Kardeşlerinin mutluluğunu düşünene Filiz birtaraftan biriken borçlarla mücadele etmektedir. Ancak tüm sorunlarına rağmen birbirlerinden vazgeçmemeye kararlıdırlar. Barış'ın söylediği yalanların sonu gelmesini isteyen Filiz bunun için Barış'tan söz alır. Aşklarına sahip çıkan iki genci Filiz'in kardeşlerinin ölüm kalım savaşı vermesi nasıl etkileyecektir. İzleyip göreceğiz.

BİZİM HİKAYE DİZİSİNİN KÜNYESİ

Bizim Hikaye dizisinin yapımı: MEDYAPIM
Bizim Hikaye Dizisi Senaristleri: EBRU KOCAOĞLU - VERDA PARS
Bizim Hikaye Yönetmeni kim : KORAY KERİMOĞLU
Uygulayıcı Yapımcı : DİRENÇ AKSOY SİDAR

Boşrol Oyuncuları : Filiz (Hazal Kaya), Barış (Burak Deniz)

Diğer Oyuncular : 

Fikri (Reha Özcan)

Tülay (Nesrin Cavadzade)

Rahmet (Yağız Can Konyalı)

Hikmet (Nejat Uygur)

Kiraz (Zeynep Selimoğlu)

Fikret (Alp Akar)

İsmet (Ömer Sevgi)

Tufan (Mehmet Korhan Fırat)

Çiçek Durmaz (Sahra Şaş)

Yorumlar