Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izle Full HD

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm 21 Aralık 2019 Cumartesi Star TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm izleyenler Suna ve Nejat'ın mutlu geçen 2 haftalık evliliklerinin yeni bir sınamayla karşı karşıya olduğunu görecek.

Google Haberlere Abone ol
Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izle Full HD

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izlemek isteyenler 21 Aralık 2019 Cumartesi akşamı bir kez daha ekran başına... Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm izleyenler, Suna ve Nejat'ın yeni bir sınamayla karşı karşıya olan aşklarına şahit olacak. Zira, evde bir takım değişiklikler yapan Suna, Nejat'ın bazı tasarımlarının ortadan kaybolması ile alınganlık göstermeye başlar. Ancak bu tek taraflı bir şeydir. Çünkü Nejat kaybolan tasarımlar için Suna'yı suçlamamaktadır. Suna'nın gösterdiği alınganlık tartışma ve kavgaya dönüşür ve bundan Nejat nasibini alır. Bu sırada Serkan, her yıl düzenlediği yıl sonu partisini yapabilmek için Nejat’ı sıkıştırmaktadır. Nejat, Suna’nın inadına Serkan’ın teklifini kabul eder. Erkek erkeğe dağ evine gideceklerdir. Suna da paralelinde kızları bir araya toplamıştır ve dağ evinde ‘ajanı’ olduğu için içi çok rahattır. Fakat dağ evine gelen beklenmeyen misafirler, olayların seyrini değiştirmek üzeredir.

BENİM TATLI YALANIM 27. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Suna ve Nejat'ın yeniden barışıp barışmadığını merak ediyor. İkili dizinin izleyicilerinin de bildiği gibi geçen bölümde küserek ayrılmışlardı. İkili, küslükten sonra kendi hayatlarına ve yollarına devam etmektedir. Birbirlerini unutmaya çalışan ikili, aslında derinden hala birbirlerini sevmeye devam ediyor. Özellikle de Suna, ne Kayra'yı ne de Nejat'ı unutuyor. Her sabah gizlice okulun önüne giderek Nejat'ı ve Kayra'yı uzaktan izlemektedir. Öte yandan Nejat ile Kayra arasında giderek daha sıcak bir ilişki yaşanmakta, birbirlerine daha çok ısınmaya başlamaktalar. 

Saniye ve Hayri cephesinde de yeni gelişmeler var. Saniye, Hayri'ye büyük öfke duymaktadır. Çünkü büyük sırrı öğrenmiş durumdadır. Hayri ise aklından Saniye'ye karşı türlü planlar geçirmektedir. Mesela onu dağ evine götürmeyi düşünmektedir. Hayri, sonunda Suna'nın da yardımıyla Saniye'yi dağ evine götürmeyi başarır, ancak orada farklı bir durumla karşılaşır.

Benim Tatlı Yalanım 21. Bölüm FULL HD izleyenler ilginç gelişmelere şahit olacaklar.  Nejat'ın içine düştüğü karmaşık duruma tanıklık edeceklerdir. Benim Tatlı Yalanım 20. Bölüm izleyenler Kayra'nın velayet konusunun neden olduğu karmaşaya şahit olacaklar. Aylin, Kayra'nın velayetini kendi üzerine almaya çalışıyor. Nejat ise avukatının da tenbihiyle konuyu mahkemeye taşımanın sakıncalarını bildiği için bunun engellenmesi düşüncesindedir. Aylin'in vazgeçirilmesi için harekete geçen Nejat, onun Kayra ile görüşmesini sağlayacaktır. Ancak Kayra, Aylin'in annelini kabullenmekte biraz güçlük çekecektir. Kayra yine de babasının üzülmemesi için kendini zorlayacaktır. Öte yandan Aylin, saklanan bir sırrı öğrenince bir çok şey artık eskisi olmayacak. Tam da Aylin ile boşanma arefesindeyken beklenmedik gelişmeler yaşanır.
Benim Tatlı Yalanım son bölümde Nejat, Aylin ile boşanma planları yaparak Suna'ya sürpriz bir teklif yapmaya hazırlanırken ilginç gelişmeler yaşanıyor. Boşanma davası süreci devam ederken birden sahte evlilik haberi magazin gündemine bomba gibi düşer. Nejat bir açıklama yapmak için basın toplantısı düzenlemek isteyecektir. Ancak basın toplantısının davetsiz misafiri herkesi şaşırtacaktır. 

Kayra'nın durumuna üzülecekler. Çünkü, Suna'ınn gerçek annesi olmadığını ilk kez öğreniyor. Bu durum onun için büyük bir yıkım oluyor. Kayra, bu gelişmeden sonra ne Suna ile ne de Nejat ile görüşmek ister. Öte yandan Nejat, oynadıkları oyunu bütün detaylarıyla Kayra'ya anlatmaya karar verir. Ancak Kayra'nın onları affedip etmeyeceği ise henüz meçhul. Yaşanan bütün bu gelişmeleri kendi lehine kullanmak isteyen Aylin harekete geçer. Bu durumu fırsata çevirmeye çalışır. Yeni bölümde üzücü gerçeğin ortaya çıkması herkesi birbirine kenetlerken, Kayra'nın önünde iki yol vardır; ona söyledikleri yalanlara rağmen Suna ve Nejat'ı affedecek midir? Yoksa Aylin'i mi seçecektir? 

Nejat, Suna'ya onu sevdiğini söylemiş, hayatını düzene koyarken yanında olmasını istemiştir. Suna, bu ani aşk ilanı karşısında şaşkına döner. Suna da Nejat'a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra'yı düşünmektedir. Önce Kayra'nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna'yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir. Bu sırada Kayra, Suna ismini duymuş, aklı karışmıştır. Kayra, uzun zamandır görmezden gelmeye çalıştığı işaretleri bir araya getirirken, Suna'nın kim olduğunu bilmek istemediğine karar verir. Bu sırada sürpriz bir isim Kayra'yı kaçmaya çalıştığı gerçekle yüzleştirecektir. 

Aylin’in beklenmedik dönüşü geçmişte yarım kalan hesapları tek tek ortaya çıkaracak. Kayra’nın Suna’ya “Anne!” demesi ortama bomba gibi düşer. Suna, Kayra babasının söyleyeceklerini duymasın diye Kayra’yı oradan kaçırır gibi götürür. Babasına her şeyi anlatacağına dair yemin eder, tek istediği şey babasının onu dinlemesidir. Suna, babasının ona esip gürleyeceğini tahmin ediyordur ve büyük bir kavgaya kendisini hazırlamıştır. Ancak Şevket, Suna’nın kalbini tamamen paramparça edecek bir tepki verir. Suna, evi terk eder. Annesinin üzgün halini gören Kayra, bunun boşanmayla ilgili olduğunu düşünür ve anne babasının ayrılmasını engellemek için bir plan yapmaya karar verir. Bu plan Kayra'yı hiç ummadığı biriyle, gerçek annesi Aylin'le yan yana getirecektir.

Suna artık Nejat'ın kendisine karşı hislerinden emin; ancak adım atan taraf olmamaya da kararlı bir şeekilde duruyor. Öte yandan, ikilinin bir araya gelmesini istemeyen Hande ise, sonunda elindeki en büyük kozunu da masaya sürüyor. Tolga’yla ettiği kavga sonrası duygularına yenik düşen Nejat, hiç beklenmedik bir anda Suna’yı öper. Suna, sonunda duygularının karşılıksız olmadığından emin olmuş, bulutların üzerindedir. Ancak, Hande tehdidi varken, Nejat’la nasıl bir araya geleceğini bilememektedir. Bu sırada Nejat, duygularıyla yüzleşmekten kaçması ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırır. Suna, artık Nejat’a adım atan taraf olmayacağına dair kendine söz verirken, aşıkları bir araya getirmek için Burcu ve Serkan işbirliği yaparlar. Hande ise Nejat ve Suna’ya engel olamayacağını anlayınca kozunu kullanmaya karar verir.

BENİM TATLI YALANIM 13. BÖLÜM

Benim Tatlı Yalanım 10 ve son bölüm izleyenler, Suna'nın Nejat’a aşk itirafı yaptığı mektubu verdiğini zannederek zor bir güne uyandığı anlara tanıklık edecektir. Fakat Nejat’a yanlış mektubu vermiştir. Suna kendisini bekleyen asıl tehlikenin farkında değildir, kimliği Hande’nin eline geçmiş, Hande Suna’nın oyununu öğrenmiştir. Hande ise bu durumu Suna’nın yüzüne vurmadan önce tadını çıkaracak, rakibesinin aslında kim olduğunu, kimlerin bu yalana dahil olduğunu teker teker öğrenecektir. Bu arada Şevket kalp spazmı geçirmiş ve aile seferberlik ilan etmiştir. Suna’nın çocukluk aşkı Tolga ve halası Enise bu vesile ile yıllar sonra Şevketler’i ziyarete gelirler. Tolga yıllar içinde üstteğmen olmuş, yurtdışı bir görev için gün saymaktadır. İdeal bir damat adayıdır. Suna’nın çocukluk aşkı ile tekrar karşılaşması, Nejat’ın buna şahit olması hiç beklenmedik bir şeye sebep olur. Nejat farkında olmadan Suna’yı kıskanmaya mı başlayacaktır? 

Benim Tatlı Yalanım son bölüm izleyenler, Suna ve Nejat ikilisinin yeni bir maceraya atıldığını ve bu macerada neler yaşanacağını seyredecekler. Suna, Hande'nin Nejat'a onun cümleleriyle ilanı aşk ettiğini gördükten sonra Nejat'ın evinden kaçar gibi gider. Hande ve Nejat'ın arasında yaşananları umursamamaya karar verir ancak bu konuda pek başarılı olamaz. Suna, Hande'yle yüzleştiğinde, Hande gerçek yüzünü gösterir. Suna, kandırıldığını anlar ancak Nejat'a gerçeği söyleyecek ve mektubu verecek cesareti yoktur. Saniye ve Burcuyla dertleştiği sırada sürpriz bir şekilde aradığı cesareti bulur, Nejat ve Hande'nin bulunduğu partiye elinde mektubuyla gider.

Düşen dilek fenerindeki notu okuduktan sonra Nejat'ın aklı karışmıştır. Suna'ya nasıl davranması gerektiğini kestiremez. Suna, çalışma odasında dilek fenerini bulduğunda, Nejat'ın tuhaf hareketleri onun için bir anlam kazanır; Nejat, Suna'nın ona aşık olduğunu öğrenmiştir! Suna, Nejat'ın yüzüne nasıl bakacağını kara kara düşünürken, Nejat Suna'yı akşam yemeğine davet eder. Yemekte Nejat, Suna'ya hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Suna'nın bu sürpriz teklife vereceği cevap ikisinin ilişkisini başka bir düzeye taşıyacaktır. 

Suna, kendi duygularını anlamaya çalışırken, Nejat'a karşı tavırlarında saçmalar. Nejat ise Suna'nın aklına takılan ciddi bir sorunu olduğunu düşünür ve ne olduğunu anlamak için harekete geçer. Kayra, ailesiyle birlikte dilek feneri uçurmak ister. Hepsi dileklerini kağıtlara yazıp, gökyüzüne bırakırlar. Acaba kimin dileği gerçekleşecektir? 

Kayra’nın takviminde annesiyle geçireceği günler hızla azalırken, Nejat bir sürpriz yapmaya karar verir. Kayra, anne ve babasıyla ilk tatilline çıkacaktır. Çok heyecanlı başlayan tatilleri Nejat’ın peşini bırakmayan iş telefonları yüzünden sık sık bölününce, Suna olaya el koyar. Tatilde oldukları süre boyunca her ikisi de telefonlarını kapatır ve İstanbul’da olanlardan uzaklaşırlar. Bu sırada Nejat’ın yılın iş insanı olarak kapağında olacağı dergi basılmak üzeredir ve kapakta Suna da vardır.

Şevket'in onay vermesinden sonra, Suna ve Nejat'ın ilişkisi artık bir dengeye oturmuştur. Her şey yolunda giderken Nejat, Yılın Genç İş İnsanı ödülüne aday gösterilir. Nejat için bu ödülü almak çok önemlidir. Suna, Nejat'ın eşi Aylin olarak ona bu ödülü kazandırmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bu sırada Hande, Nejat ve Suna'nın oynadığı bu mutlu evlilik oyununun hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder. Nejat ile Suna'nın yalandan başlayan ilişkilerinin nereye varacağı belli değil. Bu süreçte ikisinin yaşadığı eğlenceli anlar olduğu gibi ikisini de üzen durumlar da yaşanmıyor değil. Star TV ekranlarında yaz sezonu boyunca seyirciye keyifli anlar yaşatacak yeni bir dizi başlamıştı. Benim Tatlı Yalanım 1. Bölüm 13 Haziran 2019 Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara gelmişti. 

Nejat ve Suna karakterlerinin hayat hikayesini anlatan dizinin eğlenceli dakikalar yaşatması bekleniyor. İkilinin masum bir yalanla başlayan aşk hikayeleri dizinin ana konusunu oluşturuyor.

Suna babasının hayallerini gerçekleştirmek için kolları sıvarken, aniden hiç beklemediği olumsuz gelişmelerle karşı karşıya kalır. Tam da her şey bitti tükendi derken karşısına Nejat çıkar. İkilinin bazı gerekçelerle giriştikleri "sahte evlilik" oyunu bir süre sonra ciddiyete binecektir. Aynı zamanda bir çocuk sahibi olan Nejat için bu durum eğlenceli bir hal alsa da Suna için ise biraz alışılması zor durum olarak görülüyor.

BENİM TATLI YALANIM DİZİSİ KÜNYESİ

Dizinin Yayınlandığı Kanal: Star TV

Dizinin Yayın Günü: Her Perşembe

Dizinin Yayın Saati: 20.00

Yapım: O3 Medya

Yönetmen: Barış Erçetin - Cihan Vural

Senaryo: Deniz Dargı - Murat Taşkent 

BENİM TATLI YALANIM DİZİSİNİN OYUNCULARI

Benim Tatlı Yalanım dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şunlar:

Aslı Bekiroğlu
Suna Doğan

Furkan Palalı
Nejat Yılmaz

Lavinya Ünlüer
Kayra Yılmaz

Ahmet Saraçoğlu
Şevket Doğan

Aslı İnandık
Saniye Doğan

Sadi Celil Cengiz
Rafet Doğan

Gonca Sarıyıldız
Hande Eymen

Ali Yoğurtcuoğlu
Serkan Demir

Seda Türkmen
Burcu Eren

Cem Zeynel Kılıç
Hayri Hiçdurmaz

Yorumlar

melek çelik harika bir dizi bayılıyoruz ailecek çok seviyoruz oyuncuları tebrik ederim çokk çook güzeller umarım hep mutlu biter sonu