Beni Bırakma son Bölüm izle FULL HD

Beni Bırakma son Bölüm 18 Şubat 2020 Salı günü ATV ekranlarında yayınlanıyor. Beni Bırakma son bölüm izleyenler, Kerem izlediği görüntüler karşısında şoke olur. Peki bu görüntülerde neler vardır?

Google Haberlere Abone ol
Beni Bırakma son Bölüm izle FULL HD

Beni Bırakma Son Bölüm 18 Şubat 2020 Salı saat 14.00 itibariyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Beni Bırakma son bölüm izleyenler yine ilginç olayların içinde bulacaklar kendilerini. Bakalım 18 Şubat 2020 Salı yayınlanan bu bölümde Beni Bırakma izleyicisini neler bekliyor.

BENİ BIRAKMA SON BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM

Beni Bırakma son bölüm izleyenler Kerem ve Meltem'in yeni planlarını seyredecekler. Beni Bırakma yine heyecan dolu sahneler ile izleyici ile buluştu. Meltem'in serbest kalması ve Tarık için yaptıkları Beni Bırakma izleyicisini ekranlara kilitledi. Kerem düğün günü o çok telaşla beklediği gün Tarık'ı düğün yerinden uzaklaştırıp kavgaya tutuştu.

BENİ BIRAKMA 240. BÖLÜM İZLE - FULL HD TEK PARÇA

Kerem ve Sıla'nın peşini bir tülrü bırakmayan Sevda onları daha yakından takip edip müdahale edebilmek için yakın bir eve yerleşti. 

Cansu ve Esin ise Emre ile Zeynep'in birlikte olmaması için ellerinden geleni ardına koymuyor. Her türlü yalan ve hileye başvuruyorlar.

BENİ BIRAKMA 239. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Beni Bırakma son bölüm izleyicileri Kıymet'in elindekileri birbir kaybetmesine tanıklık etti. Sıla ve Kerem arasında ipler gerilmeye başladı. 

Beni Bırakma 239. Bölüm izleyicileri Kıymet'in kaybettiklerini geri alma çabasını görecek. Meltem hastalıkla cebelleşmeye devam ediyor. Ne zaman uyanacağı belli olmayan Meltem acaba hafıza kaybına mı uğrayacak.

Esin ve kızının kötülükleri artık izleyiciyi çok sinirlendiriyor. Cezalarını bulmasını isteyen Beni Bırakma izleyicisi Emre'nin davranışlarının hep kaybettirdiğini düşünüyor.

Beni Bırakma son bölüm yine heyecan dolu sahnelerle izleyiciler ile buluşuyor. ayrıca Beni Bırakma son bölüm izleyicisi 5 Nisan Cuma günü yayınlanacak 240. bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak ediyor. ATV'de henüz fragman yayınlanmadı. Yayınlandığından buraya eklenecektir.

Beni Bırakma 236. Bölüm İzle - Son Bölüm Tek Parça

Beni Bırakma son bölüm izleyicileri görüş sırasında Meltem'in Sıla'ya saldırmasına tanıklık etti. Sıla'nın hapishaneden çıkabilmesi için delilleri toplamaya devam eden Mert onun çıkmasını sağlayacak büyük bir delil ele geçirdi. Tanıkların dinlenmesinden sonra Sıla2nın serbest kalması bekleniyor. Bora'nın kim olduğunun ortaya çıktığı Beni Bırakma son bölüm izleyicilere soluksuz dakikalar yaşattı.

Cengiz Bey öğrendiği şok gerçek karşısında planlarını değiştirmek zorunda kalacak.

Beni Bırakma 237. Bölüm Fragmanı 

Fragman henüz yayınlanmadı yayınlandığında buradan paylaşacağız.

BENİ BIRAKMA DİZİSİNİN KÜNYESİ

Dizinin Yapımcılığını Focus Film Üstleniyor
Yapımcı: Nilgün Sağyaşar - Ayşe Medran
Yönetmen: Canan Evcimen, Gürsel Ateş, Nujin Yıldız, Ayşe Işıkay Tügen, Dilşen Kaya Kavuzlu, Ayşegül Yılmaz Işıkay
Oyuncular: Sude Doğar, Emrah Akduman, Esengül Aypek, Özlem Önemli, Berkay Veli, Çağla Çukurova, Keiko Belir Yarar, Kaan Yalçın, Özlem Boyacı, Müthat Erdemli, Şebnem Gürsoy, Tuğçe Özbey, Gonca Yakut

Yorumlar