Avlu 44. Bölüm İzle - Sezon Finali Tek Parça izle

Avlu 44. Bölüm Mayıs 2019 Perşembe saat 20.00'da hayranlarıyla buluştu. Avlu son bölümde Deniz Zerrin'i rehin alıyor. Kudret ölecek mi? Avlu heyecan dolu sezon finali ile ekranlarda

Google Haberlere Abone ol
Avlu 44. Bölüm İzle - Sezon Finali Tek Parça izle

Avlu 44. Bölüm 30 Mayıs 2019 Perşembe saat 20.00'de ekranlara geldi. Avlu 44. Bölümde Kudret ölecek mi? Avlu yeni bölüm heyecan dolu dakikalar ile izleyicinin karşısına çıktı. 

AVLU 44. BÖLÜM CANLI İZLE

AVLU 39. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Canan Hanım avukatı aracılığı ile Deniz'le görüşmek ister. Kızının yanında olacağını söyleyen Canan Hanım Pelin'in lehine mahkemeye çıkıp ifade vereceğini söyledi. Ancak kocasından ve etrafından çok korktuğunu da söyler. Deniz Pelin'i korumak için elinden geleni yaptığını söyler ancak cezaevinden bir an önce kızını çıkarması gerektiğini söyler. Ayrıca Deniz Pelin'in bir kez daha hayal kırıklığına uğramasından korkar. Avlu son bölüm izleyicileri Pelin'in davasındaki yeni gelişmeleri merakla takip ediyor. 

Azra ve Kudret arasında sıkıntı çıkmaması için yollar arayan cezaevi yetkilileri Avluda ortamı düzenlemeye çalışır. 

Bu akşam Avlu 35. bölüm izleyicilerin karşısına çıktı. Avlu son bölümde bütün Avlu'dakiler Deniz'in dönüşü ile büyük bir mutluluk yaşadı. Avlu son bölümde Zerrin'in Deniz olayında dikalifiye olması Zerrin'i iyice çileden çıkartır. Zerrin bir taraftan Melis'le bir taraftan da kafasının içindeki sanrılarla baş etmeye çalışmaktadır. Ancak sanrılar iyiden iyiye Zerrin'i hakimiyet altına almıştır. Psikolojik sorunları tedavi boyutunu çoktan aşmış durumdadır.

Deniz ve Pelin'in duygusal konuşması Avlu izleyicisine duygusal anlar yaşattı.

Öte taraftan Tolga Azra'yı güvenli bir yere götürdü. Amaçları Kudret'in dışardaki adamlarını ve Yiğit'i öldüren adamları ortaya çıkarmaktır. Melis Avlu'da karşı karşıya gelen Deniz ve Kudret'in takımının birbirlerini öldüreceklerini bildiği halde Özlem'in neden destek kuvvet çağırmamasının ardında ne olduğunu bulmaya çalışırlar. Zerrin'in bu olayın arkasında olduğundan herkes emindir ancak Özlem'i ikna edip bunu itiraf ettiremezler. Cezaevine gelen müfettiş Zerrin'in açılan davada psikolojik durumunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Azra'yı korumasına alan Tolga'nın başı amiri ile derttedir. Avlu son bölüm izleyicileri Deniz'in Kudret'ten nasıl intikam alacağını merak ediyor. Deniz Kudret'ten intikam almayacağını söyledi. Ancak Kudret'i İpek'e zarar gelmesi durumunda konuşacağı konusunda tehdit etti. 

Öte taraftan Nejdet Zerrin'in onu aramalarına dönmemesi üzerine Zerrin'i evinde ziyaret eder kapıda konuşmaları sürerken Özlem konuşmalarına şahit olur ancak gizlenir. Nejdet Zerrin'in başındaki dertelerden biri olacak gibi gözüküyor.

AVLU 35. BÖLÜM CANLI İZLE

AVLU 34. BÖLÜM İZLE FULL HD - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Avlu 34. Bölümde Avlu ahalisi Deniz'in yasını tutmaya devam ederken Deniz Murat'la birlikte deniz kenarında bir evde tedavisine devam etmektedir. 

Öte taraftan, Avlu 34. bölümde Deniz'in mezarının başında köşeye kıstırılan Azra'yı alan polis ekipleri Azra'yı teslim etmeden önce operasyon yapmak ister ancak son anda Emniyet Amirinin operasyonu istememesi ve Azra'yı teslim etmesini istediği sırada Kudret'in adamları otoparkı basar Azra bu sırada kaçar ancak uzun bir kovalamacanın ardından Kudret'in adamları Azra'yı kıstırır. Azra başındaki belaları def etmeye çalışırken Avlu izleyicisi Avluda yaşanan gerginliğe kitlenir. Hasret Deniz'in intikamını Kudret'ten almaya kararlıdır. 

Avlu son bölümde Zerrin ise Melis ile karşı karşıya gelir Avlu'dakilerin bir şekilde Deniz'in intikamını alacağını bilen Zerrin büyük bir oyun peşindedir. Melis'e vurmaya kalktığı sırada gardiyanlardan birinin elini tutup engel olmasını fırsata çevirerek rapor alarak hapishaneden uzaklaşır ve Avludaki sıkı yönetimi de iptal eder. Amacı Kudret ve Deniz'in arkadaşlarının karşı karşıya gelmesidir. 

Avluda hareketlilik arttığını fark eden Melis Avluya iner ve Haset Kudret'i indireceği sırada engel olmaya çalışır yine de Hasret büyük bir hışımla Kudret'e saldırır ancak tam da bu sırada Avluda Deniz'in sesi yankılanır. Avlu son bölüm izleyicisi Avludaki sevinç, şakınlık ve şok karşısında hoş anlar yaşar. 

AVLU 33. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Avlu 33. Bölüm 7 Mart 2019 Perşembe saat 20.00'da StarTV'de ekranlara geldi. Bu akşam Avlu 32. bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Avlu son bölümde Kudret'in tezgahı işe yaradı ve Deniz'in bloğuna baskın yaptılar. Kudret Deniz'i şişledi. Yığılıp kalan Deniz Avlu son bölüm izleyenleri üzdü. Avluda herkes Deniz'in intikamının Kudret'ten alınmasını ister ancak her şeyi İpek üstlendiği için Kudret'e hiçbirşey yapamazlar. Öte taraftan Deniz hastane odasında hayat savaşı vermektedir. Azra Deniz'in durumunu öğrenir öğrenmez hastaneye girmenin yollarını arar bir şekilde Deniz'i görmesi gerekir kılık değiştirerek gizlice hastaneye girip kader arkadaşını gören Azra odadan çıktığı sırada Murat'a yakalanır ve polis ekipleri Azra'nın peşine takılır hastanede kovalamaca sürer ancak sonunda Azra polisleri atlatmayı başarır ve kaçar. Suçsuzluğunu ispat etmek için dışarda olması gerektiğini düşünen Azra bunu başarabilecekmidir. Deniz'in ölüm haberi Avlu'ya büyük bir karabulut gibi çöker. Avlu izleyicileri de bu habere üzüldü ancak son sahnede Deniz'in gözlerini açması izleyiciyi umutlandırdır. Deniz (Demet Evgar) Avlu'ya veda mı edecek izleyici merak ediyor.

AVLU 32. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Zerrin Azra'yı Avlu'ya döndüremeyince iyice çılgına döner. Diğer taraftan Kudret de boş durmaz içerde Deniz'in ipini çekmenin dışarda ise Azra'nın ipini çekmenin planını yapar. Vecdi'ye avukat Erhan'ı takip ederse Azra'ya ulaşacağını söyler. Erhan ise bunlarda habersiz Azra ile gizzlice buluşmayı planlar.

Diğer taraftan Zerrin kardeşinin intikamını almak için Deniz'le Kudret'i karşı karşıya bırakmak için müsabaka düzenler. Kudret bu müsabakada Deniz'i öldürüp ortadan kaldırmanın planını yapar. 

Vecdi Erhan'ı takip ederek Melis ve Erhan'ın Azra'yla buluştuğu evi bulur ve evin etrafını sararlar.

Diğer taraftan Avlu'da Kudret'in planı işler elektrik bağlantıları kopartılır ve Deniz'in bulunduğu koğuşa baskın yapılır amaçları Deniz'i yok etmektir. Kudret oğlunun intikamını almak için Deniz'i şişler.

AVLU 31. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM

Zerrin'in başındaki sanrılar artarak devam etmektedir. Kendisi ile konuşan sesi bir türlü susturamayan Zerrin neler yapacak. Diğer taraftan Kudret telefonu kimin aldığının peşine düşer. 

Azra yıllarını verdiği Avlu'ya avukat olarak geri döner. 

Avlu'ya yeni bir isim daha dahil oldu. Safiye daha ilk günden tuhaf davranışları ile dikkat çekti. Safiye gecenin bir yarısı Pelin'in odasına girerek ağzını kapatıp odayı ona bırakmasını istediği sırada Deniz gelip duruma müdehale etti. Pelin'in onun kızı gibi olduğunu kadına söyleyerek göz dağı verdi.

Zerrin Azra'nın bir şekilde Avlu'ya dönmesi için elinden geleni yapmaktadır. Tek derdi kardeşinin intiikamını almak olan Zerrin bunun için her yolu deneyecektir. Akıl hastanesine kapatılan Yiğit'i kullanıp bu suçu Azra'nın üzerine atıp onu tekrar Avlu'ya çekmek ister.

AVLU 30. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Azra'yı kaçırtan Kudret torununa ulaşmak için Azra'yı kullanılrı. Bebeğin kaldığı hastaneyi bu vesile ile öğrenen Kudret son anda torununun kaçırıldığını öğrenerek çılgına döner. Bebeği kaçırtan Zerrin hem küçük bir bebeği Kudret gibi bir belanın elinden kurtarmak ister hemde bir nebzede olsa kardeşinin intikamını almak istediği Kudret'e acı yaşatmak ister.

Yiğit'in elinden kurtulan Azra Kudret'in adamlarına yakalanır ancak kısa bir sürede onların elinden de kurtulur. Fakat polislerin elinden kurtulamayıp kendini tekrar demir parmaklıkların ardında bulur. 

Diğer taraftan Avlu'ya gelen yeni isim Pelin'in hikayesi izleyicileri meraklandırdı. Tacize uğradığı için kendini korumak isteyen Pelin bu durumun bu şekilde ifade edilmesi gerektiği konusunda annesini ikna edemez. Öte taraftan Kudret bu yeni kızı ağına düşürmeye çalışır. Madde bağımlısı olduğu iftirası atılan küçük kız kendini bir şekilde Avlu'dan kurtarmaya çalışmaktadır. Deniz duruma el atıp bir şekilde Pelin'in kurtulması için çalışacaktır. Deniz'in avukatı Erhan'a vekalet veren Pelin'in bağımlı olmadığını ispat etmek için tekrar test yapılacaktır. Ancak son anda Kudret'e bir şekilde Pelin'in kanında madde bulunması gerektiği bilgisi iletilir ve Kudret Pelin'in suyuna madde koyarak kanında bulunmasını sağlar. 

Kudret'in elinde bulunan görüntüler sayesinde Zerrin'e her istediğini yaptırmaktadır. Deniz telefonun peşine düşer. Sonunda telefonu Zerrin'e vererek Pelin'i kendi koğuşuna aldırır. Aynı zamanda mutfağın ve çamaşırhanenin sorumluluğuda Deniz'e geçer. Kudret'in adamları Pelin'in depoya gittiğini Kudret'e haber veririler. Avukattan Pelin'i susturma talimatı alan Kudret depoda elinde bıçakla Pelin'i kıstırır. Avlu izleyicileri 31. bölümü merakla beklemeye başladı.

Diğer taraftan Yiğit'in Azra'yı kaçırdığı ortaya çıkar ve Azra parmaklıklardan kurtulur.

AVLU 29. BÖLÜM FULL HD İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Tahliye olan Azra peşindeki adamdan kurtulabillecek mi. Azra'yı dışarıda nasıl bir hayat bekliyor. diğer taraftan Özge ve bebeğin peşine düşen Kudret başarılı olcak mı Avlu son bölüm izleyenler merakla bekliyor.

Deniz Avlu'daki köstebeğin peşine düştü. Ve Deniz ihanet edenin Derya olduğunu bulur ve Derya'yı dışlayarak ona en büyük cezayı verir.

Azra'yı adım adım takip eden Yiğit başına gelnelerin hesabını sormak için Azra'yı kaçırır. Bir odaya hapsederek Azra'yı bağlayan Yiğit intikam almak peşindedir. Kardeşinin başına gelenleri çözmek için dosyların peşine düşen Zerrin dosyaları Murat'ın evinde ele geçirtir. Dosylarda Kudret ve Azra'nın isimlerine rastlayan Zerrin hepsinden intikam alacaktır. Torunu karşılığında Azra'yı kaçırtan Kudret yine istediğini alamaz son anda torunu kaçırılmıştır. Bunu öğrenen Kudret deliye döner ve Azra'nın biletinin kesilmesi emrini verir. 

Diğer taraftan Avlu'da büyük bir acı yaşanır. İhanetin bedeli ağır olur dışlanmayı kaldıramayan Derya intihar eder. Deniz bu gidişe yıkılır. 

Avlu 28. Bölüm Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Avlu'da bugün Özge'yi bebeğinden ayırmak isteyen Kudret'ten hesap sorulacak. Zerrin'de Kudret'e hastanede yaptıklarının hesabını sorar ve gözdağı verir. Herkes Özge ve bebeğinin başına birşey gelmesinden endişe ediyor. Kızı ve torunu için endişelenen Naciye Zerrin'den özel izinle Kudret'le görüşür. Kudret'i tehdit eden Naciye kızına yada torununa zarar verirse Kudret'i ölümle tehdit eder. Kudret durulacak mı yksa dahada azacak mı merak ediliyor. 

Diğer taraftan Azra dışarı çıkmaya bir adım daha yaklaşır. Heyecanlı bir bekleyiş içindedir. Sonunda beklediği kararı alan Azra'nın beraatine hüküm verilir. Ancak Azra'yı bekleyen kötü bir üspriz vardır. Daha önce yaraladığı kişi Azra'dan intikam alacağını ve dışarıda rahat bırakmayacağını söyledi. Azra'yı neler bekliyor. Deniz'in Kudret'e karşı uygulamaya koyduğu plan işe yaramıştır. Deniz sonunda Kudret'in dibine adam sızdırmayı başarır. Bu vesile ile Kudret'in mal satışına bir nebze de olsa taş koymayı başarır ancak tam anlamı ile değil.

Avlu'da biraz hüzünlü biraz neşeli bir gün yaşanıyor. Azra'nın tahliyesini kutlayan koğuş bir taraftdan da Azra'dan ayrılmanın hüznünü yaşar.

Deniz öğrendiği gerçekle yıkılır. İçlerinden birinin Kudret'e çalıştığını öğrenen Deniz casusu bulmaya çalışır. Deniz casusu bulabilmek için Hasret'ten yardım ister. Hasret'in aklına gelen bir fikir casusu bulmaya yardım edecek mi. Bakalım Avlu'daki casus kim?

Diğer taraftan Kudret bebek ve Özge'nin peşini bırakmaz, ancak Özge'nin bulunamaması Kudret'i çılgına çevirir. Önümüzdeki bölümü heyecan bekliyor.

Avlu 27. Bölüm Full HD İzle - Son Bölüm Tek Parça

Deniz'in mahkemeden çıkan sonucu büyük ses getirdi. Özge ise bebekle ilgili sonuçsuz çıkan tüm detayı bir süreliğine askıya alır. Diğer taraftan Zerrin, kardeşinin sırrını çözmeye çalışır. Özgürlüğe adım adım yaklaşan Azra'nın ise heyecanlı bekleyişi sürüyor.

Avlu son bölüm izle

AVLU 26. BÖLÜM FLL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM İZLE

Avlu 26. Bölüm'de Azra’nın yaptığı son hamlesi Deniz’de büyük bir hayal kırıklığına yol açar. 

Öte yandan Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır.

Kudret ise gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır.

Özge’nin aklında tek bir soru...

Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir?

Öte yandan Avlu'da 26.Bölüm'de şenlik var. Mahkum ve gardiyanlar birlikte yılbaşı kutlaması yaparlar.

AVLU 25. BÖLÜM FULL İZLE - 25. BÖLÜM TEK PARÇA

Deniz, başarısız firar girişiminin ardından tekrar avluya dönüyor. Deniz artık eski Deniz değildir. Bu firar Zerrin'in başına fena halde belaya sokmuştur. Kudret ise evladının acısıyla yanıp tutuşmaktadır. Azra ise bambaşka dertler içindedir. Öfkesi gün geçtikçe artan Azra'yı neler bekliyor? Eylül de ayrı dertler içinde bakalım dizide bu akşam neler olacak?

AVLU SON BÖLÜM İZLE- 24. BÖLÜM TEK PARÇA

AVLU 23. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI

Önceki bölümlerde olduğu gibi yine heyecan ve aksiyonun hakim olduğu son bölüme Deniz'in intikam sahneleri damgasını vurdu. Deniz’in uzun zamandır sabırla beklediği gün gelmiş, kızının intikamını ne pahasına olursa olsun almıştır. Fakat şimdi herkes peşindedir ve zaman hızla aleyhine işlemektedir. Deniz’in önünde yapması gereken bir seçim ve halledilecek son bir şey daha vardır. Üstelik bu kez kendi için değil... Amansız iki rakip olan Kudret ve Azra birbirlerini mahvetmek için her an fırsat kollamaya devam ediyor. 

AVLU 22. BÖLÜM'DE NELER YAŞANDI

Star TV'de her Perşmebe akşam yayınlanan Avlu dizisi bu akşam da yine heyecan ve aksiyon doluydu. 

Hapishane sakinler avluda birbirlerine giriyor. 

Çete reisleri birbirlerinin boğazına bıçak dayıyor. 

Bu durumdan memnun görünen gardiyanlar ise müdahale etmiyor.

Bir tarafta sevdiği adamı, Sinan’ı kaybetmiş Azra...

Diğer tarafta oğlunu, Alp’i kaybetmiş Kudret...

Bu iki kadının da yüreğine düşen kor avluyu adeta bir ateş hattına dönüşmüştür.

İçeride herkes büyük bombanın nerede ve ne zaman patlayacağını merak etmektedir.

Cezaevi koridorlarında Deniz beklenirken, bambaşka bir kadın ayak sesleri duyulacaktır.

AVLU 22. BÖLÜM FULL İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

AVLU DİZİSİNİN KÜNYESİ

AVLU OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Avlu dizisinin yapımcısı Limon Film; Yönetmeni ise Yüksel Aksu, Hülya Gezer ve Şafak Bal.

Avlu dizisinin senaristleri ise Cafer Özgül - Mehmet Güzelbeyoğlu - Caner Yalçın - Ayça Üzüm

Demet Evgar
Ceren Moray
Nursel Köse
Nergis Öztürk
Kenan Ece
Teoman Kumbaracıbaşı
Çağdaş Onur Öztürk
Onuryay Evrentan Atasalihi
Şeyla Halis
Ayça Damgacı
Denizcan Aktaş
Tuğrul Tülek
Simel Keçicioğlu
Selen Seyven

Yorumlar