Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Full HD Canlı İzle - Final Bölümü

Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm itibariyle final yapıyor. Dizinin neden final kararı aldığı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor; ancak bilinen bir gerçek var: Reytinglerde istenen sonucu elde edemeyen bütün diziler kısa süre sonra final kararı alıyor. Bir Aile Hikayesi de 17 bölüm boyunca istenen performansı gösteremediği için final kararı almış olabilir. Final bölümü yeni gelişmelerle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Babasını son bir kez memleketine götüren ve onunla birlikte giden Mahur, bu yolculuğun kötü bir şekilde biteceğinden habersizdir. Çünkü babası Şakir burada hayatını kaybediyor. Şakir, hayatının son günlerini yaşadığını düşünerek oğluyla son bir kez memleketine gitmek ister. Oğlu ve torunları ise bu isteğini kabul ederler hep birlikte memleketleri Kars'a giderler. Ceylan Erdem'le yeniden birlikte olmak için türlü numaralar çevirmektedir. Bu durum karşısında derin üzüntüler yaşayan Beste kendine yeni yol çizmek üzeredir. Öte taraftan Nil Berk'e ona gerçekten aşık olup olmadığını sorar. Berk, Beste ve Mahur'u yeni bölümde yeni durumlar bekliyor. Bir aile hikayesi izlemek isteyenler için ekranlardaki yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Full HD Canlı İzle - Final Bölümü

Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm 19 Ekim 2019 Cumartesi saat 20.00 itibariyle Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bir Aile Hikayesi son bölümde Muhar, memleketine gitmek isteyen babasını kırmaz ve birlikte Kars'a giderler. Ancak bu yolculuk Mahur için hiç beklemediği bir acıyla son bulur. Şakir, hastalığı nedeniyle hayatının son günlerini yaşadığını düşünür, oğluyla birlikte son bir kez memlekete gitmek ister. Oğlu ise bu isteğini kabul eder. 

Beste ve Erdem cephesinde işler iyice çıkmaza girer. Erdem ve Beste kavga ettikten sonra Erdem'in Ceylan'ın evine gitmiş olması Beste'yi yeni kararlar almaya itecektir. Öte taraftan Nil Berk konusunda nasıl bir karar vereceğini bilemez. 

BİR AİLE HİKAYESİ 18. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bir Aile hikayesi 13. bölüm izleyicileri Beste, Berk ve Mahur'un hayatlarında meydana gelen değişikliklere şahit olacak. Mahur'un babası ile olan ilişkisi nasıl sürecek. Beste ve Erdem evlenecek mi, Berk Nil ile tekrar hayatını birleştirecek mi izleyici büyük bir merakla bekliyor.

Bir Aile Hikayesi yeni sezonda 13. bölümü ile hayranları ile buluştu. Büyük bir özlemle beklenen dizi fragmanını izleyenler büyük bir merakla yeni bölümü bekledi. Bu akşam ekranlara gelecek olan Bir Aile Hikayesi yeni bölüm Berk, Beste ve Mahur'un hayatlarındaki merakla beklenen değişiklikleri izleyici ile buluşturacak. Beste ile bir an önce evlenmek isteyen Erdem acaba Beste'ye ihanet mi ediyor, Berk eski eşi ile yeniden barışacak mı, Mahur'un babası Şakir Bey ölecek mi, Reyhan çocuklarının sorunlarını çözebilecek mi, merakla bekleniyor.

Mahur'un babası Şakir'in evlenmek isteğine onay vermesine tanıklık etti. Mahur ve Müjde babaları Şakir'in düğünü için gelinlik seçtiler ve düğün hazırlıkları yapıldı. Ancak Şakir sezon finalinde Mahur'a kötü bir sürpriz yapacaktır. Erdem'in Beste'yi mutlu etmek için aldığı köpek Beste için ters tepti ve Beste Erdem'in hiç beklemediği bir tepki gördü. Buna anlam veremeyen Erdem Beste'yi anlamakta zorlandı.

Bir Aile Hikayesi sezon finali ile ekranlarda. Mahur'un acı dolu haykırışı ile son bulacak olan dizi izleyenlerini ekrana kilitledi. Şakir oğlunun verdiği güçle evlenmek ister ve düğün hazırlıkları yapılır. Ancak beklendiği gibi mutlu son ile bitmeyecek olan dizi izleyenlerini meraklandırdı.

Berk yıllar önce ayrıldığı eşinin kapısına giderek onu unutamadığı söyledi ancak onun evlenmek üzere olduğunu duymak Berk'i üzdü. Son dakikada yaptığı teklif ile Berk'e yeni bir umut ışığı doğdu. Berk ilk kez sahne alacağı gece için büyük bir heyecnla hazırlanır ve Nil'i de davet eder. Büyük gün gelip çattıında izleyiciler arasında Nil'i görmek Berk'i sevindirir ancak diğer taraftan Mahur'la ilgili birşeylerin ters gittiğinin farkında olan Berk sahneye çıkmak yerine kardeşinin yanına koşar. Panik atak geçiren Mahur kardeşinin desteği ile ataktan kurtulur. Babası Şakir'in hastalığı Mahur'u eski ataklarına döndürmüştür. Onun mutlu olması için elinden geleni yapar ve Behiye ile evlenmeleri için hazırlık yaparlar ancak Şakir son anda hastalnır. Bir Aile hikayesi sezon finali heyecan dolu bir sahne ile izleyicilerine veda etti. Bir aile Hikayesi izleyicileri yeni sezon için sabırsızlanıyor.

Erdem ve annesinin hoş olmayan konuşmalarına Beste'nin şahit olmasına tanıklık etti. Beste için hiç hoş olmayan konuşmalar onu hayli üzdü. Kendini iyi hissetmeyen Beste yanına gelmesi için Müjdeyi çağırır. Müjde de ayrıca hamile olduğundan şüphe etmektedir. Bu durumu Beste ile paylaşan Müjde'nin sıkıntısı da ayrıdır. öte taraftan bir Aile Hikayesi izleyicileri Mahur'un iş yerinde yaşadığı sıkıntılara tanıklık etti. Berk ise iki aşk arasında sıkışıp kalmıştır.

11. Bölüm izleyicileri Beste'nin üzüntü dolu anlarına tanıklık etti. Erdem'in annesinin Beste hakkında kötü konuşmalarına şahit olan Beste büyük bir üzüntü içinde sahilde oturur ve yanına Müjde'yi çağırır. 

Berk iki aşk arasında sıkışıp kalır. Derya ve Hülya arasında aslında aşkı ve mantığı arasında gelgit yaşayan Berk'in hayatında işler nasıl gidecek Bir Aile Hikayesi izleyicisi merakla takip ediyor. 

Mahur'un iş yerinde yaşadığı sıkıntılar panik atak krizlerini tekrar başlatmıştır. Ancak yeni bebek heyecanı hayatına biraz renk katar.

BİR AİLE HİKAYESİ 10. BÖLÜM

Bir Aile hikayesi 10. bölüm izleyicileri Erdem ve Beste'nin birbirlerine olan sevgisine tanıklık etti. Mahur kardeşleriyle gittiği Şile'de kafasını biraz toparladıktan sonra evine geri döndü. Morali daha iyi olan Mahur annesi Reyhan'ı affedecek mi Bir Aile Hikayesi izleyicisi merak ediyor. Beste artık kilolarını iyice takıntı haline dönüştürdü ve ameliyat olmak ister ancak Berk ve annesi bundan endişe duyarlar, Berk kardeşini ikna edemeyince Erdem'den Beste'yi ikna etmek için yardım ister ancak Erdem'de sert duvara çarpar. Beste kararlıdır ve ailesinin ve sevdiklerininde bu kararında yanında olmasını ister. Annesi gibi mükemmel olmak hayalini kuran Beste sonunda Berk'i ikna eder. Mahur tüm aileyi iftar sofrasında toplamıştır ancak sofrada bir tek annesi Reyhan eksiktir.

Bir Aile Hikayesi 10. Bölüm izleyicileri Mahur'un gittiği Şile'deki dedesinin evinden döndüğüne tanıklık edecek. Annesi Reyhan'ın yıllarca ondan öz babasını gizlediğini öğrenmesi üzerine tüm geçmişinin hesabını annesine kesip uzaklaşan Mahur annesini affedecek mi izleyici merak ediyor.

Beste'nin kilo takıntısı artık içinden çıkılmaz bir durumdadır ve Beste ameliyat olmaya karar verir. Ancak ona zarar gelmesinden korkan ailesi özellikle de Berk buna karşı çıkar. Beste ameliyat olmaya kesin kararlı olduğu için ailesini yanında görmek ister. Onu vazgeçirmek için Erdem'den yardım isteyen Berk, Beste ve Erdem'in arasının açılmasına da sebep olur. Ancak Mahur tüm aileyi iftar sofrasında topladığı sırada Beste'ye teklifte bulunmak için gelen ERdem arasını düzeltmek isterken düşer bayılır. Bir Aile Hikayesi 9. bölüm heyecan dolu sahnelerle ekranlara çıktı.

BİR AİLE HİKAYESİ 8. BÖLÜM İZLE

Bir Aile Hikayesi 8. Bölüm duygu dolu dakikalar ile izleyici ile buluştu. Berk Mahur'u teselli etmeye çalışırken Mahur'un hayatını dile dökmesi izleyiciye duygusal anlar yaşattı. Mahur annesinin ondan sakladığı sırrı öğrendiğinde annesine artık onun için olmadığını söyler. Şakir Mahur'un annesine sırtını dönmesini istemez ancak Mahur'un öfkesine dindiremez. Kaybolmuş yılların tek suçlusu olarak annesini gören Mahur Bir Aile Hikayesi 8. bölüm izleyicisine duygusal anlar yaşattı.

Mahur uzaklara gitme isteği ile evden fırladığında kardeşi berk onu yalnız bırakmaz tıpkı çocukluklarındaki gibi dedelerinin evine giderler. Berk Beste'yi de oraya çağırır. Birkaç eşya alıp kardeşlerinin yanına gider. Üç kardeş Mahur'un yaşadığı duygusal zorluğun üstesinden tıpku babalarından öğrendikleri gibi gelmeye çalışır. Ancak üç kardeşin beklenmeyen iki misafiri de olacaktır. Bir Aile Hikayesi son bölüm izleyicileri kardeşliğin gücünü bu bölümde bir kez daha hissedecekler.

BİR AİLE HİKAYESİ 7. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bir Aile Hikayesi 7. Bölüm yine heyecan dolu bir şekilde izleyicisi ile buluştu. Mahur bir taraftan babası Şakir'in ölümcül hastalığına çare ararken diğer taraftan yıllardır aradığı babasını aslında annesinin tanıdığını ve onunla görüştürmediğini öğrenir. Mahur'un annesi Reyhan'la olan ilişkisini nasıl etkileyeceğini bir aile hikayesi 7. bölüm izleyicisi merak ediyor. Öte taraftan Berk alışık olmadığı bir ortamda tiyatro ortamında çalışabilmenin zorluklarına alışmaya çalışıyor. 

Bir Aile Hşkayesi 7. bölüm izleyicisi Beste'nin aşk acısına da tanıklık etti.

BİR AİLE HİKAYESİ 6. BÖLÜM İZLE FULL HD

Reyhan ile Cem üç çocuklu meşakkatli hayatlarına devam ederken. Berk, Beste ve Mahur da hayatalrına devam etmektedir. Üç kardeşin her biri ayrı ayrı hayat sıkıntıları çekmektedir. Berk işinden ,evinden ve parasından olmuştur. Beste ise geçmişin pişmanlığı bir taraftan , işsizlik ve fazla kiloları ile hayatının nereye gideceğini bilmez haldedir. Tek düzgün hayatı ailesi ve çocukları olan ise Mahur'dur Mahur ise biyolojik babasının ölümcül hastalığının nasıl tedavi edileceğinin peşinden gitmektedir. 

Bir Aile Hikayesi son bölüm izleyicileri Berk'in evinden ayrılıp Mahur'a misafir olmasına tanıklık etti. Berk'in hayatındaki tek olumlu şey tiyatroya kabul edilmesi oldu. Bundan sonraki yaşamında sahnede mi oalcak yoksa yapımcısına karşı pes edip eski işine geri dönmek zorunda mı kalacak Bir aile hikayesi izleyicisi merak ediyor.

BİR AİLE HİKAYESİ 5. BÖLÜM İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Bir Aile Hikayesi son bölümde Berk yapımcısı ile ters düşerek işi bırakmış ve rest çekmişti. Bir Aile Hikayesi 5. bölümde Berk evinden işinden herşeyin olma tehlikesi ile karşı karşıya kalır. Mahur'un aklına uyarak bu resti çektiğini söyleyen Berk'e Mahur sert çıkarak bir kerede yaptığının arkasında dur der. Evinden ayrılmak zorunda kalan Berk bir otel odası tutar ancak son anda vazgeçerek kardeşi Mahur'un yanına gelir. Beste ise annesinin evine gider. Beste ve Reyhan akşam yemeği hazırladıkları sırada Beste'nin orada olduğundan habersiz olan Müjde Reyhan'ın kapısına dayanır ve Mahur'u yıllarca babasından neden gizlediğinin hesabını sorar tüm bu konuşulanlara Beste şahit olur. 

Öte taraftan Berk yapımcısının imzalattığı boş senedi imzalamanın bedelini ağır öder. Evine gelen haciz memurları eşyalarını arabasını evini her şeyi haczederler. Berk'in bu durumu nasıl toparlayacağı merak ediliyor. 

Reyhan musiki cemiyetine gitmeye karar veriyor ancak üç küçük çocukla bu pek mümkün olamıyor. Okuldan aldıkları bir telefonla çocukların okul astıklarını öğrenen Reyhan ve Cem çocukların nereye gittiğini öğrenmeye çalışır. Berk ve Mahur birbirilerine destek olurlar. Mahur o okula gitmek istemediğini herkesin onun evlatlık olduğunu bildiğini söyler bu durumda Mahur için en iyi okul araştırılır ve iyi bir okula gönderirler.

Bir Aile Hikayesi 5. bölüm izleyiciye heyecan ve duygu dolu anlar yaşatacak. Bir aile hikayesi 6. bölüm fragmanı da yayınlandı.

BİR AİLE HİKAYESİ 4. BÖLÜM İZLE FULL HD

Cem ve Reyhan'ın arasında gittikçe büyüyen buzdağı artık Reyhan'ın hayatını çekilmez hale getirmiştir. Bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini anlayan Reyhan Cem'le uzun bir konuşma yapar. İçinde bulunduğu sıkıntılı durumun Cem'i de rahatsız ettiği ortadadır. 

Diğer taraftan Berk Mahur ile aralarında her ne kadar sıkıntı olsada yönetmeni ile olan sıkıntılı durumunu danışmak için Mahur'u arar Mahur, Beste ve Berk üç kardeş Berk'in içinde bulunduğu durumu kardeşlik bağı güçleri ile üstesinden gelirler. Bir Aile Hikayesi son bölümde Berk yönetmenine hodri meydan diyerek yoları ayırır.

Beste'nin erkek arkadaşına babamı ben öldürdüm benim yüzümden öldü babam diyerek ağlaması izleyiciyi meraklandırdı.

BİR AİLE HİKAYESİ 3. BÖLÜM İZLE FULL HD - TEK PARÇA

Cem'in içkiye başlaması eve geç gelmesi artık Reyhan'ın dayanamayacağı bir yük haline geldi. Üstüne birde annesi ile kavga ederken Berk'in konuşulanlara şahit olup Mahur'un gerçek kardeşleri olmadığını öğrenmesi işleri tamamen rayından çıkarır. Reyhan artık bu duruma daha fazla tahammül edemeyerek kocasına isyan eder.  

Berk kaybettiği işini geri kazanmak ister ve düzenlene geceye kardeşi Beste ve Erdem ile birlikte katılır. Ancak işler pekde yolunda gitmez. Yapımcısının işi bırakamazsın tehditlerine karşı ne yapacağını bilemeyen Berk kardeşi Mahur'u arar ve ne yapması gerektiğini sorar. Muhteşem üçlü muhteşem sloganlarını atarak birbirlerine güç verirler. Son olarak Mahur abisi Berk'e annem ve babam bu ailede hiç köle yetiştirmedi diyerek cesaret verir. Ve gecenin sonunda Berk onu tehdit eden yapımcısına elinizden geleni ardınıza koymayın diyerek meydan okur.

Bir Aile Hikayesi 3. Bölüm izleyicileri 3 kardeşin hayatlaırnı kah ağlayıp kah gülerek izledi.

Cem Reyhan'ı cami avlusuna bırakılan bebeği ölen bebeklerinin yerine evlat edinmek konusunda ikna eder. Üçüzlerden birini kaybetmenin üzüntüsü içinde olan Reyhan bu yavruya kıyamaz. Berk, Beste ve Behzat'ı alıp evlerine dönecekleri sırada bebeği camiye bırakıp giden babası kapıda Reyhan'a bebeğin adını sorar. Reyhan bebeğin adının Behzat olduğunu söyler. Dizi bir geçmiş zamandan birde üçüzlerin yeni yaşamından kesitler sunarak devam ediyor.

Bir Aile Hikayesi son bölümde Mahur yıllar sonra biyolojik babasını evine getirmesi geçmişinde uyuşturucu kullanmasından dolayı eşini rahatsız eder. Mahur ise onu hastalığından dolayı başka doktorlarada göstermek ister. Babasını birkaç gün kalmak üzere ikna eder. Ancak haftasonu kahvaltısı için annesinin sürpriz ziyareti Mahur'u zor duruma sokar. Ardından kardeşlerinin de gelmesi Mahur'u zor durumda bırakır. Annesine biyolojik babasını bulduğunu nasıl söyleyeceğini bilemez. ancak söylemek zorundadır. Reyhan Mahur'un babası ile yıllar sonra ikinci kez karşılaşmıştır. Yıllar önce çocuğunun karşısına çıkmayacağına söz veren adam yıllar sonra karşısındadır. Reyhan neden Mahur'un karşısına çıktığını sorar oda hiç bir suçu olmadığını oğlunun onu bulduğunu söyler. Zaten hastayım ben öleceğim der. 

Diğer taraftan Reyhan ve Cem üç çocukla evde uğraşmaktadır. Cem çocukları kontrole gitiği sırada Reyhan hastanede karşısına çıkan adamın cebinden düşürdüğü karttaki adrese gider. Bebeğin ailesini bulup konuşmak ister birgün bebeği alacaklar korkusu ile bir türlü balanamdığını anlatır. Bebeğin annesinin doğumda öldüğünü öğrenen Reyhan bebeğine artık bağlanacak ve adını Mahur olarak değiştirecektir. 

Berk ve Beste yeğenlerinin dedesinin geleceğini söylemesi üzerine büyük bir huzursuzlukla hemen sofradan kalkıp giderler çocukların dedesi ile karşılaşmak istememektedirler izleyici babaları ile aralarında sorun mu var diye düşündüğü sırada Mahur'un evine gelen dede beklenen kişi değildir. Bir Aile Hikayesi izleyicisini bir sürpriz beklemektedir.

Bir Aile Hikayesi 1. Bölüm Full HD İzle

Mahir yıllar sonra 35 yaş doğum gününde biyolojik babasını bulur. Babasına ulaşan Mahir onu evine götürüp ailesi ile taıştırır. Daha ilk günden Mahir'in çocuklarının sevgisini kazanan Mahir'in biyolojik babası bu ilişkinin uzun süreli olmasını istemez. Mahir çocuklarla haftada bir de olsa görüşmesini ister ancak babası ölmek üzere olduğunu söyler.

Öte taraftan Beste 35 yaş doğum gününde artık hayatını değiştirmek istemektedir. 

Berk ise 35 yaş doğum gününde daha iyi olmak isterken yaptığı bir yanlışla dönüm noktası yaşamaktadır. Gofret reklamlarında oynayan Berk yakışıklıdır ve parası vardır ancak tanınmış bir yüz olmak ama adının biliniyor olmaması onu üzer. Daha tanınmış olmak ister. Bunun için düştüğü yanlıştan nasıl kurtulacak Bir Aile Hikayesi izleyicisi merak ediyor.

Yorumlar